×
سیاسی
شناسه خبر : 343142
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/06/12 ساعت 11:07
اژه‌ای: صدای مردم ایران را در اجلاس بریکس به گوش جهان می‌رسانم

اژه‌ای: صدای مردم ایران را در اجلاس بریکس به گوش جهان می‌رسانم

رئیس قوه قضاییه پیش از سفر به هند برای شرکت در اجلاس بریکس گفت: تلاش می‌کنم صدای مردم ایران را به گوش جهانیان برسانم و جنایات آمریکا و اسرائیل را تشریح کنم.

نورنیوز-گروه سیاسی: حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران، در رأس یک هیئت عالی قضایی و حقوقی، به‌منظور شرکت در نشست سران قضایی کشورهای عضو بریکس، عازم دهلی هند شد.

رئیس قوه قضاییه پیش از عزیمت به هند، طی مصاحبه‌ای در فرودگاه مهرآباد، با تشریح اهداف سفر هیئت عالی قضایی به اجلاس بریکس، اظهار کرد: این سفر به دعوت رسمی عالی‌ترین مقام قضایی هند به منظور شرکت در اجلاس بریکس صورت می‌گیرد. موضوع اصلی اجلاس مذکور، در باب مسائل مرتبط با تجارت جهانی است؛ لکن در حاشیه این اجلاس، موضوعات مختلف دیگری مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی گفت: در این سفر تلاش خواهم کرد تا صدای مردم سلحشور و بصیر ایران اسلامی را که بیش از ۱۸۰ شب است غیرتمندانه و مؤمنانه خیابان و میدان را تسخیر کرده‌اند، به گوش جهانیان برسانم؛ مردمی که در استکبارستیزی و مقابله‌ی با متجاوز، سرآمد جهانیان هستند.

رئیس عدلیه تصریح کرد: با عنایت به تحمیل دو جنگ به مردم ایران اسلامی طی کمتر از یک سال از ناحیه رژیم‌های آمریکا و صهیونیستی و استمرار جنایات آمریکا علیه ملت ایران، یکی از برنامه‌ها و اهداف سفر هیئت عالی قضایی به هند، تشریح جنایات و تجاوزات آمریکا و رژیم صهیونسیتی به ملت ایران خواهد بود. دوست و دشمن و از جمله خود آمریکایی‌ها اذعان دارند که در این دو جنگ به هیچ یک از اهداف نامشروع خود نائل نشدند و ایران اسلامی پیروز میدان بوده است.

قاضی‌القضات خاطرنشان کرد: جهان در حال تحول است و نظام سلطه رو به افول می‌باشد؛ فلذا کشورهای مستقل باید در این تحول نقش موثری ایفا کنند. دنیا در حال خروج از یکجانبه‌گرایی مستکبران و سلطه‌گران است و در این بین کشورهای عضو بریکس می‌توانند منشأ اثر باشند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، اظهار کرد: ایران و هند از تمدن و فرهنگ کهن و بعضاً مشترکی برخوردارند و می‌توانند در تحولات و تطورات جهانی و خروج از یک‌جانبه‌گرایی نقش محوری داشته و تشریک مساعی کنند.

رئیس قوه قضاییه بیان داشت: مردم و علمای هند در گرامی‌داشت یاد و خاطره امام شهید ما، سنگ تمام گذاشتند و راهپیمایی‌های گسترده‌ای را با شور و شعور برگزار کردند. بیش از ده‌ها هزار سخنرانی، مصاحبه و مقاله توسط علمای بزرگ هندی از ادیان و مذاهب مختلف در راستای گرامی‌داشت یاد امام شهید ما برگزار شد. از این بابت قدردان مردم و علمای هندی هستیم و در سفر جاری این قدردانی را ابراز می‌داریم.

براساس این گزارش، شرکت و سخنرانی در مراسمات افتتاحیه و اختتامیه نشست سران قضایی کشورهای عضو بریکس، برپایی دیدارهای دوجانبه با مقامات قضایی کشورهای عضو و شرکت در کارگروه‌های تخصصی و پنل‌های ویژه قضایی بریکس، از جمله برنامه‌های سفر رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران و هیئت همراه به هند خواهد بود.

بسط و توسعه معاضدت‌های قضایی میان اعضای پیمان بریکس با هدف پایان‌بخشی به هژمونی قضایی غرب؛ مقابله با تروریسم اقتصادی و تحریم‌های ظالمانه و هم‌افزایی در مبارزه با جرایم سازمان‌یافته فرامرزی؛ از جمله اهداف نشست‌های قضایی اعضای پیمان بریکس است.


اخبار مرتبط
طرح بزرگ بریکس؛ از ارزهای ملی تا رمز ارز بانک‌های مرکزی
دوشنبه 1405/06/16 ساعت 17:03
طرح بزرگ بریکس؛ از ارزهای ملی تا رمز ارز بانک‌های مرکزی
یک مقام هندی با اشاره به نشست آتی سران بریکس اعلام کرد کشورهای عضو این گروه با هدف کاهش هزینه‌های مبادلاتی، در حال بررسی راهکارهای عملی مانند توسعه تسویه با ارزهای ملی و ایجاد بستر پرداخت‌های دیجیتال فرامرزی هستند.
رئیس قوه قضاییه در هند: ظرفیت چین و توانمندی ایران می‌تواند جهش تازه‌ای ایجاد کند
جمعه 1405/06/13 ساعت 11:50
بازتاب گسترده سفر محسنی اژه‌ای به هند؛ از همکاری قضایی ایران و چین تا رساندن صدای مردم ایران
رئیس قوه قضاییه در هند: ظرفیت چین و توانمندی ایران می‌تواند جهش تازه‌ای ایجاد کند
رئیس قوه قضاییه درجریان سفر به هند وحضور درنشست سران قضایی کشورهای عضو بریکس، با رئیس دیوان عالی جمهوری خلق چین دیدار کرد وبر توسعه همکاری‌های حقوقی و قضایی، تبادل تجربیات فناورانه و استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی تأکید کرد؛اژه‌ای همچنین در دیدار با رهبران ادیان و فرهیختگان هند،برضرورت مقابله جهانی با تجاوز ورساندن صدای مردم ایران به افکار عمومی جهان تاکید کرد.
اژه‌ای:در برابر آمریکا کوتاه نمی‌آییم؛ پاسخ بعدی قاطع‌تر خواهد بود
دوشنبه 1405/06/09 ساعت 14:13
اژه‌ای:در برابر آمریکا کوتاه نمی‌آییم؛ پاسخ بعدی قاطع‌تر خواهد بود
رئیس قوه قضاییه با تأکید بر حفظ وحدت داخلی و ایستادگی در برابر آمریکا، هشدار داد: در صورت تلاش دشمن برای ایجاد آشوب و ناامنی، برخورد با عوامل ضدامنیتی قاطع‌تر از گذشته خواهد بود؛ او همچنین بر پیگیری وضعیت زندانیان مالی تأکید کرد.
اژه‌ای: نباید با سیاه‌نمایی برای دشمن خوراک جنگ روانی فراهم کرد
شنبه 1405/06/07 ساعت 09:07
اژه‌ای: نباید با سیاه‌نمایی برای دشمن خوراک جنگ روانی فراهم کرد
رئیس قوه قضائیه با اشاره به پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته دولت، تحکیم وحدت ملی و پرهیز از اختلاف‌افکنی را ضروری دانست و تأکید کرد نقاط ضعف باید اصلاح شوند، اما نباید با سیاه‌نمایی برای دشمن خوراک جنگ روانی فراهم کرد.
نظرات

آخرین اخبار
مشاوره آنلاین؛ راهکاری برای مراقبت از سلامت کودکان
نشانه‌های هشدار خودکشی را جدی بگیریم
رمزگشایی از عقب‌نشینی ناوهای آمریکایی در برابر موشک‌های جدید ایران
3 توصیه برای پیشگیری از بیماری‌های تنفسی
بایرن 5 گل زد، منچستریونایتد 4 گل؛ شروع مقتدرانه در لیگ قهرمانان
توافق 100 ساله اوکراین و کانادا امضا شد
پرداخت خسارت سیل گیلان و مازندران آغاز شد
افشای نقش آمریکا در جنگ یمن؛استقرار بیش از 100 مشاور نظامی در عربستان
نمایش سیاسی شورای امنیت علیه برنامه هسته‌ای شکست می‌خورد
ایران و روسیه بر توسعه کریدور شمال–جنوب تأکید کردند
تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
نشست کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با عراقچی
قالیباف: ملت شجاع یمن به اذن خدا پیروز خواهند شد
انفجار گسترده اسرائیل در علی‌الطاهر با 1100 تن مواد منفجره
رایزنی تلفنی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان
رایزنی عراقچی و بن‌فرحان برای مهار تنش‌های منطقه
روند معکوس بازار با ادعاهای ترامپ؛ نفت در ایستگاه 110 دلار
نورنما | آموزش قوانین خیابان به کودکان به صورت عملی
از 7 اکتبر تا جنگ ایران؛ ردپای امارات در کنار اسرائیل
9 خبر جنجالی که در 24 ساعت گذشته تکذیب شدند
مدیرکل بحران گیلان: مالکان واحدهای خسارت‌ دیده از باران به بنیاد مسکن مراجعه کنند
ایران: اسنپ‌بک اروپا هیچ مبنای قانونی ندارد
ترامپ باز هم همه‌چیز را انکار کرد
دبیر شورای عالی امنیت ملی: قطعنامه ضدایرانی آژانس غیرقانونی و سیاسی است
سردار عظمایی: هرگونه تحرک خصمانه مورد هدف قرار می‌گیرد
اعتراض آمریکا به روسیه و چین بر سر تحریم‌های ایران
تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به یک‌دهم سطح پیش از جنگ رسید
عیادت نمایندگان رهبر انقلاب از موسوی گرمارودی
نتایج هفته هفتم لیگ برتر/ استقلال خوزستان تسمه تراکتور را پاره کرد؛گل‌گهر رنگ برد دید
استقلال 1 - پیکان0 / استقلال با عبور از پیکان به آسیا رفت
کلینتون: ترامپ درباره همه چیز دروغ می‌گوید
سپاه: پهپاد دریایی آمریکا در هرمز هدف قرار گرفت
گام جدید دولت برای تأمین مالی بنگاه‌ها
قالیباف: ابزارهای آمریکا حریف قیمت نفت نیستند
موج مخالفت با اینفانتینو به فرانسه رسید
خروج نیروهای آمریکایی از اقلیم کردستان آغاز شد
پل گمشده بروجرد از زیر خاک نمایان شد
همتی: فشار اقتصادی آمریکا به ایران، خطای محاسباتی است
یحیی سریع: یمن یک تشکیلات رزمی سعودی را در تعز هدف قرار داد
المخا به دست نیروهای یمنی افتاد
چین و روسیه مقابل فشار ضدایرانی ایستادند
لندن 2 نفر را به اتهام همکاری با ایران بازداشت کرد
ناتو: مین‌روبی هرمز به ما مربوط نیست
قوانین جدید مهریه؛وصول، تقسیط و توقیف اموال چگونه انجام می‌شود؟
از هشدار 7 اکتبر تا جنگ ایران؛ امارات در کدام سوی میدان ایستاده است؟
مقام سابق کاخ سفید: شاهد زوال عقل ترامپ هستیم
آغاز نشست شورای امنیت درباره ایران؛ نشست بی‌نتیجه دیگری درباره کمیته 1737
نورویدئو | وقتی اسرائیل برای پیروزی، میدان نبرد را کوچک می‌کند
ادعای گروسی درباره کوه کلنگ؛ فعالیت هسته‌ای در ایران دیده می‌شود
عربستان در شوک نفتی؛کاهش 1.9 میلیون بشکه‌ای تولید نفت خام