×
سیاسی
شناسه خبر : 43733
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/12/08 ساعت 08:34
امام جمعه شیراز: تابع نظر مدیریت واحد در بحث مقابله با کرونا هستم

امام جمعه شیراز: تابع نظر مدیریت واحد در بحث مقابله با کرونا هستم

نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز با تاکید بر اینکه در بحث مقابله با کرونا تابع نظر مدیریت واحد هستم، گفت: همگان باید از نقطه نظرهای مسوولان حوزه سلامت و بهداشت تبعیت کنند تا فضای جامعه ملتهب نشود.

آیت الله لطف الله دژکام، عصر سه‌شنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان فارس که با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در شیراز برگزار شد، افزود: در ارتباط با موضوع کرونا، یک مدیریت بهداشتی واحد باید اعمال شود، مدیریت غیر از تخصص است، اگر چه در حال حاضر در شیراز چند هزار متخصص پزشکی داریم اما مدیریت نمی‌تواند بیش از یکی باشد.
وی ادامه داد: اینکه من باید نماز جماعت را تعطیل کنم یا نکنم، مدیر این قسمت باید بگوید، در مورد نحوه مدیریت بیماری هم باید آنچه در این زمینه اعلام شد، همگان اطاعت کنیم.
منتخب مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: همانگونه که این مدیران همه در مسایل شرعی مقلد ما هستند، ما نیز در تشخیص مطیع آنها هستیم و نباید این موضوع را نادیده بگیریم، زیرا هرج و مرج مردم را گیج می‌کند، یک مدیریت باید در این زمینه وجود داشته باشد و اگر لازم باشد اطلاعیه می‌دهد و هر اطلاعیه داده شد اولین کسی که باید اطاعت کند بنده هستم.
آیت الله دژکام افزود: به همه استادان حوزه پزشکی احترام می‌گذارم اما هیچ کس نباید به خود اجازه دهد که به جای مدیر تصمیم بگیرد، مدیر باید مدیریت کند، نظری یا مشورتی می‌خواهند با یکدیگر داشته باشند این کار انجام شود اما در نهایت یک نفر باید تصمیم بگیرد و ضروری است تصمیم‌گیری متحد و متمرکز داشته باشیم.
وی همچنین به مساله برگزاری اعتکاف اشاره و بیان کرد: می‌گویند برای برگزاری اعتکاف چه باید کرد؟ به افراد گفتم، نظر مسوولان بهداشتی را کسب و هرچه گفتند، عمل کنید.
نماینده ولی فقیه در فارس اضافه کرد: از اینکه امروز (ششم اسفند) آستان مقدس حرم مطهر امام رضا(ع) اعلام کرد در مسایل حرم، همه پیرو دستورات بهداشتی هستیم لذت بردم، نباید کاری کنیم که بگویند هر کسی برای خود تصمیمی می‌گیرد.
امام جمعه شیراز گفت: باید به مدیران کمک کنیم تا اقدامات لازم را انجام دهند، فرماندهی این قسمت را باید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برعهده بگیرد تا فضا بیش از این ملتهب نشود.
نماینده ولی فقیه در استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سند مهندسی فرهنگی کشور، اظهار داشت: برای اجرایی شدن این سند و سندهای نظیر آن، شاید متناسب با گستره این اسناد تا کنون نتوانسته‌ایم کار عملی و اجرایی طراحی کنیم.
آیت الله دژکام ادامه داد: برای اجرایی شدن این سندها، مساله آموزش و ترویج این سندها را از یاد برده‌ایم و بسیاری از مدیران، کارشناسان و مطالبه‌گران نمی‌دانند در سند مهندسی فرهنگی و دیگر سندها چه می گذرد؟ کسی مفاهیم این سندها را یاد نمی‌دهد.
وی افزود: باید یک نهاد مخصوص را برای آموزش و ترویج این سندها مشخص و دانشجویان را با این اسناد آشنا کنیم تا آنان نیز بتوانند مطالبه‌گری کنند و همچنین می‌توانیم این موضوع را به دروس دانشگاهی و حوزوی اضافه و یا دوره‌های کوتاه مدت برای این مساله پیش‌بینی کنیم.
نماینده منتخب مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری، همچنین به ظرفیت‌های مراکز علمی، دانشگاهی و حوزوی در استان فارس و شیراز اشاره کرد و گفت: باید از این قابلیت‌ها و ظرفیت‌ها برای عمومی کردن اخلاق بهره گیریم.

یت الله دژکام در قسمت دیگری از مطالب خود از تلاش‌های استانداری، فرمانداری‌ها، هیات‌های اجرایی و نظارت این استان در برگزاری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و نخستین میان‌دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری قدردانی و بیان کرد: خدارا شاکریم که با وجود همه تلاش‌های دشمنان، انتخابات دوم اسفندماه ۹۸ در کمال امنیت و در یک فضای بسیار خوب برگزار شد و در برخی حوزه‌ها شاهد بودیم که پس از پایان انتخابات، نامزدهای رقیب به منتخبان تبریک گفتند در حالی که در سال‌های پیشین مسایل به دعوا کشیده می‌شد.


خبرگزاری ایرنا
کلید واژگان
مقابله با کرونا
نظرات

آخرین اخبار
برنامه بازی‌های امشب لیگ قهرمانان اروپا
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران: روند بازار طلا و سکه نزولی است
تفاوت نیازهای حمایتی روانی و اجتماعی زنان در دوران جنگ
جزییات پرداخت خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ
11 کشته و زخمی در آتش‌ گرفتن اتوبوسی در سوئیس
مترو تهران در روز تشییع شهدای رمضان رایگان شد
حمله پهپادی به تاسیسات دیپلماتیک آمریکا در بغداد
چرا واشنگتن از ادعاهای اولیه در  مورد تنگه هرمز عقب نشست؟
التهاب بازارهای انرژی و ریزش بورس در جهان
زنان باردار از اخبار منفی دوری کنند
روال عادی تجارت و واردات کالای اساسی
یک کشتی کانتینری در سواحل امارات مورد اصابت قرار گرفت
ارزیابی انطباق کالاهای وارداتی و صادراتی به صورت شبانه روزی
دختر تکواندوکار 9‌ ساله، اولین شهیده ورزشکار زنجان شد
اقتصادنگار | جنگ شد، قحطی نیامد
انهدام پهپاد متجاوز در آسمان کرمان توسط پدافند هوایی ارتش
ادامه موج 37 عملیات وعده صادق4/ اصابت مکرر موشک های ایرانی به نقاط مختلف در سرزمین اشغالی
هرتزوگ: جنگ با ایران نیاز به نتیجه نهایی دارد
افزایش آلودگی‌های زیست‌محیطی ایران نسبت به جنگ 12 روزه
آلمان در جنگ ایران؛ بی‌طرفی یا همراهی پنهان؟
13 نظامی آمریکایی در 291 عملیات مقاومت اسلامی عراق کشته شدند
فریادهای نماینده کنست رژیم صهیونیستی بر سر نتانیاهو و دولتش: این جنگ را پایان دهید
جفری ساکس: حملات اسرائیل و آمریکا به تهران هدفمند نیست، بلکه یک بمباران کامل است
منابع آمریکایی: دولت ترامپ در برآورد واکنش ایران دچار اشتباه شد
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه با دبیرکل سازمان ملل متحد
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و روسیه
اسپانیا، صدراعظم آلمان را به نوکری ترامپ متهم کرد
آلمانی‌ها برای هر باک بنزین 9 یورو بیشتر پرداخت می‌کنند
سناتور آمریکایی اعتراف کرد: به هیچ یک از اهدافمان علیه ایران نخواهیم رسید!
حضور عارف در ایست‌های بازرسی بسیج
مرد دوم کاخ سفید، معاون اول ترامپ کجاست؟
ورود اعضای تیم فوتبال بانوان به مالزی با استقبال سفیر
اطلاعیه سازمان تأمین اجتماعی درباره زمان‌ پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
شبکه خبر: شهادت کارمندان یک بانک در تهران در حمله شبانه آمریکایی صهیونی
مارک کارنی: کانادا در تهاجم به ایران مشارکت نخواهیم کرد
یحیی سریع: ملت ایران به رهبری مومن، حکیم و شجاع اقتدا کردند
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/حمله به ساختمان مسکونی
پیام‌های تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
آزادسازی ذخایر راهبردی یک شوخی و اثر آن کوتاه‌مدت است
سخنگوی کاخ سفید: پنتاگون گزارش مربوط به حمله به مدرسه دخترانه را منتشر خواهد کرد
کشورهای خلیج فارس از کمبود موشک‌های رهگیر و پاسخ جالب آمریکا نگران شدند
امضا قرارداد بوئینگ برای تحویل بمب‌های هوشمند به رژیم اسرائیل
هشدار سخنگوی سازمان ملل درباره پیامدهای گسترده حمله به ایران
بقایی: متجاوز شکست‌خورده است
کره شمالی حملات آمریکایی-صهیونی به ایران را محکوم کرد
ویتکاف: مذاکره‌کنندگان ایرانی از همان ابتدا موضع سرسختی اتخاذ کردند
ادعای وزیر جنگ آمریکا در پی حمله به شناورهای ایرانی
نیروی دریایی آمریکا: قادر به اسکورت کشتی‌ها نیستیم
گفت‌وگوی عراقچی و لاوروف درباره تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران
حدود 150 نظامی آمریکایی در جنگ با ایران زخمی شده‌اند