نورنیوز- گروه اجتماعی: هیئت عمومی دیوان عدالت اداری با اعمال ماده 91 قانون دیوان، آثار زمانی رأی ابطال مصوبه 473 شورای رقابت را بررسی و مقرر کرد این ابطال شامل قراردادهای منعقدشده پیش از صدور رأی هیأت عمومی نشود.
با توجه به درخواستهای مطرحشده از سوی شهروندان، ضرورت رعایت حقوق مکتسبه و ابهامات موجود درباره آثار رأی بر قراردادهای موضوع مصوبه 473 شورای رقابت، این موضوع به دستور رئیس دیوان عدالت اداری و به صورت فوقالعاده در دستور کار هیأت عمومی قرار گرفت.
هیأت عمومی ضمن تأکید بر اینکه موضوع پیشفروش خودرو و روابط قراردادی میان خودروسازان و خریداران در صلاحیت دولت است، آثار زمانی رأی را مورد بررسی قرار داد و مقرر کرد با اعمال ماده 91 قانون دیوان، ابطال مصوبه 473 شورای رقابت شامل قراردادهای منعقدشده پیش از صدور رأی هیأت عمومی در تاریخ 30/4/1405 نشود.
بر اساس این تصمیم، قراردادهای منعقدشده پیش از تاریخ یادشده از آثار ابطال مصوبه 473 شورای رقابت خارج بوده و خودروسازان نیز مجاز به دخل و تصرف یا تغییر در مفاد قراردادهای منعقدشده بر اساس این مصوبه نیستند.