×
اجتماعی
شناسه خبر : 334277
تاریخ انتشار : جمعه 1405/05/09 ساعت 01:21
خدمات درمانی ارتش تا پایان بازگشت زائران در مرزها ادامه دارد

معاون بهداشت و درمان ارتش:

خدمات درمانی ارتش تا پایان بازگشت زائران در مرزها ادامه دارد

معاون بهداشت و درمان ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: بیمارستان‌های صحرایی ارتش در مرزهای اربعینی برای پشتیبانی درمانی از زائران فعال است و خدمات این مراکز تا پایان فرآیند بازگشت زوار ادامه دارد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: امیر سرتیپ پزشک «علی مصدق‌خواه» پنجشنبه شب در حاشیه بازدید از بیمارستان صحرایی ارتش در مرز خسروی اظهار کرد: بهداشت و درمان ارتش جمهوری اسلامی ایران در راستای تحقق شعار «ارتش فدای ملت همه‌ساله همزمان با ایام اربعین، با برپایی بیمارستان‌های صحرایی در مرزهای تمرچین، خسروی، مهران، چذابه و شلمچه، در کنار سایر مجموعه‌های امدادی و درمانی به زائران خدمت‌رسانی می‌کند.

وی افزود: بیمارستان صحرایی ارتش در مرز خسروی با حضور پزشکان، پرستاران و نیروهای پیراپزشکی راه‌اندازی شده و به امکاناتی از جمله تخت‌های بستری، سامانه رادیولوژی، آزمایشگاه و تجهیزات مورد نیاز درمانی مجهز است.

معاون بهداشت و درمان ارتش با اشاره به برنامه‌ریزی انجام شده برای پوشش درمانی مرزهای اربعینی گفت: نیروهای بهداشت و درمان ارتش در قالب شیفت‌های مشخص در این مناطق حضور دارند تا خدمات مورد نیاز زائران را ارائه کنند.

مصدق‌خواه با تأکید بر اهمیت رعایت توصیه‌های بهداشتی از سوی زائران، اظهار کرد: رعایت نکات پیشگیرانه می‌تواند از بروز بسیاری از مشکلات جسمی در طول مسیر جلوگیری کند و امیدواریم زائران با سلامت کامل این سفر معنوی را به پایان برسانند.

وی خاطرنشان کرد: خدمات درمانی ارتش تا آخرین ساعات بازگشت زائران اربعین از عتبات عالیات ادامه خواهد داشت.

تردد زوار اربعین از ۲ مرز خسروی و سومار در استان کرمانشاه

به گزارش ایرنا، تردد زائران اربعین در استان کرمانشاه از طریق مرز رسمی خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین انجام می‌شود و امسال برای اولین بار، مرز سومار نیز به جمع مرزهای اربعینی کشور پیوسته است.

خسروی، قدیمی‌ترین و مهم‌ترین گذرگاه ایران به عراق در قصرشیرین کرمانشاه، بخشی از جاده ابریشم است و کوتاه‌ترین مسیر به بغداد (۱۹۰ کیلومتر) و کربلا (۳۰۰ کیلومتر) را فراهم می‌کند؛ با زیرساخت‌های رفاهی مناسب، نقش حیاتی در ارتباطات زیارتی و تجاری ۲ کشور دارد و اجرای کاپوتاژ، حجم تردد را افزایش می‌دهد.

مرز سومار نیز در فاصله پنج کیلومتری شهر نفت شهر قرار دارد و فاصله این شهر با گیلانغرب ۶۷ کیلومتر است و فاصله آن در نوار مرزی جمهوری اسلامی ایران با شهر مندلی عراق ۱۵ کیلومتر است.

بخش سومار در فاصله ۹۰ کیلومتری شهر قصرشیرین واقع شده است و با عراق بیش از ۸۶ کیلومتر مرز مشترک دارد، این بخش دارای ۲ شهر سومار و نفت شهر و ۱۳ روستا است.

در آن سوی مرز و در عراق، نزدیک ترین شهر به سومار، شهر مندلی از توابع فرمانداری بلدروز است. بازارچه مرزی سومار فاصله حمل کالا را به بغداد کوتاه‌تر کرده است و اکنون عمده کالا از این معبر به استان‌های شرقی عراق صادر می‌شود.

اربعین پارسال در مجموع بیش از یک میلیون زائر از مرز رسمی خسروی تردد کردند که عبور زائران از این مرز در مقایسه با سال قبل از آن ۱۳ درصد رشد داشت.

پیش بینی مسوولان استان کرمانشاه تردد بیش از ۲ میلیون زائر اربعین از مرزهای اربعینی استان در سال جاری است.


نظرات

آخرین اخبار
چشم انداز نگران کننده انتخابات آمریکا برای ترامپ
قیمت گازوئیل در ترکیه برای نخستین بار سه‌رقمی می‌شود
«میدانِ» رقم زدن آینده ایران
حریق گسترده در کارخانه بازیافت میبد؛ آتش پس از 45 دقیقه مهار شد
یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری؛ ده‌ها فلسطینی زخمی و بازداشت شدند
حضیض گسترده اخلاق
انصارالله: ادعای هدف قرار گرفتن مکه توسط یمن کذب است
قیمت خودروهای سایپا امروز پنجشنبه 26 شهریور 1405؛ افزایش قیمت شاهین و کوییک
هشدار درباره کمبود شدید موشک‌های رهگیر عربستان؛ ریاض دست به دامن اروپا شد
آخرین وضعیت ترافیک در جاده‌های شمالی و تهران
آخرین قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه 26 شهریور 1405 + جدول قیمت ارز
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 26 شهریور 1405؛ گردوخاک در شرق و بارش در شمال
شروع تلخ میلان در لیگ اروپا؛ شکست 2 بر صفر برابر بنفیکا
تصادف مرگبار در آزادراه ساوه ـ تهران؛ 3 نفر کشته و 9 نفر مصدوم شدند+ علت حادثه
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز پنجشنبه 26 شهریور 1405؛ جدول قیمت بازار و نمایندگی
فشار جنگ اوکراین و ایران بر بازار نفت؛ بنزین آمریکایی‌ها گران‌تر شد
مرگ تلخ امیرحسام پس از حمله سگ ولگرد؛ علت فوت اعلام شد
بارسلونا با طوفان 7 گله صدر جدول لالیگا را حفظ کرد
حکم سنگین دادگاه برای اسرائیلی متهم به جاسوسی برای ایران
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا؛ از ادعای دوباره ترامپ تا درخواست چین برای احیای مذاکرات
تک ضرب | خیز قهرمانان ایران برای درخشش در «ناگویا»
وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل تهدید اصلی منطقه است
ادعای ترامپ درباره تماس مستقیم ایران با آمریکا
کی‌یف زیر حملات موشکی روسیه؛ 10 انفجار پایتخت اوکراین را لرزاند
پیام عراقچی پس از سفر به چین؛ تصمیم‌های امروز بر آینده منطقه اثر می‌گذارد
وزیر صمت میزان تعرفه خودروهای برقی را اعلام کرد
خبر بد برای استقلال؛ فرعباسی بازی با تراکتور را از دست داد
مسی تاریخ‌ساز شد؛ جام 48 ، قهرمانی اینتر میامی و صدمین گل ستاره آرژانتینی
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنج شنبه 26 شهریور 1405+ جدول پخش
وقتی ربات‌ها ربات می‌سازند/ چشم‌انداز ارتش رباتی
امیدهای تازه برای غربالگری آلزایمر
انار؛ میوه‌ای پاییزی یا گنجینه‌ای از ترکیبات دارویی؟
جرد کوشنر؛ چهره‌ای که سیاست آمریکا را به دنیای سرمایه پیوند زد
بلایی که فوتبال آمریکایی بر سر بازیکنان می‌آورد
نورویدئو | دویستمین شب؛ وقتی خیابان به سنگر تاب‌آوری تبدیل شد
امضای گوگل پای بزرگ‌ترین قرارداد حذف کربن
داور زن ایرانی در رقابت‌های بسکتبال ناگویا سوت می‌زند
استقلالی‌ها پس از دیدار با السد راهی ناگویا شدند
ارتش یمن: یک پهپاد سعودی RQ-20 سرنگون شد
نوری المالکی: عراق خواهان روابط متوازن با همه کشورهاست
رئیس اتاق اصناف رامسر بازداشت شد
الیور استون: آمریکا تشنه جنگ است
دیدار پاریسی عبدالله دوم و جوزف عون برای حمایت از ارتش لبنان!
باغ 70 ساله شیراز جان دوباره گرفت؛ «باغ زندگی» میزبان شهروندان شد
عکس های منتخب ایران ؛ چهارشنبه 25 شهریور 1405
احضار کاردار هند در پاکستان پس از برخورد شناورهای دریایی دو کشور
خودروهای برقی با تعرفه 4 درصدی وارد می‌شوند
ادعای عجیب ونس در حمایت از ترامپ
مخالفت قانونگذار ارشد آمریکایی با فروش بمب 2 هزار پوندی به رژیم صهیونیستی
14 هزار کلاس درس در آستانه مهر آماده بهره‌برداری می‌شود