×
اقتصادی
شناسه خبر : 342772
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/06/10 ساعت 17:10
علی‌آبادی اعلام کرد؛ برنامه وزارت نیرو برای مدیریت شبکه برق

علی‌آبادی اعلام کرد؛ برنامه وزارت نیرو برای مدیریت شبکه برق

وزیر نیرو از برنامه ریزی برای افزایش ظرفیت تولید برق نیروگاه‌های خورشیدی در کشور خبرداد و گفت: هر هفته 100 مگاوات نیروگاه خورشیدی افتتاح می‌کنیم.

نورنیوز- گروه اقتصادی: عباس علی آبادی، سه شنبه ۱۰ شهریور در نشست شورای اداری استان کرمانشاه، با بیان اینکه امسال تابستان سختی را پشت سر گذاشتیم، اظهار کرد: با وجود اینکه تابستان سختی داشتیم، اما مردم سختی غیرقابل تحملی نداشتند و همت مردم و مسئولین باعث شد تا علیرغم جنگ و صدمات دشمن به زیرساخت‌های این حوزه، مشکل حادی بوجود نیاید. 

وی، به آسیب‌هایی که دشمن به زیرساخت‌های حوزه برق کشور زد اشاره کرد و افزود: اگر این موارد پیش نمی‌آمد، وضعیت به مراتب بهتری را داشتیم، با این حال باید از مردم به خاطر مدیریت مصرف برق در تابستان امسال تشکر کنیم، چراکه خالصانه ثابت کردند پای کار کشور هستند. 

وزیر نیرو با تاکید براینکه امروز کشور در صنعت برق در شرایط خوبی قرار دارد، تصریح کرد: امروز ظرفیت نیروگاهی کشور به ۱۰۲ هزار مگاوات رسیده و تا پایان تابستان هزار مگاوات دیگر نیز به آن افزوده خواهد شد. 

وی به برنامه‌ریزی‌ها برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: هر هفته حداقل ۱۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی را افتتاح خواهیم کرد و طبق برنامه ریزی‌ها تا پایان سال ظرفیت تولید برق ما در این بخش به ۱۲ هزار مگاوات خواهد رسید. 

علی آبادی با بیان اینکه تا یک ماه دیگر تعداد هفت میلیون کنتور هوشمند در کشور نصب می‌شود، عنوان کرد: امیدواریم این میزان تا پایان امسال به ۱۵ میلیون کنتور هوشمند برسد تا بتوانیم شبکه را به صورت هوشمند مدیریت کنیم. 

وی در ادامه سخنانش به آبرسانی به ۴۱۹۰ روستا در کشور هم اشاره کرد و گفت: طبق برنامه ریزی‌ها هر هفته ۵۰ روستا را آبرسانی می‌کنیم تا به بیش از اهداف برنامه هفتم توسعه دست پیدا کنیم. 

وزیر نیرو، از تعریف ۷۳ پروژه بزرگ برای گذر از تنش آبی در کشور خبر داد و افزود: امیدواریم بتوانیم منابع لازم را برای اجرای این پروژه‌ها تامین کنیم تا طبق برنامه ریزی آب پایدار را برای تمام نقاط شهری و روستایی تامین کنیم. 

وی همچنین با بیان اینکه احداث بیش از ۴۰ مدول تصفیه خانه فاضلاب در کشور در دستور کار قرار گرفته، عنوان کرد: برخی از این پروژه‌ها در کرمانشاه قرار دارند. 

علی آبادی در ادامه با بیان اینکه وضعیت کرمانشاه در حوزه صنعت آب و برق خوب است، عنوان کرد: در حوزه صنعت برق میزان تولید استان بیش از مصرف است و در حوزه آب نیز اجرای طرح گرمسیری کمک خوبی به این استان کرده است. 

وی در خصوص پروژه‌های نیمه کاره حوزه صنعت آب و برق در کرمانشاه نیز گفت: ما این پروژه‌ها را اولویت بندی می‌کنیم و براساس بالا بودن پیشرفت فیزیکی آنها برایشان اعتبار قرار می‌دهیم. 

وزیر نیرو همچنین در رابطه با سامانه سردسیری به عنوان یکی از مطالبات استان هم اظهار کرد: در حال انجام مطالعات این پروژه هستیم، یکسری ابهامات در آن وجود دارد که دولت باید در رابطه با آن تصمیم گیری کند. 

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه دولت تمام تمرکز خود را روی معیشت مردم قرار داده، اظهارکرد: تمام جلسات دولت و نظام معطوف به این مسئله است، با اینحال باید بدانیم که ما در جنگ قرار داریم و محدودیت‌های زیادی از این ناحیه متوجه کشور شده، اما شرافتمندانه باید بایستیم و با دشمن مقابله کنیم. 

علی آبادی افزود: ما هیچگاه زیربار ظلمی که دشمن تحمیل کرده نخواهیم رفت و می‌دانیم که خداوند با کسانی است که مظلومانه می‌جنگند. 

وی تصریح کرد: ما این جنگ را آغاز نکردیم و جنگ طلب نیستیم، بلکه آن را به ما تحمیل کردند و ما در حال دفاع از خود هستیم و امروز بیش از هر زمان دیگری آماده‌تر از قبل برای نبردهای دیگر هستیم و می‌دانیم که در این نبرد با همدلی و انسجام پیروز خواهیم شد. 

وزیر نیرو در پایان با بیان اینکه دولت دست استانداران را برای رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم باز گذاشته، اضافه کرد: در این زمینه اختیار کافی به استانداران داده شده است. 


نظرات

آخرین اخبار
امامعلی رحمان: بحران‌های منطقه و ایران باید از راه دیپلماتیک حل شوند
رونق دیپلماسی علمی ایران؛ رشد چشمگیر همکاری‌های بین‌المللی
قیمت نقره امروز سه شنبه 10 شهریور 1405/ افت 6200 تومانی قیمت‌ها+جدول قیمت ها
انهدام انبار شیرآلات قاچاق در جنوب تهران با ارزش 40 میلیارد تومان
قالیباف: کنترل کامل تنگه هرمز در دست نیروهای مسلح ماست
بحران بدهی مصر؛ پیشنهاد جنجالی تسویه با درآمد کانال سوئز
دیوان عدالت اداری: خودروسازان مجاز به تغییر قراردادهای قبلی نیستند
علی‌آبادی اعلام کرد؛ برنامه وزارت نیرو برای مدیریت شبکه برق
انفجار مرگبار در انبار مهمات ادلب؛ 2 کشته و 5 زخمی
مسمومیت 9 بانوی نهاوندی در استخر
پرونده «ریما حسن» به سازمان ملل رسید؛ هشدار درباره آزار قضایی حامی فلسطین
پریناز ایزدیار در «سرریز»؛ اکران آنلاین از امروز
تأمین مالی تولید با رویکرد اسلامی
زنان والیبال ایران در جمع بزرگان آسیا
پوتین: مردم روسیه با مردم ایران اعلام همبستگی می‌کنند
طعنه سفارت ایران در لندن به ترامپ: حتی جلبک‌ها را شکست ندادی
کارت اعتباری گردشگری ریالی و ارزی رونمایی شد
تصمیم نهایی برای سوابق تحصیلی کنکور 1405 ابلاغ شد
اعلامیه اجلاس شانگهای منتشر شد؛ درخواست تغییر قواعد حکمرانی جهان
دوپینگ قهرمان پارادوومیدانی جهان مثبت شد
درخواست قائم‌پناه از بانک‌ها؛ حرکت به سمت اقتصاد دیجیتال
واکنش بقایی به یک تحلیل مهم؛ آیا ایران به دنبال افزایش هزینه‌های آمریکا در جنگ است؟
هشدار پوتین درباره آینده نظام جهانی؛ سازمان ملل باید نقش اصلی خود را حفظ کند
آغاز ثبت‌نام کارشناسی به پزشکی؛ فرصت فقط تا 16 شهریور
هشدار پلیس به موتورسواران متخلف؛ موتورسیکلت یک ماه توقیف می‌شود
پیشنهاد بزرگ ازبکستان برای آینده شانگهای چیست؟
واکنش صریح سفیر تاجیکستان به فاجعه میناب
واکنش فدراسیون کشتی آمریکا به تهدید علیرضا دبیر
صادق آذرنگ به فینال نومدگیمز 2026 رسید؛ یک گام تا طلای ایران
توقف رسمی آزمون‌های تافل و GRE در ایران تا اطلاع ثانوی
سردار ابن الرضا: تهدیدهای جدید در راهند
قطر: گفت‌وگوها با عمان و پاکستان برای کاهش تنش در منطقه ادامه دارد
تحلیلگر عراقی: مقاومت تا خروج نیروهای آمریکایی سلاح را کنار نمی‌گذارد
تحقیق و تفحص مجلس درباره ذخایر گوشت، مرغ و نهاده‌ها
تنگه هرمز در سایه تنش‌های منطقه‌ای؛ تردد تنها 5 کشتی در روز
حاجی‌بابایی: باید آمریکا را در منطقه محاصره کنیم؛ شیطنت آمریکا 63 روز دیگر هم ادامه دارد
بحران پایگاه‌های آمریکا، نشانه تغییر معادله امنیت منطقه
رئیس سازمان بازرسی به عطاری‌ها و افراد فاقد صلاحیت درمان هشدار داد
قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 10 شهریور 1405؛ سکه به مرز 222 میلیون تومان رسید
قیمت سکه پارسیان امروز سه‌شنبه 10 شهریور 1405+ جدول قیمت‌ انواع سکه
آتش جنگ چگونه بازار اوراق قرضه آمریکا را شعله ور کرد؟
قتل هولناک پیرزن تنها در گلستان؛ سارقان طلا پس از جنایت فرار کردند
دیدارهای هفته هفتم لیگ برتر فوتبال لغو شد
قیمت دینار عراق امروز سه‌شنبه 10 شهریور 1405؛ دینار ارزان شد
کودک 5 ساله در چاه 5 متری افتاد؛ نجات نفس‌گیر در کرج
نورنما | آتشفشان اندونزی فوران کرد
کلاهبرداری 80 نفر با آگهی‌های جعلی در دیوار؛ بیعانه‌ها به جیب متهم رفت
هواشناسی برای تهرانی‌ها «هشدار زرد» صادر کرد
قیمت دلار امروز سه‌شنبه 10 شهریور 1405؛ دلار دوباره صعودی شد
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک‌طرفه می‌شوند