×
بین الملل
شناسه خبر : 316740
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/02/21 ساعت 20:50
ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایران با تکیه بر تجربه چنددهه‌ای اروپا

ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایران با تکیه بر تجربه چنددهه‌ای اروپا

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد در صورت ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایران، این اتحادیه می‌تواند تجربه چند دهه‌ای خود در این زمینه را به کار گیرد و هم‌زمان از بررسی گسترش تحریم‌ها و تقویت مأموریت دریایی «آسپیدس» خبر داد.

نورنیوز- گروه بین الملل: کایا کالاس عصر دوشنبه در پایان نشست شورای وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا گفت که این بلوک «می‌تواند تجربه چند دهه‌ای و دشوار خود از مذاکرات هسته‌ای با ایران را، در صورت ازسرگیری این مذاکرات، به میدان بیاورد.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که کشورهای اروپایی از آغاز جنگ تحمیلی علیه ایران، با اتخاذ مواضعی انفعالی و خودداری از محکوم کردن متجاوزان، عمدتاً به دعوت طرف‌ها به خویشتنداری و بازگشت به مسیر دیپلماسی بسنده کرده‌اند. پس از آنکه ایالات متحده در تحقق اهداف ادعایی خود در میدان ناکام ماند و ناگزیر به پذیرش آتش‌بس شد، مقام‌های اروپایی در موضعی متناقض، بر ضرورت گفت‌وگو تأکید کردند و تهران را مسوول بهره‌گیری از این فرصت ادعایی برای رفع نگرانی‌های ادعایی معرفی کردند.

جمهوری اسلامی ایران با حضور فعال، مسوولانه و مبتنی بر رویکرد دیپلماتیک در مذاکرات اسلام‌آباد، اراده جدی خود را برای دستیابی به صلحی پایدار و عادلانه به نمایش گذاشت و همواره تأکید کرده است که تنها در صورت پایبندی واقعی طرف‌های مقابل به تعهدات و پرهیز از رویکردهای فشارمحور، امکان دستیابی به توافقی قابل اعتماد و ماندگار وجود خواهد داشت.

مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بخش دیگری از این نشست، به رایزنی وزیران خارجه این اتحادیه درباره وضعیت تنگه هرمز اشاره کرد. او در ادامه مواضع جهت‌دار غرب، بدون اشاره به تجاوزگری ایالات متحده و رژیم صهیونیستی به‌عنوان ریشه ناامنی در منطقه، پاسخ مشروع ایران به تحرکات دشمن را عامل فشار بر آتش‌بس معرفی کرد.

وی در ادامه ادعا کرد که اتحادیه اروپا تحریم‌های خود علیه ایران را گسترش می‌دهد تا افرادی را نیز شامل شود که به ادعای او مسئول مانع‌تراشی در برابر آزادی کشتیرانی هستند. وی ادامه داد: «ما همچنین درباره تقویت عملیات آسپیدس گفت‌وگو کردیم؛ مأموریتی دریایی که می‌تواند به آزادی کشتیرانی کمک کند. این اقدام همچنین می‌تواند سهم ما در ائتلاف مشتاقان به رهبری فرانسه و انگلیس باشد.»


اخبار مرتبط
جزئیات گفتگوی تلفنی «عراقچی» و «کایا کالاس»
شنبه 1405/02/12 ساعت 01:06
جزئیات گفتگوی تلفنی «عراقچی» و «کایا کالاس»
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و خانم «کایا کالاس» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در یک تماس تلفنی درباره تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو کردند.
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و کایا کالاس درباره تحولات منطقه
جمعه 1405/02/11 ساعت 15:31
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و کایا کالاس درباره تحولات منطقه
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران صبح جمعه در تماس تلفنی با کایا کالاس مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگو و تبادل نظر کرد. جزئیات بیشتر این رایزنی دیپلماتیک متعاقباً اعلام خواهد شد.
کالاس: اتحادیه اروپا اقدامات آمریکا در تنگه هرمز را درک نمی‌کند
سه‌شنبه 1405/01/25 ساعت 07:28
کالاس: اتحادیه اروپا اقدامات آمریکا در تنگه هرمز را درک نمی‌کند
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد این اتحادیه درک روشنی از اقدامات آمریکا در تنگه هرمز ندارد و دریافت عوارض در این مسیرهای حیاتی را مشروع نمی‌داند. کالاس تأکید کرد که انسداد تنگه هرمز رنج جهانی به همراه دارد و اروپا آماده همکاری برای تضمین آزادی ناوبری پس از پایان عملیات نظامی است.
کالاس ارائه کمک‌های بیشتر به کشورهای خلیج فارس را رد کرد
جمعه 1405/01/21 ساعت 22:00
کالاس ارائه کمک‌های بیشتر به کشورهای خلیج فارس را رد کرد
«کایا کالاس» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز جمعه در گفت‌وگویی با اشاره به اینکه اروپا از کشورهای حوزه خلیج فارس برای مقابله با جنگ روسیه کمکی دریافت نکرده است، با رد ارائه کمک‌های بیشتر به این کشورها تاکید کرد که این حمایت‌ها نمی‌توانند «جاده‌ای یک طرفه» باشند.
نظرات

آخرین اخبار
اتفاق عجیب در اجرای حکم قصاص قاتل فلافل فروش شیرازی
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 21 تیر 1405+جدول
پیش‌ثبت‌نام حج 1406 آغاز شد
آمادگی کامل فراجا برای مراسم اربعین 1405
لحظه ترسناک برای هواداران آرژانتین؛مسی با چشم خونین تا پایان جنگید
شرط جدید برخی بانک‌ها برای وام ازدواج؛ قانونی یا تخلف؟
مترو تهران تا چه زمانی رایگان است؟
پاسخ کوبنده ایران به سومین تجاوز آمریکا؛ سپاه مراکز نظامی دشمن را در منطقه هدف قرار داد
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 21 تیر 1405 +جدول قیمت ها
پیام نتانیاهوی جنایتکار برای مرگ لیندسی گراهام خبرساز شد
کاهش 90 درصدی تردد تجاری در تنگه هرمز
پشت پرده طولانی شدن بازنشستگی کارگران مشاغل سخت و زیان آور
نورنما | خواننده آرژانتینی برای رهبر شهید خواند
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 21 تیر 1405/ دلار 3 کانال بالا رفت
جام جهانی 2026 | زمان و ساعت بازی‌های نیمه‌نهایی جام جهانی
رضایی: تشییع رهبر انقلاب در دنیا بازتاب گسترده‌ای داشت
انگلیس در محاصره بحران‌ها؛ از موج گرما تا فشار اقتصادی و سیاسی
راهبرد فرسایش و جنگ کم شدت سینوسی
سرقت 50 میلیاردی با یک کلید کپی
نبرد استقلال برای انتخاب میزبان آسیایی؛ عراق یا عمان؟
پس لرزه های جنگ آمریکا علیه ایران بر اقتصاد آسیا
دولت عراق: هیچ پایگاه نظامی خارجی در کشور وجود ندارد
مسی صدرنشین برترین پاسورهای تاریخ جام جهانی
مدیران اجرائی! «اجرا» را مطالعه کنید
جزییات استعلام غیرحضوری ممنوع‌الخروجی‌های قوه قضائیه
مرگ پدرخوانده ترامپ
مرگ لیندسی گراهام؛ پایان نقش «پدرخوانده ترامپ» در سیاست ضدایرانی آمریکا
پیش بینی قیمت طلای جهانی / فرار سرمایه‌گذاران طلا از آتش جنگ در خاورمیانه
وزیر آموزش و پرورش: حضور مردم در بدرقه رهبر شهید باید در کتاب‌های درسی ثبت شود
چرا باغ‌وحش بابلسر پلمب شد؟
حمله دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی به جنوب کرمان
بوستان جنگلی سرخه‌حصار دوباره به روی مردم باز شد
پشت پرده کمبود شربت تریاک؛ آیا این دارو از چرخه درمان اعتیاد حذف می‌شود؟
یزد رکورددار گرمای تابستان و پیشتاز بارش‌های فصلی
3 زخمی در قطر بر اثر اصابت ترکش عملیات رهگیری موشک‌ها
امیر سابق قطر در 74 سالگی درگذشت
آخرین جزئیات حملات هوایی به شهرهای خوزستان
اصابت پهپاد دشمن آمریکایی - صهیونیستی به اطراف یاسوج
رایزنی مصر با ترکیه و امارات درباره ایران و آمریکا
تأکید ایران و پاکستان بر گفت‌وگو و خویشتنداری در منطقه
انصارالله: خط هوایی تهران و صنعا فعال است
هشدار هواشناسی؛ توفان شن، سیل و گرمای 50 درجه در راه است
درخشش ایران در المپیاد جهانی فیزیک 2026
مأموریت سخت پیاتزا در هفته سوم لیگ ملت‌های والیبال 2026
روسیه شروط ازسرگیری مذاکرات با ناتو را مطرح کرد
قدرت ژئوپلتیک؛ پشتوانه مذاکره
لباسی که از هوا آب آشامیدنی تولید می‌کند؛ فناوری شگفت‌انگیز دانشمندان
تشییعی به پهنای تاریخ
فعالیت مجدد فرودگاه سیرجان پس از 4 ماه توقف
آغاز امتحانات نهایی یازدهم و دوازدهم از امروز