نورنیوز- گروه بین الملل: وزرای کشور کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس امروز (چهارشنبه) در ریاض نشست اضطراری برگزار کرده و تعدادی از مسائل امنیتی را با توجه به تحولات منطقه مورد بحث و گفتوگو قرار دادند.
در این نشست، مکانیزم تقویت هماهنگی و همکاری امنیتی بین کشورهای عضو شورای همکاری با هدف حمایت از امنیت و ثبات کشورهای عضو و مقابله با چالشهای مشترک و تعدادی از مسائل امنیتی و تحولات و تغییرات سریع منطقه، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
شبکه خبری العربیه گزارش داد، «عبدالعزیز بن سعود بن نایف بن عبدالعزیز» وزیر کشور عربستان که ریاست هیات سعودی را در نشست اضطراری ریاض بر عهده داشت، از وزرای کشور شرکتکننده استقبال کرد.
در این نشست، بر اهمیت اتحاد تلاشها برای مقابله با خطرات امنیتی و ایجاد سازوکارهایی برای اقدام مشترک تأکید شد.
در نشست اضطراری شورای همکاری، «جاسم محمد البدوی» دبیرکل شورای همکاری کشورهای خلیج فارس و تعدادی از مقامات ارشد وزارتخانههای کشور از اعضای شورای همکاری نیز حضور داشتند.