×
سیاسی
شناسه خبر : 343142
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/06/12 ساعت 11:07
اژه‌ای: صدای مردم ایران را در اجلاس بریکس به گوش جهان می‌رسانم

اژه‌ای: صدای مردم ایران را در اجلاس بریکس به گوش جهان می‌رسانم

رئیس قوه قضاییه پیش از سفر به هند برای شرکت در اجلاس بریکس گفت: تلاش می‌کنم صدای مردم ایران را به گوش جهانیان برسانم و جنایات آمریکا و اسرائیل را تشریح کنم.

نورنیوز-گروه سیاسی: حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران، در رأس یک هیئت عالی قضایی و حقوقی، به‌منظور شرکت در نشست سران قضایی کشورهای عضو بریکس، عازم دهلی هند شد.

رئیس قوه قضاییه پیش از عزیمت به هند، طی مصاحبه‌ای در فرودگاه مهرآباد، با تشریح اهداف سفر هیئت عالی قضایی به اجلاس بریکس، اظهار کرد: این سفر به دعوت رسمی عالی‌ترین مقام قضایی هند به منظور شرکت در اجلاس بریکس صورت می‌گیرد. موضوع اصلی اجلاس مذکور، در باب مسائل مرتبط با تجارت جهانی است؛ لکن در حاشیه این اجلاس، موضوعات مختلف دیگری مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی گفت: در این سفر تلاش خواهم کرد تا صدای مردم سلحشور و بصیر ایران اسلامی را که بیش از ۱۸۰ شب است غیرتمندانه و مؤمنانه خیابان و میدان را تسخیر کرده‌اند، به گوش جهانیان برسانم؛ مردمی که در استکبارستیزی و مقابله‌ی با متجاوز، سرآمد جهانیان هستند.

رئیس عدلیه تصریح کرد: با عنایت به تحمیل دو جنگ به مردم ایران اسلامی طی کمتر از یک سال از ناحیه رژیم‌های آمریکا و صهیونیستی و استمرار جنایات آمریکا علیه ملت ایران، یکی از برنامه‌ها و اهداف سفر هیئت عالی قضایی به هند، تشریح جنایات و تجاوزات آمریکا و رژیم صهیونسیتی به ملت ایران خواهد بود. دوست و دشمن و از جمله خود آمریکایی‌ها اذعان دارند که در این دو جنگ به هیچ یک از اهداف نامشروع خود نائل نشدند و ایران اسلامی پیروز میدان بوده است.

قاضی‌القضات خاطرنشان کرد: جهان در حال تحول است و نظام سلطه رو به افول می‌باشد؛ فلذا کشورهای مستقل باید در این تحول نقش موثری ایفا کنند. دنیا در حال خروج از یکجانبه‌گرایی مستکبران و سلطه‌گران است و در این بین کشورهای عضو بریکس می‌توانند منشأ اثر باشند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، اظهار کرد: ایران و هند از تمدن و فرهنگ کهن و بعضاً مشترکی برخوردارند و می‌توانند در تحولات و تطورات جهانی و خروج از یک‌جانبه‌گرایی نقش محوری داشته و تشریک مساعی کنند.

رئیس قوه قضاییه بیان داشت: مردم و علمای هند در گرامی‌داشت یاد و خاطره امام شهید ما، سنگ تمام گذاشتند و راهپیمایی‌های گسترده‌ای را با شور و شعور برگزار کردند. بیش از ده‌ها هزار سخنرانی، مصاحبه و مقاله توسط علمای بزرگ هندی از ادیان و مذاهب مختلف در راستای گرامی‌داشت یاد امام شهید ما برگزار شد. از این بابت قدردان مردم و علمای هندی هستیم و در سفر جاری این قدردانی را ابراز می‌داریم.

براساس این گزارش، شرکت و سخنرانی در مراسمات افتتاحیه و اختتامیه نشست سران قضایی کشورهای عضو بریکس، برپایی دیدارهای دوجانبه با مقامات قضایی کشورهای عضو و شرکت در کارگروه‌های تخصصی و پنل‌های ویژه قضایی بریکس، از جمله برنامه‌های سفر رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران و هیئت همراه به هند خواهد بود.

بسط و توسعه معاضدت‌های قضایی میان اعضای پیمان بریکس با هدف پایان‌بخشی به هژمونی قضایی غرب؛ مقابله با تروریسم اقتصادی و تحریم‌های ظالمانه و هم‌افزایی در مبارزه با جرایم سازمان‌یافته فرامرزی؛ از جمله اهداف نشست‌های قضایی اعضای پیمان بریکس است.


اخبار مرتبط
رئیس قوه قضاییه در هند: ظرفیت چین و توانمندی ایران می‌تواند جهش تازه‌ای ایجاد کند
جمعه 1405/06/13 ساعت 11:50
بازتاب گسترده سفر محسنی اژه‌ای به هند؛ از همکاری قضایی ایران و چین تا رساندن صدای مردم ایران
رئیس قوه قضاییه در هند: ظرفیت چین و توانمندی ایران می‌تواند جهش تازه‌ای ایجاد کند
رئیس قوه قضاییه درجریان سفر به هند وحضور درنشست سران قضایی کشورهای عضو بریکس، با رئیس دیوان عالی جمهوری خلق چین دیدار کرد وبر توسعه همکاری‌های حقوقی و قضایی، تبادل تجربیات فناورانه و استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی تأکید کرد؛اژه‌ای همچنین در دیدار با رهبران ادیان و فرهیختگان هند،برضرورت مقابله جهانی با تجاوز ورساندن صدای مردم ایران به افکار عمومی جهان تاکید کرد.
اژه‌ای:در برابر آمریکا کوتاه نمی‌آییم؛ پاسخ بعدی قاطع‌تر خواهد بود
دوشنبه 1405/06/09 ساعت 14:13
اژه‌ای:در برابر آمریکا کوتاه نمی‌آییم؛ پاسخ بعدی قاطع‌تر خواهد بود
رئیس قوه قضاییه با تأکید بر حفظ وحدت داخلی و ایستادگی در برابر آمریکا، هشدار داد: در صورت تلاش دشمن برای ایجاد آشوب و ناامنی، برخورد با عوامل ضدامنیتی قاطع‌تر از گذشته خواهد بود؛ او همچنین بر پیگیری وضعیت زندانیان مالی تأکید کرد.
اژه‌ای: نباید با سیاه‌نمایی برای دشمن خوراک جنگ روانی فراهم کرد
شنبه 1405/06/07 ساعت 09:07
اژه‌ای: نباید با سیاه‌نمایی برای دشمن خوراک جنگ روانی فراهم کرد
رئیس قوه قضائیه با اشاره به پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته دولت، تحکیم وحدت ملی و پرهیز از اختلاف‌افکنی را ضروری دانست و تأکید کرد نقاط ضعف باید اصلاح شوند، اما نباید با سیاه‌نمایی برای دشمن خوراک جنگ روانی فراهم کرد.
نظرات

آخرین اخبار
راز موفقیت کودکان در چیست؟
آلزایمر در تهران؛ وقتی آلودگی هوا و تنهایی، حافظه را می‌دزدند
بپی‌کلمبو پس از 8 سال در آستانه مدار عطارد
آسیب گربه خانگی به سلامت روان کودکان خردسال را نادیده نگیرید
مراسم «روز دفاع پاکستان» در تهران برگزار شد
اعزام عمره از 15 مهر آغاز می‌شود؛ جزئیات برنامه اعلام شد
مصر و اردن خواستار کاهش تنش در منطقه شدند
محسن رضایی: محدوده ممنوعه جدید در خلیج فارس اعلام می‌کنیم
دستگیری 3 عامل همکاری با گروه‌های معاند در شادگان
اعتراض حامیان فلسطین در نمایشگاه جواهرات ایتالیا
اکران نسخه مرمت‌شده آثار مهرجویی و حاتمی در روز سینما
مشاور سابق اوباما: مقاومت ایران ما را غافلگیر کرد
مراسم نخستین سالگرد درگذشت عضو دفتر امام خمینی(ره) برگزار می‌شود
خط و نشان یمن برای شبه نظامیان وابسته به عربستان
سانحه برای هواپیمای باری آمازون در فرودگاه میامی+فیلم
رسانه صهیونیستی: اسرائیل در دانشگاه‌های جهان منزوی‌تر شده است
سیدحسن خمینی: مسئولیت‌ها را به جوانان بسپاریم
ارتش یمن: پهپاد جاسوسی عربستان را سرنگون کردیم
قالیباف به بسنت: قبل از تیک‌آف، گرم کن!
فوربس: آمریکا دهه‌ها هزینه جنگ با ایران را می‌پردازد
نیویورک‌تایمز: جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای به دردسر افتاده‌اند
حسن‌زاده: تخلفات دیدار تراکتور و گل‌گهر بدون اغماض بررسی می‌شود
بحران آب در اراضی اشغالی؛ جلبک‌ها آب‌شیرین‌کن‌ها را مختل کردند
بازداشت 15 نفر در رژه خودرویی منتسب به منافقین
آتش‌سوزی بانک ملی اندیمشک مهار شد
«محفل ستاره‌ها» مهمان میادین تهران می‌شود
معاون وزیر نفت امشب درباره سهمیه‌بندی و نرخ‌های جدید بنزین توضیح می‌دهد
نورویدئو | کوهستک؛ جایی که ادعای دقت آمریکا فرو ریخت
آمریکا؛ از شکست در جنگ ایران تا پیروزی در جنگ ایرانی‌ها
آرسنال، چلسی را در امارات به زانو درآورد
ارجاع هوشمند پرونده‌های قضایی در تهران آغاز شد
اینفانتینو دوباره نامزد ریاست فیفا شد
جزئیات مراسم تشییع و خاکسپاری جواد مجابی
ثبت‌نام بیمه تکمیلی صندوق هنر آغاز می‌شود
چادرملو 0-0 شمس آذر قزوین/ فرار یزدی‌ها از قعر جدول
تغییر نرخ کارت سوخت از بامداد سه‌شنبه
پیکان 2-0 صنعت نفت آبادان/تثبیت جایگاه پیکان در جدول
نخست‌وزیر عراق: گفت‌وگو راه کاهش تنش منطقه است
وزیر انرژی آمریکا: توافق هسته‌ای با ایران شاید شکست بخورد
فراخوان طرح خرید اعتباری کالا برای خانوارها
آلومینیوم 0-0 استقلال/ هت‌تریک آبی‌پوشان در تساوی
زمان ثبت‌نام آزمون کارشناسی رسمی دادگستری 1405 اعلام شد
والنسیا 0 - 5 بارسلونا/ گیر انداختن خفاش سخت نبود!
سپاهان 1-0 استقلال خوزستان/ بازگشت سپاهان به جمع مدعیان
فاجعه در الجزایر؛ ایوب 10 ساله قربانی چاه 80 متری شد
بازار 105 همتی فیلترشکن‌ها در ایران
رایزنی بن‌فرحان با عراقچی و وزیر خارجه پاکستان درباره تحولات منطقه
دستگیری باند سارقان منازل در قم
کشف 500 تن برنج قاچاق در بندرعباس
رئیس مرکز حل اختلاف: تصویب کنوانسیون سنگاپور تسریع شود