×
سیاسی
شناسه خبر : 42435
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1398/11/22 ساعت 17:46
امیر پوردستان: نیروهای مسلح ‌ایران هیچ‌گاه غافلگیر نمی‌شوند / پاسخ کوبنده‌‌ای به کوچک‌ترین تهدید‌ دشمن می‌‌دهیم

امیر پوردستان: نیروهای مسلح ‌ایران هیچ‌گاه غافلگیر نمی‌شوند / پاسخ کوبنده‌‌ای به کوچک‌ترین تهدید‌ دشمن می‌‌دهیم

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران غافلگیر نخواهند شد و اگر دشمنی بخواهد تهدیدات خود را عملی کند، با پاسخ کوبنده نیروهای مسلح مواجه خواهد شد.

به گزارش نورنیوز، مراسم گرامیداشت یوم الله 22بهمن و بزرگداشت شهید حاج قاسم سلیمانی، دوشنبه 21 بهمن پس از نماز مغرب و عشا در مسجد امام حسن عسگری(ره) به همت حوزه مقاومت بسیج نبی‌اکرم(ص) برگزار شد. امیر سرتیپ پوردستان، رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ضمن گرامی داشت یوم‌الله 22 بهمن و یاد و خاطره‌‌ شهید سلیمانی اظهار داشت: پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ماه سال 57 شوک سیاسی بر پیکره آمریکا وارد کرد.

وی با اشاره به جهان دوقطبی آمریکا و شوروی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی افزود: قبل از پیروزی انقلاب کشور ایران مستعمره آمریکا بود و آمریکایی‌ها از مزیت‌هایی چون کنترل مسیر انرژی، بازار محصولات آمریکایی در ایران و در دست داشتن ارتش ایران به عنوان ژاندارم منطقه برخوردار بودند. رئیس مرکز مطالعات ارتش جمهوری اسلامی نگرانی اصلی آمریکایی‌ها از پیروزی انقلاب اسلامی را آرمان‌های جمهوری اسلامی چون استقلال، آزادی، ولایت فقیه و مردم‌سالاری دینی نامید و افزود: فرهنگ و ادبیات غنی انقلاب اسلامی کشورهای منطقه را تحت‌الشعاع قرار داد.

وی با اشاره به دشمنی دیرینه آمریکایی‌ها با ملت ایران تصریح کرد: آمریکایی‌ها دشمنی خود را از نخستین روزهای پیروزی انقلاب در قالب تحریم اقتصادی و منزوی کردن کشور ایران، ایجاد موج ترور در کشور، ناامنی‌های گسترده در استان‌های مرزی و تحمیل جنگ هشت ساله بر ملت ایران با تطمیع ‌صدام و کشورهای مرتجع منطقه آغاز کردند ولی ملت شجاع ایران با صبر و استقامت و پیروی از فرامین حضرت امام(ره) توانستند توطئه استکبار را نقش بر آب کنند.

پوردستان با اشاره به یکی از مراکز مطالعاتی و راهبردی آمریکایی بیان داشت: بعد از جنگ تحمیلی ایران و عراق، انقلاب اسلامی یک قطب جدید حاصل از وحدت شیعه و سنی به نام بیداری اسلامی در منطقه غرب آسیا به وجود آورد که باید از بین برود. وی هدف آمریکا از ورود به منطقه غرب آسیا را حمله به جمهوری اسلامی ایران دانست که با رهبری، رهبر فرزانه، شجاع، باهوش، دشمن شناس، ملت ولایتمدار و داشتن نیروهای مسلح و پای‌کار نابود شد‌، ادامه داد: آمریکایی‌ها بعد از شکست به جنگ‌های نیابتی چون روی کار آوردن داعش باهدف مقابله با کشور ایران و محور مقاومت روی آوردند.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش هدف اصلی شیوع ویروس داعش در سوریه و عراق را اجرای طرح خاورمیانه بزرگ نامید و ادامه داد: آمریکایی‌ها با هدف اجرای طرح خاورمیانه بزرگ در صدد به وجود آوردن کشورهای کوچکی بودند که تهدیدی برای اسرائیل محسوب نمی‌شدند. وی با اشاره به این که بعد از جنگ جهانی دوم شخصیتی همانند حاج قاسم سلیمانی در جهان دیده نشده است، اظهار داشت: حاج قاسم سلیمانی یک انسان مخلص، متدین و ولایت‌مدار بود و در شرایطی که فرماندهان سوریه و عراق از ترس داعش فلج شده بودند، حاج قاسم سلیمانی به همراه سردار همدانی و دیگر یارانش به تن خسته این فرماندهان روح تازه دمیدند و تجربیات دفاع مقدس را به آنان منتقل کردند.

پوردستان با تاکید بر اینکه شاخصه مکتب سلیمانی، سختکوشی، ولایت‌مداری و شهادت‌طلبی است، ادامه داد: حاج قاسم سلیمانی از ظرفیت کشورهای مسلمان منطقه استفاده کرد که نتیجه آن فاطمیون افغانستان، زینبیون پاکستان و دیگر گروه‌های مقاومت بود. رئیس مرکز مطالعات ارتش جمهوری اسلامی تهدیدات آمریکا را از نوع تهدیدات ترکیبی در تمام حوزه های جنگ سایبری، سیاسی، اقتصادی و... برشمرد و تصریح کرد: امروز آمریکایی‌ها بر حوزه جنگ اقتصادی و جنگ روانی تمرکز ویژه‌ای دارند و در پی آن هستند که با ایجاد تحریم‌های فلج‌کننده و بستن مسیرهای تنفس اقتصاد ایران و خالی کردن دل ملت ایران، آنان را به خیابان‌ها بکشانند ولی غافل از این هستند که ملت ایران، مردمانی انقلابی، متدین، شاگرد مکتب امام حسین(ع) و حضرت زینب(س) هستند.

وی با تاکید بر حضور گسترده ملت ایران در انتخابات مجلس جمهوری اسلامی ایران افزود: این ملت سرافراز در زیر شدیدترین بمباران ها، تحریم ها و تهدید های دشمنان صندوق های رای را ترک نکردند و امروز نیز با همان قدرت و استحکام در انتخابات حاضر خواهند شد. پوردستان، اصلی ترین وظیفه نیروهای مسلح را تقویت بنیه‌ی آفندی و پدافندی و حفظ قابلیت بازدارندگی در مقابل دشمنی دشمنان برشمرد و تصریح کرد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران غافلگیر نخواهند شد و اگر دشمنی بخواهد تهدیدات خود را عملی کند، با پاسخ کوبنده نیروهای مسلح مواجه خواهد شد.

وی طرح موسوم به معامله قرن را فاجعه ‌نامید و تصریح کرد: به جهت آن که ترامپ خود را وام دار رژیم صهیونیستی می‌داند و با توجه به اینکه او تاجر است و اکثر شرکت های بزرگ دنیا در اختیار صهیونیست ها است، این خوش خدمتی را در قالب طرح معامله قرن به صهیونیست ها کرده است. پوردستان افزود: این طرح بسیار ننگین است و به نتیجه نخواهد رسید و در آینده نزدیک جوانان مقاومت در مسجدالاقصی نماز جماعت بر پا خواهند کرد.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مادورو برای جلوگیری از درگیری با آمریکا «همه چیز» را پیشنهاد داده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و افغانستان
شاخص کل بورس به کانال 3 میلیون واحد برگشت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 26 مهر 1404
هوای 7 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
نورنما | 22تا تیپ مختلف در یک انیمیشن!
مستندسازی تجاوز رژیم صهیونیستی برای تاریخ و دادگاه‌ها ضروری است
اولین طلای رویینگ ایران در قهرمانی آسیا 2025
کشته شدن 8 بازیکن ملی‌پوش کریکت در اثر حمله هوایی پاکستان
کواکبیان به 14 ماه حبس محکوم شد
برکناری رئیس کل بانک مرکزی تکذیب شد
چالش کمبود پرستار و کاهش تقاضا برای ورود به خدمت
یک نماینده سابق و یک نماینده فعلی مجلس به حبس محکوم شدند
افت رمزارزها، صعود بورس؛ تلاقی سرد و گرم بازارها
باند بین‌المللی قاچاق سیگار نقره‌داغ شد
رئیس‌زاده، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی شد
بیانیه سفارت ایران در تایلند برای انقضای قطعنامه 2231
یورش گسترده نیروهای اشغالگر اسرائیلی به کرانه باختری
جزییات جدید از واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بالای 20 میلیون تومان
ادعای دوباره ترامپ: زمان پایان جنگ اوکراین و توافق رسیده است
نتانیاهو به دنبال جلو انداختن تاریخ انتخابات است
باند زورگیری در غرب تهران منهدم شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 26 مهر 1404+ ساعت بازی پرسپولیس
دستگیری ضارب روحانی امام‌زاده یحیی+فیلم
علت کمای ملی پوش والیبال مشخص شد
افسانه‌ای بر بام جهان ؛ اولین زن ایرانی در باشگاه 8000 متری‌ها
آتشفشان تفتان بیدار شد؟
معمای جنگ و صلح در غزه
ایران و روسیه؛ داستان همگرایی بازیگران مستقل
تعظیم تهران به نام مقدس مریم
هیأت پارلمانی ایران عازم ژنو شد
انتقال 4 زندانی ایرانی از جمهوری آذربایجان به کشور
جنگ هیبریدی روسیه در اروپا
رئیس‌جمهور برزیل عملیات نظامی آمریکا در کارائیب را محکوم کرد
قطعنامه 2231 به‌طور قطعی منقضی و خاتمه یافته است
اجرا نکردن قانون حجاب، مخالفت با اصل حجاب نیست
ریزش هم‌زمان طلا، نقره، نفت و بیت‌کوین
تماشای بارش شهابی در شامگاه سه‌شنبه
احساس می‌کنیم با حمله اسرائیل به قطر به ما خیانت شد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 26 مهر+ وضعیت استان ها
پایان محدودیت‌های برجامی ایران با انقضای قطعنامه 2231
برجام تمام شد، ایران در مسیر جدید دیپلماسی مستقل
قاتلان خاموش ریه‌ها / عامل 85 درصد از سرطان‌های ریه کشف شد
طراحی هوشمند پپتیدها برای مقابله با مقاومت آنتی‌بیوتیکی
چهره پنهان مریخ: بادهایی به تندی 160 کیلومتر در ساعت
افق‌های تازه‌ای در پزشکی ترمیمی با رشد ساختارهای شبه‌جنین
کنار زدن موانع سنتی آموزش رشته کامپیوتر با استارتاپ CS12
کاربران اپ‌های هوش مصنوعی از یک میلیارد کاربر گذشت
8 نشانه‌ای که می‌گویند بدن‌تان بیش از حد خسته است
پیش‌بینی عفونت‌های تنفسی کودکان با هوش مصنوعی
X
آگهی تبلیغاتی