×
ورزشی
شناسه خبر : 320002
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/03/05 ساعت 12:55
شمارش معکوس برای ناگویا/ 116 روز تا بازی‌های آسیایی با هدف طلوع مدال تیم امید

شمارش معکوس برای ناگویا/ 116 روز تا بازی‌های آسیایی با هدف طلوع مدال تیم امید

مهدی تاج با اشاره به 116 روز تا شروع بازی‌های آسیایی ناگویا، بر جدیت فدراسیون فوتبال برای کسب مدال تأکید کرد. همزمان حسین عبدی، سرمربی تیم امید، با تأکید بر ضرورت میدان‌دیدن، اردوی این تیم را در ترکیه برنامه‌ریزی کرد. وزیر ورزش نیز حضور فوتبال در این المپیاد را تأیید و قهرمانی را هدف نهایی دانست.

نورنیوز-گروه ورزشی: رئیس فدراسیون فوتبال گفت: حدود ۱۱۶ روز دیگر بازی‌های اسیایی ناگویا شروع می‌شود و فدراسیون به طور جدی دنبال کسب مدال در این رقابت‌هاست.

 مهدی تاج رییس فدراسیون فوتبال امروز (سه‌شنبه) پس از حضور در نشست تخصصی فرآیند آماده‌سازی تیم فوتبال امید جهت شرکت در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا در وزارت ورزش و جوانان، اظهار کرد: جلسه خیلی خوبی با وزیر ورزش و معاونان ایشان و سرمربی تیم امید برای آمادگی این تیم داشتیم. حدود ۱۱۶ روز دیگر بازی های اسیایی ناگویا شروع می‌شود و فدراسیون به طور جدی دنبال کسب مدال در این رقابت‌هاست.

وی افزود: تیم هم در حال آمادگی است و شرایط خیلی خوبی در اردوی تیم امید وجود دارد. این تیم ۱۴ روز در اردوست. تمام مسئولیت تیم امید بر عهده فدراسیون فوتبال است و همین امر کمک کرده تا اردوهای خوبی را برای تیم ملی تدارک ببینیم.

رئیس فدراسیون یادآور شد: در گذشته معمولا ۷ - ۸ روز قبل از مسابقات تیم امید را تشکیل می‌دادیم اما حالا بیش از یکصد روز باقی مانده و اردوهای خارجی خوبی را هم پیش‌بینی کرده‌ایم تا تیم امید خیلی خوبی که سرحال و قبراق باشد و در شان جمهوری اسلامی بازی کند در اختیار داشته باشیم.

تاج ادامه داد: هدف ما این است که تیم امید به یک مدال خوشرنگ در بازی‌های آسیایی دست پیدا کند. اردوهای بسیار خوبی در این مدت برای تیم ملی امید برگزار شده و بازیکنان خوبی دعوت شدند که با وجود آنها امید به کسب موفقیت داریم. چند سفر خارجی برای تیم ملی امید تدارک دیده شده که بتوانیم یک تیم سرحال و در شان نام ایران را روانه مسابقات کنیم.

درخواست عبدی برای دیدارهای دوستانه/ تیم فوتبال امید به ترکیه می‌‎رود

 نشست تخصصی فرآیند آماده‌سازی تیم فوتبال امید جهت شرکت در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا در وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.

 فرآیند آماده‌سازی تیم فوتبال امید ایران جهت شرکت در بیستمین دوره بازی‌های آسیایی، امروز (سه‌شنبه) طی نشستی به ریاست وزیر ورزش و جوانان بررسی شد.

حضور تیم فوتبال امید در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا در شرایطی تا پیش از این با اما و اگرهایی روبه‌رو بود که با تصمیم مقام عالی وزارت این رشته هم در فهرست اعزام به بزرگ‌ترین رویداد ورزشی قاره گرفت.

بر این اساس با مشخص شدن سرمربی و کادر فنی تیم امید در فاصله چهار مانده تا بازی‌های آسیایی، جلسه‌ای با حضور کارشناسان وزارتی، سرپرست کاروان اعزامی و مسئولان فدراسیون فوتبال ترتیب داده شد تا ضمن آسیب‌شناسی نتایج این تیم در ادوار قبلی، اهداف و انتظارهای ناگویا ۲۰۲۶ نیز تبیین شود.

طبق گزارش اعلام شده از سوی سرمربی تیم فوتبال امید، در حال حاضر ۵۰ نفر در اردوی این تیم حضور دارند و تمرینات امیدهای فوتبال ایران در تهران سپری می‌شود.

آنچه که به‌عنوان نیاز اصلی امیدهای فوتبال ایران برای حضوری موفق در بازی‌های آسیایی مطرح شد، شرکت در اردوهای خارجی و برگزاری تورنمنت‌های بین‌المللی دوستانه بود که حسین عبدی تأکید زیادی به آن کرد.

وی در این خصوص توضیح داد: میانگین سنی ۵۸ درصد تیم کنونی زیر ۲۰ سال است. شاکله آینده تیم ملی بزرگسالان ایران همین نفرات هستند. امیدواریم در فاصله چند ماه باقیمانده ترتیبی داده شود تا در مسابقات دوستانه خارجی بیشتری شرکت کنیم. بیشترین خلاء ما میدان ندیدن بازیکنان است. بازی با تیم‌های خارجی ما را بزرگ‌تر می‌کند.

با هماهنگی‌های صورت گرفته از طرف فدراسیون فوتبال، ملی‌پوشان امید آماده می‌شوند تا طی روزهای آینده برای انجام اردوی مشترک راهی ترکیه شوند.

همزمانی روزهای فیفا و بازی‌های آسیایی ناگویا از دیگر موضوعات مورد بحث در این جلسه بود که به آن اشاره شد.

استفاده از مهره‌های تیم امید در تیم بزرگسالان همیشه یکی از چالش‌هایی بوده است که دو تیم در آستانه رویدادهای مهم با آن مواجه بودند. خوشبختانه برای این دوره از بازی‌های آسیایی همزمانی فیفادی و مسابقات ناگویا این نگرانی را مرتفع کرده است.

تیم فوتبال امید ایران در حالی جزو تیم‌های پرافتخار بازی‌های آسیایی است که از سال ۲۰۰۶ به بعد توفیقی در این آوردگاه نداشته است.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به این موضوع خاطر نشان کرد: فوتبال ورزش مخاطب‌پذیری است و ما به احترام جامعه و مردم همه مقدمات را برای حضور این رشته در بازی‌های آسیایی مهیا کردیم. بنابراین توقع داریم که کادر فنی تیم پرقدرتی را به ناگویا بفرستد و هدفش قهرمانی باشد.

 تیمی شایسته به ناگویا می‌فرستیم/ می‌خواهیم آنچه نشده را محقق کنیم

سرمربی تیم فوتبال امید ایران گفت: با وجود شروع دیرهنگام تمرینات، مشکلات برگزاری بازی دوستانه و تعطیلی لیگ‌ها، تیمی روانه بازی‌های آسیایی ناگویا خواهد شد که شایسته افتخار کردن باشد و هدفش انجام کاری است که تاکنون محقق نشده است.

حسین عبدی سرمربی تیم فوتبال امید در پایان نشست تخصصی بازی‌های آسیایی ناگویا اظهار داشت: ششمین جلسه تمرینی امروز در حال برگزاری هست و در تلاشیم تا در سه ماه باقی‌مانده با چند بازی دوستانه تیم را از نظر تاکتیکی آماده‌تر کنیم.

عبدی در ادامه درباره برنامه آماده‌سازی گفت: اگرچه به خاطر شرایط خاص و مسایل جنگی، دیر شروع کردیم ولی توانستیم در عرض چند ساعت نفرات را شناسایی و انتخاب کنیم، بر اساس شناخت قبلی که داشتم و لیست موجود، نفرات را رجیستر کردیم. ششمین جلسه‌ تمرین را امروز برگزار کردیم.

سرمربی تیم امید در پاسخ به پیش‌بینی نتیجه و احتمال کسب مدال در بازی‌های ناگویا، با تأکید بر غیرقابل پیش‌بینی بودن فوتبال گفت: «در بازی‌های آسیایی و المپیک معمولاً برای رشته‌های انفرادی و برخی ورزش‌های گروهی می‌شود پیش‌بینی کرد، اما فوتبال پیچیدگی‌های خاص خودش را دارد. هیچ چیز در فوتبال صد در صد نیست. شما روی کاغذ هیچ تیمی را نمی‌توانید برنده قطعی یک مسابقه بدانید، چه برسد به برنده یک تورنمنت.»

عبدی افزود: «اگر مربی خوب داشته باشید، درصد موفقیت را افزایش می‌دهید. اگر امکانات منطقی باشد، درصد بالاتر می‌رود. اگر بازیکنان خوب انتخاب کنید و خوب تمرین بدهید، این درصد باز هم بیشتر می‌شود. اما باز هم هیچ چیز صد درصد نیست.»

وی در پایان با قاطعیت گفت: «اما این قول را می دهیم که تیمی را ببینیدکه شایسته افتخار کردن است امید به خدا که بتوانیم کاری انجام دهیم که تا الان نشده است. این دستاورد می‌تواند به رشد فوتبال و همچنین ورزش کشورمان کمک کند.»


نظرات

آخرین اخبار
انتقاد معاون اول رئیس‌جمهور از رویکرد صداوسیما نسبت به اینترنت
درخشش هانیه رستمیان در اردوی عمان؛ رکورد تپانچه بادی زنان ایران شکسته شد
سیمان متهم اصلی گرانی مسکن نیست
پرداخت بیش از 50 همت به گندم‌کاران
ایران آماده نبرد جام‌جهانی؛ قلعه‌نویی با چه ترکیبی مقابل نیوزلند می‌آید؟
حمله تند لاپید به نتانیاهو درباره ایران
نورنما | سرو استیک 5 میلیارد تومانی در رستوران میلیاردرها
معرفی قهرمانان 5 وزن نخست کشتی فرنگی جام تختی
پزشکیان: جزئیات تفاهم‌نامه در زمان مناسب اعلام می‌شود
سیدمحمد خاتمی: باید از گام ﺑﻠﻨﺪ اﻣﻀﺎی ﺗﻔﺎﻫﻢ‌نامه ﻣﻴﺎن اﻳﺮان و آﻣﺮﻳﻜﺎ، خشنود بود
تفاهم ایران و آمریکا؛ امر ملی یا رقابت جناحی؟
بقایی در پاسخ به نورنیوز: تفاهم با آمریکا فقط برای توقف تنش بود، نه ایجاد رابطه
تفاهم ایران و آمریکا؛ آغاز اجماع بر امر ملی یا پایان سیاست‌ورزی جناحی؟
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت هفتم
تونل های توحید و رسالت تهران امشب مسدود است
پیش‌ بینی قیمت دلار سه‌ شنبه 26 خرداد 1405
برای لبخند 90 میلیونی؛ ملی پوشان ایران آماده نبرد سرنوشت‌ساز
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 25 خرداد 1405
شروع فصل جدید «حسینیه معلی» از امشب
«گلوریا» به کارگردانی بابک برجسته راهی جشنواره فجر چهل‌وپنجم می‌شود
آخرین اطلاعات از هوا و افزایش دمای تهران تا چهارشنبه
حضور یک ایرانی در کارگروه زنان فدراسیون جهانی هندبال
وزیر کشور: وحدت ملی خط قرمز ماست/ هرگونه تفرقه‌افکنی گناه نابخشودنی است
چالش درباره بند اول و تنگه هرمز تا دقایق پایانی اعلام تفاهم ادامه داشت
استقبال کارشناسان چینی از توافق ایران و آمریکا
48 ساختمان در تهران همچنان بحرانی + لیست
نقشه ترافیکی تهران در شب‌های محرم
وزیر نفت: افزایش تولید گاز در مناطق مرکزی شروع شد
بازتاب جهانی توافق ایران و آمریکا؛ تأکید رهبران کشورها بر امنیت تنگه هرمز
واکنش رسانه ها و مقامات صهیونیستی به توافق ایران و آمریکا
زمان واریز حقوق خرداد ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد+ جدول زمان‌بندی
پایان دوران جلسات پشت درهای بسته
اسکورت منحصربفرد از تیم ملی فوتبال کشورمان در آمریکا
خبر خوش برای تجار؛ مهلت رفع تعهد ارزی تمدید و فرآیند ثبت سفارش تسهیل شد
نورنما | ادای احترام به رهبر شهید انقلاب توسط گلر عراقی
روایت متفاوت واشنگتن از زمان آزادسازی دارایی‌های ایران
«مینوتور» جایزه اصلی جشنواره فیلم سیدنی را هم گرفت
قیمت سکه و طلا امروز 25 خرداد ؛ سقوط سنگین طلا و سکه پس از توافق + جدول قیمت ها
کمیسر حقوق بشر سازمان ملل خواستار خروج فوری اسرائیل از لبنان شد
بورس در آستانه فتح ابرکانال 5 میلیونی؛ رکوردها یکی پس از دیگری می‌شکنند
وقوع حادثه امنیتی در نزدیکی سواحل یمن
رسانه های غربی درباره توافق ایران و آمریکا چه گفتند؟
روغن از سفره مردم دور شد؛ چرا قیمت‌ها 20 برابر شدند؟
جامعه تئاتر در سوگ میترا رضائیان نشست
پشت پرده گرانی شیر خام؛ حذف ارز ترجیحی چه بر سر بازار آورد؟
ابتکار مسجد آمریکایی برای رفع کلیشه‌ها علیه اسلام
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 25 خرداد 1405 / سقوط دلار و یورو
چگونه به نحوه محاسبات افزایش حقوق سال 1405 اعتراض کنیم؟
برزیل و ژاپن در قله / برنامه سخت هفته دوم لو رفت
نسخه مجلس برای کاهش مصرف بنزین؛ اتوبوس و مترو رایگان شود