×
بین الملل
شناسه خبر : 317953
تاریخ انتشار : شنبه 1405/02/26 ساعت 23:44
رویترز: دیپلماسی تند ترامپ در برابر ایران به بن‌بست رسید

رویترز: دیپلماسی تند ترامپ در برابر ایران به بن‌بست رسید

خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت رویکرد تهاجمی و تهدیدآمیز دونالد ترامپ در قبال ایران، برخلاف برخی پرونده‌های دیگر، نتوانسته امتیازی از تهران بگیرد و دیپلماسی قهری واشنگتن در برابر ایران به بن‌بست رسیده است.

نورنیوز- گروه بین الملل: خبرگزاری «رویترز» روز شنبه در گزارشی با اشاره به ایستادگی جمهوری اسلامی ایران در برابر فشارهای «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا نوشت: «در طول اولین سال بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید، سبک مذاکره تند و تیز او باعث شد تا در مورد مسائلی از تعرفه‌ها گرفته تا درگیری‌های مسلحانه، از کشورها امتیاز بگیرد. اما در مورد ایران، همان نوع دیپلماسی قهری که با تهدیدهای علنی، توهین‌ها و اولتیماتوم‌ها مشخص می‌شود، به بن‌بست رسیده است.»

رویترز تاکید کرد: «با وجود چنین بن‌بستی، ترامپ ناامیدی فزاینده‌ای را از جنگ علیه ایران نشان داده اما در عین حال، تمایل کمی برای نرم کردن رویکرد دیپلماتیک تند خود نسبت به رهبران ایران به خرج می‌دهد.»

این رسانه انگلیسی در بخش دیگری از این گزارش به توان نظامی و اقتدار جمهوری اسلامی ایران در تنگه هرمز اشاره کرد و چنین اظهارات ضدونقیض دونالد ترامپ را زیر سوال برد: «اگرچه ایران اساسا تنگه حیاتی هرمز را در کنترل خود نگه داشته و به آن اهرم فشار قابل‌توجهی داده اما ترامپ همچنان به یک راهکار دیپلماتیک که با خواسته‌های حداکثری، سیگنال‌های متناقض و زبان تند مشخص می‌شود، ادامه داده است.»

آمریکا و رژیم صهیونیستی ۹ اسفند سال گذشته در حالی‌که گفت‌وگوهای غیرمستقیم با طرف آمریکایی در جریان بود، تجاوز علیه ایران را آغاز کردند و ایران نیز در پاسخ به تجاوز علیه خاک کشور و دفاع از خود، عملیات وعده صادق ۴ را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکایی در منطقه و اهدافی مشخص در سرزمین‌های اشغالی انجام داد.

رویترز درباره وضعیت وخیم اقتصاد آمریکا که از جنگ علیه ایران ناشی می‌شود، گزارش داد: «بن‌بست مداوم با ایران در حالی رخ می‌دهد که ترامپ با فشارهای داخلی به دلیل قیمت بالای بنزین در ایالات متحده و میزان پایین محبوبیت خود پس از آغاز جنگی منفور در پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای ماه نوامبر مواجه است.»

رویترز همچنین به نقل از منابعی آگاه که نام خود را فاش نکرده‌اند، گزارش کرد: «ترامپ در نهایت عقب‌نشینی و با آتش‌بس با ایران موافقت کرد اما هیچ تلاشی در داخل کاخ سفید برای متقاعد کردن ترامپ به نشان دادن خویشتن‌داری بیشتر در پیام‌هایش در مورد ایران صورت نگرفته است.»

«دنیس راس» مشاور ارشد سابق امور غرب آسیا در دولت‌های دموکرات و جمهوری‌خواه نیز اخیراً گفته است: «فقدان صبر استراتژیک و تناقض در لفاظی‌های رئیس‌جمهور، هر پیامی را که او می‌خواهد ارسال کند، تضعیف می‌کند.»


کلید واژگان
ایرانترامپدیپلماسی
اخبار مرتبط
جنگ ایران ترامپ را بر سر دوراهی قرار داد
جمعه 1405/03/08 ساعت 13:48
رویترز:
جنگ ایران ترامپ را بر سر دوراهی قرار داد
رویترز گزارش داد که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا در تلاش برای پایان دادن به جنگ با ایران، در یک دوراهی قرار گرفته و دقیقا نمی داند چه کند.
سه دروغ ترامپ درباره ایران و جنگ؛ از بازی با قیمت انرژی تا ادعای صلح‌طلبی
یکشنبه 1405/02/27 ساعت 14:51
العربی الجدید:
سه دروغ ترامپ درباره ایران و جنگ؛ از بازی با قیمت انرژی تا ادعای صلح‌طلبی
گزارش یک رسانه عربی می‌گوید دونالد ترامپ برای توجیه سیاست‌های خود در قبال ایران، با طرح ادعاهایی درباره بازار انرژی، نتایج حملات نظامی و تصویر صلح‌طلبانه از خود، تلاش کرده افکار عمومی آمریکا و جهان را تحت تأثیر قرار دهد؛ ادعاهایی که به باور منتقدان با واقعیت‌های میدانی فاصله دارد.
شکست ماموریت چین؛ ترامپ و کابوس جنگی که تمام نمی‌شود
شنبه 1405/02/26 ساعت 23:28
شکست ماموریت چین؛ ترامپ و کابوس جنگی که تمام نمی‌شود
شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد سفر دونالد ترامپ به چین که با امید به پیشرفت در تحولات مرتبط با جنگ علیه ایران انجام شده بود، بدون نتیجه مشخص پایان یافت و هم‌زمان اختلاف نظرهایی در میان مقامات آمریکایی درباره ادامه مسیر این بحران وجود دارد.
فرصت‌سوزی تاریخی جمهوری‌خواهان؛ بازنده بزرگِ جنگِ ترامپ علیه ایران
شنبه 1405/02/26 ساعت 21:38
نیویورک تایمز؛
فرصت‌سوزی تاریخی جمهوری‌خواهان؛ بازنده بزرگِ جنگِ ترامپ علیه ایران
روزنامه نیویورک‌تایمز در تحلیلی نوشت جمهوری‌خواهان کنگره با واگذاری اختیار جنگ به دونالد ترامپ و جلوگیری از تلاش‌های دموکرات‌ها برای محدود کردن آن، عملاً فرصت نظارت بر عملیات نظامی آمریکا علیه ایران را از دست داده‌اند و اکنون ابزار چندانی برای مقابله با تصمیمات کاخ سفید در این زمینه ندارند.
سقوط برج ترامپ زیر سایه جنگ ایران
شنبه 1405/02/26 ساعت 20:08
سقوط برج ترامپ زیر سایه جنگ ایران
تلویزیون العربی قطر گزارش داد پروژه ساخت برج «ترامپ اینترنشنال هتل اند تاور» در گلد کوست استرالیا که قرار بود نخستین پروژه دارای برند ترامپ در این کشور باشد، کمتر از سه ماه پس از اعلام رسمی و در پی اختلافات میان سازمان ترامپ و توسعه‌دهنده استرالیایی متوقف شد.
نظرات

آخرین اخبار
درگذشت برنده اسکار «پای چپ من» در 83 سالگی
سفیر ایران: حمایت اروپا از جنگ ترامپ امنیت به همراه ندارد
قطر خواستار توقف فوری اقدامات نظامی در منطقه شد
گزارش از شنیده شدن صدای انفجار در بندرعباس
شگفتی مرشایمر از عملکرد ایران مقابل آمریکا
جاده چالوس یکطرفه شد
پاسخ کوبنده مجید مجیدی به ونس معاون ترامپ
بازگشت دزدان دریایی سومالی؛ ربایش نفتکش در نزدیکی سواحل یمن
هشدار یمن به عربستان: «محاصره در برابر محاصره» را اجرا می کنیم
بوشهر در آستانه موج گرمای 50 درجه‌ای
قلعه‌نویی تا جام ملت‌های آسیا سرمربی تیم ملی می‌ماند
مقصد غیرمنتظره محمد صلاح؛ ستاره لیورپول در مسیر لیگ ترکیه
اختلال شبکه‌های تلویزیونی ناشی از حمله آمریکا به چگنی برطرف شد
قیمت بنزین در آمریکا اوج گرفت
خراسان رضوی در آتش گرما؛ ثبت دمای 45 درجه
مقام یمنی: ساعت‌ها را به وقت صنعا تنظیم کنید
زلزله 7.4 ریشتری مکزیک؛ هشدار سونامی صادر شد
محدودیت چهار ساله ترامپ برای دانشجویان خارجی
هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری از سوالات امتحانات نهایی
حمله به اردوگاه النصیرات 8 شهید برجای گذاشت
هشدار صلیب سرخ درباره درگیری‌ها در ایران و منطقه
حملات تازه رژیم اسرائیل به غزه و شهادت 14 فلسطینی
مسیر دشوار سبحان حکیمی برای رسیدن به سکوی نخست
افسر سابق سیا: آمریکا تاریخ ایران را نخوانده و از جنگ‌ها درس نگرفته است
رکورد تاریخی تتر شکسته شد! قیمت‌ها به کجا می‌روند؟
استاندار سیستان‌وبلوچستان: حمله به مراکز خدماتی، نشانه ماهیت اقدامات دشمن است
سفارت ایران در وین: مهاجمان تاریخی محو شدند، ایران همچنان پابرجاست
دوران حمله بدون هزینه به ایران پایان یافته است
نفتکش «بلما ان آی 22» دوباره هدف حمله قرار گرفت
باکو و مسکو پس از تنش‌ها به مسیر عادی‌سازی بازگشتند
نیروی دریایی سپاه: تحرکات نیروهای آمریکایی در منطقه زیر نظر است
بنر حاشیه‌ساز آرژانتین علیه انگلیس در جام جهانی
احتمال «سوپر ال‌نینو» و پاییز پربارش در راه است
ناتو: خرید تاماهاوک آلمان دفاعی است
راز بازگشت «تقلب انتخاباتی» به ادبیات ترامپ چیست؟
شهادت مظلومانه دو برادر دارای معلولیت در هرمزگان
درخشش والیبالیست‌های ایران در قهرمانی جهان
تردد در محور لارستان-بندرعباس برقرار شد؛ جزئیات آسیب به پل کهورستان
فینال جام جهانی زیر سایه دود
جنگ ترامپ با رسانه‌های آمریکا؛ تهدید به لغو مجوز پخش!
گام بلند آلمان به سوی سلاح‌های هسته‌ای
هشدار روسیه: تنگه هرمز و باب‌المندب در معرض خطر!
تلاش برای ترمیم زخم‌های بندرخمیر با عیادت از مجروحان
تغییر مسیر قطارها پس از حمله دشمن در محور بندرعباس
پروژه «نایت‌فال» و جنگنده‌های گریپن؛ انگلیس بازی خطرناکی را در اوکراین آغاز کرد
پیام تکان‌دهنده امام جمعه نجف؛ سرنوشت ما و ایران یکی است
جایگاه ایران در لیگ ملت‌ها قطعی شد؛ نتیجه‌ای که خیال همه را راحت کرد
صعود خیره‌کننده تیم ملی بانوان به جایگاه هفتم جهان؛ رکوردشکنی در چین
از نبرد نابغه‌ی شطرنج تا رازهای تکان‌دهنده؛ دو اثر دراماتیک در رادیو نمایش
پاسخ تند پاکستان به حملات انتحاری؛ عملیات پاکسازی در خیبرپختونخوا