فارسی

هک سامانه هشدار هوایی اوکراین و ارسال هشدار اتمی

نیروی هوایی اوکراین اعلام کرد اپلیکیشن رسمی هشدار حملات هوایی این کشور هک شده و پیام‌های جعلی درباره تهدید اتمی و شیمیایی برای شهروندان فرستاده است؛ مقام‌ها هرگونه خطر تشعشعی را رد کردند.

هک سامانه هشدار هوایی اوکراین و ارسال هشدار اتمی
۰ دقیقه

نورنیوز-گروه بین الملل : نیروی هوایی اوکراین اعلام کرد اپلیکیشن رسمی اعلام هشدار حملات هوایی این کشور هدف حمله سایبری قرار گرفته و پیام هایی جعلی درباره خطر هسته ای و شیمیایی برای کاربران فرستاده است.

هشدارهای جعلی برای شهروندان

بر اثر نفوذ به سامانه «Air Alert»، برای مدتی پیام هایی نادرست درباره احتمال حمله اتمی و شیمیایی به تلفن همراه شهروندان اوکراینی ارسال شد.

نیروی هوایی اوکراین هرگونه خطر هسته ای یا تشعشعی را رد کرد و از مردم خواست آرامش خود را حفظ کنند و اخبار را از اطلاعیه های رسمی دنبال کنند.

این اختلال سایبری باعث شد آژیرهای هشدار در بخش های مختلف کشور به صدا درآیند و پیام های هشدارآمیز به تلفن همراه شهروندان و خبرنگاران برسد.

اخبار مرتبط
  • دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، از همکاری با چین درباره اوکراین خبر داد و دیدارش با شی جین‌پینگ را نمره 12 از 10 توصیف کرد. او همچنین از آتش‌بس دوباره در غزه، گفتگوهای هسته‌ای با روسیه و ناکامی در تماس با رهبر کره شمالی سخن گفت.

  • غرب برای توجیه رفتار خود که عملا تسهیل‌کننده مسیر ادامه درگیری و نزاع در اوکراین است، موضوع تهدید هسته‌ای روسیه و ضرورت مقابله جهانی با آن را برای منفعل‌ کردن روسیه و زمینه‌سازی برای ایجاد اجماع جهانی علیه مسکو پیش کشیده است.

  • کره شمالی رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی را تمرینی برای جنگ اتمی خواند و اعلام کرد تقویت بازدارندگی هسته‌ای خود را با سرعت بیشتری ادامه می‌دهد.

ارسال نظر