×
اقتصادی
شناسه خبر : 321246
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/03/11 ساعت 19:45
طولانی‌ترین بخش آزادراه تهران ـ شمال در انتظار تأمین اعتبار و مجوزهای نهایی

طولانی‌ترین بخش آزادراه تهران ـ شمال در انتظار تأمین اعتبار و مجوزهای نهایی

حسین دهقان اعلام کرد با تأمین منابع مالی و اخذ مجوزهای لازم، روند اجرای قطعه سوم آزادراه تهران ـ شمال با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: حسین دهقان رئیس بنیاد مستضعفان در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران در تشریح آخرین وضعیت آزادراه تهران - شمال گفت: پروژه آزادراه تهران - شمال سال ۱۳۷۵ شروع شد و قرار بود از محل واگذاری اراضی اطراف مسیر تامین مالی آن انجام شود، ولی تا سال ۱۳۹۱  اتفاق مهمی در این پروژه رخ نداد اما از سال ۹۱ پروژه کلید خورده و ساخت آن نیز آغاز شد.

رئیس بنیاد مستضعفان تصریح کرد: پیچیدگی زمین یکی از مشکلات این پروژه است. بالای ۵۰ درصد مسیر تونل و پل است. یعنی سازه های پیچیده ای باید به وجود بیایند. در واقع مسیرکوهستانی جوانی دارد که به ثبات نرسیده و همین مساله کار را پیچیده کرده است. ولی تلاش کردیم که بالاترین سطح استانداردهای ایمنی و مهندسی را لحاظ کنیم.

وی ادامه داد: این پروژه کار مشترکی بین ما و دولت است. ۵۰ درصد سهم دولت و ۵۰ درصد سهم بنیاد است. ما از سهم خود جلوتر هستیم، ولی دولت ۶.۵ همت عقب است، تقریبا قطعه سوم آزادراه طولانی ترین و پیچیده ترین قطعه بوده و با بررسی مشاوران خارجی و داخلی مسیر انتخاب شده سخت و دشوار خواهد بود.

دهقان با تاکید بر اینکه بایستی مسیر ایمن باشد و ملاحظات زیست محیطی رعایت شود، گفت: تقریبا تمام جنبه های کار را بررسی کردیم. مسیر انتخاب و پیش بینی‌های لازم نیز انجام شده است. بخش اول قطعه سوم ۶ الی ۷ ماهی است که شروع شده و در صورت تامین مالی و دریافت مجوزهای لازم می‌توانیم شتاب جدی در اجرای آن را شاهد باشیم.

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی همچنین به حادثه انفجار در بندر شهید رجایی نیز اشاره کرد و گفت: پس از این حادثه عملیات بازسازی را به سرعت آغاز و خدمات را از سر گرفتیم. در طول جنگ ۴۰ روزه تحمیلی حتی یک لحظه از تخلیه و بارگیری کالا در بنادر مختلف کشور تعلل نداشتیم.

وی در ادامه با اشاره به حضور بنیاد مستضعفان در بازسازی‌های بعد از جنگ بیان کرد: نیروهای ما در برخی واحدهای آسیب دیده منطقه پارس جنوبی مستقر شدند، همچنین به منظور بازسازی پتروشیمی خلیج فارس نیز وارد عمل شدیم.

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی همچنین به شفافیت کامل فعالیت‌ها در بنیاد اشاره کرد و گفت: بنیاد مالیات خود را به صورت کامل پرداخت می‌کند و فقط در سال گذشته ۶ همت مالیات از سوی بنیاد مستضعفان پرداخت شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تعداد شرکت‌های فعال زیرمجموعه بنیاد اشاره کرد و گفت: تعداد این شرکت‌ها به ۱۱۰ شرکت کاهش یافته و در نظر داریم این تعداد را بیش از پیش کاهش دهیم تا مزاحمتی برای فعالیت بخش خصوصی ایجاد نشود. برنامه داریم گروه‌های جوان، دانشجویان و ایده‌پردازان را شناسایی کنیم و با برگزاری جشنواره‌ها، ایده‌هایی را که به حل مشکلات واقعی جامعه کمک می‌کنند و ظرفیت ایجاد اشتغال و بازار را دارند، جذب کنیم. این ایده‌ها تحت حمایت بنیاد قرار خواهند گرفت، با صاحبان آن‌ها قرارداد منعقد می‌شود و زمینه ورودشان به بازار فراهم خواهد شد.

رئیس بنیاد مستضعفان ادامه داد: سال گذشته نیز با همکاری مراکز علمی و پژوهشی، ظرفیت‌های علمی کشور را به میدان آوردیم و به توسعه علم و فناوری در سطح ملی کمک کردیم.

وی با تاکید بر اینکه امنیت غذایی از اولویت‌های بنیاد مستضعفان است، اظهار کرد: در این حوزه بخش‌های فعالی در اختیار داریم و می‌توانیم نقش مؤثری ایفا کنیم.


نظرات

آخرین اخبار
5 خطای رایج در تربیت نوجوان؛ از بدبینی تا مدیریت نادرست مرزها
کشف محموله سلاح جنگی درسیستان و بلوچستان؛ 2 متهم دستگیر شدند
آزادی 978 زندانی جرایم غیرعمد در تهران
پیش‌بینی یک ابررایانه از شانس قهرمانی جام جهانی
نخستین پرواز شرکت روسی به امارات پس از توقف سه ماهه
شورش حریدی‌ها در سرزمین‌های اشغالی
بن‌گویر: زمان «نه» گفتن به ترامپ فرا رسیده است
برنامه دولت برای مهار تورم چیست ؟
آکسیوس: ترامپ از ترس ایران، نتانیاهو را در حمله به لبنان مهار کرد
نیروی دریایی سپاه ، یک کشتی با مالکیت آمریکایی - صهیونی را هدف قرار داد+فیلم
شینباوم: راست افراطی آمریکا در امور مکزیک دخالت می‌کند
بلومبرگ: هشدار مقامات روسی درباره هزینه‌های سنگین جنگ اوکراین
هشدار تند سفارت ایران در وین به آمریکا: به ماجراجویی پایان دهید
انتشار اثر جدیدی از محسن چاوشی + صدا
بررسی منصفانه هر موضوع ملّی، بدون حضور مسئولان ذی‌ربط ناقص می‌مانَد
تماس‌های فشرده ترامپ؛ حمله به ضاحیه فعلاً متوقف شد
سردار قاآنی: شرارت جدید صهیونیست‌ها باب‌المندب را مثل تنگه هرمز خواهد کرد
برخورد قطار با عابران در سوادکوه شمالی؛ یک کشته و یک مصدوم
لاپید: اسرائیل زیر قیمومیت آمریکاست؛ ترامپ حمله به بیروت را متوقف کرد
اختلاف نتانیاهو و احزاب حریدی بر سر زمان انتخابات کنست ادامه دارد
رایزنی رئیس اطلاعات ترکیه با حماس درباره مرحله دوم آتش‌بس غزه
جوان‌ترین‌های تاریخ تیم ملی در جام جهانی کدامند؟
ادعای ترامپ درباره توقف حملات متقابل اسرائیل و حزب الله
اظهارات متناقض ترامپ درباره تنگه هرمز، نفت و مذاکرات با ایران
سامانه گنبد آهنین هدف حمله حزب الله قرار گرفت
میرور: 3 ماه رجزخوانی آمریکا با یک اعتراف ترامپ فرو ریخت
پایان دوره ووچیچ در صربستان؛ رئیس‌جمهور فعلی از رقابت 2027 کنار می‌رود
حضور سفیر ترکیه در کمپ تیم‌های ملی کشتی
شهادت 2 نیروی سپاه قم در انفجار پرتابه‌های باقی‌مانده از جنگ
روسیه: نباید جنگ در خلیج فارس شعله‌ور شود
کشته شدن نظامی انگلیسی در حادثه آموزشی در شمال عراق
وزیر آموزش‌وپرورش خبر داد : احتمال آغاز امتحان نهایی از نیمه تیر
گزارش فرمانده نیروی قدس در مجلس از عملیات‌های موفق محور مقاومت
ولایتی: ایران و جبهه مقاومت تا پایان در کنار مردم لبنان می‌مانند
حضور مشاور و دستیار رهبری در دفتر حزب الله لبنان در تهران
عکس های منتخب جهان، 1 ژوئن 2026
چین در کانون تغییرات بازار نفت ایران
بیانیه وزارت خارجه ایران درباره نقض آتش‌بس توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی
عراق پروازهای خود به بیروت را به دلیل شرایط امنیتی متوقف کرد
آمریکا در مسیر بستن کامل راه صادرات تراشه به چین
گفت‌وگوی تهران و دوحه
رایزنی تلفنی عراقچی با مقامات ارشد پاکستان درباره آتش‌بس
چرخش بزرگ در سیاست مهاجرتی اتحادیه اروپا
پیش بینی قیمت دلار سه شنبه 12 خرداد 1405
ترامپ: درباره ایران سکوت می‌کنم!
پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه 12 خرداد 1405
رسانه‌های اسرائیلی: حمله به ضاحیه به تعویق افتاد
ستاره‌ها سفیران بهزیستی می‌شوند
آغاز مأموریت نماینده جدید سازمان ملل در ایران با دیدار وزیر خارجه
عصر سلطه‌گری آمریکا رو به پایان است