در

احتمال توافق جدید میان حماس و تل اویو

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در گزارشی از تلاش آمریکا، مصر و قطر برای دست‌یابی به توافق جدید برای آزادی اسرای اسراییلی و آتش بس در غزه خبر داد.

احتمال توافق جدید میان حماس و تل اویو
0 دقیقه

نورنیوز-گروه بین الملل: گزارش وال استریت ژورنال تاکید می کند؛ درتوافق جدید آزادی اسرای اسراییلی که در نوار غزه نگهداری می‌شوند در نظر گرفته شده و به دنبال آن آتش‌بس کامل در این منطقه محاصره شده برقرار خواهد شد.

هنوز مقامات رسمی حماس و تل آویو واکنشی به این گزارش نشان نداده اند.

طی هفته های اخیر فشار داخلی از سوی خانواده های اسرای اسراییلی به نتانیاهو به شدت افزایش یافته و خانواده ها با برگزاری تظاهرات اعتراضی نخست وزیر رژیم صهیونیستی را متهم به بی توجهی به وضعیت اسرا می کنند.

تاکنون چندین نفر از اسرای رژیم صهیونیستی در جریان بمباران‌ها و یا عملیات ناکام آزاد سازی، کشته شده اند.

نتانیاهو در اخرین واکنش به درخواست خانواده های اسرا گفته است؛حماس در ازای آزادی افراد ربوده‌شده خواستار خروج نیروهای ما از غزه، آزادی تمامی قاتلان و مصونیت برای خودش است. من چنین چیزی را نمی‌پذیرم‌.


نورنیوز

ارسال نظر