×
بین الملل
شناسه خبر : 318560
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/02/29 ساعت 19:01
حماس گزارش شورای صلح غزه را تحریف واقعیت خواند

حماس گزارش شورای صلح غزه را تحریف واقعیت خواند

جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد: آنچه در گزارش شورای صلح به شورای امنیت مطرح شده، شامل مجموعه‌ای از استدلال‌های نادرست است که مسئولیت نقض‌های روزانه توافق آتش‌بس در غزه را از دوش رژیم صهیونیستی برمی‌دارد.

نورنیوز- گروه بین الملل: جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد آنچه در گزارش شورای صلح به شورای امنیت مطرح شده، شامل مجموعه‌ای از استدلال‌های نادرست است که مسئولیت نقض‌های روزانه توافق آتش‌بس در غزه را از دوش رژیم صهیونیستی برمی‌دارد.

حماس در این بیانیه تأکید کرد که رژیم اشغالگر با خودداری از اجرای تعهداتش و اصرار بر عبور از مفاد توافق، روند اجرای توافق آتش‌بس را مختل کرده و همزمان مسئله خلع سلاح را به محور اصلی تبدیل کرده است.

این جنبش همچنین ادعای مطرح‌شده در گزارش مبنی بر اینکه حماس مانع آغاز روند بازسازی غزه است را «نادرست و تحریف واقعیت» توصیف کرد و افزود: این روایت، پایبند نبودن رژیم صهیونیستی به بخش عمده تعهدات خود و ادامه محدودیت‌ها بر گذرگاه‌ها را نادیده می‌گیرد.

در این بیانیه آمده است که رژیم صهیونیستی همچنان از ورود تجهیزات اسکان موقت و ابزارهای مورد نیاز برای بازسازی زیرساخت‌های اصلی غزه جلوگیری می‌کند؛ اقدامی که با هدف جلوگیری از روند بهبود شرایط در این منطقه صورت می‌گیرد.

حماس همچنین در واکنش به ادعای مخالفت این جنبش با واگذاری اداره غزه اعلام کرد که بارها آمادگی خود را برای سپردن مدیریت غزه به کمیته ملی اعلام کرده و خواستار ورود و آغاز فعالیت این کمیته شده است، اما رژیم صهیونیستی مانع ورود آن به غزه شده است.

این جنبش در ادامه، مطرح شدن موضوع خلع سلاح در گزارش را اقدامی «مشکوک» برای تغییر مسیر توافق آتش‌بس دانست و اعلام کرد که این مسئله با روند و مراحل مشخص توافق همخوانی ندارد.

حماس در پایان از شورای صلح و نماینده آن، «نیکلای ملادینوف»، خواست از جانبداری نسبت به روایت رژیم صهیونیستی خودداری کرده و این رژیم را به اجرای تعهدات مرحله نخست توافق، به‌ویژه توقف حملات روزانه علیه ملت فلسطین در غزه، ملزم کند.

این بیانیه پس از آن صادر شد که شورای موسوم به «صلح غزه» در گزارشی به شورای امنیت سازمان ملل اعلام کرد که مانع اصلی در برابر اجرای طرح فراگیر در غزه، مخالفت حماس با خلع سلاح و کنار گذاشتن قدرت است. بازسازی این منطقه نیازمند ۳۰ میلیارد دلار و سرمایه گذاری منوط به خلع سلاح است.

شورای صلح غزه از شورای امنیت خواست که به حماس و گروه های فلسطینی فشار بیاورد تا نقشه راه را بپذیرند.

این شورا با اشاره به این ادعا که قبل از خلع سلاح کامل و با نظارت بین المللی، آغاز بازسازی امکان پذیر نیست، افزود: تعهداتی مبنی بر فراهم کردن ۱۷ میلیارد دلار برای بازسازی غزه دریافت کردیم.

در این گزارش همچنین آمده که نیروی ثبات بخش بین المللی آماده استقرار به رهبری یکپارچه آمریکا است.

این درحالی است که اخیرا حازم قاسم، سخنگوی جنبش حماس در واکنش به اظهارات اخیر نیکلای ملادینوف، نماینده ارشد شورای صلح غزه، تأکید کرد که حماس آماده است از اداره نوار غزه کناره‌گیری و مسئولیت مدیریت این منطقه را به «کمیته ملی اداره غزه» واگذار کند.

وی تصریح کرد که پیش از هرگونه ورود به مذاکرات مرحله دوم، باید رژیم صهیونیستی به توقف نقض توافق‌ها ملزم و تمام بندهای مرحله نخست توافق اجرایی شود.


اخبار مرتبط
حماس: در صورت شکست مذاکرات گزینه‌های آماده داریم
شنبه 1405/02/26 ساعت 23:44
حماس: در صورت شکست مذاکرات گزینه‌های آماده داریم
عضو ارشد جنبش حماس با تأکید بر اینکه رژیم صهیونیستی تعهدی به طرح پیشنهادی ترامپ ندارد، اعلام کرد این جنبش در صورت اعلام شکست مذاکرات گزینه‌های آماده‌ای در اختیار دارد و تسلیم خواسته دشمن برای تحویل سلاح نخواهد شد.
حماس خطاب به جهان اسلام: برای دفاع از قدس وارد عمل شوید
جمعه 1405/02/25 ساعت 07:16
حماس خطاب به جهان اسلام: برای دفاع از قدس وارد عمل شوید
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین با صدور بیانیه ای از کشورهای عربی و اسلامی خواست برای توقف تجاوزات اسرائیل علیه مسجدالاقصی و مردم قدس اقدام کنند.
حماس خواستار دیدار مستقیم با رهبران فتح شد
پنج‌شنبه 1405/02/24 ساعت 23:05
حماس خواستار دیدار مستقیم با رهبران فتح شد
حسام بدران، عضو دفتر سیاسی جنبش حماس، با توصیف کنگره هشتم جنبش فتح به‌عنوان فرصتی برای تحول در روابط داخلی فلسطینی، از رهبران فتح خواست پس از پایان این نشست، گفت‌وگویی مستقیم با حماس برای تدوین راهبردی مشترک در برابر چالش‌های کنونی و طرح‌های رژیم صهیونیستی برگزار کنند.
نظرات

آخرین اخبار
اعزام آخرین گروه زائران ایرانی به عربستان
روسیه از پرتاب آزمایشی موشک‌های بالستیک، هایپرسونیک و کروز در رزمایش هسته‌ای خبر داد
افزایش مخالفت دموکرات‌ها با کمک نظامی به اسرائیل
تصویب قطعنامه‌ ضد ایرانی در پارلمان اروپا
احضار رئیس سازمان سینمایی در پی اکران یک فیلم غیر اخلاقی
مخالفت فرانسه با نقش‌آفرینی ناتو در تنگه هرمز
مشارکت 28 هزار امدادگر هلال‌احمر در جنگ اخیر
حریق گسترده در انبار لوازم یدکی تهران
طلای ایزدی در پاراوزنه‌برداری الجزایر
صدور مجوز حرفه‌ای برای قرمزهای پایتخت
آغاز ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان
تخلیه و بارگیری 23 میلیون تن کالا در بنادر کشور
چه خبر از جیره‌بندی آب در تهران؟
شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) به دنبال سرمایه خارجی
آغاز طرح بازگشت به اشتغال کارگران بیکار شده
احضار مدیر مسئول خبرگزاری ایرنا به دادسرای فرهنگ و رسانه
طرح شهروندی افتخاری برای فلسطینیان در دستور کار شورای شهر پاریس
چراغ سبز بانک مرکزی به خرید جهیزیه ایرانی
«ذرات آشوب» با حضور بازماندگان «دنا» روی صحنه می‌رود
لندن زیر فشار تبعات جنگ علیه ایران
فهرست آلمان برای جام جهانی 2026 اعلام شد
قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405+ جدول
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405 +جدول قیمت ها
موادغذایی که کلسیم بدن را از بین می‌برند
نور اینفو | بدن ما به چند ساعت خواب نیاز دارد؟
رکورد اهدای خون در ایران بعد از 10 سال شکسته شد
مصدومیت جدید نیمار؛ نگرانی برزیل در آستانه جام جهانی 2026
حمله حزب‌الله به تجمع نظامیان اسرائیلی در جنوب لبنان
پیشنهاد آلمان برای «عضویت وابسته» اوکراین در اتحادیه اروپا
سفر نخست‌وزیر پاکستان به چین با محوریت تحولات منطقه
زمان برگزاری کنکور 1405 اعلام شد ؛ ثبت‌نام بیش از 313 هزار داوطلب
پزشکیان : آمادگی عملیاتی ارتش اقتدار دفاعی ایران را به نمایش گذاشت
شهردار تهران: مترو و اتوبوس‌های پایتخت تا اطلاع ثانوی رایگان می‌مانند
رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید در راه تهران
زمین‌لرزه 3.6 ریشتری حوالی بندرعباس را لرزاند
جزئیات جدید حکم متهمان پرونده شهادت آرمان علی‌وردی
اورونوف درآستانه جام جهانی بازهم مصدوم شد
بلومبرگ: سقوط روپیه هند؛ دهلی‌نو به دنبال افزایش نرخ بهره و جذب دلار
معاون اول قوه قضاییه : با اخلالگران اقتصادی برخورد قاطع می‌شود
مابه‌التفاوت افزایش حقوق بازنشستگان چه زمانی پرداخت می شود؟
بحران فولاد ساختگی است؛ ذخایر انبارها تا 6 ماه نیاز بازار را تأمین می‌کند
طلای ناب سلیمی و نقره ولی‌زاده در روز نخست تکواندوی قهرمانی آسیا
دکتر مخبر: تولیدکنندگان با کمک به دولت در سنگر امنیت غذایی نیز دشمن را شکست دهند
ایران سریع‌تر از پیش‌بینی غرب توان نظامی خود را احیا کرد
آخرین وضعیت مصدومیت مدافع تیم ملی قبل از جام جهانی
نورنما | طلوع خورشید بر فراز دماوند از دل برج آزادی
قیمت‌ کاغذ پس از جنگ 60 درصد جهش کرد
بیانیه مشترک نهادهای مالی: بازگشایی بورس موفق و متعادل بود
وزیر جهاد کشاورزی:ایران ظرفیت تبدیل شدن به هاب غذایی منطقه را دارد
پنتاگون طرح‌های حمله نظامی به کوبا را شبیه‌سازی می‌کند