×
بین الملل
شناسه خبر : 316740
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/02/21 ساعت 20:50
ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایران با تکیه بر تجربه چنددهه‌ای اروپا

ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایران با تکیه بر تجربه چنددهه‌ای اروپا

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد در صورت ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایران، این اتحادیه می‌تواند تجربه چند دهه‌ای خود در این زمینه را به کار گیرد و هم‌زمان از بررسی گسترش تحریم‌ها و تقویت مأموریت دریایی «آسپیدس» خبر داد.

نورنیوز- گروه بین الملل: کایا کالاس عصر دوشنبه در پایان نشست شورای وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا گفت که این بلوک «می‌تواند تجربه چند دهه‌ای و دشوار خود از مذاکرات هسته‌ای با ایران را، در صورت ازسرگیری این مذاکرات، به میدان بیاورد.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که کشورهای اروپایی از آغاز جنگ تحمیلی علیه ایران، با اتخاذ مواضعی انفعالی و خودداری از محکوم کردن متجاوزان، عمدتاً به دعوت طرف‌ها به خویشتنداری و بازگشت به مسیر دیپلماسی بسنده کرده‌اند. پس از آنکه ایالات متحده در تحقق اهداف ادعایی خود در میدان ناکام ماند و ناگزیر به پذیرش آتش‌بس شد، مقام‌های اروپایی در موضعی متناقض، بر ضرورت گفت‌وگو تأکید کردند و تهران را مسوول بهره‌گیری از این فرصت ادعایی برای رفع نگرانی‌های ادعایی معرفی کردند.

جمهوری اسلامی ایران با حضور فعال، مسوولانه و مبتنی بر رویکرد دیپلماتیک در مذاکرات اسلام‌آباد، اراده جدی خود را برای دستیابی به صلحی پایدار و عادلانه به نمایش گذاشت و همواره تأکید کرده است که تنها در صورت پایبندی واقعی طرف‌های مقابل به تعهدات و پرهیز از رویکردهای فشارمحور، امکان دستیابی به توافقی قابل اعتماد و ماندگار وجود خواهد داشت.

مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بخش دیگری از این نشست، به رایزنی وزیران خارجه این اتحادیه درباره وضعیت تنگه هرمز اشاره کرد. او در ادامه مواضع جهت‌دار غرب، بدون اشاره به تجاوزگری ایالات متحده و رژیم صهیونیستی به‌عنوان ریشه ناامنی در منطقه، پاسخ مشروع ایران به تحرکات دشمن را عامل فشار بر آتش‌بس معرفی کرد.

وی در ادامه ادعا کرد که اتحادیه اروپا تحریم‌های خود علیه ایران را گسترش می‌دهد تا افرادی را نیز شامل شود که به ادعای او مسئول مانع‌تراشی در برابر آزادی کشتیرانی هستند. وی ادامه داد: «ما همچنین درباره تقویت عملیات آسپیدس گفت‌وگو کردیم؛ مأموریتی دریایی که می‌تواند به آزادی کشتیرانی کمک کند. این اقدام همچنین می‌تواند سهم ما در ائتلاف مشتاقان به رهبری فرانسه و انگلیس باشد.»


اخبار مرتبط
جزئیات گفتگوی تلفنی «عراقچی» و «کایا کالاس»
شنبه 1405/02/12 ساعت 01:06
جزئیات گفتگوی تلفنی «عراقچی» و «کایا کالاس»
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و خانم «کایا کالاس» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در یک تماس تلفنی درباره تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو کردند.
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و کایا کالاس درباره تحولات منطقه
جمعه 1405/02/11 ساعت 15:31
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و کایا کالاس درباره تحولات منطقه
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران صبح جمعه در تماس تلفنی با کایا کالاس مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگو و تبادل نظر کرد. جزئیات بیشتر این رایزنی دیپلماتیک متعاقباً اعلام خواهد شد.
کالاس: اتحادیه اروپا اقدامات آمریکا در تنگه هرمز را درک نمی‌کند
سه‌شنبه 1405/01/25 ساعت 07:28
کالاس: اتحادیه اروپا اقدامات آمریکا در تنگه هرمز را درک نمی‌کند
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد این اتحادیه درک روشنی از اقدامات آمریکا در تنگه هرمز ندارد و دریافت عوارض در این مسیرهای حیاتی را مشروع نمی‌داند. کالاس تأکید کرد که انسداد تنگه هرمز رنج جهانی به همراه دارد و اروپا آماده همکاری برای تضمین آزادی ناوبری پس از پایان عملیات نظامی است.
کالاس ارائه کمک‌های بیشتر به کشورهای خلیج فارس را رد کرد
جمعه 1405/01/21 ساعت 22:00
کالاس ارائه کمک‌های بیشتر به کشورهای خلیج فارس را رد کرد
«کایا کالاس» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز جمعه در گفت‌وگویی با اشاره به اینکه اروپا از کشورهای حوزه خلیج فارس برای مقابله با جنگ روسیه کمکی دریافت نکرده است، با رد ارائه کمک‌های بیشتر به این کشورها تاکید کرد که این حمایت‌ها نمی‌توانند «جاده‌ای یک طرفه» باشند.
نظرات

آخرین اخبار
اعتراض به توقیف دو نفتکش و وضعیت خدمه ایرانی
ترامپ: از سرگیری «پروژه آزادی» را بررسی می‌کنم/ «بهترین طرح» را ارائه دادیم
تغییر نام رختکن کمپ به یاد 168 شهید مدرسه میناب
بلومبرگ: تنگه هرمز همچنان مسدود است
سایه جنگ بر فراز کارائیب
کرملین: پوتین از میزبانی ترامپ خوشحال خواهد شد
پایان فیلمبرداری «عشق در انفرادی» مسعود کیمیایی
ولایتی خطاب به ترامپ: ما شما را در «میدان» شکست دادیم
اختصاص 150 میلیون دلار برای واردات دارو و مواد اولیه
«کول توماس آلن» اتهامات خود را رد کرد
ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایران با تکیه بر تجربه چنددهه‌ای اروپا
پیام تشکر پزشکیان از آیت‌الله العظمی سیستانی بابت حمایت از ایران
خروج 2.4 همتی پول از صندوق‌های درآمد ثابت
وزیر نفت: تولید بنزین در دوران جنگ کاهش نیافت
عکس های منتخب ایران،دوشنبه 21 اردیبهشت 1405
حضور دو داور بین‌المللی ایران در قهرمانی آسیا/محمدی در ژوری، طغیانی روی تخته
اولیانوف: چرا ایران باید خواسته آمریکا را بپذیرد؟
گام بلند دولت برای نوسازی مناطق جنگ‌زده با منابع 60 هزار میلیارد تومانی
آغاز تایید ثبت‌سفارش‌های معطل‌مانده از زمان شروع جنگ
تصمیم نهایی در دست پرس؛ «آقای خاص» در راه برنابئو
بازی با کلمات وزیر دفاع ایتالیا: کشتی‌ها نزدیک شدند اما وارد هرمز نمی‌شوند!
گروه C زیر ذره‌بین AFC/ تلاش ایران برای شکستن طلسم نیم‌قرن ناکامی
پیام کاخ سفید به تهران: «برای مذاکره عجله‌ای نداریم»
جزئیات تحریم‌های جدید علیه شهرک‌سازی افراطی
دور جدید تحریم‌های انگلیس علیه نهادهای مالی ایران
اسلامی: غنی‌سازی تحت هیچ شرایطی قابل مذاکره نیست
مرگ تلخ جوان 31 ساله زیر آوار انفجار در اراک
جوهور دارالتعظیم به رکورد جاودانه استوا بخارست رسید
نورنما | برخورد هواپیما با کامیون
حمله موشکی حزب‌الله به تجمع نظامیان صهیونیست در «رشاف»
کمیاب شدن اسید سولفوریک در پی جنگ در تنگه هرمز
سقوط ارزهای آسیایی زیر سایه تنش‌های ژئوپلیتیک
واکنش تند سناتور دموکرات به تبعات اقتصادی تنش با ایران
اعلام حمایت ایران از طرح چهار ماده‌ای چین برای امنیت خلیج فارس
فردا؛ برگزاری سومین بازی درون‌تیمی تیم ملی در ورزشگاه دستگردی
هشدار نارنجی هواشناسی برای 10 استان کشور/ آماده‌باش برای باران‌های شدید
طعنه معنادار ایران به ترامپ: بقیه جنایات آمریکا را در کامنت‌ها بنویسید!
تاکید گوترش بر راه‌حل دیپلماتیک و تداوم مذاکرات با ایران
نگرانی برای تیم ملی؛ ستاره والیبال مصدوم شد
فرانسه: عملیات در تنگه هرمز هرگز تهاجمی نیست
چمران: انبار نفت شهران باید فوراً جابه‌جا شود
عبور سومین کشتی حامل گاز از مسیر ویژه ایران در هرمز
آیا شوک بنزینی در راه است؟
رونمایی از نقشه راه گردشگری 1405 راهی برای عبور از سایه سنگین جنگ و بحران
توضیح بانک مرکزی درباره ابلاغیه جنجالی: واردات طبق روال قبل است
قطعی اینترنت به رتبه علمی و شاخص‌های نوآوری کشور ضربه می‌زند
حرکت به سمت «دولت جنگی» را جدی بگیریم
2 راهکار ساده اما موثر در پیشگیری از زوال عقل
درخواست نخست‌وزیر لبنان برای مستندسازی جنایات جنگی اسرائیل
ترافیک سنگین در چالوس و هراز