×
بین الملل
شناسه خبر : 317257
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/02/23 ساعت 20:50
استارمر: همراهی با جنگ‌طلبی آمریکا علیه ایران قضاوتی غلط بود

استارمر: همراهی با جنگ‌طلبی آمریکا علیه ایران قضاوتی غلط بود

نخست‌وزیر انگلیس با انتقاد از رویکردهای جنگ‌طلبانه، تأکید کرد لندن در درگیری میان آمریکا و ایران وارد عمل نظامی نشده و تصمیم دولتش بر پایه «قضاوت سیاسی» و پرهیز از تکرار تجربه جنگ عراق اتخاذ شده است.

نورنیوز- گروه بین الملل: کی‌یر استارمر بدون نام بردن مستقیم از برخی جریان‌های سیاسی مخالف دولت، تصریح کرد: «شتاب برای ورود به جنگ، بدون هیچ اندیشه‌ای درباره پیامدهای آن، به نفع کشور نیست.»

وی افزود: «این موضع من است و همیشه هم همین موضع من بوده، فارغ از هرگونه فشار.»

نخست‌وزیر انگلیس با اشاره تلویحی به درخواست‌های برخی جناح‌های سیاسی برای همراهی لندن با سیاست‌های جنگ‌طلبانه واشنگتن علیه ایران گفت: «این آزمونی برای قضاوت سیاسی بود که برخی در این مجلس در آن مردود شدند.»

استارمر پیشتر نیز نسبت به مبنای حقوقی این تجاوز ابراز تردید کرده و با اشاره به تجربه جنگ عراق گفته بود که انگلیس در این مناقشه دخالت نخواهد کرد.

در جلسه امروز، اد دیوی رهبر حزب لیبرال دموکرات نیز با اشاره به تبعات اقتصادی جنگ‌افروزی آمریکا علیه ایران، تأکید کرد که بخشی از مشکلات اقتصادی کنونی انگلیس ناشی از جنگ ماجراجویانه ترامپ علیه ایران است.

وی گفت: «جنگ ترامپ علیه ایران، بحران هزینه‌های زندگی را به سطوح نگران‌کننده‌ای رسانده است.» دیوی هشدار داد که افزایش قیمت سوخت، رشد بهای مواد غذایی و تهدید صنعت گردشگری، از پیامدهای مستقیم این جنگ برای مردم انگلیس است.

رهبر حزب لیبرال دموکرات افزود: «بزرگ‌ترین موفقیت نخست‌وزیر این بود که برخلاف خواسته محافظه‌کاران و حزب اصلاح، انگلیس را وارد جنگ مخرب ترامپ علیه ایران نکرد.»

تجاوز نظامی مشترک رژیم‌های صهیونیستی و آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران از نهم اسفند ۱۴۰۴ آغاز شد و پس از ۴۰ روز درگیری، با عقب‌نشینی واشنگتن و تل‌آویو به آتش‌بس منتهی شد. این آتش‌بس ابتدا در ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ با هدف فراهم شدن فرصت برای راهکارهای دیپلماتیک برقرار شد و سپس اول اردیبهشت پس از ناکامی کاخ سفید در میدان دیپلماسی، به‌صورت یکجانبه و نامحدود از سوی رئیس‌جمهور آمریکا تمدید شد.

جمهوری اسلامی ایران در جریان این جنگ تحمیلی، با استناد به حق ذاتی دفاع مشروع مندرج در ماده ۵۱ منشور ملل متحد، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی و پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیروهای آمریکایی در منطقه را هدف پاسخ‌های موشکی، پهپادی و هوایی دقیق قرار داد و تأکید کرد که هرگونه تداوم یا گسترش تجاوز با پاسخی شدیدتر و قاطع‌تر مواجه خواهد شد.

مقام‌های ایرانی همچنین اعلام کرده‌اند که پایان پایدار بحران تنها از مسیر توقف کامل تجاوز، رفع تهدیدها و حرکت در چارچوب راهکارهای دیپلماتیک قابل تحقق است.


اخبار مرتبط
تایمز: وزیر کشور انگلیس از استارمر خواسته است به استعفا فکر کند
سه‌شنبه 1405/02/22 ساعت 01:55
تایمز: وزیر کشور انگلیس از استارمر خواسته است به استعفا فکر کند
روزنامه تایمز گزارش داد که وزیر کشور انگلیس به همراه چند وزیر دیگر از نخست‌وزیر این کشور خواسته‌اند به استعفا فکر کند.
پیوستن معاونان وزرا به جبهه مخالفان کی‌یر استارمر
دوشنبه 1405/02/21 ساعت 23:00
دومینوی اعتراض مقامات دولتی با استعفا؛
پیوستن معاونان وزرا به جبهه مخالفان کی‌یر استارمر
تام راتلند، معاون پارلمانی وزیر محیط‌زیست انگلیس، با کناره‌گیری از سمت خود خواستار اعلام جدول زمانی خروج کی‌یر استارمر از رهبری حزب کارگر شد؛ کناره‌گیری‌ای که به همراه پیوستن دو مقام دولتی دیگر و افزایش شمار نمایندگان معترض به بیش از 50 نفر، بحران رهبری در حزب حاکم را وارد مرحله‌ای جدی‌تر کرده است.
شکست حزب استارمر در انتخابات محلی برتانیا
جمعه 1405/02/18 ساعت 16:52
شکست حزب استارمر در انتخابات محلی برتانیا
حزب کارگر انگلیس به رهبری کی‌یر استارمر در مناطقی که نتایج اولیه را اعلام کردند، به‌ویژه در پایگاه‌های سنتی خود در مناطق صنعتی پیشین در مرکز و شمال انگلستان و همچنین بخش‌هایی از لندن، با ریزش شدید آرا مواجه شد.
نظرات

آخرین اخبار
ورود سنگین پول حقیقی به صندوق‌های طلا و نقره
پهپادهای 300 دلاری حزب الله در برابر تجهیزات میلیاردی
سفیر اسبق آمریکا: جنگ علیه ایران موجب انسجام بیشتر تهران شد
ایران، قدرت غایبِ حاضر در مذاکرات ترامپ و شی
سه میلیون مشترک جدید در بازار موبایل؛ همراه اول بیشترین جذب را داشت
پیام سردار سید مجید موسوی در بدرقه تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی
از تصویر ملی‌پوشان روی دیوارنگاره میدان انقلاب تا حضور مردم با پرچم+ فیلم
اعتراف پنتاگون به از دست دادن 39 هواپیما در جنگ علیه ایران
عراقچی: کویت فورا اتباع بازداشت شده ایرانی را آزاد کند
حماس: آماده واگذاری اداره غزه هستیم
استارمر: همراهی با جنگ‌طلبی آمریکا علیه ایران قضاوتی غلط بود
عارف: اکنون مسئله اصلی مردم، گرانی است
ورود عراقچی به دهلی نو با استقبال مقامات هندی
کاهش 3 درصدی مصرف بنزین از ابتدای سال
مدیریت مصرف، راهکار اصلی عبور از تابستان در شرایط ویژه و «جنگی»
اعتراف مقام اسرائیلی به ناتوانی مقابل پهپادهای حزب‌الله
ضرب‌الاجل برای پایان دادن به پنهان‌کاری در واشنگتن
سقوط جت آموزشی نیروی هوایی آمریکا در آلاباما
رکوردشکنی قیمت گازوئیل در غرب میانه آمریکا
تنش در پارلمان فیلیپین بر سر بازداشت سناتور مشهور
اشک‌های رونالدو در شب تلخ النصر
هشدار رئیس پیشین سازمان توسعه تجارت درباره آینده ذخایر ارزی و غذایی
ان‌بی‌سی: دیدار ترامپ و شی‌جین‌پینگ دستاورد محدودی خواهد داشت
سفر شهباز شریف به چین همزمان با حضور ترامپ
هشدار دریایی نارنجی در سواحل بوشهر و خلیج فارس
ثبت ترخیص کالاهای مرزی در سامانه جامع تجارت اجباری شد
پزشکیان: برای سربلندی ایران در میدان حاضر شوید/دنیامالی: سرود «ایران» را فریاد می‌زنیم
ماجرای توقیف اموال باشگاه استقلال چیست؟
دیلی‌بیست: ترامپ باید از «ماشه هسته‌ای» دور نگه داشته شود
موساد اعتراضات ژانویه در ایران را به‌صورت مصنوعی سازماندهی و هدایت کرده بود
تمدید قرارداد علیپور قطعی شد
تزلزل در تصور برتری نظامی آمریکا پس از تحولات اخیر منطقه
صالحی: هنوز تا تحقق عدالت فرهنگی فاصله داریم
نسرین ستوده آزاد شد
از جریمه تا حبس؛ مجازات سنگین اخلالگران اقتصادی از سوی تعزیرات
گام جدید دولت برای تقویت نقش گروه‌های جهادی در توسعه پایدار محلی
سخنگوی دولت: اختیارات اجرایی به خودِ بازار و تولیدکنندگان واگذار می‌شود
بازگشت «مهندس» به پرسپولیس در قامت مربی
سلسله حملات حزب‌الله به مواضع رژیم اسرائیل
پایان خونین مشاجره/ قاتل فراری در چنگال قانون افتاد
نورویدئو | حرکت ناوهای غربی روی موجی که بازگشت ندارد
اسرائیل به‌دنبال اجرای طرح‌های یهودی‌سازی
سیلی بریژیت مکرون به همسرش بر سر گلشیفته فراهانی!
نعیم قاسم: ایران و مقاومت معادلات منطقه را تغییر خواهند داد
آیا قیمت رسمی نان تغییر کرده است؟
قطر: بازگشت صادرات از تنگه هرمز ماه‌ها زمان می‌برد
عراقچی برای شرکت در اجلاس بریکس راهی دهلی‌نو شد
شنبه؛ موعد جدید متقاضیان برای خرید محصولات زامیاد
سردار طلائی نیک: هرگونه تهدید و تجاوز دشمن با پاسخ پشیمان کننده مواجه خواهد شد
محدودیت‌های ویژه در هراز و چالوس/ جزئیات تردد ممنوعیت‌های وسایل نقلیه سنگین