×
بین الملل
شناسه خبر : 343321
تاریخ انتشار : جمعه 1405/06/13 ساعت 08:55
ادعاهای تکراری ترامپ درباره ایران؛ از نابودی سایت‌های هسته‌ای تا کنترل تنگه هرمز

ادعاهای تکراری ترامپ درباره ایران؛ از نابودی سایت‌های هسته‌ای تا کنترل تنگه هرمز

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، در تازه‌ترین اظهارات خود درباره جنگ ایران، ضمن ادعای پیروزی، مدعی شد حملات آمریکا برنامه هسته‌ای ایران را متوقف کرده و سه سایت هسته‌ای این کشور را «کاملاً نابود» کرده است. ترامپ همچنین درباره اقتصاد ایران، تنگه هرمز و توان اطلاعاتی آمریکا ادعاهای تازه‌ای مطرح کرد.

نورنیوز_ گروه بین الملل: ترامپ درباره تجاوز بی دلیل علیه ایران ابتدا گفت که «به محض اینکه به پیروزی برسیم» و بلافاصله سخنانش را تغییر داد و دوباره مدعی شد: «همین الان پیروز شده‌ایم.»

رئیس جمهوری جاه طلب آمریکا در توجیه تجاوزهای بی دلیل خود علیه ایران، ادعا کرد: ‏«ما باید مانع دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای می‌شدیم و این کار را انجام داده‌ایم.»

وی بار دیگر در دستاوردسازی از تجاوزهای خود با تکرار ادعاهایش، مدعی شد: «اقتصاد آنها در حال فروپاشی است و تورم ممکن است به ۳۰۰ درصد برسد و هر روز هم بدتر می‌شود. آنها واقعا در وضعیت بسیار بدی قرار دارند.»

ترامپ ادعا کرد: «ما کنترل کامل تنگه هرمز را در اختیار داریم. هر شب ۳۰ تا ۴۰ قایق آنها را از بین می‌بریم و رادارهایشان را هدف قرار می‌دهیم.»

رئیس جمهوری آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران نیز ادعا کرد: ‏«آنها سه سایت داشتند و حالا ممکن است کوه کلنگ گزلا را داشته باشند. آن سه سایت کاملا نابود شده‌اند... ما بر تمام مناطق اصلی آن سه سایت دوربین داریم و بر کوه کلنگ گزلا نیز دوربین داریم. می‌دانیم چه کسی وارد می‌شود و چه کسی خارج می‌شود.»

ترامپ همچنین در توجیه تجاوزهای بی دلیل علیه ایران، مدعی شد: «با جلوگیری از هسته‌ای شدن ایران، اروپا و انگلیس را هم نجات دادم ... اگر ایران سلاح هسته‌ای داشت، احتمال اینکه از آن در اروپا استفاده کند بیشتر از آمریکا است، زیرا توان موشکی برای رسیدن به اروپا را دارند، نه آمریکا.»

رئیس جمهوری جاه طلب آمریکا، ادعا کرد: «ایران تنها دو تا چهار هفته با دستیابی به سلاح هسته‌ای فاصله داشت و حملات آمریکا این روند را متوقف کرد.»

ترامپ درباره توان اطلاعاتی آمریکا مدعی شد: «حتی می‌توانیم از فضا نام افراد را بخوانیم. آنها حتی نمی‌توانند بدون اینکه ما متوجه شویم جابه‌جا شوند. ما دقیقا می‌دانیم چه خبر است و از این بابت کاملا مطمئن هستیم.»

سردرگمی به یکی از مهم‌ترین ضعف‌های سیاست خارجی دولت ترامپ در قبال ایران تبدیل شده و نبود یک «هدف راهبردی ثابت» به عنوان یکی از محورهای همین سردرگمی از سوی سیاستمداران و رسانه‌های آمریکایی مطرح می‌شود.

رفتارهای متناقض ترامپ در آستانه انتخابات میاندوره‌ای کنگره آمریکا گویای این است که او بیشتر به دنبال روایت سازی پیرامون پیروزی ادعایی خود در تجاوز بی دلیل علیه ایران است؛ سیاستی که عملا به تعمیق بی‌اعتمادی تهران و شانه خالی کردن مکرر واشنگتن از وفای به عهد در توافق‌های امضا شده به دست رئیس جمهوری این کشور منتهی شده است.

رویکرد ترامپ در قبال ایران باعث ناامیدی بخشی از جمهوری‌خواهان خسته از جنگ شده است؛ گروهی که در مقاطعی جی‌دی ونس معاون رئیس‌جمهوری و شماری از فعالان سیاسی را نیز شامل می‌شد و نسبت به طولانی شدن جنگ و پیامدهای آن بر قیمت سوخت و انتخابات میان دوره‌ای نگران هستند.


نظرات

آخرین اخبار
وزیر آموزش و پرورش: مدارس حتی در شدیدترین شرایط حضوری برگزار می‌شوند
تحریم رئیس دیوان کیفری بین‌المللی توسط آمریکا؛ جهان در دوراهی قانون و زور
والیبال ایران 3 - نیوزیلند 0؛ شروع قدرتمند شاگردان پیاتزا در قهرمانی آسیا
افشای جزئیات حمله به سیریک؛ کارشناسان فرضیه اصابت موشک ایرانی را رد کردند
مسکو زیر حمله پهپادی؛ روسیه از انهدام تمام پهپادهای مهاجم خبر داد
آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز جمعه 13 شهریور 1405؛ کدام خودروها افزایش قیمت داشتند؟
ادعاهای تکراری ترامپ درباره ایران؛ از نابودی سایت‌های هسته‌ای تا کنترل تنگه هرمز
رهبر دموکرات‌ها: اقتصاد ترامپ و جمهوری‌خواهان به «فاجعه» تبدیل شده است
آخرین وضعیت محدودیت های ترافیکی امروز 13 شهریور؛ جاده چالوس یکطرفه شد
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 13 شهریور + رگبار و رعدوبرق در این استان‌ها
غزه زیر آتش؛ حملات گسترده اسرائیل به شرق غزه
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 13 شهریور 1405 + ساعت پخش زنده رئال مادرید و لیورپول
احتمال درمان سرطان سینه بدون شیمی‌درمانی
طراحی لیبل بدون فتوشاپ؛ بهترین سایت‌های رایگان را بشناسید
چگونه به فرزندان «خودمراقبتی» و مهارت «نه گفتن» را آموزش دهیم؟
نشانه‌های پیش از بلوغ، پیش‌بینی کننده درد قاعدگی
دورکاری مادران؛ حمایت واقعی یا قانون روی کاغذ؟
کیفیت رژیم غذایی یا کاهش کالری؛ کدام برای لاغری اهمیت بیشتری دارد
هشدار وزارت بهداشت؛ کرونا دوباره صعودی شد
تسلط نیروهای مسلح یمن بر مناطق راهبردی جدید در تعز
تهران؛ میزبان 150 رویداد هنری در «ماه هنر»
بقایی: ایران در حملات خود فقط اهداف نظامی آمریکا را زد
جنوب لبنان زیر آتش اسرائیل؛ علی الطاهر دوباره بمباران شد
سریال «رویای نیمه‌شب» فروش کتاب را دو برابر کرد
روایت پاک نژاد از روزهای سخت جنگ؛ صادرات نفت خام یک ساعت هم متوقف نشد
اژه‌ای: ایران به هیچ وجه زیر بار ظلم و زور نرفته و نخواهد رفت
آخرین خبر از پرداخت حق عائله مندی به زنان شاغل
نورنما | ظاهر سحرکننده پورشه 911
نیویورک تایمز: موشک آمریکایی عروسی ایرانی را به خاک و خون کشید
عضو ارشد کنگره: ترامپ در جنگ پرهزینه با ایران شکست خورده است
ونس حمله به عروسی سیریک را انکار کرد
تخصص ما؟ کشتار غیرنظامیان!
حمله دوباره اسرائیل به خاک سوریه
هشدار درباره مواد مخدر جدید؛ اعتیاد دیگر سنتی نیست
فجر مساوی کرد و پنجم شد
بمب نقل‌وانتقالات الهلال ترکید
مدودف به آلمان هشدار داد
شمار شهدای حمله به عروسی سیریک به 5 نفر رسید
صالحی: «مدرسه میناب» به حافظه ماندگار ایران و جهان تبدیل می‌شود
پاکستان از کشته شدن 15 شبه‌نظامی در مرز افغانستان خبر داد
بازگشت قشم به چرخه پروازهای بین‌المللی
ترامپ بار دیگر خالی بودن ذخایر موشکی آمریکا را انکار کرد
استقبال رهبران ادیان هند از رئیس قوه قضاییه ایران
ترامپ رسوا شد
قالیباف: دنیا در حال تماشای سقوط ذخایر استراتژیک شماست
به «جنگ غیرقانونی» در ایران پایان دهید
نورنما | سگ رباتیک آتش نشان چین
نشست اضطراری وزیر جنگ رژیم صهیونیستی
پاسخ تند نخست‌وزیر کانادا به اظهارات مداخله‌جویانه وزیر بازرگانی آمریکا
قانون هوش مصنوعی ایران تصویب شد