×
فرهنگی
شناسه خبر : 81693
تاریخ انتشار : دوشنبه 1400/09/15 ساعت 09:32

وزیر جهاد کشاورزی: ضرورت ایجاد نهضت ملی برای حفاظت از آب و خاک

وزیر جهاد کشاورزی گفت: در سازمان جنگل‌ها، برنامه‌های ویژه‌ای در موضوع حفاظت از آب و خاک و تقویت فعالیت‌های آبخیزداری در کشور وجود دارد.

نورنیوزـ گروه جامعه: سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی  به مناسبت روز جهانی خاک و در مراسم افتتاحیه ششمین نمایشگاه ماشین آلات، تجهیزات و سامانه‌های نوین آبیاری کشاورزی با بیان اینکه شرایط خوبی در حوزه خاک و حفاظت از خاک در کشور نداریم، گفت: مقام معظم رهبری فرمودند قضیه خاک از قضیه آب مهمتر است و قطعا همینطور است. زیرا خاک ماده‌ای است که برای ایجاد یک سانتی‌متر از آن 700 سال زمان نیاز است.

وی با بیان اینکه خاک یک میراث بین نسلی است و باید آن را برای نسل بعد حفظ کنیم، افزود: شرایطی که امروز در بحث حفاظت از آب و خاک حاکم بر کشور است نیاز به تغییر نگرش دارد. بایستی در بخش‌هایی از کشور که وضعیت مشکلات فرونشست و فرسایش داریم با تمرکز اقدامات جدی و ضروری انجام دهیم.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه در بحث حفاظت از آب و خاک چندین کار باید با هم انجام شود، گفت:  نیاز به فناوری، علم و دانش و تزریق آن به حوزه های طبیعت و حفاظت از آب و خاک داریم. دیگر اینکه نیازمند عزم ملی نیز هستیم. باید مردم را برای حفاظت از آب و خاک به میدان بیاوریم. بزرگترین حافظان آب و خاک مردم هستند و می‌توان یک نهضت بزرگ ملی را در کشور در راستای حفاظت از آب و خاک راه اندازی کرد.

وی در ادامه گفت: رسانه‌ها بزرگترین و بیشترین آگاهی را به مردم می‌دهند و می‌توانند با ایجاد شور حرکتی آگاهانه را در این بخش راه اندازی کنند. به همین دلیل از همه رسانه‌ها که در این زمینه فعالیت می‌کنند تقدیر می کنیم.
ساداتی نژاد تصریح کرد: در سازمان جنگل‌ها مراتع و آبخیزداری قطعاً برنامه‌های ویژه‌ای در موضوع حفاظت از آب و خاک و تقویت فعالیت‌های آبخیزداری در کشور داریم و خواهیم داشت.

وی با اشاره به اینکه فعالیت‌های خوبی در زراعت چوب و جنگل داری در کشور انجام شده است، گفت: همچنین طرح‌های خوبی برای حفاظت از آب و خاک در سراسر کشور انجام شده که قابلیت نمونه شدن دارند.

وزیر جهاد کشاورزی در پایان گفت: از همه نخبگان، اساتید دانشگاه‌ها و همه مردم ایران که علاقه‌مند به منابع طبیعی هستند و در این زمینه فعالیت کرده‌اند برای حفاظت از منابع طبیعی دعوت به همکاری می کنیم.

بر اساس این گزارش، در مراسم روزجهانی خاک، دکتر محمدرضا اختصاصی استاد دانشگاه و محقق در حوزه بیابان و مبتکر بسیاری از الگوهای کنترل فرسایش بادی و مهندس علی ناهید فعال مردمی که توانست به تنهایی 20 هزار نهال تاغ را در بشرویه خراسان جنوبی غرس و آبیاری نماید مورد تشویق قرار گرفته و از دست وزیر جهاد کشاورزی لوح تقدیر دریافت کردند.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
عبور مصرف روزانه بنزین از مرز 140 میلیون لیتر
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز شنبه 15 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
X
آگهی تبلیغاتی