×
سیاسی
شناسه خبر : 325812
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/04/02 ساعت 01:00
شهید چمران نماد مقاومت، اقتدار و الهام‌بخش نیروهای مسلح است

سردار ابن الرضا:

شهید چمران نماد مقاومت، اقتدار و الهام‌بخش نیروهای مسلح است

سرپرست وزارت دفاع در جمع مدیران ارشد این وزارتخانه، شهید چمران را از چهره‌های اثرگذار در شکل‌گیری جریان مقاومت و گفتمان مبارزه با اشغالگری دانست و با اشاره به میراث فرماندهان شهید، بر دست پر بودن نیروهای مسلح و آمادگی کامل در برابر تهدیدات و استمرار بازدارندگی تأکید کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سرادر سرتیپ پاسدار سید مجید ابن الرضا، سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در جمع مدیران ارشد این وزارتخانه، ۳۱ خرداد، سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران را یادآور مکتبی از ایمان، عقلانیت و مجاهدت راهبردی دانست و با تبیین نقش ممتاز این شهید والامقام در شکل‌گیری جریان مقاومت، بر استمرار راه او در تقویت اقتدار دفاعی کشور تأکید کرد.

وی با اشاره به نقش بی‌بدیل شهید چمران در شکل‌گیری مقاومت در لبنان و فلسطین و مقابله با اشغالگری رژیم صهیونیستی افزود: اندیشه چمران، مقاومت را از یک کنش مقطعی به یک منظومه فکری و عملیاتی تبدیل کرد که امروز به‌عنوان واقعیتی اثرگذار در جهان اسلام به نام وحدت ساحات و محور مقاومت شناخته می‌شود.

سرپرست وزارت دفاع با بیان اینکه امروز دست نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به برکت مجاهدت شهیدان سرافراز، پر از ظرفیت‌های بازدارنده و توانمندی‌های بومی است تصریح کرد: این اقتدار، محصول مسیر روشن فرماندهان و وزرای  دفاع شهید از جمله شهیدان چمران، فکوری، نامجو، شمخانی و نصیرزاده است که با نگاه آینده‌نگر، بنیان‌های صنعت دفاعی کشور را استوار ساختند.

وی با اشاره به تحولات امنیتی و عملیاتی سال‌های اخیر، بویژه جنگ ۱۲ روزه، جنگ رمضان و نیز  بیش از ۱۰۰ روز مقاومت جانانه مردم و نیروهای مسلح در برابر تهدیدات ترکیبی ائتلاف آمریکایی-صهیونی، خاطرنشان کرد: این رخدادها نشان داد که جمهوری اسلامی ایران در میدان عمل، از توان مدیریت هوشمندانه و مقتدرانه برخوردار است و در صیانت از منافع ملی و امنیت منطقه‌ای، ابتکار عمل را در اختیار دارد.

سردار ابن الرضا با اشاره به مدیریت دقیق و نظارت مقتدرانه بر آبراه راهبردی و حیاتی تنگه هرمز، توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأکید کرد: این شریان مهم انرژی جهان تحت اشراف و تدبیر نیروهای مسلح مقتدر کشورمان  قرار دارد و نماد روشن اقتدار، اشراف اطلاعاتی و توان راهبردی جمهوری اسلامی ایران در منطقه است.
سرپرست وزارت دفاع در ادامه با تأکید بر استمرار راه شهدا افزود: امروز با الهام از روح بلند و ظلم‌ستیز رهبر و قائد شهید امت اسلامی و فرماندهی با صلابت خلف شایسته اش حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در بالاترین سطح آمادگی قرار دارند و در صورت بروز هرگونه شیطنت و خطای محاسباتی جدید از سوی متجاوزان، با پاسخی سخت‌تر از گذشته مواجه خواهند شد؛ پاسخی که آنان را ناکام، مأیوس و پشیمان تر خواهد ساخت.
سردار ابن الرضا در پایان سخنانش، میراث وزرای شهید دفاع از شهید چمران تا شهید نصیرزاده و سایر فرماندهان شهید را سرمایه‌ای راهبردی برای تداوم اقتدار دفاعی کشور دانست و تصریح کرد: این مسیر تا تحقق امنیت پایدار، تثبیت بازدارندگی فعال و صیانت از میهن عزیز و عزت امت اسلامی با قدرت و صلابت ادامه خواهد یافت.

سردار ابن  الرضا همچنین  تاکید کرد: جمهوری اسلامی  ایران آمادگی و  قابلیت  پیشبرد مذاکره و مقابله را  به  طور همزمان دارد و می تواند در مقابله بدعهدی آمریکا در حین مذاکره در عرصه  میدان پاسخ  لازم را بدهد؛ بخاطر همین رفتار،  ما در طول مذاکره و ۶۰ روز زمان  تفاهم آرایش نظامی خود را در همه زمینه ها  حفظ و تقویت  نموده و خواهیم نمود.


نظرات

آخرین اخبار
چرا پشت چراغ قرمز بی‌قراریم؟ کشف ریشه‌های یک رفتار همگانی
رویای واشنگتن؛ تغییر موازنه پس از جنگ
چراغ سبزِ نهادهای امنیتی برای برگزاری «کنکور سراسری» + زمان برگزاری کنکور
آغاز ماراتن آزمون کارشناسی ارشد 1405 از صبح امروز + راهنمای کامل
تجاوز آمریکا و پاسخ بی‌سابقه ایران؛ نبرد چندساعته تا طلوع آفتاب
کالابرگ الکترونیکی امروز برای این گروه شارژ شد + جزئیات خرید
دیدارهای رده‌بندی و فینال جام جهانی 2026+ روز و زمان مسابقات
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 25 تیر+ وضعیت استان ها
جنگ سرد در زمین فوتبال؛ بنر جنجالی آرژانتینی‌ها علیه اشغالگری انگلیس
ورود اوپن‌ای‌آی به بازار گجت‌ها؛ رونمایی از بلندگوی هوشمند قابل حمل
حکم بازداشت بین‌المللی نتانیاهو در استانبول صادر شد
هند صادرکننده رسمی «مغزها»؛ وقتی فرار از وطن، استراتژی ملی می‌شود!
برنامه مسابقات ورزشی امروز 25 تیر 1405+ جدول پخش
شکست پروژه آسمان امن؛ چرا پروازها در جنوب عربستان فلج شد؟
شکاف در کاخ سفید؛ ترامپ در محاصره بن‌بست ایران و تهدید کوبا
آلزایمر در مسیر انفجار آماری؛ مبتلایان تا 2050 به 152 میلیون نفر می‌رسند
تضعیف سد دفاعی روده با کاهش یک پروتئین
روسیه: نیروهای غربی در صورت ورود به خاک اوکراین اهداف مشروع نظامی محسوب می‌شوند
صندلی داغ؛ قیمت نجومی بلیت فینال جام جهانی
رابط مغز و رایانه یادگیری حرکتی را تقویت می‌کند
نیویورک تایمز: محاصره دریایی دوباره ایران به قیمت نفت آسیب بیشتری وارد می‌کند
چاقی عامل اصلی سندرم قلبی، کلیوی و متابولیک
موافقت آمریکا با فروش 2 میلیارد دلار تسلیحات موشکی به عربستان
پیش‌دیابت؛ زنگ خطر خاموشی که می‌تواند به دیابت نوع 2 ختم شود
انگلیس به‌دنبال محدودیت شبانه شبکه‌های اجتماعی برای نوجوانان
کامبک رؤیایی آرژانتین برابر انگلیس؛ مسی و یارانش فینالیست جام جهانی 2026 شدند
هوش مصنوعی زیر ذره‌بین؛ متا با شکایت جدید کارکنان روبه‌رو شد
شهادت 35 نفر در پی حملات تیرماه به کشورمان/ بیشترین آسیب‌ها برای 3 استان
ادعای ترامپ درباره سوریه؛ الشرع با حزب‌الله دقیق‌تر از اسرائیل برخورد می‌کند
دستور فوری وزیر ورزش برای رسیدگی به وضعیت قهرمان جوان ژیمناستیک
پارکینگ بزرگ اربعین شلمچه آماده میزبانی از زائران شد
تأکید معاون اول رئیس‌جمهور بر تقویت همکاری‌های راهبردی با چین
ادامه تعطیلی سه فرودگاه عربستان پس از هشدارهای ارتش یمن
مدیرعامل چادرملو: AFC درخواست فدراسیون را رد کرده؛ تاج باید پاسخگو باشد
ادعای ونس: نیروی زمینی برای تغییر حکومت ایران اعزام نخواهیم کرد
نورویدئو | مرگ در گرمای اروپا ؛ حقیقتی فراتر از تغییرات اقلیمی
ترامپ ادعا کرد: دوست ندارم درباره ایران ضرب الاجل تعیین کنم
تصمیم نهایی AFC؛ سهمیه آسیایی به گل‌گهر رسید
طوفان در قلب پایگاه‌های آمریکا؛ پاسخ موشکی ایران به آمریکا در منطقه؛ از اردن تا کویت
احضار مجدد سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه
روسیه خواستار بازگشت فوری ایران و آمریکا به میز مذاکره شد
تشییع باشکوه شهدای گتوند؛ سه رزمنده شهید در گلزار شهدا آرام گرفتند
یک نظامی اسرائیلی با ادعای همکاری با ایران به حبس محکوم شد
برگ برنده جدید چین در تجارت دریایی رونمایی می شود
هشدار آمریکا به شهروندان خود برای سفر به 23 کشور
پروازهای دبی–شیراز پس از 5 ماه از سر گرفته شد
نگرانی ها از تأمین کالا در آمریکا در پی جنگ علیه ایران
ادعای پنتاگون درباره پایان مأموریت ائتلاف در عراق
عکس های منتخب جهان؛ 26 جولای 2026
فرودگاه بین‌المللی صنعاء فعالیت عادی خود را از سر گرفت