×
بین الملل
شناسه خبر : 336796
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/05/15 ساعت 20:50
افسردگی و اُفت شدید روحیه ملوانان ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن

افسردگی و اُفت شدید روحیه ملوانان ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن

اعضای خانواده نظامیان آمریکایی می‌گویند، روحیه در ناو هواپیمابر آمریکایی «یواس‌اس آبراهام لینکلن» به‌شدت افت کرده است؛ ناوی که در میانه جنگ دولت «دونالد ترامپ» با ایران با کمبود مواد غذایی و سایر اقلام ضروری مواجه شده و خدمه خسته آن تحت فشار شدید قرار دارند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: به نوشته «ام‌اس ناو»، ملوانان و تفنگداران دریایی مستقر در ناو آبراهام لینکلن روز چهارشنبه به خانواده‌های خود گفته‌اند که برای یک وعده غذایی تنها نصف فنجان برنج و دو عدد تورتیلا دریافت می‌کنند و فروشگاه ناو نیز اغلب فاقد صابون و خمیردندان است.

به گفته خانواده‌ها، خدمه همچنین از شیفت‌های کاری طولانی و طاقت‌فرسا خسته شده‌اند؛ به‌طوری که برخی به‌ندرت یک روز مرخصی دارند. آن‌ها همچنین از سرویس‌های بهداشتی خراب، حمام‌های کپک‌زده بدون آب گرم و نبود خدمات رختشویی برای چندین هفته متوالی خبر داده‌اند.

«بانی یورک» که پسرخوانده‌اش در این ناو خدمت می‌کند، گفت: «روحیه اصلا خوب نیست. ظاهرا پزشک ناو گفته اگر کشتی به‌زودی وارد بندر نشود، افراد کم‌کم از نظر روانی از هم می‌پاشند.»

ناو لینکلن و بیش از پنج هزار نیروی آن در ژانویه، پس از ترک بندر سن‌دیگو در ماه نوامبر وارد خاورمیانه شدند. دونالد ترامپ در ۲۸ فوریه بدون کسب مجوز کنگره جنگ با ایران را آغاز کرد و ابتدا گفته بود این جنگ چهار تا پنج هفته طول خواهد کشید. 

«برت اسنو»، کهنه‌سرباز نیروی دریایی و پدر یکی از ملوانان ناو هشدار داد شرایط موجود می‌تواند به یک فاجعه منجر شود و گفت: حتی در زمان صلح نیز ناو هواپیمابر یکی از خطرناک‌ترین محیط‌های کاری جهان است.

وی گفت: «این از قبل هم خطرناک‌ترین محل دنیا بود و حالا هم هر روز بدون وقفه تحت فشار هستند. چنین محیطی کاملا مستعد وقوع حوادث است.»

پدری دیگر که او نیز کهنه‌سرباز نیروی دریایی است، گفته، پسرش از وجود سوراخ‌هایی در عرشه ناو خبر داده است.

«سارا جیکوبز»، نماینده دموکرات ایالت کالیفرنیا که حوزه انتخابیه‌اش بندر سن‌دیگو - محل استقرار ناو لینکلن - را در بر می‌گیرد، به ام‌اس ناو گفت، از «فرسودگی و وضعیت سلامت روان خدمه» به‌شدت نگران است، زیرا تجربه نشان داده چنین شرایطی می‌تواند به پیامدهای جدی، از جمله افزایش خطر خودکشی منجر شود.

«جوزف هونتز» سخنگوی ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا با اشاره به فشار واردشده بر بیش از پنج هزار خدمه ناو ادعا کرده که ناو لینکلن «همچنان کاملا قادر به انجام تمامی مأموریت‌های محوله است.»

وی گفت: «اگرچه استقرار بیش از ۲۵۰ روزه برای خدمه و تجهیزات آن‌ها دشوار است اما همچنان مقاوم و آماده اجرای هر ماموریتی هستند.»

در ماه آوریل، «پیت هگست» وزیر جنگ آمریکا گزارش‌های مربوط به کمبود غذا در ناو لینکلن و ناو «یواس‌اس تریپولی» را رد کرد و پس از انتشار تصاویری از وعده‌های غذایی کوچک و نامطلوب، آن را «اخبار جعلی» خواند.

«نیکول کنراد» که پسرش در ناو لینکلن خدمت می‌کند، گفت، مایل است هگست شخصا از شرایط ناو بازدید کند.

وی گفت: «خودش برود و از نزدیک ببیند. اگر می‌خواهد بگوید ترامپ از نظامیان مراقبت می‌کند، شخصا به آنجا برود.»

کنراد و دو نفر دیگر اعلام کردند به ترامپ رای داده بودند اما از تصمیم او برای ورود به جنگ با ایران ناراضی هستند.

کنراد گفت: «او ما را وارد جنگی کرد که نباید در آن می‌بودیم.»

یورک نیز گفت، به ترامپ رای داده بود «چون گفته بود وارد جنگ نخواهد شد» اما اکنون معتقد است: «ما برای چیزی فدا می‌شویم که هیچ‌کدام از ما نمی‌خواهیم بخشی از آن باشیم.»

وی افزود: «فکر نمی‌کنم اکنون امنیت بیشتری داشته باشیم. به نظرم بسیاری از منابع خود را از دست داده‌ایم و ارتش‌مان را تا مرز توانش تحت فشار قرار داده‌ایم.»

اسنو نیز گفت که معتقد است راهبرد ترامپ در برابر ایران نتیجه‌بخش نیست و عنوان کرد: «نمی‌دانم آیا اصلا می‌توانیم به نتیجه‌ای برسیم که حتی تا حدی شبیه چیزی باشد که آمریکایی‌ها آن را یک پیروزی تلقی کنند یا نه.»


اخبار مرتبط
قطع زنجیره تأمین ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن توسط ایران
سه‌شنبه 1405/05/27 ساعت 20:49
قطع زنجیره تأمین ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن توسط ایران
رسانه آمریکایی «ام اس ناو» در گزارشی افشاگرانه از قطع زنجیره تأمین ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن خبر داد. این گزارش مدعی است، انهدام مرکز لجستیک آمریکا در بحرین توسط ایران، این شناور را با بحران شدید تأمین مایحتاج و فشار روانی مواجه کرده است.
چگونه افسردگی را به سادگی شکست دهیم؟
یکشنبه 1405/05/25 ساعت 10:15
چگونه افسردگی را به سادگی شکست دهیم؟
پژوهشگران دانشگاه میسوری با بررسی یک جامعه آماری 67 نفره به نتایج جالبی درباره راهکار مبارزه با افسردگی دست یافتند.
بحران در ناو آبراهام لینکلن؛ دموکرات‌ها خواستار برکناری وزیر دفاع آمریکا شدند
جمعه 1405/05/23 ساعت 10:31
بحران در ناو آبراهام لینکلن؛ دموکرات‌ها خواستار برکناری وزیر دفاع آمریکا شدند
چاک شومر، رهبر اقلیت دموکرات سنا، با انتقاد شدید از بی‌کفایتی پیت هگست، خواستار اخراج فوری وزیر دفاع آمریکا در پی گزارش‌های تکان‌دهنده از وضعیت انسانی و بحران سلامت روان در ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن شد.
بحران در ناو آبراهام لینکلن: خودکشی ملوانان و فشار روانی شدید
جمعه 1405/05/23 ساعت 10:08
بحران در ناو آبراهام لینکلن: خودکشی ملوانان و فشار روانی شدید
گزارش‌ها از ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن حاکی از بحران سلامت روان ملوانان است. خانواده‌های خدمه به شرایط سخت زندگی اعتراض دارند و سناتورهای آمریکایی خواستار بررسی فوری وضعیت انسانی و کمبود امکانات این ناو شده‌اند.
نظرات

آخرین اخبار
خفگی کودکان؛ از پیشگیری تا اقدام صحیح در لحظات حساس
کاهش شیوع HIV در میان مصرف کنندگان تزریقی موادمخدر در کشور
خسارت 120 هزار میلیارد تومانی اعتیاد به اقتصاد و جامعه
اعتیاد، راهزنی پنهان برای غارت سلامت روان و سرمایه‌های اجتماعی
آینده ترسناک فناوری؛ هدفون‌هایی که ذهن شما را می‌خوانند!
هشدار نیویورک‌تایمز درباره فروپاشی نظم جهانی پس از جنگ جهانی دوم
جورج کلونی: آمریکا در دوره‌ای تأسف‌بار است
فرود اضطراری هواپیمای مقام آمریکایی
شکایت رسمی پرسپولیس از استقلال به‌خاطر حضور آسانی در دربی
تارتار: پرسپولیس کمی بهتر از استقلال بود؛ یک غفلت برد را گرفت
بختیاری‌زاده: داور پنالتی استقلال را ندید
اصلاحات دفترچه انتخاب رشته ارشد 1405 منتشر شد
اقدام نروژ علیه روسیه؛ کشتی روسی توقیف شد
گزارش تصویری | لیگ برتر فوتبال - پرسپولیس و استقلال (دربی 107)
صنعت نفت آبادان 0-0 سپاهان اصفهان/ شالوده سپاهان با فشار نفت از هم نپاشید
آیین تشییع شهدای مراسم عروسی کوهستک پنجشنبه برگزار می‌شود
تاجرنیا: استقلال شایسته برد بود؛ حق‌مان سه امتیاز بود
فهرست شناورهای متخلف خلیج فارس به‌روزرسانی شد
بسکتبال ایران در رده 28 جهان؛ حفظ جایگاه چهارم آسیا
محکومیت 26 ماهه در آمریکا برای صادرات غیرمجاز کالا به روسیه
پایان مأموریت سفیر ترکیه در تهران
تیراندازی در مدرسه‌ای در ویرجینیا
گنج 1100 ساله در حیاط خانه
اروپا چگونه از «بازی شکست‌خورده» آمریکا حمایت می‌کند؟
مصطفی طرفی سرکنسول جدید ایران در بصره شد
تهدید تازه روبیو علیه ایران
مخالفت بلژیک با مصادره دارایی‌های روسیه؛ تبعات شدیدی خواهد داشت
مجلس: انگلیس 120 سال در پی تضعیف و کنترل ایران بوده است
هشدار دبیرکل نجبا به آمریکا
تودیع وثیقه از یک ماه به چند دقیقه رسید
حزب‌الله ارتباط با هسته امنیتی در لبنان و سوریه را تکذیب کرد
استقلال 1-1 پرسپولیس/ تساوی در نصف جهان، نمایش قابل قبول سرخابی ها در دربی 107+ فیلم‌گل ها
واکنش سازمان ملل به حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک ایران
خرابکاری‌های منتسب به روسیه به «هنجار جدید» در اروپا تبدیل شده است
عملیات انفجار کنترل‌شده در بوشهر
بازگشت حمید نعمت‌الله به سینما پس از 10 سال + تصویر
امتحانات جبرانی نهایی دوازدهم از 14 شهریور+ جدول زمانبندی
محمد ملاحی، هنرمند سیریکی، در حمله آمریکا زخمی شد
سناتور سندرز: باید همین حالا به جنگ غیرقانونی علیه ایران پایان دهیم
هنوز حکمی برای احسان خدادادی صادر نشده است
درخشش ایران در بازی‌های جهانی عشایر؛ 4 مدال در روز دوم
انتقال زندان‌ها به خارج از شهر در دستور کار است
مخبر: حقوق بشر غربی در میناب، لامرد و سیریک دفن شد
وزیر صمت: حفظ تولید نیازمند تقویت تاب‌آوری صنعت و رفع موانع است
میدل ایست آی: تونی بلر خواستار حذف نام «فلسطین» از کتب درسی شد
مصر و قطر خواستار ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا شدند
خیبر خرم‌آباد 2-0 فولاد خوزستان/ خیبر، فولاد را خم کرد
هلند طلاهای خود را از آمریکا و کانادا خارج کرد
اروپا به حمایت از تحریم‌های آمریکا علیه ایران پیوست
آمریکا کاردار جدید خود در بغداد را معرفی کرد