×
فرهنگی
شناسه خبر : 345752
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/06/23 ساعت 12:56
200 میلیارد ریال برای زائران اولی کربلا جمع‌آوری شد؛ یک میلیون زیارت به نیابت از امام شهید

200 میلیارد ریال برای زائران اولی کربلا جمع‌آوری شد؛ یک میلیون زیارت به نیابت از امام شهید

در پویش «زیارت به نیابت» نزدیک به یک میلیون نیت برای زیارت کربلا ثبت و حدود 200 میلیارد ریال کمک مردمی برای اعزام زائران اولی جمع‌آوری شده است.

نورنیوز- گروه فرهنگی: دبیر پویش «زیارت به نیابت» از ثبت نزدیک به یک میلیون نیت برای زیارت کربلا، جمع‌آوری حدود ۲۰۰ میلیارد ریال کمک مردمی برای اعزام زائران اولی و شکل‌گیری شبکه‌ای بیش از هفت هزار نفری از خادمان زیارت خبر داد.

سعید امامی گفت: در قالب این پویش، هشت هزار سفر یا کمک‌هزینه سفر کربلا به نیت امام هشتم(ع) برای شرکت‌کنندگان در نظر گرفته شده است که تا اواسط شهریورماه اسامی پنج هزار نفر اعلام شده و بخشی از این افراد نیز راهی عتبات عالیات شده‌اند.

یک میلیون نفر در پویش «زیارت به نیابت» ثبت‌نام کردند

وی افزود: برای سه هزار نفر باقی‌مانده نیز از شهریور تا اسفند ۱۴۰۵ برنامه‌ریزی شده و ظرفیت تقریبی هزار نفر در ماه برای اعلام اسامی و اعزام زائران در نظر گرفته شده است.

دبیر پویش «زیارت به نیابت» بیان کرد: خانه زیارت همزمان با ادامه جذب مشارکت‌های مردمی، تأمین اعتبار لازم برای اعزام تمامی هشت هزار نفر را تا پایان سال دنبال می‌کند.

امامی درباره شکل‌گیری این پویش اظهار داشت: پس از شهادت رهبر شهید انقلاب در نهم اسفندماه، مجموعه مردمی «خانه زیارت» تلاش کرد میان رسالت خود در حوزه ترویج و تسهیل زیارت و این اتفاق، نسبتی برقرار کند.

وی افزود: نتیجه این ایده، طراحی پویش «زیارت به نیابت» بود؛ پویشی که از مردم می‌خواست هر زمان در زندگی خود توفیق زیارت کربلا پیدا کردند، نخستین زیارت خود را به نیابت از رهبر شهید انقلاب انجام دهند.

ثبت بیش از ۲۰۰ هزار نیت در هفته وداع و تشییع

امامی با اشاره به استقبال از این پویش گفت: در مدت فعالیت آن، نزدیک به یک میلیون نفر ثبت‌نام کردند و بیشترین میزان مشارکت در هفته وداع و تشییع رقم خورد؛ به‌گونه‌ای که از ۱۳ تا ۱۸ تیرماه بیش از ۲۰۰ هزار نفر به پویش پیوستند و تنها در روز ۱۸ تیرماه نیز ۱۰۰ هزار نفر ثبت‌نام کردند.

وی اظهار داشت: بر اساس آمار اعلام‌شده از سوی پویش، حدود نیمی از ثبت‌نام‌کنندگان بر اساس خوداظهاری، تاکنون به کربلا مشرف نشده بودند.

دبیر پویش «زیارت به نیابت» اضافه کرد: حدود ۶۰ درصد شرکت‌کنندگان این پویش را بانوان و ۴۰ درصد را آقایان تشکیل می‌دهند.

مشارکت ۳۰ هزار بانی برای اعزام زائران اولی

امامی با اشاره به مشارکت‌های مردمی برای اعزام زائران اولی گفت: در کنار ثبت نیت، حدود ۳۰ هزار بانی خرد برای کمک به زائران اولی مشارکت کردند و مجموع کمک‌های مردمی در این بخش به حدود ۲۰۰ میلیارد ریال رسید.

وی بیان کرد: این میزان کمک مردمی هزینه اعزام بیش از ۴۰ کاروان زائر اولی را تأمین کرده است.

شکل‌گیری شبکه هفت هزار نفری خادمان زیارت

دبیر پویش «زیارت به نیابت» همچنین از شکل‌گیری شبکه‌ای بیش از هفت هزار نفری از «خادمان زیارت» خبر داد و گفت: این افراد در معرفی پویش و دعوت مردم به مشارکت نقش داشتند.

وی افزود: حدود یک‌چهارم شرکت‌کنندگان در پویش از طریق همین شبکه مردمی با «زیارت به نیابت» همراه شدند که نشان‌دهنده نقش مشارکت‌های مردمی در گسترش این حرکت است.

امامی با اشاره به گستره جغرافیایی مشارکت در این پویش گفت: اصفهان، تهران و خراسان رضوی سه استان نخست از نظر میزان مشارکت در پویش «زیارت به نیابت» بودند.

همراهی رسانه ملی و مجموعه‌های مختلف با پویش

وی همچنین از همراهی رسانه‌ها و مجموعه‌های مختلف برای معرفی این پویش خبر داد و گفت: رسانه ملی و برنامه‌هایی از جمله «سلام آقا»، «صبحانه ایرانی»، «عصر خانواده»، «پاورقی» و «زمانه» در معرفی پویش مشارکت داشتند.

امامی اظهار داشت: شهرداری مشهد نیز با اکران داوطلبانه بیلبوردهای پویش در معرفی آن همراهی کرد و مجموعه‌هایی مانند نوا، ایتا، روبیکا، شاد، باسلام و مسجد مقدس جمکران نیز در این زمینه مشارکت داشتند.

دبیر پویش «زیارت به نیابت» تأکید کرد: فرآیند اعزام برگزیدگان تا پایان سال ادامه خواهد داشت و تأمین هزینه اعزام همه هشت هزار نفر نیز با استمرار مشارکت‌های مردمی دنبال می‌شود.

وی در ادامه گفت: آنچه در پایان از «زیارت به نیابت» باقی می‌ماند، فقط عدد یک میلیون ثبت‌نام یا رقم ۲۰۰ میلیارد ریال نیست؛ بلکه تجربه‌ای از تبدیل یک نیت شخصی با همراهی مردم، رسانه‌ها، خادمان و مجموعه‌های مختلف به یک حرکت جمعی است.

امامی خاطرنشان کرد: این حرکت جمعی همچنان ادامه دارد و اعزام زائران در قالب این پویش تا پایان سال دنبال خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
توقیف 240 مورد از اموال مجرمان همکاری با دولت‌های متخاصم
آخرین قیمت دلار امروز دوشنبه 23 شهریور 1405؛ افزایش قیمت دلار در پی لغو نشست عمان
معاون اول رئیس‌جمهور: جنگ‌های آینده «جنگ فناوری» است
درخت کهنسال جغتای در فهرست میراث طبیعی ملی ایران ثبت شد
هشدار حجت‌الاسلام اژه‌ای درباره وضعیت حقوق و پاداش مدیران شرکت‌های دولتی
گردهمایی دالاس زیر سایه بحران؛ چرا ترامپ و ونس از صحبت درباره جنگ با ایران فرار می‌کنند؟
اوج‌گیری قیمت دیزل در آمریکا
200 میلیارد ریال برای زائران اولی کربلا جمع‌آوری شد؛ یک میلیون زیارت به نیابت از امام شهید
قیمت دینار عراق امروز 23 شهریور 1405 کاهش یافت
انتخاب 16 رئیس دانشگاه و پژوهشگاه تایید شد
روزانه 480 هزار حمله سایبری به ارتباطات کشور
بیانیه ارتش یمن درباره حمله به ملک خالد
چگونه «امر ملی» را از خیابان به پیاده‌رو تبعید کنیم؟!
نورنما | دیالوگ هایی که در سینمای ایران مانگار شدند
معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی واریز می‌شود؟جزئیات جدید
عربستان درخواست تعویق نشست خلیج فارس را مطرح کرد
جزئیات کشف جسد زن گمشده بعد از 6 سال در باغچه کله پزی؛ اعترافات قاتل سنگدل
قیمت جدید مرغ اعلام شد
قدرت خرید مردم؛ چالش اصلی بازار مسکن
تخلیه 31 هزار نفر در پی بارش‌های شدید در چین
مخالفت بومیان هم مانع دیوار مرزی آمریکا در آریزونا نشد
معاون حقوقی رئیس‌جمهور: قانون اساسی به کالای لوکس برای تفکر حاشیه‌ای تبدیل نشود
عمان: تنگه هرمز به‌زودی بازگشایی می‌شود
سازمان ملل: نزدیک به 100 هزار سودانی آواره شدند
پایان درخشان پاراتیراندازان ایران در کره جنوبی با 4 مدال
اعلام برنامه هفته‌های هشتم تا دوازدهم و دیدارهای معوقه لیگ برتر فوتبال
انتقاد کامران قدکچیان از وضعیت سینما
برنامه خاموشی برق همدان برای امروز 23 شهریور اعلام شد + لینک
مدارس فرسوده تهران؛ 804 مدرسه نیازمند بازسازی
افت بورس‌های آسیا همزمان با جهش قیمت نفت
برق کدام مناطق استان مرکزی امروز قطع می‌شود؟
آماده‌سازی 10 میلیون سرم در جنگ 12 روزه
چرا سیا پیش از 11 سپتامبر برنامه حذف بن‌لادن را کنار گذاشت؟
افشای تصاویر عملیات نجات خلبانان آمریکایی پس از سقوط جنگنده بر فراز ایران + فیلم
پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان امروز دوشنبه 23 شهریور+ بارندگی و احتمال تگرگ
نفت در بازار جهانی گران شد؛ برنت 107 دلاری شد
انهدام پهپاد MQ1 در تنگه هرمز توسط سپاه
جدول خاموشی استان خراسان جنوبی امروز دوشنبه 23 شهریور؛ برنامه بیرجند، طبس و قائنات
نوراینفو | چگونه در چت جی بی تی از حریم خصوصی محافظت کنیم؟
گاردین: ترامپ اقتصاد جهان را آلوده کرد
فرآیند صدور ویزای الکترونیکی حج ایرانی‌ها آغاز شد
تایید شهادت ملوان جمشید رجبی در خوزستان
ارسال نخستین اظهارنامه قضایی با هوش مصنوعی
پیگیری سرنوشت 3 خلبان ایرانی در قطر
افشای تماس‌های مستقیم و محرمانه بن سلمان درباره تنگه باب‌المندب
برنامه خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده خراسان شمالی؛ جدول امروز دوشنبه 23 شهریور را ببینید
نوه شارل دوگل علیه ناتو و آمریکا/ فرانسه به دنبال مشروعیت از دست رفته
پرافتخارترین‌ ورزشکاران ایران درتاریخ بازی‌های آسیایی چه کسانی هستند؟
کاهش 30 درصدی مصرف آب تهران با تجهیزات کاهنده
پیش بینی آب و هوای گلستان امروز دوشنبه 23 شهریور؛ افزایش ابر و بارش پراکنده در ارتفاعات