×
اقتصادی
شناسه خبر : 317914
تاریخ انتشار : شنبه 1405/02/26 ساعت 20:16
زلزله در صندوق‌های درآمد ثابت، کوچ به سمت املاک و طلا

زلزله در صندوق‌های درآمد ثابت، کوچ به سمت املاک و طلا

در پایان معاملات بازار سرمایه در 26 اردیبهشت، حدود هزار میلیارد تومان سرمایه از صندوق‌های درآمد ثابت خارج شد؛ در مقابل صندوق‌های طلا با ورود بیش از 2250 میلیارد تومان و صندوق‌های نقره با ورود بیش از 400 میلیارد تومان پول حقیقی مواجه شدند.

نورنیوز- گروه اقتصادی: در پایان معاملات بازار سرمایه امروز شنبه ۲۶ اردیبهشت ماه در گروه صندوق‌های درآمد ثابت ۱۱.۷ میلیارد معامله به ارزش ۲۹.۶ همت انجام شد که در پایان نزدیک به هزار میلیارد تومان از این صندوق‌ها خارج شد. این در حالیست که ۷۵ درصد فروشندگان واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق‌های درآمد ثابت حقوقی‌ها بودند.

در گروه صندوق‌های طلا یک میلیارد معامله به ارزش حدود ۱۱ همت انجام شد که در پایان ۲۲۵۶ میلیارد تومان وارد این صندوق‌ها شد ۷۲ درصد فروشندگان و ۵۱ درصد خریداران واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق‌های لا حقیقی‌ها بودند همه ۳۱ نماد رتبط با صندوق‌های طلا سرخپوش و در دامنه منفی ۱ تا ۲ به کار خود پایان دادند. این در حالیست که نماد عیار توانست ۱۶۰۷ میلیارد تومان پول حقیقی جذب کند. بیشترین میزان خروج پول نیز از نماد درخشان با ۷۵.۷ میلیارد تومان بود.

در گروه صندوق‌های نقره ۲.۳ میلیارد معامله به ارزش ۳.۱ همت انجام شد که در پایان ۴۰۷.۷ میلیارد تومان پول حقیقی وارد این صندوق‌ها شد این در حالیست که همه فت نماد مرتبط با صندوق‌های نقره سرخپوش به کار خود پایان دادند و در دامنه منفی ۳ تا منفی ۴ درصد بازدهی داشتند.

در گروه صندوق‌های انرژی نیز ۱۴۷.۴ میلیون معامله به ارزش ۸۳۵.۶ میلیارد تومان انجام شد که در پایان ۵.۷ میلیارد تومان پول حقیقی وارد صندوق سینرژی شد بازدهی یک روزه این صندوق ۱.۷۸ درصد و بازدهی ماهانه آن ۳۴.۵۸ درصد است.

در گروه صندوق‌های املاک ۹۷۴.۱ میلیون معامله به ارزش حدود ۱۵۶۰ میلیارد تومان انجام شد که در نهایت ۸۷.۶ میلیارد تومان وارد این صندوق‌ها شد. بازدهی یک روزه همه صندوق‌های املاک بالاتر از ۳ و در دامنه مثبت ۴ تا ۵ درصد هستند با این حال حباب صندوق‌های املاک و مستغلات بسیار بالا بوده و در دامنه ۱۰ تا ۳۶ درصد و در یک نماد بیش از ۱۷۰ درصد برآورد می‌شود.

در گروه صندوق‌های زعفران ۶۸ میلیون معامله به ارزش ۵۰۶ میلیارد تومان انجام شد و در نهایت حدود ۸۵ میلیارد تومان پول حقیقی وارد این صندوق‌ها شد بازدهی یک روزه صندوق‌های زعفران اندکی بیشتر از منفی یک درصد است ولی بازدهی ماهانه آنها یش از مثبت ۴۰ درصد برآورد می‌شود.


اخبار مرتبط
خروج پول از صندوق‌های درآمد ثابت و املاک و ورود به طلا
دوشنبه 1405/02/28 ساعت 22:30
خروج پول از صندوق‌های درآمد ثابت و املاک و ورود به طلا
در معاملات امروز 28 اردیبهشت، 691 میلیارد تومان پول حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت و 247 میلیارد تومان از صندوق‌های املاک خارج شد، در حالی که صندوق‌های طلا با ورود 746 میلیارد تومان نقدینگی حقیقی بیشترین جذب سرمایه را ثبت کردند.
ورود سنگین پول حقیقی به صندوق‌های طلا و نقره
چهارشنبه 1405/02/23 ساعت 21:51
ورود سنگین پول حقیقی به صندوق‌های طلا و نقره
در پایان معاملات چهارشنبه 23 اردیبهشت، جریان نقدینگی در بازار صندوق‌های سرمایه‌گذاری عمدتاً به سمت صندوق‌های طلا و نقره حرکت کرد؛ به‌طوری‌که هزاران میلیارد تومان پول حقیقی وارد این صندوق‌ها شد، در حالی‌که صندوق‌های انرژی و زعفران با خروج سرمایه مواجه بودند.
ورود بیش از 10 همت پول حقیقی به صندوق‌های طلا و درآمد ثابت
شنبه 1405/02/19 ساعت 22:27
ورود بیش از 10 همت پول حقیقی به صندوق‌های طلا و درآمد ثابت
صندوق‌های طلا و درآمد ثابت در پایان معاملات روز شنبه 19 اردیبهشت، بیشترین جذب نقدینگی حقیقی را در بازار سرمایه ثبت کردند؛ به‌طوری که بیش از 6 همت پول حقیقی وارد صندوق‌های طلا و حدود 3800 میلیارد تومان نیز وارد صندوق‌های درآمد ثابت شد.
افزایش ساعت معاملات صندوق‌های طلا و نقره
چهارشنبه 1405/02/16 ساعت 20:25
افزایش ساعت معاملات صندوق‌های طلا و نقره
بر اساس اعلام بورس کالای ایران، ساعت معاملات صندوق‌های کالایی از شنبه افزایش می یابد و تا ساعت 17 ادامه خواهد داشت.
نظرات

آخرین اخبار
تبریک سرپرست وزارت دفاع به محسن رضایی به مناسبت انتصاب جدید
انفجارهای کنترل‌شده در خارج از محدوده شهری دزفول
مرگ تلخ پاکبان مهابادی بر اثر رانندگی دختر 11 ساله
سه سال حبس برای حفار غیرمجاز در محوطه ثبت ملی دامغان
تغییرات جدید در کاخ سفید: وکیل ترامپ مشاور ارشد شد
هزار و چهارصد و چهار
فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره به پرواز برگشتند
اطلاعات رایگان واشنگتن به کی‌یف برای حمله به عمق خاک روسیه
هیروشیما، سلاح هسته‌ای و روابط بین‌المللی
توافق مکه یعنی چه؟
ضرورت بررسی کارشناسی لایحه کاسپین
قیمت دلار توافقی امروز 19 مرداد 1405؛دلار به قله 155 هزار تومانی نزدیک شد
تهدید صهیونیست‌ها به رویارویی با واشنگتن
قیمت خودروهای سایپا امروز 19 مرداد 1405؛ شاهین اتوماتیک پلاس گران‌ترین محصول سایپا
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
صیانت از اقتدار جمهوری اسلامی یک واجب عینی است
فوق‌العاده خاص پرستاران چه زمانی اجرا می‌شود؟
دوفوریتی | فروش مو، بازاری خطرناک در حال انفجار
رفع چالش یگان حفاظت میراث فرهنگی با استخدام‌های جدید
قیمت دینار عراق امروز 19 مرداد 1405؛ بالاترین و پایین‌ترین نرخ اعلام شد
دبیر کل جنبش نجبا: نفت عراق باید از قیمومیت آمریکا آزاد شود
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز 19 مرداد 1405؛ فاصله قیمت بازار و کارخانه
تأکیدعارف بر تدوین سیاست‌های دفاعی-امنیتی هوشمندانه
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 19 مرداد 1405+ جدول قیمت ها
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 19 مرداد 1405 / چرا اونس جهانی عقب نشست؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز 19 مرداد 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 19 مرداد 1405 + وضعیت استانها
چاپ سه‌بعدی هوشمند بدون قطعات الکترونیکی
تسریع کشف مواد جدید با شبیه‌سازی‌های اتمی
بهترین رژیم غذایی برای هوای گرم
راهکاری ساده برای به تأخیر انداختن پیری مغز
هشدار درباره خطر فراگیری پوکی استخوان
چرا مغز کودکان اوتیستیک چهره‌ها را متفاوت می‌بیند؟
گسترش سیطره فضایی هوش مصنوعی
حمایت 32 میلیون دلاری از ربات درمانگر سکته مغزی
قالیباف انتصاب محسن رضایی به دبیری شورای عالی امنیت ملی را تبریک گفت
پزشکیان: بنزین را نمی‌توان با دستور ناگهانی تغییر داد
جی‌پی‌مورگان: طلا تا پایان 2026 به 5 هزار دلار می‌رسد
پیام تسلیت پزشکیان به سیدحسن خمینی
پیام تسلیت عارف به سیدحسن خمینی
پاسخ پاکستان به طالبان درباره قاچاق سلاح به افغانستان
ملادینوف: عقب‌نشینی اسرائیل از غزه مشروط به خلع سلاح است
وزارت بهداشت لبنان: 4335 نفر در حملات اسرائیل شهید شدند
اعتراض سندرز به پرداخت میلیاردها دلار کمک آمریکا به اسرائیل
ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران؛ عراقچی تکذیب کرد
حادثه امنیتی در نزدیکی باشگاه گلف «ترامپ»
دستور تعطیلی ساحل توسکا پس از مرگ 6 جوان در رامسر
هرکس به رئیس‌جمهوری توهین کند، اهداف صهیونیست‌ها را دنبال می‌کند
برزخ ونس؛ نه پیروزی در کار است و نه دستیابی به نتیجه در مذاکرات
واکنش حزب‌الله به نقشه جدید اسرائیل درباره جنوب لبنان