×
سیاسی
شناسه خبر : 43145
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/12/01 ساعت 16:47
اعلام آمادگی «مقاومت ملی سوریه» برای پیوستن به صفوف ارتش در برابر تجاوز ترکیه

اعلام آمادگی «مقاومت ملی سوریه» برای پیوستن به صفوف ارتش در برابر تجاوز ترکیه

گروه «مقاومت ملی سوریه» اعلام کرد که خود را در اختیار فرماندهی عمومی ارتش سوریه و نیروهای مسلح برای مقابله با تجاوز ترکیه قرار می‌دهد.

به گزارش نورنیوز، گروه «مقاومت ملی سوریه» اعلام کرد که خود را در اختیار فرماندهی عمومی ارتش سوریه و نیروهای مسلح برای مقابله با تجاوز ترکیه قرار می‌دهد. «ریزان حدو» رئیس دفتر سیاسی گروه مقاومت ملی سوریه و سیاستمدار کُرد این کشور در بیانیه‌ای اعلام کرد: «در صورت درخواست فرماندهی کل ارتش ، ما می توانیم مقدمات لجستیکی خود را تکمیل کرده و هزاران نیروی آماده برای شرکت در مقابله با تجاوز را جذب کنیم."

به گزارش پایگاه خبری روسیا الیوم، سیاستمدار کُرد سوریه افزود: «پس از تسریع در حوادث و تهدیدهای ترکیه عثمانی، ما مقاومت ملی سوریه اعلام می‌کنیم که برای مقابله با تجاوز ترکیه خود را در اختیار فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح قرار می‌دهیم، استکبار آن را می‌شکنیم و آن را از هر وجب از خاک میهن خود بیرون می‌کنیم و برای آزادسازی همه سرزمین‌های اشغالی از راس العین تا عفرین، ادلب و تیپ اسکندریه تا برسد به جولان عزیزمان. تلاش می‌کنیم. حدو در این بیانیه تأکید کرد: «این مقاومت در سال ۲۰۱۶ به دلیل اعتقاد ما به تهدید ترکیه عثمانی و جاه طلبی های توسعه طلبانه آن و با هدف مقابله با اشغالگری ترکیه در سوریه و تعهد ما برای مبارزه به منظور آزادسازی همه سرزمین‌های میهن سوریه از هر نوع اشغالگری آغاز شده است».

حدو بیانیه تاسیس گروه موسوم به مقاومت ملی در سوریه را در دسامبر ۲۰۱۶ اعلام کرد و این جمعیت را نخستین جمعیت سوری از زمان آغاز بحران در سوریه خواند که مرکب از طرفداران و مخالفان نظام سوریه است. امضا کنندگان این بیانیه تاکید کردند: «مقاومت توسط ائتلافی شکل گرفته است که مرکب از جمعی از گروه‌ها و شخصیت‌های ملی سوریه است و از مهم ترین اهداف آن حل اختلاف میان گروه‌ها و طوائف سوری، متحد کردن توان و ظرفیت آنها ، مقابله با اشغالگری ترکیه و بازداشتن از تحق اهداف اشغالگران و بازپس گیری همه اراضی سوریه از آنها از جرابلس تا لواء اسکندرون است.

این جمعیت قریب به یک سال پس از تاسیس فعالیت خود را متوقف کرد». گروه‌های تروریستی وابسته به ترکیه به همراه نظامیان این کشور تجاوز نظامی جدیدی در شمال غرب سوریه آغاز کردند. شبکه خبری الجزیره گزارش داد، عملیات زمینی مشترک ترکیه با تروریست‌ها، با پوشش توپخانه‌ای و موشکی گسترده‌ای آغاز شده است.

شبکه خبری «روسیا الیوم» نیز گزارش داد که امروز چندین موشک به مواضع ارتش سوریه در شهرک‌های «سراقب» و «نیرب» واقع در شرق ادلب اصابت کرده است. خبرنگار این شبکه به نقل از منابع معارض اعلام کرد که این حملات موشکی، توسط نظامیان ترکیه و تروریستهای وابسته به این کشور به منظور توقف حملات ارتش سوریه در ادلب صورت گرفته است.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
یارانه کدام دهک ها 3 برابر می شود؟ + فیلم
خبر خوش برای صنعتگران: قطعی برق صنایع در مرداد و شهریور ممنوع شد
ادای احترام به تابوت‌ها؛ ترامپ باز هم با لفاظی سعی در پنهان کردن شکست دارد
اعترافِ تلخ به بهای خونین جنگ؛ آیا ترامپ قاتلِ سربازان خودش است؟
پشت پرده دیدار مقام سنتکام با فرمانده ارتش لبنان
قالیباف: اگر نفت ما صادر نشود، هیچ‌کس نفت نخواهد فروخت
حادثه مرموز برای جنگنده نیروی دریایی آمریکا؛ نقص فنی یا هدف قرار گرفتن؟
پزشکیان: پاکستان را کشوری دوست، برادر و شریک قابل اعتماد می‌دانیم
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 31 تیر 1405
بازگشت دراماتیک «برزیل ایران» به لیگ برتر؛ حکم صعود صنعت نفت امضا شد
چرا هواپیمای فوق‌پیشرفته ناتو ناگهان تغییر مسیر داد؟
ترامپ چه رازی را با تهدید کلنگ فاش کرد؟
زمان اعلام نتایج آزمون سمپاد و نمونه دولتی مشخص شد
ورود 4 هزار اتوبوس جدید به کشور؛توافق بزرگ برای توسعه حمل و نقل عمومی
پوتین: اقتصاد روسیه همچنان باثبات است؛ بحران سوخت موقتی است
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکای متجاوز به ایران
لاوروف: ادامه خصومت‌ها در هرمز تبعات منطقه‌ای خواهد داشت
تهدید یمن، گلوگاه انرژی جهان را نشانه رفت
کالاس در نقش توجیه‌گر آمریکا: تنگه هرمز باید بدون هزینه عبور برای کشتی ها باشد
تغییرات در فرماندهان ارتش اوکراین
نورنما | رونمایی چین از خودروی پرنده
ابراز نگرانی یونسکو درباره نابودی آثار باستانی لبنان در حملات رژیم صهیونیستی
نگرانی اسرائیل از توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان
هزینه واقعی جنگ ایران بسیار بیشتر از گزارش هگست است
تأیید مرگ سومین نظامی آمریکایی
قهرمان 18 ساله ژیمناستیک تهران پس از سانحه تمرین درگذشت
قتل پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز؛ پلیس راز جنایت را فاش کرد
آمریکا و عربستان در آستانه توافق هسته‌ای؛ مخالفت‌ها در کنگره بالا گرفت
هشدار حماس درباره تعرض شهرک‌نشینان به مسجدالاقصی
هشدار دادگستری تهران درباره استفاده از استارلینک
منبع نظامی: حمله به پل یا نیروگاه ایران با پاسخ متقابل روبه‌رو می‌شود
رئیس دفتر سیاسی جدید حماس: اولویت ما توقف تجاوز به غزه است
هشدار کرملین به اروپا
ترامپ و آخرین برگ بازی؛ چرا رییس جمهور آمریکا به جنگ زیرساخت‌ها پناه برد؟
اسرائیل حق ارتکاب نسل‌کشی در غزه را نداشت
نورویدئو | اعترافی که روایت آمریکا را شکست
روابط با ایران در صدر اولویت‌های بغداد است
گلاب آدینه به دنبال سینمای صلح
جزییات اصلاح قانون پرداخت حق عائله‌مندی به بانوان شاغل و بازنشسته
تیر خلاص فیفا بر تنها روزنه امید استقلال
آتش‌سوزی گسترده در فرانسه و نروژ
تکرار تهدیدهای ترامپ علیه ایران
محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال
سردارشکارچی: راهبرد ما اخراج آمریکا از غرب آسیاست
مس رفسنجان بازی پلی‌آف را تحریم کرد
چین مهم‌ترین عامل ثبات منطقه شرق آسیاست
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد 1405 منتشر شد
هدف اتحادیه اروپا از حضور دیپلماتیک خود در عمان چیست؟
فوریت پیگیری مشکلات زیرساختی استان‌های جنوبی
بورس قرمزپوش شد؛ شاخص کل 3572 واحد سقوط کرد