×
بین الملل
شناسه خبر : 341464
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/06/04 ساعت 23:45
خروج نیروهای خارجی از عراق طبق جدول زمانی

خروج نیروهای خارجی از عراق طبق جدول زمانی

سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق اعلام کرد: روند خروج نیروهای ائتلاف بین‌المللی طبق جدول زمانی تعیین‌شده و با هماهنگی دولت بغداد با سرعت در حال اجراست.

نورنیوز-گروه بین الملل: «صباح النعمان»‌ در یک گفت و گوی تلویزیونی افزود: «نیروهای آلمانی که به تازگی خروج خود را از اربیل تکمیل کردند، بخش اصلی ائتلاف بین‌المللی را تشکیل می‌دادند که در سال ۲۰۱۴ پس از ورود گروه های تروریستی داعش تاسیس شد و ماموریت‌های آنها بر آموزش نیروهای عراقی و پیشمرگه، برنامه‌های تسلیحاتی و نقش آنها در عملیات شناسایی هوایی متمرکز بود.

وی افزود که این نیروها به تدریج تعداد خود را کاهش دادند تا امروز که نیروهای باقی مانده به طور کامل خارج شدند.

سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق اشاره کرد که روند کاهش نیروها با هماهنگی مستقیم با دفتر فرمانده کل نیروهای مسلح عراق انجام شد که بصورت مستقیم بر سازوکارهای انتقال و خروج این نیروها از طریق زمینی و هوایی، نظارت دارد.

وی در پاسخ به سؤالی در مورد سرنوشت پایگاه‌ها و مکان‌های مورد استفاده نیروهای آلمانی در اقلیم کردستان عراق گفت که مکان‌های اشغال شده توسط این نیروها در فرودگاه اربیل به اداره فرودگاه تحویل داده خواهد شد، در حالی که سایر پایگاه‌های نظامی به نیروهای پیشمرگه تحویل داده می‌شوند، مطابق با تجربیات قبلی در تحویل پایگاه‌هایی مانند «عین الاسد» و «بلد» به وزارت دفاع عراق پس از اتمام ماموریت نیروهای ائتلاف در آنجا.

النعمان در مورد ماهیت روابط آینده عراق با کشورهای ائتلاف پس از ۳۰ سپتامبر گفت که فرمانده کل نیروهای مسلح دستورالعملی برای تشکیل کمیته تخصصی با وظیفه تدوین سازوکارهای مناسب برای تعریف روابط آینده صادر کرده است.

وی اظهارداشت که این همکاری بر اساس تضمین تداوم هماهنگی و همکاری مشترک، به ویژه در زمینه اطلاعات و تبادل اطلاعات و برنامه‌های تسلیحاتی متمرکز خواهد بود.

سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق تاکید کرد که تمام عملیات خروج و عقب‌نشینی نیروهای ائتلاف بین المللی از عراق تابع رویه‌های امنیتی دقیق و هماهنگی مستمر برای تامین امنیت جاده‌ها و مقاصد، مطابق با مصوبات رسمی و گزارش‌های روزانه که بصورت مستقیم به فرمانده کل نیروهای مسلح ارائه می شود، است.

نیروهای ائتلاف بین المللی به سرکردگی ارتش تروریستی آمریکا از زمان سقوط صدام دیکتاتور عراق در روز ۲۰ فروردین ۱۳۸۲ (۹ آوریل ۲۰۰۳) در عراق مستقر هستند.

مجلس نمایندگان عراق در سال ۹۸ پس از ترور سردار شهید «قاسم سلیمانی»، فرمانده وقت نیروی سپاه قدس و «ابومهدی المهندس» نایب رئیس سازمان حشد الشعبی عراق به دست آمریکا، طرحی را تصویب کرد و خواستار اخراج نظامیان آمریکایی از این کشور شد.

نخست‌وزیر عراق دوم شهریورماه ۱۴۰۵ اعلام کرده بود که با خروج نیروهای ائتلاف آمریکا از این کشور در ۳۰ سپتامبر (۸ مهر ۱۴۰۵)، بغداد تکمیل حاکمیت خود بر سراسر خاک عراق را اعلام خواهد کرد.

«علی فالح الزیدی» نخست‌وزیر عراق گفته بود که نیروهای ائتلاف بین‌المللی در ۳۰ سپتامبر از عراق خارج خواهند شد و در همین روز، عراقی‌ها تکمیل حاکمیت خود بر سراسر خاک این کشور را اعلام خواهند کرد.


اخبار مرتبط
پایان حضور ائتلاف آمریکایی در عراق تا 8مهر
جمعه 1405/06/06 ساعت 10:39
پایان حضور ائتلاف آمریکایی در عراق تا 8مهر
سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق اعلام کرد روند خروج نیروهای ائتلاف بین‌المللی به رهبری آمریکا طبق جدول زمانی تعیین‌شده، ادامه دارد و در موعد مقرر تکمیل خواهد شد.
خروج نیروهای خارجی؛ شرط تحویل سلاح گروه‌های مقاومت عراق
جمعه 1405/05/23 ساعت 23:01
خروج نیروهای خارجی؛ شرط تحویل سلاح گروه‌های مقاومت عراق
عضو ائتلاف متحد الانبار خواستار تعویق تحویل سلاح گروه‌های مقاومت اسلامی در عراق شد و گفت: این اقدام باید پس از خروج همه نیروهای خارجی، تضمین استقلال سیاسی و اقتصادی و منع دخالت خارجی در امور کشور انجام شود.
تاریخ نهایی خروج نیروهای ائتلاف آمریکا از عراق اعلام شد
شنبه 1405/05/17 ساعت 17:13
تاریخ نهایی خروج نیروهای ائتلاف آمریکا از عراق اعلام شد
نخست‌وزیر عراق در گفت‌وگوی تلفنی با رئیس‌جمهور فرانسه، ضمن تاکید بر تقویت روابط بغداد و پاریس، اعلام کرد 30 سپتامبر آخرین مهلت خروج نیروهای ائتلاف ضد داعش به رهبری آمریکا از خاک عراق است؛ اقدامی که به گفته او می‌تواند فرصت بیشتری برای بازسازی، توسعه، رشد اقتصادی و تقویت جایگاه عراق در منطقه فراهم کند.
نظرات

آخرین اخبار
ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل ملوان با 11 ستاره؛ سرگیف به زمین برمی‌گردد؟
حمایت رهبری از رئیس‌جمهور؛ جایی برای توجیه دوقطبی‌سازی باقی نمی‌ماند
الجزیره: جنگ 6 ماهه ایران، اقتصاد خلیج فارس را تحت فشار قرار داد
آلمان گزارش‌ها درباره تامین مالی تسلیحات هسته‌ای انگلیس را رد کرد
عملیات ضربتی در سراوان؛ یک تروریست به هلاکت رسید و 6 نفر دستگیر شدند
فولاد خوزستان 0 -0 استقلال ؛ آبی ها با تساوی به استقبال دربی پایتخت رفتند+ جدول لیگ
واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قائم‌پناه؛ تأکید بر حفظ وحدت و انسجام ملی
زلزله در ساختار نظامی چین؛ دو مقام ارشد ارتش برکنار شدند
قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است
قیمت نرخ سوم بنزین اعلام شد؛ توضیح مهم پزشکیان
رئیس جمهور: عمانی‌ها پذیرفتند که مسیر تنگه هرمز بر اساس چارچوب توافق شده باز شود
ترامپ آکادمی فضایی آمریکا را راه‌اندازی می‌کند
عراقچی: ایران هم جنگ را برد و هم دیپلماسی را
نتایج بازیهای امروز لیگ برتر ؛ فرار سپاهان از بحران و اولین پیروزی شمس آذر
جدول زمان قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا شنبه 7 شهریور اعلام شد
جدول زمان قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 7 شهریور اعلام شد + ساعت قطعی برق
ادامه ناکامی‌های چادرملو با شکست مقابل تراکتور و توقف پیکان
نتیجه و خلاصه بازی تراکتور و چادرملو امشب شنبه 6 شهریور
عکس های برگزیده جایزه عکاسی از پرندگان
دیدار پوتین و پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای
راه حل مسائل کشور ؛ از زبان رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت
پخش زنده بازی استقلال و فولاد خوزستان امشب جمعه 6 شهریور در رقابت های لیگ برتر
ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است
سازمان بین‌المللی دریانوردی؛ 400 کشتی همچنان قادر به ترک تنگه هرمز نیستند
حماس؛ اسرائیل مسئول پیامدهای ترور جدید در کرانه باختری است
ایران فینالیست والیبال زیر 17 سال جهان شد
یمن بر ادامه حمایت از فلسطین تأکید کرد
6 شایعه جنجالی که در 24 ساعت گذشته تکذیب شد
وعدۀ سرخرمن وزیر انرژی آمریکا به ایران
تجاوز جدید اسرائیل به جنوب سوریه؛ ورود نظامیان به حومه قنیطره
عراقچی: آثار «مدرسه میناب» سند حقانیت و مظلومیت مردم ایران است
تحریم جدید آمریکا علیه یک بانک مصری به اتهام ارتباط با ایران
آخرین تحولات سیاسی_نظامی جنگ ایران و آمریکا
محدودیت ترافیکی جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه7 شهریور و تحلیل قیمت طلا
جنگ اقتصادی ترامپ به دیوار چین خورد؛چرا پکن خط قرمز جنگ اقتصادی است؟
گلوگاه جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران کجاست؟
پخش زنده بازی تراکتور و چادرملو امشب جمعه در رقابت های لیگ برتر
آخرین وضعیت ترافیک جاده چالوس و هراز؛ ترافیک نیمه‌سنگین در چند محور
صعود تیم ملی هندبال ایران به نیمه نهایی قهرمانی نوجوانان آسیا و کسب سهمیه جهانی
واژگونی مرگبار پژو پارس در محور خرم‌آباد-کوهدشت
رایزنی اروپا و غرب آسیا؛ نشست تنگه هرمز در استانبول
پاسخ شرکت برق حرارتی به ادعای قاچاق گازوئیل توسط نیروگاه‌ها
تورم مرداد 1405 اعلام شد
توانیر: کاهش 53 درصدی قطعی برق در تابستان امسال
ادامه حملات جنایتکارانه اسرائیل به جنوب لبنان
آخرین قیمت طلای جهانی امروز جمعه 6 شهریور 1405؛ طلا کاهشی شد
میدری: سیاست دولت درباره کالابرگ تغییر نکرده است
واکنش لاوروف به تحولات تنگه هرمز و شروط ایران برای اخذ عوارض ترانزیتی
محدودیت تردد در آزادراه قزوین-کرج از 6 شهریور؛ جزئیات ساعات اجرای عملیات