×
اقتصادی
شناسه خبر : 317914
تاریخ انتشار : شنبه 1405/02/26 ساعت 20:16
زلزله در صندوق‌های درآمد ثابت، کوچ به سمت املاک و طلا

زلزله در صندوق‌های درآمد ثابت، کوچ به سمت املاک و طلا

در پایان معاملات بازار سرمایه در 26 اردیبهشت، حدود هزار میلیارد تومان سرمایه از صندوق‌های درآمد ثابت خارج شد؛ در مقابل صندوق‌های طلا با ورود بیش از 2250 میلیارد تومان و صندوق‌های نقره با ورود بیش از 400 میلیارد تومان پول حقیقی مواجه شدند.

نورنیوز- گروه اقتصادی: در پایان معاملات بازار سرمایه امروز شنبه ۲۶ اردیبهشت ماه در گروه صندوق‌های درآمد ثابت ۱۱.۷ میلیارد معامله به ارزش ۲۹.۶ همت انجام شد که در پایان نزدیک به هزار میلیارد تومان از این صندوق‌ها خارج شد. این در حالیست که ۷۵ درصد فروشندگان واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق‌های درآمد ثابت حقوقی‌ها بودند.

در گروه صندوق‌های طلا یک میلیارد معامله به ارزش حدود ۱۱ همت انجام شد که در پایان ۲۲۵۶ میلیارد تومان وارد این صندوق‌ها شد ۷۲ درصد فروشندگان و ۵۱ درصد خریداران واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق‌های لا حقیقی‌ها بودند همه ۳۱ نماد رتبط با صندوق‌های طلا سرخپوش و در دامنه منفی ۱ تا ۲ به کار خود پایان دادند. این در حالیست که نماد عیار توانست ۱۶۰۷ میلیارد تومان پول حقیقی جذب کند. بیشترین میزان خروج پول نیز از نماد درخشان با ۷۵.۷ میلیارد تومان بود.

در گروه صندوق‌های نقره ۲.۳ میلیارد معامله به ارزش ۳.۱ همت انجام شد که در پایان ۴۰۷.۷ میلیارد تومان پول حقیقی وارد این صندوق‌ها شد این در حالیست که همه فت نماد مرتبط با صندوق‌های نقره سرخپوش به کار خود پایان دادند و در دامنه منفی ۳ تا منفی ۴ درصد بازدهی داشتند.

در گروه صندوق‌های انرژی نیز ۱۴۷.۴ میلیون معامله به ارزش ۸۳۵.۶ میلیارد تومان انجام شد که در پایان ۵.۷ میلیارد تومان پول حقیقی وارد صندوق سینرژی شد بازدهی یک روزه این صندوق ۱.۷۸ درصد و بازدهی ماهانه آن ۳۴.۵۸ درصد است.

در گروه صندوق‌های املاک ۹۷۴.۱ میلیون معامله به ارزش حدود ۱۵۶۰ میلیارد تومان انجام شد که در نهایت ۸۷.۶ میلیارد تومان وارد این صندوق‌ها شد. بازدهی یک روزه همه صندوق‌های املاک بالاتر از ۳ و در دامنه مثبت ۴ تا ۵ درصد هستند با این حال حباب صندوق‌های املاک و مستغلات بسیار بالا بوده و در دامنه ۱۰ تا ۳۶ درصد و در یک نماد بیش از ۱۷۰ درصد برآورد می‌شود.

در گروه صندوق‌های زعفران ۶۸ میلیون معامله به ارزش ۵۰۶ میلیارد تومان انجام شد و در نهایت حدود ۸۵ میلیارد تومان پول حقیقی وارد این صندوق‌ها شد بازدهی یک روزه صندوق‌های زعفران اندکی بیشتر از منفی یک درصد است ولی بازدهی ماهانه آنها یش از مثبت ۴۰ درصد برآورد می‌شود.


اخبار مرتبط
خروج پول از صندوق‌های درآمد ثابت و املاک و ورود به طلا
دوشنبه 1405/02/28 ساعت 22:30
خروج پول از صندوق‌های درآمد ثابت و املاک و ورود به طلا
در معاملات امروز 28 اردیبهشت، 691 میلیارد تومان پول حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت و 247 میلیارد تومان از صندوق‌های املاک خارج شد، در حالی که صندوق‌های طلا با ورود 746 میلیارد تومان نقدینگی حقیقی بیشترین جذب سرمایه را ثبت کردند.
ورود سنگین پول حقیقی به صندوق‌های طلا و نقره
چهارشنبه 1405/02/23 ساعت 21:51
ورود سنگین پول حقیقی به صندوق‌های طلا و نقره
در پایان معاملات چهارشنبه 23 اردیبهشت، جریان نقدینگی در بازار صندوق‌های سرمایه‌گذاری عمدتاً به سمت صندوق‌های طلا و نقره حرکت کرد؛ به‌طوری‌که هزاران میلیارد تومان پول حقیقی وارد این صندوق‌ها شد، در حالی‌که صندوق‌های انرژی و زعفران با خروج سرمایه مواجه بودند.
ورود بیش از 10 همت پول حقیقی به صندوق‌های طلا و درآمد ثابت
شنبه 1405/02/19 ساعت 22:27
ورود بیش از 10 همت پول حقیقی به صندوق‌های طلا و درآمد ثابت
صندوق‌های طلا و درآمد ثابت در پایان معاملات روز شنبه 19 اردیبهشت، بیشترین جذب نقدینگی حقیقی را در بازار سرمایه ثبت کردند؛ به‌طوری که بیش از 6 همت پول حقیقی وارد صندوق‌های طلا و حدود 3800 میلیارد تومان نیز وارد صندوق‌های درآمد ثابت شد.
افزایش ساعت معاملات صندوق‌های طلا و نقره
چهارشنبه 1405/02/16 ساعت 20:25
افزایش ساعت معاملات صندوق‌های طلا و نقره
بر اساس اعلام بورس کالای ایران، ساعت معاملات صندوق‌های کالایی از شنبه افزایش می یابد و تا ساعت 17 ادامه خواهد داشت.
نظرات

آخرین اخبار
آژانس بین‌المللی انرژی: جهان باید نگران امنیت انرژی باشد
«سرهی کورتسکی» نخست‌وزیر جدید اوکراین شد
مقام یمنی: اگر محاصره اقتصادی رفع نشود، با اقدام نظامی با آن مقابله خواهیم کرد
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در اردن،قطر،بحرین و کویت؛ پاسخ ایران به تهاجمات جدید کشور
سنتکام مدعی تغییر مسیر سه کشتی در راه ایران شد
ادعای ترامپ: ما در ایران به دستاوردهای بزرگی رسیده ایم!
ایروانی: حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران مصداق جنایات جنگی است
ادعای مقام آمریکایی درباره هدف از حملات به پل‌ها در ایران
یک جنگنده F-35 در آسمان امارات اعلام وضعیت اضطراری کرد
ورزش؛راهکار مؤثر برای حفظ سلامت مفاصل در سالمندی
هشدار قانونگذار آمریکایی درباره تبعات ماجراجویی دولت ترامپ علیه ایران
دختر جودوکار ایران تاریخ ساز شد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وارد بیشکک شد
کویت از رهگیری پهپادها در حریم هوایی خود خبر داد
گزارش واشنگتن‌پست درباره بن‌بست ترامپ برای بازگشایی تنگه هرمز
واکنش والیبالیست‌ها به پیروزی مقابل آلمان
هشدار روسیه درباره همکاری نظامی کره جنوبی با ناتو
یمن: بمباران فرودگاه صنعا 9 دقیقه قبل از فرود هواپیمای ایرانی بود
افزایش دوباره قیمت بنزین درآمریکا
پشت پرده نقش کوشنر و ویتکاف در مذاکرات با ایران
سردار شکارچی: آمریکا و دولت جعلی صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند
عمان پس از تنش‌های ایران و آمریکا به‌دنبال تقویت همکاری با چین
ادعای ترامپ درباره آزادی زندانی آمریکایی در ایران تکذیب شد
پشت پرده تاکتیک خلاقانه ایران در نبرد با دشمن؛ ضربه به معماری تهاجم
روایت بقائی از مخالفان مقابله با تروریسم و جنایات بین‌المللی
قطر ادعای مشارکت در حمله به ایران را رد کرد
امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است
کاخ سفید مدعی ادامه مذاکرات ایران و آمریکا شد
رئیس اسبق سیا: تولید پهپاد آمریکا کمتر از یک‌دهم اوکراین است
ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور فرمانده حماس
کاخ سفید: ترامپ در مراسم فیفا و فینال جام جهانی حضور می‌یابد
فرانسه و آلمان همکاری هسته‌ای و دفاعی را گسترش می‌دهند
دود سیاه در بهبهان ناشی از آتش‌زدن ضایعات بود
چرا وزارت نیرو جدول خاموشی‌ها را منتشر نمی‌کند؟
جنجال امنیتی ابزار برنامه‌نویسی ایلان ماسک!
هشدار مخبر درباره حمله به ایران
رکورد تازه یوز آسیایی در میاندشت خراسان شمالی
حزب‌الله ادعای حضور در سوریه را رد کرد
پیروزی نفس‌گیر والیبال ایران مقابل آلمان
باقری‌کنی: استقلال ایران باید در برابر زیاده‌خواهی‌ها صیانت شود
اعتراف معاون ترامپ به ارتباط اپستین با نهادهای اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل
محدودیت شبانه تردد شناورها در آب‌های بحرین
حاجی میرزایی: دولت از تمام توان برای حمایت از نیروهای مسلح استفاده می‌کند
آیت‌الله جوادی آملی: وظیفه همگان، حفظ وحدت، حمایت از رهبری و صیانت از نظام اسلامی است
سیستان‌وبلوچستان؛ غول خرمای ایران با چشم‌انداز صادرات جهانی
چین به آمریکا درباره گزینه نظامی علیه کوبا هشدار داد
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت سی‌ و یک
توضیحات وزیر علوم درباره تغییرات تاریخ کنکور
نیروگاه تبریز هفته آینده به مدار بازمی‌گردد
ادامه حملات پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان