پس از فلای‌دبی؛ العال هم پروازهای دبی را متوقف کرد

شرکت هواپیمایی «العال» رژیم صهیونیستی پروازهای برنامه‌ریزی‌شده خود از دبی را لغو کرد؛ تصمیمی که پس از تعلیق پروازهای «فلای‌دبی» به سرزمین‌های اشغالی اتخاذ شد.

پس از فلای‌دبی؛ العال هم پروازهای دبی را متوقف کرد
۰ دقیقه

نورنیوز-گروه بین الملل:  این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که شرکت هواپیمایی «فلای‌دبی» پروازهای خود را به مقصد سرزمین‌های اشغالی و بالعکس به حالت تعلیق درآورد.

سخنگوی شرکت «العال» در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه تأیید کرد که پروازهای روز جمعه (۲ اکتبر ۲۰۲۶) لغو شده و هنوز تاریخ جدیدی برای برقراری این پروازها تعیین نشده است.

وزارت حمل‌ونقل رژیم صهیونیستی نیز با تایید این خبر اعلام کرد که تل‌آویو هنوز مجوزهای لازم را از سوی امارات برای انجام این پروازهای ویژه دریافت نکرده است. شرکت «العال» روز پنجشنبه اعلام کرده بود که قصد دارد دو پرواز ویژه برای بازگرداندن صهیونیست‌ها از دبی انجام دهد.

گفتنی است مقامات رژیم صهیونیستی مدعی شده‌اند که در پرواز روز چهارشنبه از دبی به تل‌آویو، کمک‌خلبان با حمله به خلبان قصد سرنگونی هواپیما را داشته است. طبق روایت ادعایی این رژیم، مسافران توانسته‌اند فرد مهاجم را مهار کنند و خلبانان دیگر، هواپیما را به سمت عربستان هدایت کرده‌اند.

 

اخبار مرتبط
ارسال نظر