در
در واکنش به جنایت اخیر اسرائیل در رفح؛

حماس: در هیچ مذاکره‌ای شرکت نخواهیم کرد

جنبش حماس امروز (دوشنبه) اعلام کرد که این جنبش پس از جنایت شب گذشته رژیم صهیونیستی در حمله به اردوگاه آوارگان در رفح در هیچ مذاکره ای شرکت نمی‌کند.

حماس: در هیچ مذاکره‌ای شرکت نخواهیم کرد
0 دقیقه

نورنیوز ـ گروه بین‌الملل: خبرگزاری روسی اسپوتنیک عربی در این باره گزارش داد جنبش حماس اعلام کرده است به دنبال حمله رژیم اسرائیل به یک اردوگاه آوارگان در شهر رفح و شهادت شمار زیادی از آوارگان فلسطینی در هیچ مذاکره ای شرکت نخواهد کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی شب گذشته (یکشنبه شب) با حمله به اردوگاه آوارگان در شهر رفح در جنوب نوار غزه دستکم ۴۱ فلسطینی، از جمله زنان و کودکان را شهید و ده ها نفر دیگر را زخمی کرد.

جنبش های حماس و جهاد اسلامی نیز در بیانیه‌ هایی جداگانه، به کشتار ارتش رژیم صهیونیستی در شمال غرب شهر رفح واکنش نشان دادند و این جنایت را بی‌اعتنایی و اهانت آشکار به حکم اخیر دیوان بین المللی دادگستری مبنی بر لزوم توقف حملات به این شهر دانستند و دولت آمریکا و جو بایدن رئیس جمهوری این کشور را به طور ویژه، مسئول این جنایت اعلام کردند.

وزارت امور خارجه قطر در بیانیه‌ای تاکید کرد: بمباران اردوگاه آوارگان در شهر رفح توسط رژیم صهیونیستی را به شدت محکوم می‌کنیم.


اسپوتنیک عربی

ارسال نظر