فارسی

واکنش یمن به فراخوان شیخ الازهر برای پایان درگیری‌های منطقه‌ای

فراخوان شیخ الازهر برای پایان دادن به درگیری‌های منطقه‌ای با واکنش مقام‌های یمنی روبه‌رو شده است؛ واکنشی که در آن، علاوه بر تأکید بر اتحاد کشورهای اسلامی، مواضعی صریح درباره نقش بازیگران منطقه‌ای مطرح شده است.

واکنش یمن به فراخوان شیخ الازهر برای پایان درگیری‌های منطقه‌ای
۰ دقیقه

نورنیوز-گروه بین الملل: در ادامه واکنش‌های رسمی یمن به فراخوان احمد الطیب، شیخ الازهر برای پایان دادن به درگیری‌های منطقه‌ای، دکتر عمر البخیتی، سخنگوی دولت یمن با استقبال از این فراخوان اعلام کرد که فراخوان شیخ الازهر، در راستای منافع امت اسلامی بوده و به حفظ منابع این امت و تقویت وحدت میان ملت‌های آن در سایه خطر قریب‌الوقوعی که همه را تهدید می‌کند، کمک می‌کند.

عمر البخیتی افزود: خطر بزرگ برای امت اسلامی، از سوی رژیم صهیونیستی و حامی آمریکایی آن و پروژه اعلام شده آنها برای تغییر شکل منطقه و ایجاد آنچه که «اسرائیل بزرگ» می‌نامند، است.

وی تاکید کرد که یمن، چه در سطح دولت و چه مردم، از اتحاد تلاش‌های امت اسلامی برای مقابله با دشمن اصلی این امت، حمایت و همواره از همه تلاش‌های صلح عادلانه استقبال می‌کند.

این مقام یمنی تصریح کرد که علیرغم اصرار آشکار دشمن سعودی برای خنثی کردن همه این تلاش‌ها، تلاش‌هایی را برای دستیابی به صلحی عادلانه و شرافتمندانه که منافع یمن را تضمین کند، انجام داده است.

 

اخبار مرتبط
ارسال نظر