×
بین الملل
شناسه خبر : 317518
تاریخ انتشار : جمعه 1405/02/25 ساعت 00:03
اسرائیل: پیش از رسیدن «ناوگان الصمود» کشتی‌ها را توقیف می‌کنیم

اسرائیل: پیش از رسیدن «ناوگان الصمود» کشتی‌ها را توقیف می‌کنیم

همزمان با حرکت «ناوگان جهانی صمود» برای شکستن محاصره غزه، یک مقام امنیتی اسرائیل اعلام کرد نیروهای کماندوی دریایی این رژیم پیش از رسیدن کشتی‌ها به مقصد، کنترل آن‌ها را در دست خواهند گرفت؛ اقدامی که نگرانی‌ها درباره احتمال درگیری تازه در آب‌های مدیترانه را افزایش داده است.

نورنیوز- گروه بین الملل: به نقل از شبکه الجزیره، یک مقام امنیتی به شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گفت که نیروهای کماندوی دریایی ارتش اسرائیل پیش از رسیدن کشتی‌های «ناوگان پایداری» به مقصدشان، کنترل آن‌ها را به دست خواهند گرفت.

براساس ادعای این شبکه، «مقام‌های امنیتی اسرائیل پیش‌بینی می‌کنند که این بار «ناوگان پایداری» در مقایسه با ناوگان‌های مشابه قبلی، با خشونت و مقاومت بیشتری عمل کند.»

این خبر درحالی منتشر می شود که ناوگان جهانی پایداری، ۱۸ اردیبهشت ماه با ۳۰ شناور، از آغاز یک اقدام تازه برای شکستن محاصره نوار غزه خبر داد.

شماری از اعضای هیات مدیره این ناوگان در مارماریس در استان موغله در جنوب غربی ترکیه به تازگی یک کنفرانس مطبوعاتی را برگزار کردند.

در این کنفرانس خبری، «سمیره آق دنیز» از اعضای هیئت مدیره ناوگان جهانی صمود ضمن تقدیر از مردم مارماریس به خاطر استقبال گرم و حمایتشان از این ناوگان، تاکید کرد که شرکت‌کنندگان در این ناوگان، به رغم افزایش خشونت رژیم اسرائیل علیه کاروان‌های دریایی صلح‌آمیز، به تلاش‌های خود ادامه خواهند داد.

وی با بیان اینکه تعدادی از شرکت‌کنندگان در این ناوگان از سوی رژیم اسرائیل دستگیر شده‌اند، افزود که هفت فعال از جمله ۲ زن توسط رژیم اسرائیل بازداشت شدند که پنج نفر از آنها همچنان در بازداشت هستند.

ایمان المخلوفی دیگر عضو هیات مدیره ناوگان جهانی صمود با تاکید بر اینکه با تمام حمایت مادی و معنوی خود در سفر این ناوگان شرکت می‌کند، ‌ گفت که بیش از ۹۰ درصد بیمارستان‌های نوار غزه در جریان حمله رژیم اسرائیل تخریب یا آسیب دیده‌اند.

وی با اشاره به اینکه بخش بهداشت در غزه با فروپاشی گسترده روبرو است، افزود که تنها سه مرکز از ۲۰۰ مرکز مراقبت‌های بهداشتی اولیه بصورت کامل فعال هستند، در حالیکه فلسطینی‌ها با وجود خطرات امنیتی مجبورند مسافت‌های طولانی را برای رسیدن به مراکز درمانی نیمه‌ فعال طی کنند.

این فعال ناوگان جهانی صمود اظهار داشت که علاوه بر کاهش تعداد کارکنان مراکز پزشکی و آمبولانس به دلیل ترور و دستگیری آنها و بمباران توسط رژیم اسرائیل، بخش بهداشت در غزه در بحبوحه کمبود شدید تجهیزات پزشکی، دارو و داروهای بیهوشی در معرض تخریب عمدی و برنامه ریزی شده قرار گرفته است.

المخلوفی با اشاره به اینکه رژیم اسرائیل از فعالیت ده‌ها سازمان جامعه مدنی بین‌المللی در غزه جلوگیری کرده است، گفت که بیماران سرطانی، بیماران بستری در بخش مراقبت‌های ویژه و مبتلایان به بیماری‌های مزمن به دلیل کمبود درمان و داروهای ناشی از محاصره با شرایط وخیمی روبرو هستند.

وی با اشاره به اینکه طبق مصوبات صادر شده توسط سازمان بهداشت جهانی، بیش از ۱۸ هزار و ۵۰۰ بیمار از جمله بیش از چهار هزار کودک، در انتظار تخلیه پزشکی هستند، تاکید کرد که بحران انسانی در نوار غزه صرفا" یک مشکل لجستیکی نیست، بلکه با تصمیمات سیاسی مرتبط است.

این فعال ناوگان جهانی صمود با اشاره به اینکه مقامات رژیم صهیونیستی در ماه ژانویه به دیوان عالی خود اطلاع دادند که اجازه سفر بیماران غزه به بیمارستان‌های کرانه باختری برای درمان را نمی‌دهند، این را نوعی مجازات جمعی علیه ساکنان نوار غزه دانست.

«سعید ابو کشک» عضو بازداشت شده ناوگان جهانی صمود که به تازگی از سوی رژیم صهیونیستی آزاد شده است، نیز با تاکید بر اینکه رژیم اسرائیل به حقوق بشر یا قوانین بین‌المللی احترام نمی‌گذارد، افزود که فعالان ناوگان صمود پس از در نظر گرفتن همه اتفاقاتی که در سال‌های گذشته در فلسطین رخ داده است، تصمیم گرفتند سفرهای خود را برای شکستن محاصره غزه ادامه دهند.

وی گفت که ۵۴ کشتی از جمله پنج کشتی متعلق به ائتلاف ناوگان آزادی با مشارکت بیش از ۵۰۰ نفر، روز پنجشنبه از مرمریس به سمت غزه حرکت خواهند کرد.

ابو کشک اظهار کرد که رژیم اسرائیل با گرسنگی دادن عمدی به فلسطینی‌ها در غزه، نسل‌کشی تدریجی را بر آنها تحمیل می‌کند و در کرانه باختری نیز روند استعماری را با هدف آواره کردن مردم فلسطین در پیش گرفته است.

همچنین «ناتالیا ماریا» وکیل برزیلی به نمایندگی از تیم هماهنگی حقوقی ناوگان جهانی صمود، نمونه‌هایی از تلاش‌های حقوقی انجام شده از سوی این ناوگان را ارائه داد و تاکید کرد که پیام ناوگان واضح است و اقدامات آن مطابق با قوانین بین‌المللی است.

وی با تاکید بر اینکه محاصره غزه توسط رژیم اسرائیل غیرقانونی است، افزود که هرگونه حمله، دخالت، مصادره، آدم‌ربایی، شکنجه، عدم دسترسی به وکیل یا تلاش برای مانع‌تراشی در این ماموریت توسط رژیم اسرائیل با اقدام قانونی مواجه خواهد شد.

ارتش رژیم صهیونیستی پیشتر در ۲۹ آوریل حمله‌ای غیرقانونی را در آب‌های بین‌المللی در نزدیکی جزیره کرت علیه کشتی‌های متعلق به ناوگان صمود آغاز کرد و کشتی های متعلق به آن را که شامل ۳۴۵ شرکت‌کننده از ۳۹ کشور بود، هدف قرار داد.

در این حمله، ارتش رژیم اسرائیل ۲۱ قایق با حدود ۱۷۵ فعال را توقیف کرد، در حالیکه قایق‌های باقی‌مانده به سفر خود به سمت آب‌های سرزمینی یونان ادامه دادند.

این دومین سفر «ناوگان جهانی صمود» پس از سفر سپتامبر ۲۰۲۵ است که با حمله رژیم اسرائیل به کشتی‌ها در ماه بعد و دستگیری صدها فعال بین‌المللی در عرشه آنها، پایان یافت.

رژیم اشغالگر اسرائیل از سال ۲۰۰۷ نوار غزه را محاصره کرده‌ و خانه های حدود ۱.۵ میلیون فلسطینی از ۲.۴ میلیون ساکن این نوار را پس از راه اندازی یک جنگ فرسایشی ۲ ساله از اکتبر ۲۰۲۳، ویران کرد.


نظرات

آخرین اخبار
حادثه مرگبار در آلمان؛ برخورد خودرو با جمعیت در برلین
چرا ترامپ از ادامه جنگ با ایران عقب نشست؟
پایان انحصار دارو در درمان اعتیاد؛ هوش مصنوعی به کمک بیماران می‌آید
پردرآمدترین شغل 2026 آمریکا کدام است؟
تجاوز نظامی عربستان به یمن/ صنعا تأسیسات آرامکو را با ده‌ها موشک بالستیک هدف قرار داد
انفجار مهیب در سلیمانیه عراق؛ منابع محلی از یک حادثه امنیتی خبر دادند
سخنگوی ارتش: اگر جنگ ادامه پیدا کند، عملیات‌ها را با قدرت بیشتری ادامه می‌دهیم
سخنگوی سپاه: بازگشت اسرائیل به جنگ، بهای سنگینی برای تل‌آویو خواهد داشت
ادعای جدید سنتکام علیه ایران؛ محاصره دریایی همچنان برقرار است
زلنسکی پای ایران را به جنگ اوکراین کشاند؛ ادعای تازه درباره همکاری با روسیه
محور گفت‌وگوهای عراقچی و کالاس چه بود؟
حرف‌های احساسی عمو قناد؛ دلم برای بچه‌ها تنگ شده است
حمله پهپادی به منزل وزیر تندرو صهیونیستی
نورویدئو | عقب نشینی یا بن بست ؛ چرا ترامپ تهدید نظامی را کنار گذاشت؟
زمان پایان جنگ اوکراین و بازگشت به مذاکرات فرا رسیده است
ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور فرمانده حماس؛ حملات به غزه ادامه دارد
ویرانه‌سازی پایگاه‌های متخاصم
بقائی: حمله تروریستی به نیروهای امنیتی پاکستان را به شدت محکوم می‌کنیم
طلسم 54 ساله هاکی ایران شکست؛ صعود تاریخی به جام جهانی
کاظمی: تخلف جدی در امتحانات نداشتیم
ایران حمله اوکراین به کشتی تجاری در دریای خزر را به شدت محکوم کرد
ریاکاری به سبک کویتی!
استوری سفارت آلمان در رد شایعات رسانه‌های معاند
هشدار قاآنی به عربستان درباره ادامه محاصره یمن
تلفات آمریکایی‌ها پس از نقض تفاهمنامه
قلعه‌نویی ماندنی است یا نه؟
سپاه فهرست خسارت‌های حملات ایران به آمریکا را منتشر کرد
گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره تحولات منطقه
شماره پیراهن یاغی پرسپولیس مشخص شد
حمله روسیه به زیرساختهای بندری اوکراین
ایران و ارمنستان به‌دنبال اتصال برق تا روسیه
حماس: کرانه باختری تسلیم نخواهد شد
جنگ مهارتی 140 جوان ایرانی در شانگهای
گزارش تصویری | آغاز پیاده روی اربعین از مناطق جنوبی عراق
ضرب‌الاجل جنجالی سرمربی استقلال؛ این بازیکنان باید هرچه زودتر تصمیم بگیرند
آماده‌باش اربعینی خوزستان؛ اسکان 50 هزار زائر در شب
آغاز جابه‌جایی ریلی زائران اربعین
حمله به نفتکش سعودی در دریای سرخ
افزایش 25 درصدی تردد زائران اربعین از مرز خسروی
استراتژی ایران در حمله به پایگاههای آمریکا
نورنما | وعده ای که باید با صدای ناصر طهماسب شنید !
درخشش دختران فوتبالیست ایران در کافا
عربستان با محاسبات اشتباه خود را وارد تقابل کرد
مذاکرات حساس استقلال با چشمی و رضاییان
سیاست‌های نتانیاهو امنیت تل‌آویو را تهدید می‌کند
پیرلو در آستانه نیمکت ایتالیا
سقوط هواپیما در منطقه مسکونی آلمان
کابوس‌های مرگبار در قالب یک جنگ فرسایشی
مرز مهران در آستانه اربعین؛ تردد زائران از 500 هزار نفر گذشت
رسوایی جاسوسی در قلب فرماندهی ناتو