×
اجتماعی
شناسه خبر : 334261
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/05/08 ساعت 21:52
رصد کامل پایانه‌های مسافربری اربعین؛ برخورد با گران‌فروشی بلیت در مرزها

رصد کامل پایانه‌های مسافربری اربعین؛ برخورد با گران‌فروشی بلیت در مرزها

مدیرکل حوزه مدیرعامل سازمان حمایت از تشدید نظارت بر فروش بلیت اربعین و خدمات حمل‌ونقل زائران در مرزهای مهران، شلمچه، چذابه و خسروی خبر داد و بر برخورد فوری با گران‌فروشی و تخلفات صنفی تأکید کرد.

نورنیوز-گروه اجتماعی : مدیرکل حوزه مدیرعامل سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان از تشدید نظارت بر پایانه‌های مسافربری و مرزهای چهارگانه کشور همزمان با آغاز موج سفرهای اربعین خبر داد و گفت: تمامی ظرفیت‌های استانی برای جلوگیری از تخلفات احتمالی در فروش بلیت و خدمات حمل‌ونقل زائران به کار گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار، محمدابراهیم امینیان با اشاره به ابلاغ دستورالعمل‌های نظارتی به ادارات کل صنعت، معدن و تجارت سراسر کشور اظهار کرد: با توجه به بسیج امکانات برای خدمات‌رسانی به زائران اربعین، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با استفاده از ظرفیت‌های استانی، تمامی پایانه‌های مسافربری به‌ویژه پایانه‌های منتهی به مرزهای مهران، شلمچه، چذابه و خسروی را تحت رصد دقیق قرار داده است.

وی افزود: با هدف یکپارچگی در نظارت‌ها، هماهنگی‌های لازم با سازمان راهداری و ادارات کل صمت استان‌ها انجام شده تا ضمن پایش مستمر روند اعزام زائران، گلوگاه‌های احتمالی در استان‌های مرزی شناسایی و موانع موجود برای تسهیل ترددها برطرف شود.

مدیرکل حوزه مدیرعامل سازمان حمایت ادامه داد: بازرسان این سازمان در نقاط مرزی حضور فعال دارند تا از هرگونه نابسامانی در عرضه بلیت، نرخ‌گذاری سلیقه‌ای و ناهماهنگی در ارائه خدمات اتوبوسی جلوگیری شود.

امینیان با تأکید بر اهمیت خدمت‌رسانی به زائران در مسیر بازگشت نیز تصریح کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم تنها به موج رفت محدود نشده و تیم‌های بازرسی برای نظارت بر ناوگان حمل‌ونقل عمومی و مدیریت عرضه بلیت در مسیرهای بازگشت به استان‌ها نیز آماده شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: سازمان حمایت در تمام مدت حضور زائران در عراق و همچنین در ایام بازگشت، با همکاری دستگاه‌های مرتبط، آمادگی کامل برای جلوگیری از هرگونه تخلف احتمالی را دارد.

مدیرکل حوزه مدیرعامل سازمان حمایت با اشاره به برخورد قاطع با تخلفات صنفی عنوان کرد: هرگونه گران‌فروشی، عرضه خارج از شبکه، اجبار زائران به خرید خدمات جانبی یا عدم ارائه سرویس مطابق با تعهدات شرکت‌های مسافربری مصداق تضییع حقوق مردم است و در صورت احراز تخلف، بازرسان بدون اغماض نسبت به تشکیل پرونده و ارجاع فوری به تعزیرات حکومتی اقدام خواهند کرد.

امینیان در پایان از زائران خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا دریافت خدمات نامطلوب، موضوع را از طریق سامانه 124 گزارش کنند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن رسیدگی لازم انجام شود.

سازمان حمایت تأکید کرده است که تا پایان مأموریت اربعین، در کنار زائران خواهد بود تا سفرهای اربعین با کمترین چالش و بیشترین رضایتمندی انجام شود.


اخبار مرتبط
ارائه 36 هزار خدمت امدادی به زائران اربعین
جمعه 1405/05/09 ساعت 13:22
ارائه 36 هزار خدمت امدادی به زائران اربعین
مرکز کنترل و هماهنگی عملیات اضطراری (EOC) سازمان امداد و نجات اعلام کرد که تاکنون بیش از 36 هزار خدمت امدادی به زائران اربعین ارائه شده است.
مسیر مریوان تا سلیمانیه برای زائران اربعین رایگان است
جمعه 1405/05/09 ساعت 08:33
مسیر مریوان تا سلیمانیه برای زائران اربعین رایگان است
استاندار کردستان گفت: مسیر مریوان تا سلیمانیه برای زائران اربعین به صورت رایگان پیش‌بینی شده و پارکینگ خودروها نیز امسال با مشارکت بخش خصوصی، رایگان در اختیار زوار قرار می‌گیرد.
تردد زائران از مرز مهران به اوج رسید
جمعه 1405/05/09 ساعت 08:13
تردد زائران از مرز مهران به اوج رسید
همزمان با اوج‌گیری سفرهای اربعینی، گذرگاه مرزی مهران همچنان پرترددترین مسیر زمینی کشور است و در شبانه‌روز گذشته، رفت و آمد افزون بر 257 هزار زائر در این پایانه مرزی ثبت شد.
تردد زائران اربعین از مرزهای زمینی به 2.8 میلیون نفر رسید
پنج‌شنبه 1405/05/08 ساعت 17:36
تردد زائران اربعین از مرزهای زمینی به 2.8 میلیون نفر رسید
سازمان راهداری اعلام کرد از آغاز طرح اربعین (25 تیر) تا 7 مرداد، مجموع تردد رفت‌وبرگشت زائران از مرزهای اربعینی به 2 میلیون و 809 هزار نفر رسیده و مرز مهران پرترددترین گذرگاه بوده است.
نوراینفو | کودکان در پیاده‌روی اربعین؛ 8 نکته بهداشتی و دارویی که هر والدینی باید بداند
پنج‌شنبه 1405/05/08 ساعت 11:47
نوراینفو | کودکان در پیاده‌روی اربعین؛ 8 نکته بهداشتی و دارویی که هر والدینی باید بداند
چند توصیه به بیماران دیابتی در سفر اربعین
پنج‌شنبه 1405/05/08 ساعت 07:07
چند توصیه به بیماران دیابتی در سفر اربعین
مدیرگروه بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز با بیان اینکه رعایت نکات بهداشتی برای بیماران دیابتی در طول سفر اربعین ضروری است، گفت: پیش از آغاز سفر، بیماران باید به پزشک معالج خود مراجعه‌کنند تا وضعیت کنترل قند خون و سلامت آنها ارزیابی‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
عراق: 6 میلیون قبضه سلاح در طرح حصر سلاح جمع‌آوری شد
انتقال دبیرخانه خزر به ایران؛ پیگیری کاهش تراز دریا
چرایی اصرار ترامپ بر آدرس غلط درباره کمبود گازوئیل
بازداشت مدعی ارتباط با مقامات پس از کلاهبرداری
«کالج دانشجویی» در راه است؛ نسخه جهاد دانشگاهی برای پیوند دانشگاه و بازار کار
بازگشت 626 کودک بوشهری به کلاس درس
وزارت فرهنگ: هنر مسئول روایت حقیقت دفاع مقدس و ایستادگی ملت ایران است
پیام تسلیت رئیس سازمان بسیج در پی ارتحال آیت‌الله‌العظمی شبیری زنجانی
خودروهای فرسوده 5 سال مهلت گرفتند؛ ثبت‌نام نوسازی از فردا آغاز می‌شود+لینک ثبت نام
صلاحیت بر باد رفته محمد صلاح
الحوثی: عربستان با مشارکت آمریکا جنایات گسترده‌ای در یمن مرتکب شد
نورنما | هفته دفاع مقدس، یادآور روزهای حماسه و ایثار گرامی باد
مأموریت دشوار ژاوی در هلند
جنایت تلخ در اراک؛ زن 60 ساله با دست و پای بسته به قتل رسید
بازدید از موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس رایگان شد
هشدار سازمان بازرسی درباره تعارض منافع در طرح‌های انرژی
آماده‌باش پلیس راهور برای بازگشایی مدارس؛ طرح ترافیکی در 3 مرحله اجرا می‌شود
هالند به رکورد تاریخی هری کین رسید؛ شکار تمام تیم‌های لیگ برتر
قطعی برق اصفهان فردا سه‌شنبه 31 شهریور + لینک برنامه خاموشی‌ها
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا ؛ هشدار درباره هرمز، نفت 100 دلاری و سفر مقام پاکستانی
حمله جنگنده‌های عربستان به منطقه حیفان در تعز
کریپتونایتِ جمهوری‌خواهان در انتخابات
واریز حقوق شهریور بازنشستگان تأمین اجتماعی آغاز شد؛ حقوق چه کسانی تا امروز واریز شده است؟
رایزنی وزرای کشور ایران و پاکستان برای گسترش روابط
ائتلاف علیه ایران در راه بی‌بازگشت؟
صلح جهانی یا جنگ بی‌پایان؛ جهان در آستانه کدام نظم؟
چین با 23 طلا در صدر جدول مدالی بازی‌های آسیایی
پشت پرده نشست ترامپ و سران خلیج فارس؛ مأموریت اعراب برای اثرگذاری روانی بر بازار نفت
واریز یارانه نقدی شهریور برای دهک‌های چهارم تا نهم
خدعه انگلیسی علیه مناطق روسی‌زبان در اوکراین
گام حقوقی برای جبران خسارت‌ها؛ توقیف کشتی‌های مرتبط با آمریکا و اسرائیل در خلیج فارس
مقررات جدید اتحادی اروپا برای مراکز داده و ذخیره اطلاعات
دفتر حج ایران در عربستان بازگشایی شد؛ آغاز عمره از نیمه مهر
خبر غیرحضوری شدن مدارس هرمزگان صحت ندارد
جهش پنج‌برابری نرخ نفتکش‌ها در بازار جهانی حمل‌ونقل نفت
آلترناتیوهای آلمان میان آمریکا و روسیه کانال می‌زنند
آمریکا مانع حضور هیات فلسطینی در نشست سازمان ملل شد
بحران مالی عمیق فرانسه، بازنشستگان را تهدید می‌کند
هشدار تازه در شبه‌جزیره کره؛ کره شمالی 2 موشک بالستیک آزمایش کرد
چرا جشنواره فیلم دریای سرخ عربستان لغو شد؟
مدیرعامل توانیر: ناترازی برق از 20 هزار به 10 هزار مگاوات کاهش یافت
مشهد از فردا گرم‌تر می‌شود؛ دمای 36 درجه در انتظار پایتخت معنوی ایران
بانک مرکزی نسخه حذف تدریجی چک کاغذی را ابلاغ کرد
پیش‌بینی هوای گیلان تا پنجشنبه؛ افزایش دما و وزش باد جنوبی در راه است
پایان تلخ یک مراسم عروسی در چابهار؛ مرگ کودک 12 ساله
شکایت 3 رسانه آمریکایی علیه ترامپ؛ ماجرای ممنوعیت ورود به کاخ سفید چیست؟
فرمانده کل انتظامی: دفاع مقدس برای ما یک دکترین عملیاتی است
استالونه پیشنهاد ترامپ را رد کرد؛ چرا مأموریت هالیوود عملی نیست؟
قیمت دینار عراق امروز دوشنبه 30 شهریور؛ نرخ بدون تغییر ماند
قهرمان المپیک فقط 12 ثانیه دوام آورد؛ پیروزی تاریخی مبارز فلسطینی در UFC + فیلم مبارزه