×
بین الملل
شناسه خبر : 319034
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/02/31 ساعت 23:10
واشنگتن پست: آمریکا برای دفاع از اسرائیل نیمی از موشک‌های تاد خود را مصرف کرد

واشنگتن پست: آمریکا برای دفاع از اسرائیل نیمی از موشک‌های تاد خود را مصرف کرد

روزنامه واشنگتن پست به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد ایالات متحده در جریان جنگ با ایران بیش از 200 رهگیر «تاد» و ده‌ها موشک دیگر برای دفاع از اسرائیل استفاده کرده و این موضوع نگرانی‌هایی درباره کاهش ذخایر دفاع موشکی آمریکا ایجاد کرده است.

نورنیوز- گروه بین الملل: بر اساس ارزیابی‌های وزارت جنگ آمریکا که به روزنامه واشنگتن پست ارائه شده، ارتش ایالات متحده بخش زیادی از موجودی رهگیرهای پیشرفته دفاع موشکی خود را پس از صرف مهمات بسیار پیشرفته‌تری برای دفاع از رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ علیه ایران، نسبت به آنچه نیروهای صهیونیستی خودشان استفاده می‌کردند، به‌اتمام رسانده است.

به گفته سه مقام آمریکایی که نامشان فاش نشده، این عدم تعادل در مهمات آمریکایی، سوالاتی را در مورد آمادگی نظامی و تعهدات امنیتی ایالات متحده در سراسر جهان مطرح می‌کند.

واشنگتن پست به نقل از این مقامات آمریکایی ناشناس نوشت: «ایالات متحده بیش از ۲۰۰ رهگیر دفاع منطقه‌ای ارتفاع بالا یا همان تاد را در دفاع از اسرائیل - تقریبا نیمی از کل موجودی پنتاگون - به همراه بیش از ۱۰۰ رهگیر موشک استاندارد-۳ و موشک استاندارد-۶ که از کشتی‌های نیروی دریایی در شرق مدیترانه شلیک شده‌اند، استفاده کرده و در مقابل، اسرائیل کمتر از ۱۰۰ موشک رهگیر اَرو و حدود ۹۰ موشک رهگیر دیوید اسلینگ شلیک کرده است.»

این رسانه آمریکایی به نقل از تحلیلگران نظامی افزود: «این داده‌های ارائه‌شده دریچه‌ای کم‌سابقه را از چگونگی همکاری ایالات متحده و اسرائیل نشان می‌دهد.»

آمریکا و رژیم صهیونیستی ۹ اسفند سال گذشته در حالی‌که گفت‌وگوهای غیرمستقیم با طرف آمریکایی در جریان بود، تجاوز علیه ایران را آغاز کردند و ایران نیز در پاسخ به تجاوز علیه خاک کشور و دفاع از خود، عملیات وعده صادق ۴ را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکایی در منطقه و اهدافی مشخص در سرزمین‌های اشغالی انجام داد.

«کلی گریکو» عضو ارشد مرکز استیمسون گفت: «این اعداد قابل‌توجه هستند. ایالات متحده بیشتر ماموریت دفاع موشکی را به خود اختصاص داده در حالی‌که اسرائیل انبارهای خود را حفظ کرده است. حتی اگر منطق عملیاتی درست بوده باشد، ایالات متحده تقریبا ۲۰۰ رهگیر تاد و خط تولیدی دارد که نمی‌تواند با تقاضا همگام باشد.»

واشنگتن پست تاکید کرد: «کمبود رهگیرهای ایالات متحده، متحدان این کشور در آسیا، به‌ویژه ژاپن و کره جنوبی را که به عنوان عامل بازدارنده در برابر تهدیدات احتمالی کره شمالی و چین به ایالات متحده متکی هستند، نگران کرده است.»

این روزنامه آمریکایی خاطر نشان کرد: «مقامات ایالات متحده و اسرائیل معمولا از همکاری نزدیک خود و قدرت سیستم دفاع هوایی چندلایه اسرائیل تعریف می‌کنند اما ارزیابی‌های پنتاگون نشان‌دهنده یک پویایی نامتوازن‌تر است.»

یک مقام آمریکایی با اشاره به ضعف نظامی آمریکا گفت: «اگر جنگ از سر گرفته شود، احتمالا این عدم تعادل تشدید خواهد شد.»

یک مقام دیگر آمریکایی اذعان کرد: «اسرائیل به تنهایی قادر به جنگیدن در جنگ‌ها نیست اما هیچکس واقعا این را نمی‌داند زیرا آنها هرگز پایان ماجرا را نمی‌بینند.»

واشنگتن پست در پایان نوشت: «مشخص نیست که آیا کمبود مهمات ایالات متحده در بررسی‌های دونالد ترامپ برای از سرگیری جنگ نقش دارد یا خیر.»


اخبار مرتبط
هگست: ایرانی‌ها هنوز موشک دارند/نفتکش‌های ایرانی در معرض خطرند!
چهارشنبه 1405/03/06 ساعت 23:30
هگست: ایرانی‌ها هنوز موشک دارند/نفتکش‌های ایرانی در معرض خطرند!
وزیر جنگ آمریکا در نشست کابینه در کاخ سفید گفت: آن‌ها (ایرانی ها) ممکن است موشک‌هایی داشته باشند. او همچنین مدعی شد که ایران نمی‌تواند موشک‌ها، پهپاد و کشتی‌های بیشتری تولید کنند.
نشریه آتلانتیک: نگرانی جی دی ونس برای  کاهش چشمگیر ذخایر موشکی آمریکا
سه‌شنبه 1405/02/08 ساعت 04:35
نشریه آتلانتیک: نگرانی جی دی ونس برای کاهش چشمگیر ذخایر موشکی آمریکا
نشریه آمریکایی آتلانتیک در گزارشی با اشاره به اینکه جی‌دی ونس معاون دونالد ترامپ نسبت به صحت اطلاعات ارائه شده از سوی وزارت جنگ ایالات متحده (پنتاگون) درباره حجم واقعی مهمات مصرف‌شده در تجاوز علیه ایران تردید دارد، نوشت که معاون رئیس جمهور آمریکا نگران کاهش چشمگیر ذخایر موشکی آمریکا است.
سی ان ان: ذخایر موشکی ارتش آمریکا در جنگ علیه ایران  کاهش یافته است
سه‌شنبه 1405/02/01 ساعت 23:04
سی ان ان: ذخایر موشکی ارتش آمریکا در جنگ علیه ایران کاهش یافته است
شبکه سی‌ان‌ان به نقل از منابع و مقامات آمریکایی گزارش داد ارتش آمریکا در جریان جنگ علیه ایران بخش بزرگی از ذخایر اصلی موشکی خود را مصرف کرده است.
اتمام کامل ذخایر موشکی یک واحد از ارتش آمریکا
سه‌شنبه 1405/01/25 ساعت 00:07
اتمام کامل ذخایر موشکی یک واحد از ارتش آمریکا
یک واحد از ارتش آمریکا در اوایل جنگ با ایران، تمام ذخایر موشک‌های PrSM را به طور کامل به پایان رساند.
نظرات

آخرین اخبار
دیدار قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق
تنش دیپلماتیک استرالیا و اسرائیل؛ واکنش تند پنی وانگ به عدم مجازات عاملان قتل امدادگر
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون 29 مرداد 1405+جدول پخش
حکم اعدام تبعه خارجی دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان اجرا شد
ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز
ترامپ به دنبال احیای فناوری قدیمی در ناوهای هواپیمابر؛ ماجرا چیست؟
آخرین قمار ترامپ؛ D-Day،جنگ اقتصادی یا آغاز شکست دوم؟
وزیر خارجه سوریه: حمله اسرائیل به ابوالظهور هیچ توجیهی نداشت
جدول قیمت خودروهای سایپا امروز پنجشنبه 29 مرداد
پلیس راهور: مقابل مراکز برگزاری کنکور سد معبر نکنید
جدول پخش زنده بازی‌های پنجشنبه 29 مرداد 1405؛ فوتبال، کشتی، والیبال و بسکتبال
جدول قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه 29 مرداد
ترامپ در انتظار یک غافلگیری جدید؟
آغاز واریز حقوق مرداد ماه بازنشستگان تامین اجتماعی+ اعلام زمان پرداخت معوقات
قطعی برق ایلام امروز پنجشنبه 29 مرداد + لینک
جنگ و اقتصاد ریاضتی
برنامه قطعی برق تهران امروز پنجشنبه 29 مرداد+لینک
قطعی برق کرمانشاه امروز پنجشنبه 29 مرداد + جدول
ماینرهای قاچاق در ساری لو رفتند؛ 70 دستگاه کشف شد
قیمت دلار امروز پنجشنبه 29 مرداد + جدول قیمت ارزها در بازار آزاد
قیمت طلا امروز پنجشنبه 29 مرداد + جدول قیمت طلا 18 عیار
80 درصد آلودگی نفتی سواحل قشم مهار شد؛ جزئیات پاکسازی 3 موج آلودگی
آخرین قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز پنجشنبه 29 مرداد + جدول
انتخابات داخلی لیکود پیروزی نتانیاهو یا زنگ خطر برای دولت راستگرا؟
ابهام در تعویض پلاک موتورسیکلت‌های برقی هنگام معامله رفع شد
وزیر علوم: به آسیب‌دیدگان جنگ سهمیه‌ کنکور اختصاص می‌یابد
سوت ماراتن کنکور 1405 به‌صدا درآمد
ترفند سلول‌های سرطانی برای پنهان شدن از چشم سیستم ایمنی!
مقام مستعفی دولت ترامپ: جنگ با ایران به نفع امنیت ملی آمریکا نیست
آمریکا مدعی شد: 757 نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند
ترامپ به دنبال مداکره نیست؟!
تصویر خیره‌کننده جیمز وب از مرگ یک ستاره و تولد سحابی شیر
استفاده کودکان از گوشی و تبلت چه تأثیری بر توانایی شناختی آنان دارد؟
پرونده‌سازی هوش مصنوعی برای کاربران!
زنان بخوانند؛ همه چیزهایی که باید از کمبود آهن بدانید
مصرف روزانه نوشیدنی‌های شیرین با افزایش خطر سرطان معده مرتبط است
کشتار جدید در غزه، سیلی به صورت میانجی‌گران و توافق‌هاست
مسکو و پکن در شورای امنیت علیه سیاسی‌کاری موضع گرفتند
آلمان شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری را محکوم کرد
چهل روز پس از وداع
تأسیس سازمان جهانی همکاری هوش مصنوعی با مشارکت ایران و 28 کشور
همتی: درباره تأمین ارز و کالاهای اساسی به رهبر انقلاب اطمینان دادم
40 تریلیون دلار بدهی؛ صورت‌حساب جنگ ترامپ از راه رسید
فولاد خوزستان 1-1 شمس آذر قزوین/ تقسیم امتیازات در هفته دوم لیگ برتر
رایزنی تلفنی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان درباره راهکارهای دیپلماتیک
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه موریتانی درباره تحولات منطقه
زلزله 4.2 ریشتری گیلانغرب را لرزاند
پکن: واشنگتن رویکرد خصمانه خود در قبال پیونگ‌یانگ را تغییر دهد
تصادفات جاده‌ای سمنان 14 مصدوم و 2 کشته برجا گذاشت
پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست