×
بین الملل
شناسه خبر : 317953
تاریخ انتشار : شنبه 1405/02/26 ساعت 23:44
رویترز: دیپلماسی تند ترامپ در برابر ایران به بن‌بست رسید

رویترز: دیپلماسی تند ترامپ در برابر ایران به بن‌بست رسید

خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت رویکرد تهاجمی و تهدیدآمیز دونالد ترامپ در قبال ایران، برخلاف برخی پرونده‌های دیگر، نتوانسته امتیازی از تهران بگیرد و دیپلماسی قهری واشنگتن در برابر ایران به بن‌بست رسیده است.

نورنیوز- گروه بین الملل: خبرگزاری «رویترز» روز شنبه در گزارشی با اشاره به ایستادگی جمهوری اسلامی ایران در برابر فشارهای «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا نوشت: «در طول اولین سال بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید، سبک مذاکره تند و تیز او باعث شد تا در مورد مسائلی از تعرفه‌ها گرفته تا درگیری‌های مسلحانه، از کشورها امتیاز بگیرد. اما در مورد ایران، همان نوع دیپلماسی قهری که با تهدیدهای علنی، توهین‌ها و اولتیماتوم‌ها مشخص می‌شود، به بن‌بست رسیده است.»

رویترز تاکید کرد: «با وجود چنین بن‌بستی، ترامپ ناامیدی فزاینده‌ای را از جنگ علیه ایران نشان داده اما در عین حال، تمایل کمی برای نرم کردن رویکرد دیپلماتیک تند خود نسبت به رهبران ایران به خرج می‌دهد.»

این رسانه انگلیسی در بخش دیگری از این گزارش به توان نظامی و اقتدار جمهوری اسلامی ایران در تنگه هرمز اشاره کرد و چنین اظهارات ضدونقیض دونالد ترامپ را زیر سوال برد: «اگرچه ایران اساسا تنگه حیاتی هرمز را در کنترل خود نگه داشته و به آن اهرم فشار قابل‌توجهی داده اما ترامپ همچنان به یک راهکار دیپلماتیک که با خواسته‌های حداکثری، سیگنال‌های متناقض و زبان تند مشخص می‌شود، ادامه داده است.»

آمریکا و رژیم صهیونیستی ۹ اسفند سال گذشته در حالی‌که گفت‌وگوهای غیرمستقیم با طرف آمریکایی در جریان بود، تجاوز علیه ایران را آغاز کردند و ایران نیز در پاسخ به تجاوز علیه خاک کشور و دفاع از خود، عملیات وعده صادق ۴ را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکایی در منطقه و اهدافی مشخص در سرزمین‌های اشغالی انجام داد.

رویترز درباره وضعیت وخیم اقتصاد آمریکا که از جنگ علیه ایران ناشی می‌شود، گزارش داد: «بن‌بست مداوم با ایران در حالی رخ می‌دهد که ترامپ با فشارهای داخلی به دلیل قیمت بالای بنزین در ایالات متحده و میزان پایین محبوبیت خود پس از آغاز جنگی منفور در پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای ماه نوامبر مواجه است.»

رویترز همچنین به نقل از منابعی آگاه که نام خود را فاش نکرده‌اند، گزارش کرد: «ترامپ در نهایت عقب‌نشینی و با آتش‌بس با ایران موافقت کرد اما هیچ تلاشی در داخل کاخ سفید برای متقاعد کردن ترامپ به نشان دادن خویشتن‌داری بیشتر در پیام‌هایش در مورد ایران صورت نگرفته است.»

«دنیس راس» مشاور ارشد سابق امور غرب آسیا در دولت‌های دموکرات و جمهوری‌خواه نیز اخیراً گفته است: «فقدان صبر استراتژیک و تناقض در لفاظی‌های رئیس‌جمهور، هر پیامی را که او می‌خواهد ارسال کند، تضعیف می‌کند.»


کلید واژگان
ایرانترامپدیپلماسی
اخبار مرتبط
جنگ ایران ترامپ را بر سر دوراهی قرار داد
جمعه 1405/03/08 ساعت 13:48
رویترز:
جنگ ایران ترامپ را بر سر دوراهی قرار داد
رویترز گزارش داد که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در تلاش برای پایان دادن به جنگ با ایران، در یک دوراهی قرار گرفته و دقیقا نمی داند چه کند.
سه دروغ ترامپ درباره ایران و جنگ؛ از بازی با قیمت انرژی تا ادعای صلح‌طلبی
یکشنبه 1405/02/27 ساعت 14:51
العربی الجدید:
سه دروغ ترامپ درباره ایران و جنگ؛ از بازی با قیمت انرژی تا ادعای صلح‌طلبی
گزارش یک رسانه عربی می‌گوید دونالد ترامپ برای توجیه سیاست‌های خود در قبال ایران، با طرح ادعاهایی درباره بازار انرژی، نتایج حملات نظامی و تصویر صلح‌طلبانه از خود، تلاش کرده افکار عمومی آمریکا و جهان را تحت تأثیر قرار دهد؛ ادعاهایی که به باور منتقدان با واقعیت‌های میدانی فاصله دارد.
شکست ماموریت چین؛ ترامپ و کابوس جنگی که تمام نمی‌شود
شنبه 1405/02/26 ساعت 23:28
شکست ماموریت چین؛ ترامپ و کابوس جنگی که تمام نمی‌شود
شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد سفر دونالد ترامپ به چین که با امید به پیشرفت در تحولات مرتبط با جنگ علیه ایران انجام شده بود، بدون نتیجه مشخص پایان یافت و هم‌زمان اختلاف نظرهایی در میان مقامات آمریکایی درباره ادامه مسیر این بحران وجود دارد.
فرصت‌سوزی تاریخی جمهوری‌خواهان؛ بازنده بزرگِ جنگِ ترامپ علیه ایران
شنبه 1405/02/26 ساعت 21:38
نیویورک تایمز؛
فرصت‌سوزی تاریخی جمهوری‌خواهان؛ بازنده بزرگِ جنگِ ترامپ علیه ایران
روزنامه نیویورک‌تایمز در تحلیلی نوشت جمهوری‌خواهان کنگره با واگذاری اختیار جنگ به دونالد ترامپ و جلوگیری از تلاش‌های دموکرات‌ها برای محدود کردن آن، عملاً فرصت نظارت بر عملیات نظامی آمریکا علیه ایران را از دست داده‌اند و اکنون ابزار چندانی برای مقابله با تصمیمات کاخ سفید در این زمینه ندارند.
سقوط برج ترامپ زیر سایه جنگ ایران
شنبه 1405/02/26 ساعت 20:08
سقوط برج ترامپ زیر سایه جنگ ایران
تلویزیون العربی قطر گزارش داد پروژه ساخت برج «ترامپ اینترنشنال هتل اند تاور» در گلد کوست استرالیا که قرار بود نخستین پروژه دارای برند ترامپ در این کشور باشد، کمتر از سه ماه پس از اعلام رسمی و در پی اختلافات میان سازمان ترامپ و توسعه‌دهنده استرالیایی متوقف شد.
نظرات

آخرین اخبار
آیا مذاکرات لبنان و اسرائیل به بن‌بست خورده است؟
کیم جونگ اون از سلاح جدید رونمایی کرد
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 5 تیر 1405 + وضعیت استان‌ها
جنگ تمام شد؛ بازسازی حکمرانی شروع می‌شود؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون 5 تیر 1405+جدول پخش
خط‌ونشان حسام حسن برای ایران: به دنبال برد هستیم، نه انتخاب حریف
گروسی دوباره خواستار دسترسی به تأسیسات هسته‌ای ایران شد
شب بزرگ و دراماتیک جام جهانی 2026 ؛ وداع سربلند ترکیه و شوک بزرگ آلمان
وقتی لبنیات کالای لوکس می‌شود؛ روایت مجلس از پشت‌پرده افزایش قیمت‌ها
مرگ تلخ زوج سرنشین لندکروز در آزادراه قزوین–کرج
افزایش قربانیان زلزله در ونزوئلا
قلعه‌نویی: مهار مصر تنها به صلاح خلاصه نمی‌شود
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 5 تیر 1405 +جدول
اعتراض نماینده سوریه به اسرائیل در شورای امنیت
کاهش موقت نیروهای ارتش متجاوز اسرائیل در لبنان
هشدار پلیس آگاهی؛ شگرد جدید کلاهبرداران با استفاده از هوش مصنوعی
خداحافظی شیک از تیم ملی در جام جهانی
راز موفقیت 5 صبح بیدار شدن نیست / پایان دوران «جغدهای شب» و «پرندگان سحرخیز»
چگونه دنیای مجازی عزت‌نفس نوجوانان را شکار می‌کند؟
راز «سیاره صورتی» فاش شد؛ کشف ابرهای نمکی در جَو یک جهان مرموز
راز تنبلی تنبل ها کشف شد
علائم گرمازدگی را جدی بگیرید؛ چه زمانی باید با اورژانس تماس گرفت؟
حادثه در جنوب شرقی بندری عمان
ادعای ارتش صهیونیستی درباره هدف قرار دادن نیروهای حزب‌الله
واکنش حماس به بیانیه واشنگتن و اعراب
شکاف عمیق در ساختار امنیتی صهیونیست‌ها
مازندران در انتظار سامانه بارشی جدید؛ شنا در دریای خزر ممنوع
بازی‌های امشب جام جهانی 2026؛ ساعت بازی آلمان، هلند و ژاپن
واکنش صریح ایتالیا :ما در جنگ ایران مشارکت نداشتیم
جادوی تاکتیکی در خدمت آلمان/پایان طلسم 10 ساله ژرمن ها با ناگلزمان
پشت‌پرده تغییرات نظامی رژیم صهیونیستی در جبهه لبنان؛ تخلیه یا جابه‌جایی؟
پاسخ تأمین اجتماعی به ابهامات متناسب‌سازی بازنشستگان+ نحوه اعتراض
ستاره 80 میلیون یورویی که با دعای مادرش می‌جنگد؛ راز شماره 6 اکوادور چیست؟
روسیه: توافق ایران و آمریکا باید در شورای امنیت تصویب شود
ایران 0 - 3 آمریکا ؛شاگردان پیاتزا حریف قدرت سوم جهان نشدند
نورویدئو | وقتی جنگ نتیجه نداد؛ ترامپ در جست‌و‌جوی پیروزی روی کاغذ
فردا دیدار سرنوشت‌ساز پرسپولیس و چادرملو برای سهمیه آسیا
چراغ سبز اعراب به تفاهم ایران و آمریکا؛ جزئیات بیانیه راهبردی شورای همکاری
حسرت 100 ساله برای 127 کشور؛ کدام تیم‌ها هرگز به جام جهانی نرسیده‌اند؟
پزشکیان: کشور امام حسینی نباید جایگاه فقر، گرسنگی و تبعیض باشد
رونمایی از هفتمین نخست وزیر انگلیس
ایتالیا خبر در اختیار گذاشتن پایگاه برای حمله به ایران را تکذیب کرد
گزارش تصویری| عزاداری عاشورای حسینی در سراسر کشور
مستند تاریخچه انستیتو پاستور ؛ روایت یک قرن بالندگی
آماده باش حشد الشعبی و نیروهای امنیتی درپی انفجار انبار مهمات
بیانیه حماس علیه طرح کوچ اجباری
تنش در نزدیکی تنگه هرمز / نفتکش‌ها تغییر مسیر دادند
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت هفدهم
عراقچی: ایران آماده کمک به مردم زلزله زده ونزوئلا است
اعترافی که تکذیب شد؛ یا تکذیبی که اعتراف بود؟