×
ورزشی
شناسه خبر : 318580
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/02/29 ساعت 22:59
لژیونرها چه زمانی به اردوی تیم ملی در ترکیه ملحق می شوند؟

لژیونرها چه زمانی به اردوی تیم ملی در ترکیه ملحق می شوند؟

سرپرست تیم ملی فوتبال گفت: بلیط بازیکنان گرفته شده و تا اواخر هفته لژیونرها به اردوی تیم ملی اضافه خواهند شد.

نورنیوز- گروه ورزشی: مهدی محمدنبی سرپرست تیم ملی فوتبال در حاشیه دومین تمرین تیم ملی در اردوی ترکیه، اظهار داشت: بازیکنان دیروز پس از رسیدن به ترکیه، تمرینات‌شان را آغاز کردند. تیم خستگی‌ناپذیر است و قلعه‌نویی از تیم راضی است و امیدواریم با مسیری که در پیش داریم، نتایج خوبی در جام جهانی کسب کنیم.

وی درباره زمان اضافه شدن لژیونرها به اردوی تیم ملی گفت: بلیط بازیکنان گرفته شده و تا اواخر هفته لژیونرها به اردوی تیم ملی اضافه خواهند شد.

وی درباره آخرین شرایط صدور ویزای تیم یادآور شد: یک سفر پس فردا به آنکارا خواهیم داشت و وقت سفارت آمریکا و کانادا گرفته شده است. البته ۵۰ درصد تیم‌های جام جهانی، هنوز در حال سپری کردن پروسه ویزای جام‌جهانی هستند. به احتمال زیاد ظرف ۱۰ روز آینده ویزاها صادر خواهد شد. به هر حال دلیلی اگر ویزای کسی صادر نشود یا دیر صادر شود، پلنی داریم که به موقع اعلام می‌کنیم.

نبی درباره تصمیم فیفا برای ممنوعیت ورود پرچم‎‌هایی غیر از پرچم رسمی ایران به ورزشگاه‌های جام جهانی گفت: در جام‌های قبلی هم این ممنوعیت بوده است و تاکید مهدی تاج به جا و به موقع بود تا فیفا به دلیل مشغله‌ای که دارد، این مسئله را فراموش نکند.

سرپرست تیم ملی فوتبال درباره آخرین وضعیت صادر شدن مجوز دنیس درگاهی برای بازی در تیم ملی، اظهار کرد: مدارک درگاهی به فیفا ارسال شده و او جزو ۳۰ نفره دعوت شده است که به اردوی تیم ملی اضافه خواهد شد.

وی در ادامه درباره بازی‌های تدارکاتی تیم ملی فوتبال در اردوی ترکیه تصریح کرد: بازی با گامبیا انجام خواهد شد، کارهای قرارداد با یک تیم آفریقایی دیگر هم در حال انجام است. قبل از بازی گامبیا یک بازی سبک‌تر پیش‌بینی شده است.

نبی همچنین درباره آخرین وضعیت مصدومیت میلاد محمدی خاطرنشان کرد: پزشکان تیم از وضعیت میلاد محمدی رضایت داشتند و ظرف چند روز آینده در تمرینات تیم ملی شرکت خواهد کرد.

سرپرست تیم ملی فوتبال در ادامه باز هم به موضوع ویزا و نگرانی‎‌هایی که وجود دارد، اشاره کرد و گفت: فوتبال از سیاست جداست و یک پدیده چند وجهی است. سیاسی‌کاری در فوتبال ممنوع است. فیفا به عنوان مرجع فوتبال در جهان قطعا سیاسی‌کاری نخواهد کرد و امیدواریم دنبال مسیر خودش باشد.

وی درباره جلسه رئیس فدراسیون فوتبال با دبیرکل فیفا، گفت: فیفا سرش شلوغ است ولی یکسری موارد را محکم به آنها گفتیم که یادشان نرود. مهدی تاج موارد را محکم به دبیرکل فیفا گفته‌است. قطعا هم مسیری که فدراسیون فوتبال می رود مسیر استاندارد تیم هایی است که در جام جهانی حضور دارند. رسانه های ما باید حمایت خوبی از تیم ملی داشته باشند تا از بقیه عقب نمانیم.

نبی درباره وضعیت تیم، گفت: به لحاظ فنی تیم خوبی داریم اما اجحافی که در جنگ تحمیلی به ما شد همه چیز را مشخص کرد. بچه ها در میدان انقلاب نشان دادند که قلبا ارتباط خوبی با مردم دارند و از مردم در میدان انگیزه گرفته‌اند. بچه‌های تیم ملی سرباز این مملکت هستند و این خودش یک انگیزه بالاست که با موفقیت کارشان را انجام دهند.


اخبار مرتبط
عملکرد ضعیف لژیونرها در آستانه جام جهانی 2026
شنبه 1405/03/02 ساعت 08:46
عملکرد ضعیف لژیونرها در آستانه جام جهانی 2026
عملکرد لژیونرهای فوتبال ایران در فصل 26-2025 بسیار ضعیف‌تر از انتظارات بود که این افت محسوس ملی‌پوشان در آستانه جام جهانی 2026، زنگ خطری جدی برای فوتبال کشورمان محسوب می‌شود.
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
چهارشنبه 1405/02/30 ساعت 23:58
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
روزبه چشمی در جریان تمرینات تاکتیکی تیم ملی فوتبال ایران، دچار آسیب‌دیدگی شد و با تشخیص کادر پزشکی از ادامه تمرین بازماند.
استارت جدی ملی‌پوشان در اردوی ترکیه با توپ‌های جام جهانی
دوشنبه 1405/02/28 ساعت 23:42
استارت جدی ملی‌پوشان در اردوی ترکیه با توپ‌های جام جهانی
تمرینات تیم ملی فوتبال کشورمان در ترکیه با حضور بازیکنان و زیر نظر کادر فنی آغاز شد. در این اردوی آماده‌سازی که با محوریت مرور برنامه‌های تاکتیکی و افزایش هماهنگی تیمی پیگیری می‌شود، ملی‌پوشان برای نخستین‌بار با توپ‌های رسمی مسابقات جام جهانی به تمرین پرداختند.
کاروان تیم ملی ایران راهی ترکیه شد
دوشنبه 1405/02/28 ساعت 11:24
کاروان تیم ملی ایران راهی ترکیه شد
کاروان تیم ملی فوتبال ایران برای آغاز اردوی آماده‌سازی متصل به جام جهانی 2026، تهران را به مقصد ترکیه ترک کرد.
نظرات

آخرین اخبار
اولین بازی رئال مادرید در لالیگا به تعویق می‌افتد
ادعای نویسنده آمریکایی درباره بازتاب جهانی مراسم وداع با رهبر شهید
آتش‌سوزی دوباره در منطقه گردشگری رود رونه باشت
واکنش رونالدو به شایعه خداحافظی؛ پایان یک ابهام بزرگ
توصیه‌های اورژانسی برای حضور ایمن در تجمعات و جمعیت‌های انبوه
ترامپ بار دیگر با جولانی دیدار می‌کند
متهم پرونده کودک‌آزاری و قتل یک کودک در مهرستان بازداشت شد
تمرین فردای استقلال با تصمیم کادرفنی تعطیل شد
قدردانی ترامپ از بخشش کارت قرمز بالوگان!
دعوت مردم عراق به شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید
حماس از طرح جدید اشغالگران برای یهودی‌سازی الخلیل خبر داد
اعتراف نشنال اینترست به ناکامی آمریکا در برابر ایران
تجلی وحدت ملی در وداع با رهبر شهید؛ حضور میلیونی در نماز بر پیکر مطهر
پروازهای فوق‌العاده ایران‌ایر به نجف و مشهد برقرار شد
مدافع ملی‌پوش در تمرین سپاهان حاضر شد
نامزد انتخابات فرانسه: ایران آمریکا و رژیم صهیونیستی را شکست داد
ذوب‌آهن با تمدید قرارداد کاپیتان، نقل‌وانتقالات را آغاز کرد
تأکید معاون اجرایی رئیس‌جمهور بر تداوم رویکردهای تحولی در قوه قضائیه
رئیس قوه قضاییه: در جهاد علیه مستکبران ذره‌ای عقب‌نشینی نمی‌کنیم
گروسی: اقدامات روس‌اتم درباره نیروگاه بوشهر منطقی بود
تحلیلگر صهیونیست: ایران آرام نخواهد نشست
تعطیلی سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاه آزاد در روز چهارشنبه
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد اعلام شد
وزیر خارجه سابق اتریش: جایگاه ایران در عرصه جهانی تقویت شده است
تایید خروج 11 فروند سوخت‌رسان آمریکایی از غرب آسیا
استاندار تهران: فردا، روزی نیست که کسی در خانه بماند
پلیس فتا: فریب تبلیغات جعلی بلیت و اسکان مراسم تشییع را نخورید
رحمتی سرمربی تیم فوتبال گل‌گهر شد
حکایت وداع / 21
ترامپ بیش از 30 مقرره کنترل سلاح را لغو کرد
دعوت فرماندار تهران از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب
پیام قالیباف به انتصاب مجدد محسنی اژه‌ای به ریاست قوه قضائیه
نتانیاهو: ترامپ و من دیدگاه مشترکی داریم
سامانه بارشی تقویت شد؛ 9 استان در وضعیت هشدار نارنجی
تشدید محدودیت‌های واشنگتن علیه شرکت‌های فناوری چین
بازتاب گسترده وداع با رهبر شهید در رسانه‌های خارجی
رشد خودروهای هوشمند چینی در اروپا؛ سهم بازار به 20 درصد می‌رسد
یمن: با تمام توان برای شکستن محاصره اقدام می‌کنیم
تأکید قطر و هند بر اهمیت حل‌وفصل اختلافات از طریق گفت‌وگو
سرمربی جدید پرسپولیس معرفی شد؛ تارتار روی نیمکت سرخ‌ها+معرفی مربیان
مسیر تشییع پیکر رهبر شهید در قم اعلام شد
قالیباف: صلح در لبنان بدون نقش ایران ممکن نیست
حسام الدین آشنا: ایران جنگ تحمیلی 8 ساله را با مذاکره به سرانجام رسانید
رمضان زاده: نفی حضور میلیونی مردم در مراسم تشییع نشان از کینه و نفی واقعیت دارد
نقض آتش‌بس در جنوب لبنان؛ حملات هوایی رژیم صهیونیستی ادامه یافت
عارف: فردا جهان شاهد حماسه‌ای از جنس عقلانیت انقلابی خواهد بود
مراسم وداع با پیکر رهبری شهید تا ساعت 22 امشب تمدید شد
رئیس‌جمهور انتصاب مجدد اژه‌ای به ریاست قوه قضائیه را تبریک گفت
پیروزی تیم ملی بسکتبال برابر سوریه/ ایران صدرنشین ماند
ازسرگیری تجارت دریایی ایران و قطر