×
سیاسی
شناسه خبر : 43733
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/12/08 ساعت 08:34
امام جمعه شیراز: تابع نظر مدیریت واحد در بحث مقابله با کرونا هستم

امام جمعه شیراز: تابع نظر مدیریت واحد در بحث مقابله با کرونا هستم

نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز با تاکید بر اینکه در بحث مقابله با کرونا تابع نظر مدیریت واحد هستم، گفت: همگان باید از نقطه نظرهای مسوولان حوزه سلامت و بهداشت تبعیت کنند تا فضای جامعه ملتهب نشود.

آیت الله لطف الله دژکام، عصر سه‌شنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان فارس که با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در شیراز برگزار شد، افزود: در ارتباط با موضوع کرونا، یک مدیریت بهداشتی واحد باید اعمال شود، مدیریت غیر از تخصص است، اگر چه در حال حاضر در شیراز چند هزار متخصص پزشکی داریم اما مدیریت نمی‌تواند بیش از یکی باشد.
وی ادامه داد: اینکه من باید نماز جماعت را تعطیل کنم یا نکنم، مدیر این قسمت باید بگوید، در مورد نحوه مدیریت بیماری هم باید آنچه در این زمینه اعلام شد، همگان اطاعت کنیم.
منتخب مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: همانگونه که این مدیران همه در مسایل شرعی مقلد ما هستند، ما نیز در تشخیص مطیع آنها هستیم و نباید این موضوع را نادیده بگیریم، زیرا هرج و مرج مردم را گیج می‌کند، یک مدیریت باید در این زمینه وجود داشته باشد و اگر لازم باشد اطلاعیه می‌دهد و هر اطلاعیه داده شد اولین کسی که باید اطاعت کند بنده هستم.
آیت الله دژکام افزود: به همه استادان حوزه پزشکی احترام می‌گذارم اما هیچ کس نباید به خود اجازه دهد که به جای مدیر تصمیم بگیرد، مدیر باید مدیریت کند، نظری یا مشورتی می‌خواهند با یکدیگر داشته باشند این کار انجام شود اما در نهایت یک نفر باید تصمیم بگیرد و ضروری است تصمیم‌گیری متحد و متمرکز داشته باشیم.
وی همچنین به مساله برگزاری اعتکاف اشاره و بیان کرد: می‌گویند برای برگزاری اعتکاف چه باید کرد؟ به افراد گفتم، نظر مسوولان بهداشتی را کسب و هرچه گفتند، عمل کنید.
نماینده ولی فقیه در فارس اضافه کرد: از اینکه امروز (ششم اسفند) آستان مقدس حرم مطهر امام رضا(ع) اعلام کرد در مسایل حرم، همه پیرو دستورات بهداشتی هستیم لذت بردم، نباید کاری کنیم که بگویند هر کسی برای خود تصمیمی می‌گیرد.
امام جمعه شیراز گفت: باید به مدیران کمک کنیم تا اقدامات لازم را انجام دهند، فرماندهی این قسمت را باید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برعهده بگیرد تا فضا بیش از این ملتهب نشود.
نماینده ولی فقیه در استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سند مهندسی فرهنگی کشور، اظهار داشت: برای اجرایی شدن این سند و سندهای نظیر آن، شاید متناسب با گستره این اسناد تا کنون نتوانسته‌ایم کار عملی و اجرایی طراحی کنیم.
آیت الله دژکام ادامه داد: برای اجرایی شدن این سندها، مساله آموزش و ترویج این سندها را از یاد برده‌ایم و بسیاری از مدیران، کارشناسان و مطالبه‌گران نمی‌دانند در سند مهندسی فرهنگی و دیگر سندها چه می گذرد؟ کسی مفاهیم این سندها را یاد نمی‌دهد.
وی افزود: باید یک نهاد مخصوص را برای آموزش و ترویج این سندها مشخص و دانشجویان را با این اسناد آشنا کنیم تا آنان نیز بتوانند مطالبه‌گری کنند و همچنین می‌توانیم این موضوع را به دروس دانشگاهی و حوزوی اضافه و یا دوره‌های کوتاه مدت برای این مساله پیش‌بینی کنیم.
نماینده منتخب مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری، همچنین به ظرفیت‌های مراکز علمی، دانشگاهی و حوزوی در استان فارس و شیراز اشاره کرد و گفت: باید از این قابلیت‌ها و ظرفیت‌ها برای عمومی کردن اخلاق بهره گیریم.

یت الله دژکام در قسمت دیگری از مطالب خود از تلاش‌های استانداری، فرمانداری‌ها، هیات‌های اجرایی و نظارت این استان در برگزاری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و نخستین میان‌دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری قدردانی و بیان کرد: خدارا شاکریم که با وجود همه تلاش‌های دشمنان، انتخابات دوم اسفندماه ۹۸ در کمال امنیت و در یک فضای بسیار خوب برگزار شد و در برخی حوزه‌ها شاهد بودیم که پس از پایان انتخابات، نامزدهای رقیب به منتخبان تبریک گفتند در حالی که در سال‌های پیشین مسایل به دعوا کشیده می‌شد.


خبرگزاری ایرنا
کلید واژگان
مقابله با کرونا
نظرات

آخرین اخبار
هفتمین خرید پرسپولیس قطعی شد؛ اخباری با قراردادی دو ساله آمد
رئیس پارلمان لبنان:اسرائیل هنوز آتش‌بازی می‌کند
افشاگری بقائی از سکوت مرگبار کنگره آمریکا در قبال جنایات «میناب» و «لامرد»
واکنش انصارالله به بیانیه‌های عربی؛ این مواضع روایت آمریکا و عربستان است
نقض گسترده آتش‌بس در لبنان؛ ارتش اسرائیل جنوب این کشور را هدف قرار داد
اطلاعیه مهم پرسپولیس درباره بیرانوند؛ رأی محرومیت هنوز معتبر است
پزشکیان: اعتماد متقابل شرط احیای روابط ایران و آلمان است
طوفان گردوخاک در سیستان؛ دید افقی در زهک به 400 متر سقوط کرد
واکنش قاطع قرارگاه خاتم الانبیاء به تهدید ترامپ
یارانه کدام دهک ها 3 برابر می شود؟ + فیلم
خبر خوش برای صنعتگران: قطعی برق صنایع در مرداد و شهریور ممنوع شد
ادای احترام به تابوت‌ها؛ ترامپ باز هم با لفاظی سعی در پنهان کردن شکست دارد
اعترافِ تلخ به بهای خونین جنگ؛ آیا ترامپ قاتلِ سربازان خودش است؟
پشت پرده دیدار مقام سنتکام با فرمانده ارتش لبنان
قالیباف: اگر نفت ما صادر نشود، هیچ‌کس نفت نخواهد فروخت
حادثه مرموز برای جنگنده نیروی دریایی آمریکا؛ نقص فنی یا هدف قرار گرفتن؟
پزشکیان: پاکستان را کشوری دوست، برادر و شریک قابل اعتماد می‌دانیم
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 31 تیر 1405
بازگشت دراماتیک «برزیل ایران» به لیگ برتر؛ حکم صعود صنعت نفت امضا شد
چرا هواپیمای فوق‌پیشرفته ناتو ناگهان تغییر مسیر داد؟
ترامپ چه رازی را با تهدید کلنگ فاش کرد؟
زمان اعلام نتایج آزمون سمپاد و نمونه دولتی مشخص شد
پوتین: اقتصاد روسیه همچنان باثبات است؛ بحران سوخت موقتی است
ورود 4 هزار اتوبوس جدید به کشور؛توافق بزرگ برای توسعه حمل و نقل عمومی
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکای متجاوز به ایران
لاوروف: ادامه خصومت‌ها در هرمز تبعات منطقه‌ای خواهد داشت
تهدید یمن، گلوگاه انرژی جهان را نشانه رفت
کالاس در نقش توجیه‌گر آمریکا: تنگه هرمز باید بدون هزینه عبور برای کشتی ها باشد
تغییرات در فرماندهان ارتش اوکراین
نورنما | رونمایی چین از خودروی پرنده
ابراز نگرانی یونسکو درباره نابودی آثار باستانی لبنان در حملات رژیم صهیونیستی
نگرانی اسرائیل از توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان
هزینه واقعی جنگ ایران بسیار بیشتر از گزارش هگست است
تأیید مرگ سومین نظامی آمریکایی
قهرمان 18 ساله ژیمناستیک تهران پس از سانحه تمرین درگذشت
قتل پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز؛ پلیس راز جنایت را فاش کرد
آمریکا و عربستان در آستانه توافق هسته‌ای؛ مخالفت‌ها در کنگره بالا گرفت
هشدار حماس درباره تعرض شهرک‌نشینان به مسجدالاقصی
هشدار دادگستری تهران درباره استفاده از استارلینک
منبع نظامی: حمله به پل یا نیروگاه ایران با پاسخ متقابل روبه‌رو می‌شود
رئیس دفتر سیاسی جدید حماس: اولویت ما توقف تجاوز به غزه است
هشدار کرملین به اروپا
ترامپ و آخرین برگ بازی؛ چرا رییس جمهور آمریکا به جنگ زیرساخت‌ها پناه برد؟
اسرائیل حق ارتکاب نسل‌کشی در غزه را نداشت
نورویدئو | اعترافی که روایت آمریکا را شکست
روابط با ایران در صدر اولویت‌های بغداد است
گلاب آدینه به دنبال سینمای صلح
جزییات اصلاح قانون پرداخت حق عائله‌مندی به بانوان شاغل و بازنشسته
تیر خلاص فیفا بر تنها روزنه امید استقلال
آتش‌سوزی گسترده در فرانسه و نروژ