×
بین الملل
شناسه خبر : 333089
تاریخ انتشار : شنبه 1405/05/03 ساعت 10:33
حیرت رسانه انگلیسی از دقت و قدرت تخریبی حملات ایران

حیرت رسانه انگلیسی از دقت و قدرت تخریبی حملات ایران

یک رسانه انگلیسی تاکید کرد: دقت و قدرت تخریبی حملات ایران به مواضع آمریکا به شکل قابل توجهی افزایش یافته است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: در پی گسترش حملات کشورمان به مواضع تروریست‌های آمریکایی در منطقه در پاسخ به تجاوزات و جنایات این کشور، روزنامه انگلیسی گاردین در گزارشی اعلام کرد که در بحبوحه تشدید تنش‌ها در غرب آسیا ، ایران توانایی خود را برای هدف قرار دادن پایگاه‌های آمریکایی و زیرساخت‌های حیاتی در منطقه افزایش داده است.

گاردین تاکید کرد که افزایش توانایی ایران در انجام حملات خود در منطقه، از طریق ترکیبی از پیشرفت‌های تکنولوژیکی در برنامه موشکی خود، استفاده از تصاویر ماهواره‌ای و اتخاذ تاکتیک‌های نظامی الهام گرفته از تجربه روسیه در جنگ اوکراین حاصل شده است.

دان صباغ، سردبیر بخش دفاع و امنیت این روزنامه، گفت که حملات اخیر ایران نشان‌دهنده افزایش دقت و قدرت تخریبی بوده و همزمان نقاط ضعف بالقوه سیستم‌های دفاع هوایی ایالات متحده مستقر در منطقه را آشکار کرده است.

نویسنده این گزارش به حملات موفق اخیر ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن به ویژه پایگاه موفق السلطی که توسط سیستم دفاع موشکی پیشرفته تاد ایالات متحده محافظت می‌شود، استناد کرد.

بر اساس این گزارش، تصاویر ماهواره‌ای، آسیب شدید به چندین تاسیسات در این پایگاه را نشان می‌دهد و پنتاگون را بر آن داشت تا بررسی کند که چرا سیستم دفاعی نتوانسته این حمله را رهگیری کند.

نهاد موسوم به بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها در آمریکا اعلام کرد که این حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن، منعکس‌کننده استراتژی ایران برای مجازات کشورهای منطقه که میزبان نیروهای نظامی ایالات متحده هستند، با هدف بیرون راندن ایالات متحده از منطقه است.

بر اساس این گزارش، به نظر می‌رسد پیشرفت قابل توجه در قابلیت‌های حمله دوربرد ایران، مسیری را برای استفاده آشکارتر از زور برای هدف قرار دادن کشورهای میزبان پایگاه‌های آمریکا و تحمیل هزینه بر آنها فراهم کرده است.

این درحالی است که طی روزهای گذشته سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در معادله‌ای جدید، پایگاه‌های آمریکایی در اردن را که تعداد زیادی از نظامیان و تجهیزات ایالات متحده به آنجا منتقل شده است، در بانک اهداف خود قرار داده است و این پایگاه‌ها را یکی پس از دیگری با موفقیت هدف قرار می‌دهد.

منابع آمریکایی معتقدند که هدف ایران از این حملات صرفاً هدف قراردادن پایگاه‌های آمریکا و وارد کردن خسارات جانی و مالی نیست. دیوید دپتولا، ژنرال بازنشسته ارتش ایالات متحده و یکی از معماران اصلی جنگ خلیج فارس در سال 1991، معتقد است که تفسیر این حملات صرفاً از دیدگاه نظامی، ناقص خواهد بود.

این ژنرال بازنشسته ارتش آمریکا در گفتگو با فاکس نیوز اظهار داشت که موقعیت اردن به ایالات متحده این امکان را می‌دهد که عملیات هوایی مؤثرتری را در سوریه، عراق و منطقه انجام دهد و بنابراین، حمله ایران به پایگاه هوایی ازرق فقط یک تأسیسات نظامی را هدف قرار نداده است.

وی اضافه کرد: ایران در تلاش است هزینه سیاسی میزبانی نیروهای آمریکایی در اردن را افزایش دهد، به‌طوری که هزینه این حضور مداوم ـ چه امنیتی و چه سیاسی ـ از مزایایی که اردن و واشنگتن از این همکاری نظامی به دست می‌آورند، بیشتر باشد.

ژنرال مذکور آمریکایی تأکید کرد: پیام ایران از انجام این حملات به همان اندازه که متوجه آمریکاست، متوجه متحدان منطقه‌ای این کشور نیز هست.


نظرات

آخرین اخبار
بحران آب در اراضی اشغالی؛ جلبک‌ها آب‌شیرین‌کن‌ها را مختل کردند
بازداشت 15 نفر در رژه خودرویی منتسب به منافقین
آتش‌سوزی بانک ملی اندیمشک مهار شد
«محفل ستاره‌ها» مهمان میادین تهران می‌شود
معاون وزیر نفت امشب درباره سهمیه‌بندی و نرخ‌های جدید بنزین توضیح می‌دهد
نورویدئو | کوهستک؛ جایی که ادعای دقت آمریکا فرو ریخت
آمریکا؛ از شکست در جنگ ایران تا پیروزی در جنگ ایرانی‌ها
آرسنال، چلسی را در امارات به زانو درآورد
ارجاع هوشمند پرونده‌های قضایی در تهران آغاز شد
اینفانتینو دوباره نامزد ریاست فیفا شد
جزئیات مراسم تشییع و خاکسپاری جواد مجابی
ثبت‌نام بیمه تکمیلی صندوق هنر آغاز می‌شود
چادرملو 0-0 شمس آذر قزوین/ فرار یزدی‌ها از قعر جدول
تغییر نرخ کارت سوخت از بامداد سه‌شنبه
پیکان 2-0 صنعت نفت آبادان/تثبیت جایگاه پیکان در جدول
نخست‌وزیر عراق: گفت‌وگو راه کاهش تنش منطقه است
وزیر انرژی آمریکا: توافق هسته‌ای با ایران شاید شکست بخورد
فراخوان طرح خرید اعتباری کالا برای خانوارها
آلومینیوم 0-0 استقلال/ هت‌تریک آبی‌پوشان در تساوی
زمان ثبت‌نام آزمون کارشناسی رسمی دادگستری 1405 اعلام شد
والنسیا 0 - 5 بارسلونا/ گیر انداختن خفاش سخت نبود!
سپاهان 1-0 استقلال خوزستان/ بازگشت سپاهان به جمع مدعیان
فاجعه در الجزایر؛ ایوب 10 ساله قربانی چاه 80 متری شد
بازار 105 همتی فیلترشکن‌ها در ایران
رایزنی بن‌فرحان با عراقچی و وزیر خارجه پاکستان درباره تحولات منطقه
دستگیری باند سارقان منازل در قم
کشف 500 تن برنج قاچاق در بندرعباس
رئیس مرکز حل اختلاف: تصویب کنوانسیون سنگاپور تسریع شود
بالاخره صدای اتحادیه عرب علیه حملات اسرائیل به «النبطیه» درآمد
عکس های منتخب ایران؛ یکشنبه 15 شهریور 1405
کارکرد شورای صلح به نفع نتانیاهو؛ استمرار نسل‌کشی در غزه
کارت آزاد جایگاه‌ها؛ 97 درصد شکایت‌ها واقعی نیست
«ماه عسل» در آستانه پخش تلویزیونی
عبور تحریم‌کنندگان ایران از تنگه هرمز ممنوع می‌شود
خسارت حادثه تانکر جبران می‌شود
فاز دوم روددره فرحزاد آماده افتتاح شد
بازیگر هالیوود: هنوز به خاطر حمایت از فلسطین، نقش‌ها را از دست می‌دهم
اورتون 2-2 یونایتد/ شیاطین سرخ به دور از پرستیژ پیروزی
زنگ خطر برای ترامپ؛ پیشتازی دموکرات‌ها رکورد زد
جاده‌سازی جدید در جنگل‌های هیرکانی ممنوع شد
جنوب لبنان؛ صندوق رأی خونین صهیونیست‌ها
پیش بینی قیمت دلار دوشنبه 16 شهریور 1405؛ اسکناس آمریکایی عقب نشست
فیلمی عراقی درباره زن تک‌تیرانداز به اسکار 2027 رفت
کمک‌های مالی به اوکراین؛ فرانسه تضمین می‌خواهد
گرنت جوان به 45 سال رسید
دستگیری اعضای شبکه 8 نفره مسلح در فارس
وال‌استریت ژورنال: شگرد ایران برای خروج پول از بانک‌های آمریکایی
صعود جوانان ایران به جام ملت‌های زیر 20 سال آسیا با کامبک مقابل ویتنام + فیلم گل ها
اعلام جرم حقوقدانان علیه آمریکا درباره حادثه سیریک
آلومینیوم اراک – استقلال؛ جدال جذاب همسایه‌های 11 امتیازی + ترکیب تیم‌ها