×
اجتماعی
شناسه خبر : 317489
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/02/24 ساعت 21:44
رییس سازمان بهزیستی: حق پرستاری افراد دارای ضایعه نخاعی و اوتیسم تا 90 درصد افزایش یافت

رییس سازمان بهزیستی:

رییس سازمان بهزیستی: حق پرستاری افراد دارای ضایعه نخاعی و اوتیسم تا 90 درصد افزایش یافت

رئیس سازمان بهزیستی کشور از افزایش 90 درصدی حق پرستاری افراد دارای معلولیت شدید و خیلی شدید خبر داد و گفت: تمام پشت‌نوبتی‌های ضایعه نخاعی و طیف اوتیسم شدید را در حق پرستاری صفر می‌کنیم، یعنی تا آخر عمر باید حق پرستاری به این افراد پرداخت شود.

نورنیوز- گروه اجتماعی: سید جواد حسینی پنجشنبه شب در نشست شورای مشارکت مردمی شهرستان ساوجبلاغ با بیان اینکه تمام پشت‌نوبتی‌های ضایعه نخاعی و طیف اوتیسم شدید را در حق پرستاری صفر می‌کنیم، یعنی تا آخر عمر باید حق پرستاری به این افراد پرداخت شود، گفت: ۹۰ درصد حق پرستاری این افراد افزایش یافته است.

وی اظهار کرد: البرز ۴۷ مرکز مثبت زندگی دارد و تعداد زیادی نیز پشت‌نوبت هستند که اگر هشت مرکز جدید راه‌اندازی شود، پشت‌نوبتی‌ها صفر می‌شوند.

حسینی با اشاره به اینکه این هشت مرکز جزو تعهدات ماست و صدور مجوز احداث آن‌ها صورت می‌گیرد، بیان داشت: تعهد دیگر ما این است که امسال با مشارکت‌های مردمی به تمامی مددجویان تحت پوشش که ازدواج می‌کنند، جهیزیه اعطا شود.

وی ادامه داد: همچنین متعهد می‌شویم که امسال در شهرستان ساوجبلاغ، ۲۰۰ فرصت شغلی برای مددجویان و معلولان ایجاد کنیم که البته بیش از این تعداد نیز محقق خواهد شد.

حسینی یادآورشد: در سال گذشته، تعهد ما در این زمینه ۱۲۵ درصد محقق شد، یعنی قرار بود ۶۰ هزار فرصت شغلی ایجاد کنیم اما بیش از ۹۰ هزار فرصت شغلی و اشتغال پایدار ایجاد شد.

وی تصریح کرد: ۲۵ واحد مسکونی برای افراد معلول، مددجو و زنان سرپرست خانوار نیز تأمین می‌کنیم. البته مسکن کار سازمان بهزیستی نیست، اما بهزیستی در کنار نهضت ملی مسکن، وام قرض‌الحسنه ۴ درصدی می‌دهد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: برای ۲۳۷ نفر از دانش‌آموزان و دانشجویان ساوجبلاغی، کمک‌هزینه تحصیلی را برقرار می‌کنیم.

رئیس سازمان بهزیستی گفت: اعتبارات بخش پیشگیری و کنترل آسیب‌های اجتماعی البرز از جمله ساوجبلاغ را صددرصد افزایش می‌دهیم.

وی اضافه کرد: در جنگ ۴۰ روزه، روند معکوس‌سازی معادلات جنگ شکل گرفت و تمام معادلاتی که در جنگ‌های نظامی وجود دارد، معکوس شد.

حسینی گفت: بخشی از این معکوس‌سازی مربوط به اهداف راهبردی متجاوزان بود، چراکه وقتی جنگ را بررسی می‌کنیم، معمولاً گفته می‌شود کسی که شروع‌کننده بوده، اهدافی داشته که باید بررسی صورت گیرد تا مشخص شود چه کسی شکست خورده و چه کسی پیروز شده است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه در جنگ اخیر، متجاوز هفت هدف راهبردی داشت که نه‌تنها به آن نرسید، بلکه نتیجه معکوس گرفت، افزود: هفت هدف راهبردی آمریکا و رژیم صهیونیستی در جنگ، معادله معکوس را طی کرد و این برای ما افتخار است. در یکی از این معادلات دشمنان به دنبال آن بودند که مدیریت تنگه هرمز را به دست گیرند، درحالی‌که تنگه باز بود و عوارضی هم دریافت نمی‌کردیم.

حسینی بیان کرد: وضعیت تنگه هرمز نه‌تنها به وضعیت پیش از جنگ بازنگشته، بلکه یک موقعیت ژئوپلیتیک استراتژیک برای جمهوری شکل گرفته که کنترل بر تنگه با اعمال مدیریت خاص به یک منبع لایزال درآمد و توسعه اقتصادی کشور هم تبدیل شده است.

وی گفت: این پیروزی به واسطه حضور مردم حاصل شده، به‌ویژه در این شرایط که طولانی‌ترین مدت حضور را در تمام جنگ‌های بین‌المللی در این جنگ شاهد بودیم.

حسینی با اشاره به اینکه در تاریخ بشریت نمی‌توانید جنگی را مثال بزنید که مردم بیش از ۷۰ روز به‌صورت مستمر در خیابان‌ها حضور داشته باشند، افزود: این حضور از دستاوردهای جنگ رمضان است که باید به آن استمرار ببخشیم، البته جنگ دستاوردهای بسیاری به دنبال داشته است. پس از انقلاب، یکی از سیاست‌هایی که به آن نگاه تقلیل‌گرایانه می‌کردیم، سیاست‌های هویتی ماست؛ ما دارای تمدن هفت هزار ساله هستیم.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: پیش از انقلاب، رژیم طاغوت عنصر ملی و تاریخی را وزن می‌داد و عنصر اعتقادی و دینی را کم‌وزن می‌کرد که به این موضوع تقلیل‌گرایی هویتی می‌گوییم. البته پس از انقلاب ما هم یک اشتباه داشتیم؛ عنصر دینی را وزن داده و به عنصر ملی کمتر بها می‌دادیم.

سهم بهزیستی از بودجه کشور رکورد زد

حسینی تصریح کرد: در تنگناهای مالی، سهم بودجه بهزیستی از بودجه عمومی کشور رکورد زد. در بالاترین سطح، ۱.۷ درصد از بودجه کشور به بهزیستی اختصاص داشت اما امسال این میزان به ۲.۱۱ درصد افزایش یافت.

وی گفت: چون ساوجبلاغ جمعیت گمنام، موزاییکی، مهاجرپذیر و سیار دارد، بیشتر در معرض آسیب‌های اجتماعی است و باید زیرساخت‌های آن را تقویت کنیم. اعتبارات بخش پیشگیری و کنترل آسیب‌های اجتماعی استان البرز از جمله شهرستان ساوجبلاغ را صددرصد افزایش می‌دهیم. در سفر قبلی قول دادیم چهار مرکز اورژانس اجتماعی در سطح استان از جمله شهر جدید مهستان راه‌اندازی شود.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: یکی از این چهار مرکز راه‌اندازی شده و یکی در مرحله راه‌اندازی است. مدیرکل بهزیستی البرز قول داده مرکز مهستان نیز هرچه سریع‌تر راه‌اندازی شود. همچنین تلاش می‌کنیم سطح اورژانس اجتماعی هشتگرد را از سه به دو ارتقا دهیم. با ارتقای ساختار بهزیستی ساوجبلاغ کاملاً موافقیم، اما می‌دانید که برای این اقدام، سازمان امور اداری و استخدامی باید موافقت کند.

حسینی بیان داشت: ساوجبلاغ دارای ۶۹ خانواده دارای فرزند دوقلو به بالاست که با توجه به اینکه اگر پدر و مادر شغلی داشته باشند، با نگهداری از فرزندان دچار آسیب می‌شود، امسال طرح «مراقب همراه» برای آن‌ها اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: زنان سرپرست خانواری که جوان‌تر هستند یا فرزندان جوان دارند را تربیت می‌کنیم تا مراقب همراه این خانواده‌ها شوند. در سفر قبلی تأکید کردم که تمام زنان سرپرست خانوار روستایی و عشایری کل استان البرز باید بیمه رایگان شوند و همه بیمه شدند. امروز نیز تعهد دادیم که نزدیک به ۵۰۰ نفر از زنان سرپرست خانوار شهری هم، با وجود اینکه گیر قانونی دارد، در این طرح قرار گیرند.


اخبار مرتبط
جنگ به 1700 خانه مددجویان بهزیستی آسیب زد
یکشنبه 1405/01/23 ساعت 13:27
جنگ به 1700 خانه مددجویان بهزیستی آسیب زد
رئیس سازمان بهزیستی کشور با تشریح ابعاد خسارات جنگ از آسیب به واحدهای مسکونی، مراکز توانبخشی و مشاغل مددجویان خبر داد و گفت: در این ایام بیش از 225 هزار خدمت مشاوره‌ای رایگان به مردم ارائه و 35 هزار مددجو به مناطق امن منتقل شدند.
مستمری فروردین مددجویان بهزیستی و کمیته امداد واریز شد
چهارشنبه 1405/01/19 ساعت 12:20
مستمری فروردین مددجویان بهزیستی و کمیته امداد واریز شد
مستمری فروردین 1405 مددجویان و خانوارهای پشت نوبتی بهزیستی به‌طور مستقیم به حساب ذی‌نفعان واریز شد و مستمری مددجویان کمیته امداد نیز برای پرداخت به این نهاد اختصاص یافت.
واریز بیش از 83 هزار میلیارد ریال مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد
چهارشنبه 1404/08/21 ساعت 09:25
واریز بیش از 83 هزار میلیارد ریال مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد
سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعلام کرد مستمری آبان‌ماه مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور به مبلغ 83 هزار و 290 میلیارد ریال واریز شد؛ این مبلغ به‌صورت مستقیم به حساب مددجویان بهزیستی و از طریق حساب کمیته امداد به مددجویان آن نهاد پرداخت می‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
عراقچی در دیدار با مشاور امنیت ملی هند: ثبات منطقه‌ای نیازمند توقف درگیری‌هاست
نخست‌وزیر جدید عراق: اصلاحات را با مقابله با فساد آغاز می‌کنیم
مسکو: سلاح‌های ارسالی غربی ها به اوکراین از سوریه و آفریقا سر درآورد
دیدار وزیر امور خارجه با نخست وزیر هند در حاشیه بریکس
نورنما | روز بزرگداشت حکیم سخن ابوالقاسم فردوسی گرامی باد
مودی: بریکس سکویی برای تقویت صدای جنوب جهانی است
از میدان انقلاب تا جام جهانی؛ بدرقه‌ای کم‌سابقه برای ملی‌پوشان ایران
عراقچی تشکیل دولت جدید عراق را تبریک گفت
رییس سازمان بهزیستی: حق پرستاری افراد دارای ضایعه نخاعی و اوتیسم تا 90 درصد افزایش یافت
فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: مقاومت اجازه تسلیم در برابر اسرائیل را نمی‌دهد
وزارت خارجه روسیه: هیچ‌گونه پیشنهادی برای برگزاری نشست‌ها از ژاپن دریافت نکرده ایم
فانوس، دست فردوسی است
امیر یعقوبی: شهید موسوی الگویی کامل برای فرماندهان بود
بانک مرکزی به انتقادات ارزپاشی پاسخ داد
ترامپ: چین خواهان باز ماندن تنگه هرمز است
فرمانده سنتکام مدعی توان نظامی ایالات متحده برای بازگشایی دائمی تنگه هرمز شد
فایننشال‌تایمز: عربستان به‌دنبال توافق عدم تعرض با ایران است
عراقچی: ایران فقط با آمریکا و اسرائیل نجنگید بلکه روی کل جهان تاثیر گذاشت
پاکستان از نقش چین در میانجی‌گری میان ایران و آمریکا حمایت کرد
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی: تنگه هرمز یک اهرم قدرت سخت و نرم برای ایران است
فرمول جوانی در سالمندی کشف شد
هدف قرار گرفتن یک کشتی هندی در تنگه هرمز
کنیسه زخمی تهران از بازسازی در شأن کلیمیان تا ثبت ملی
نقش بر آب شدن نقشه خرابکارانه تروریست‌ها در شرق کشور
نفت آری، سلاح نه، روایت ترامپ از گفتگو با شی درباره ایران
سفر قریب‌الوقوع پوتین به چین نهایی شد
غریب‌آبادی: امارات «متجاوز» است، نه قربانی!
شوک هکری به توافقات پشت‌پرده/ مهره اصلی تل‌آویو لو رفت
شکایت نتانیاهو از نیویورک‌تایمز به دلیل افشاگری
قوه قضائیه: پدر احسان افرشته 24 خردادماه 1404 از دنیا رفته است
شوک سروش رفیعی به سرخپوشان
افشای سفری که نباید علنی می‌شد
پادکست | روز بزرگداشت زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی
حمله وزیر جنگ اسرائیل به لامین یامال
ضرب‌الاجل استاندار تهران برای نوسازی مدارس
بزرگ‌ترین مبادله اسرای یمن کلید خورد
جنگ اپل با هوش مصنوعیِ «از کنترل خارج شده»
ایران سپاس، وعده پزشکیان برای فردای روشن در سایه همدلی
شروع طوفانی عارف در فضای مجازی، از مأموریت پزشکیان تا نقد ضرغامی
دعوت ترامپ از «شی» برای سفر به واشنگتن
غول‌کشی در نیمه‌نهایی/ عبور از سد سامورایی‌ها، هدف جدید بهروز عطایی
رایزنی عراقچی و لاوروف در حاشیه نشست بریکس
مقام ارشد حزب‌الله: مذاکرات فعلی «احضاریه آمریکایی» است، نه گفتگو
وزیر بهداشت انگلیس استعفا داد
عراقچی در بریکس: جهان نیازمند عبور از ساختارهای فرسوده به سوی واقعیتی عدالت‌محور است
حمایت‌های اجباری مشروعیت نمی‌آورد
بیت‌کوین در سراشیبی ریزش
حق حضور ایران ابزار فشار سیاسی نیست
ایران در سفر ترامپ به چین!
انهدام تسلیحات اهدایی ترامپ در قلب اقلیم کردستان