×
فرهنگی
شناسه خبر : 328117
تاریخ انتشار : جمعه 1405/04/12 ساعت 17:07
کاخ گلستان میزبان رسانه‌های بین‌المللی شد

کاخ گلستان میزبان رسانه‌های بین‌المللی شد

بیش از 150 خبرنگار و تصویربردار از رسانه‌های مطرح دنیا با حضور در کاخ گلستان، از بخش‌های آسیب‌دیده این مجموعه تاریخی بازدید کردند.

نورنیوز-گروه فرهنگی: حضور گسترده خبرنگاران خارجی در کاخ گلستان، این مجموعه تاریخی را برای ساعاتی به یکی از مهم‌ترین کانون‌های روایت رسانه‌ای جهان تبدیل کرد؛ جایی که تاریخ، معماری، هویت فرهنگی و مسئولیت جهانی در قبال حفاظت از میراث بشری، در برابر دوربین ده‌ها رسانه بین‌المللی به تصویر کشیده شد.

پیش از ورود، تمامی اعضای هیات رسانه‌ای با رعایت الزامات ایمنی، کلاه‌های حفاظتی بر سر گذاشتند؛ نشانه‌ای روشن از استمرار عملیات مرمت در بخش‌هایی از مجموعه. خبرنگاران در فضایی آرام اما متمرکز، بازدید خود را از تالار آیینه و دیگر بخش‌های آسیب‌دیده آغاز کردند؛ جایی که داربست‌های مرمت در کنار آیینه‌کاری‌های کم‌نظیر، تصویری هم‌زمان از شکوه معماری ایرانی و تلاش متخصصان برای حفاظت و احیای این میراث‌جهانی را پیش روی آنان قرار داد.

در طول بازدید، کارشناسان و راهنمایان مجموعه، توضیحات تخصصی درباره ابعاد خسارت، ارزش تاریخی و هنری بخش‌های مختلف کاخ، اقدامات انجام‌شده برای تثبیت و مرمت آسیب‌ها و برنامه‌های پیش‌رو ارائه کردند. خبرنگاران نیز با دقت، جزئیات را ثبت کرده و پرسش‌های متعددی درباره روند حفاظت، استانداردهای مرمتی و اهمیت جهانی این اثر تاریخی مطرح کردند.

آنچه بیش از هر چیز در این بازدید جلب توجه می‌کرد، تمرکز رسانه‌های خارجی بر روایت دقیق و مستند از وضعیت کاخ گلستان بود. بسیاری از خبرنگاران، علاوه بر ثبت نماهای عمومی، بخش قابل توجهی از زمان خود را به تصویربرداری از جزئیات آسیب‌ها، تزئینات در حال مرمت و گفت‌وگو با کارشناسان اختصاص دادند تا تصویری جامع و مستند از وضعیت این اثر جهانی برای مخاطبان خود ارائه کنند.

هم‌زمان، گروه‌های مختلف خبری گزارش‌های زنده و تولیدات تصویری خود را از داخل مجموعه تهیه و به اتاق‌های خبر رسانه‌هایشان مخابره کردند. حضور ده‌ها دوربین، تجهیزات پخش زنده و تیم‌های خبری، فضای کاخ گلستان را به یکی از مهم‌ترین مراکز تولید محتوای خبری درباره میراث‌فرهنگی ایران در سطح بین‌المللی تبدیل کرده بود.

در بخش‌های مختلف مجموعه، تقابل چشم‌نواز شکوه معماری ایرانی با نشانه‌های عملیات مرمت، قاب‌هایی کم‌نظیر برای ثبت رسانه‌ای فراهم آورد؛ قاب‌هایی که در آن، زیبایی، آسیب، تاریخ، هنر و تلاش برای احیای میراث‌فرهنگی، در کنار یکدیگر معنا پیدا می‌کردند.

در محوطه بیرونی کاخ نیز فعالیت رسانه‌ای ادامه یافت. خبرنگاران ضمن ضبط گزارش‌های نهایی، با کارشناسان حوزه میراث‌فرهنگی گفت‌وگو کردند و آخرین تصاویر از نمای تاریخی مجموعه را ثبت و به رسانه‌های متبوع خود ارسال کردند تا روایت این بازدید در کوتاه‌ترین زمان ممکن در سطح بین‌المللی منتشر شود.


نظرات

آخرین اخبار
اکثر آمریکایی‌ها ترامپ را متهم به سودجویی کردند
حماس به شورای صلح: در جنایات اسرائیل شریک هستید
بحران آب در آلمان؛ 92 درصد منابع در اختیار صنایع!
ترکیب پرسپولیس در بازی امروز مشخص شد
تکلیف میزبانی استقلال در لیگ نخبگان آسیا مشخص شد
غاصبان فلسطین دچار سرطان اجتماعی شده‌اند
تسریع عملیات پاکسازی سواحل سوزا از آلودگی نفتی
توافق جنایت ذیل توافق چارچوب!
نارضایتی آمریکا از امتیازدهی بیش از حد عمان به ایران
هشدار بانک مرکزی اروپا درباره اصلاح شدید سهام فناوری
تشکیل کارگروه ویژه بررسی بنزین در مجلس
پیروزی نخست ایران در والیبال زیر 17 سال جهان
الزیدی، حمایت ایران از عراق طی جنگ علیه داعش را تحسین کرد
نورنما | نمای بی نظیر خورشید گرفتگی از پشت شیشه یه جنگنده
واکنش حماس به حمله صهیونیستی به مقر پلیس غزه
مرگ تلخ 5 کرمانشاهی بر اثر برق‌گرفتگی؛ آمار قربانیان دو برابر شد
هشدار نبیه بری به آمریکا درباره وضعیت بحرانی جنوب لبنان
تأکید رئیس جمهور بر مدیریت ناترازی برق و تقویت تعاملات اقتصادی
حضور غیرقانونی فرمانده ارتش اسرائیل در جنوب سوریه
عراقچی: تشییع رهبر شهید، روحیه عراقی‌ها را پیش از اربعین تقویت کرد
برنامه قطعی برق تهران فردا پنجشنبه 29 مرداد+لینک
دستور دادستان تهران برای مقابله سریع با سرقت‌های مسلحانه
آیزنکوت دروازه تازه ورود به عصر پس از نتانیاهو
عارف: حج و اربعین مکمل یکدیگر در مسیر تقویت وحدت امت اسلامی‌اند
شوک جدید به بازار خودرو؛ قیمت روز جایگزین پیش‌فروش قطعی شد
وزیر خارجه فرانسه اظهارات غیرانسانی بن‌گویر را محکوم کرد
فراخوان برای تجدید پیمان؛ اجتماع بزرگ «عید بیعت» در تهران
افشای اسناد پنهان عملیات آژاکس در مستند جدید
واکنش ریاض به حمله اسرائیل به سوریه
زمان واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد + آخرین خبر از پرداخت معوقات
الگوسازی مقاومت ایران و عراق زیر فشارهای خارجی
سرمشق آمریکا از درس ایران در اردن
قطعی برق گلستان فردا پنجشنبه 29 مرداد + لینک
فروشندگان تجهیزات تقلب در کنکور به دام افتادند
طرح «امید و زندگی» چیست؟ جزئیات مدل جدید درمان و بازتوانی اعتیاد
بقایی: کلیشه‌ سازی‌های منفی ویژند ملی ما را تخریب و توجیهی برای تحریم و جنگ علیه ایران شد
اعلام وصول 13 سوال ملی در مجلس؛ وزرای جهاد کشاورزی و راه پاسخگو می‌شوند
هشدار زرد هواشناسی؛ تهران در انتظار تغییر ناگهانی هوا
جدول قیمت انواع مرغ امروز چهارشنبه 28 مرداد اعلام شد
معاون وزیر کشاورزی: 55 درصد بهای گندم کشاورزان پرداخت شد
شبکه گاز کشور چهار ساعت بعد از حملات دشمن بازیابی و تثبیت شد
تصویرسازی رسانه‌ها از ایران و آمریکا چقدر واقعی‌ است؟
قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه 28 مرداد+ جدول
درخواست رسمی تراکتور از فدراسیون؛ بازی با پرسپولیس با حضور تماشاگران برگزار شود
بحران سیاسی در اوکراین؛ افشای شبکه فساد در دفتر زلنسکی
تبعات جنگ علیه ایران به انگلیس رسید؛ تورم دوباره صعودی شد
28 مرداد؛ روز جهانی عکاسی
نماینده مجلس؛ ترور بسیاری از فرماندهان و مسئولان ما در راستای پروژه نفوذ انجام شد
پروازهای فلای‌دبی و ایرعربیا بر فراز آسمان ایران از سر گرفته شد
قیمت دینار عراق امروز چهارشنبه 28 مرداد 1405؛ دینار گران شد