×
بین الملل
شناسه خبر : 316492
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/02/20 ساعت 19:34
ترامپ: آمریکا نیازی به تنگه هرمز ندارد/ممکن است حملات را دو هفته ادامه دهیم

تکرار تهدیدهای همیشگی علیه ایران؛

ترامپ: آمریکا نیازی به تنگه هرمز ندارد/ممکن است حملات را دو هفته ادامه دهیم

رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌وگویی با شبکه «فول مژر» ضمن دفاع از عملکرد سرویس مخفی، ناتو را «ببری کاغذی» توصیف کرد و مدعی شد واشنگتن اساساً نیازی به تنگه هرمز ندارد و حفاظت از این آبراه بیشتر برای کمک به رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای منطقه انجام شده است.

نورنیوز- گروه بین الملل: دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌وگویی با برنامه «فول مژر» در واکنش به حمله یک فرد مسلح به ضیافت شام خبرنگاران کاخ سفید بار دیگر از عملکرد سرویس مخفی آمریکا دفاع کرد.

ترامپ در بخش دیگری ناتو را «ببری کاغذی» توصیف کرد و گلایه کرد که چرا کشورهای عضو ناتو در خاورمیانه کمک چندانی به او نکرده‌اند.

او مدعی شد، آمریکا اساساً نیازی به تنگه هرمز ندارد و حفاظت از آن صرفاً برای کمک به رژیم صهیونیستی و کشورهای منطقه انجام شده است.

اظهارات ترامپ درباره هدف از جنگ غیرقانونی و یک‌جانبه‌اش به ایران در حالی است که تلاش‌های مکررش برای از بین بردن کنترل ایران بر تنگه هرمز به نتیجه نرسیده است.

ممکن است حملات را دو هفته ادامه دهیم

رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ  با تکرار ادعاهای خود درباره ایران گفت که بالاخره به اورانیوم ایران دست خواهد یافت.

دونالد ترامپ در مصاحبه با برنامه فول مِژِر بار دیگر ادعاهای خود را درباره ایران تکرار کرد.

رئیس‌جمهور آمریکا در این مصاحبه مدعی شد: «من نگفتم عملیات نظامی علیه ایران پایان یافته است، اما گفتم آن‌ها شکست خورده‌اند. ایران از نظر نظامی شکست خورده است و شاید خودشان هم متوجه نباشند، اما فکر می‌کنم متوجه شده باشند.»

ترامپ بار دیگر ادعاهای خود را درباره ایران تکرار کرد و گفت: «ما هرگز نمی‌توانیم اجازه دهیم ایران صاحب سلاح هسته‌ای شود. ایران نه نیروی دریایی دارد، نه نیروی هوایی، و نه سلاح‌های ضد هوایی. سه لایه از رهبری ایران از بین رفته است. اگر امروز (از منطقه) خارج شویم، ایران به ۲۰ سال زمان نیاز خواهد داشت تا توانایی‌های خود را بازسازی کند.»

رئیس‌جمهور آمریکا با تکرار ادعاهای خود درباره ایران بیان کرد: «ایران شکست خورده، اما این به معنای نابودی کامل آن نیست. ممکن است اقدام نظامی علیه ایران را برای دو هفته دیگر ادامه دهیم و به هر یک از اهداف از پیش تعیین شده ضربه بزنیم. ما اهداف مشخصی داشتیم که در ایران به دنبال تحقق آن‌ها بودیم و شاید حدود ۷۰ درصد از آن‌ها را انجام داده باشیم»/فارس

  اگر سلیمانی را نکشته بودم، ایران کشور توانمندتری می‌بود

رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ همچنین گفت که اگر شهید حاج قاسم سلیمانی زنده بود، ایرانِ «متفاوتی» را شاهد بودیم.

ترامپ در مصاحبه با برنامه فول مِژِر، جنایت خود را با به شهادت رساندن سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی یادآور شد.

وی با اشاره به اقدامات خود در دور اول ریاست‌جمهوری‌اش گفت:‌ «من توافق هسته‌ای افتضاح در دوران باراک حسین اوباما را در دور اول ریاست‌جمهوری لغو کردم. من سلیمانی را کشتم. این خیلی مهم بود.»

ترامپ افزود: «اگر او را نمی‌کشتم، فکر می‌کنم ایران کشور متفاوتی می‌بود. (ایران) بسیار توانمندتر می‌شد.»/فارس

ادعای دوباره درباره «تقلب» در انتخابات ۲۰۲۰

ترامپ در ادامه بار دیگر گفت، در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ تقلب رخ داده است. او گفت: انتخابات ۲۰۲۰ دستکاری شد. در جورجیا و پنسیلوانیا و ایالت‌های دیگر تقلب شد. او مدعی شد رأی‌گیری پستی و نبود کارت شناسایی رأی‌دهندگان عامل اصلی تقلب بوده و دموکرات‌ها عمداً با الزام ارائه مدارک هویتی مخالفت می‌کنند.

وی در ادامه مدعی شد، دموکرات‌ها در صورت پیروزی در انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره، دوباره برای استیضاح او تلاش خواهند کرد.

گفتنی است، در پی افزایش نارضایتی از عملکرد ترامپ به خاطر حمله فکر نشده او به ایران، نظرسنجی‌ها حاکی از آن است که جمهوری‌خواهان در انتخابات میاندوره‌ای آتی راه دشواری در پیش خواهند داشت.

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین سیاست‌های مهاجرتی دولت جو بایدن را به‌شدت مورد حمله قرار داد و در ادعایی اثبات نشده گفت، در چهار سال گذشته «۲۵ میلیون نفر» وارد آمریکا شده‌اند که در میان آن‌هاهزاران «قاتل» و «قاچاقچی مواد مخدر» حضور داشته‌اند. او گفت که برخی کشورهای آمریکای جنوبی حتی بیماران مراکز روانی خود را به آمریکا فرستاده‌اند!

ونزوئلا و کوبا

ترامپ درباره کوبا نیز اظهار کرد: این کشور «یک تجربه شکست‌خورده» است و مردم آن در شرایط بدی زندگی می‌کنند. او افزود مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا در حال پیگیری مسائل مربوط به کوباست.

رئیس جمهور آمریکا همچنین گفت که برخلاف سال‌های گذشته، مردم ونزوئلا اکنون «خوشحال» هستند و تولید نفت ونزوئلا افزایش یافته و شرکت‌های بزرگ نفتی با تجهیزات گسترده وارد این کشور شده‌اند.

این در حالی است که آمارها نشان می‌دهد پس از ربودن نیکلاس مادورو، رهبر سابق ونزوئلا، ایالات متحده عملاً کنترل نفت ونزوئلا را در دست گرفته و در حال غارت سرمایه این کشور است.

تمجید از رئیس‌جمهور چین و تکرار ادعای پایان دادن به هشت جنگ!

ترامپ درباره سفر قریب‌الوقوع خود به چین نیز با بیان اینکه رابطه بسیار خوبی با شی جین‌پینگ رئیس‌جمهور چین دارد گفت: رئیس‌جمهور چین «فردی باهوش» است که «چین را دوست دارد» و انتظار دارد سفرش به پکن «فوق‌العاده» باشد.

ترامپ یک بار دیگر مدعی شد که در دوران ریاست‌جمهوری خود «هشت جنگ» را پایان داده است. او همچنین ادعا کرد، اقتصاد آمریکا در بهترین وضعیت تاریخ قرار دارد و حتی در دوران جنگ به رکوردهای جدید رسیده است!

شایان ذکر است، ترامپ در حالی مدعی وضعیت اقتصادی خوب آمریکاست که علاوه بر انتقادات گسترده در بخش بهداشت و درمان، بیکاری و مهاجران، طی دو ماه گذشته تحت تاثیر جنگ با ایران قمیت‌ بنزین و فراورده‌های نفتی بسیار افزایش یافته و نارضایتی‌های زیادی در بین مردم ایجاد کرده است.


نظرات

آخرین اخبار
زمان‌بندی دقیق لیگ نخبگان آسیا و سطح دو اعلام شد
کرملین: توقف جنگ در اوکراین به اراده زلنسکی بستگی دارد
ادعاهای نمایشی جدید ترامپ برای تهران
غرق شدن مشکوک کشتی اتمی روسیه در نزدیکی اسپانیا
ضربه اطلاعاتی به شبکه منافقین در ازنا
لبخند در پکن، زلزله در نظم جهانی
عدم تمایل پکن به میانجی‌گری میان تهران و واشنگتن
پخش زنده تقابل جذاب سفید و قرمزهای تیم ملی از شبکه سوم
آمریکا به دنبال ایجاد پایگاه نظامی در جزیره گرینلند
مهلت AFC و بن‌بست فدراسیون برای تعیین سرنوشت لیگ نیمه‌تمام
ترامپ کوبا را «کشوری شکست‌خورده» نامید/ احتمال حمله قریب‌الوقوع نظامی آمریکا
گزارش گوگل از تهدید تازه هوش مصنوعی برای امنیت سایبری جهان
چرا کشورهای بزرگ روی الیاف طبیعی سرمایه‌گذاری می‌کنند؟
دستورالعمل اضطراری سازمان جهانی بهداشت درباره مهار هانتاویروس
تاثیر غیرمنتظره قهوه بر واکنش قشر حرکتی مغز
شکایت رسمی ایران از آمریکا در دیوان داوری لاهه
امکان بخشودگی 100 درصدی برخی جرایم مالیاتی برای فعالان بازار طلا
تعیین تکلیف ساعات کاری بر اساس مصوبه هیئت وزیران
جزئیات تمدید بخشودگی جرایم مالیاتی در سال 1405
ادامه حاشیه در پرونده فساد نتانیاهو با ترک ناگهانی جلسه دادگاه
شوک به رئال مادرید ؛ امباپه در آستانه جدایی
تشکیل قرارگاه مشترک پلیس و تعزیرات برای کنترل بازار
تحلیل نخست‌وزیر اسبق عراق از اقتصاد مقاومتی ایران
بحرین 3 نفر را به اتهام همکاری با ایران به حبس ابد محکوم کرد
ادعای سفیر آمریکا: امارات به «گنبد آهنین» مجهز شد
آلن ایر: ادعای ترامپ درباره ایران یا سوءتفاهم است یا دروغ
والدین مهم‌ترین عامل اضطراب کودکان هستند
ترس عجیب رئیس جمهور آمریکا ؛ ترامپ پرندگان را با پهپاد اشتباه گرفت
هشدار درباره پیامدهای ادامه بسته ماندن بورس
انتقاد بولتون از مدیریت ترامپ در بحران ایران و تنگه هرمز
وزیر کار: عدالت در دسترسی، شرط رونق مشاغل خانگی است
قطع انگشت به بهانه چشم چرانی در مهمانی خانوادگی
نابودی ویروس کرونا و آنفلوانزا با امواج صوتی
واگذاری 4500 کودک بی‌سرپرست در جنگ به خانواده‌ها
ثبت‌نام بیش از 500 هزار داوطلب در آزمون سمپاد 1405
گزارش وزارت کشور از حادثه اصفهان و تدابیر امنیتی در جلسه کمیسیون امنیت ملی
هشدار هواشناسی برای 27 استان
توقف موقت انتقال قطارهای چینی به ایران
قیمت گوشت ، مرغ و تخم مرغ امروز 22 اردیبهشت 1405 + جدول نرخ‌ها
تیم ملی وزنه‌برداری ایران راهی قهرمانی آسیا شد
بازیگر نامدار آثار شکسپیر و «جنگ ستارگان» درگذشت
بقایی: ایران بر مذاکرات با محوریت «پایان جنگ» تاکید دارد
تمدید خدمات رایگان مترو و اتوبوسرانی پایتخت تا 27 اردیبهشت‌
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 22 اردیبهشت 1405+ جدول
انتقاد نمایندگان از موج گرانی؛ مطالبه ورود قاطع دیوان محاسبات
جزئیات پرونده جنجالی همکاری شهردار کالیفرنیا با چین
کریدورهای جدید ایران در مسیر ارزآوری منطقه‌ای
حبس ابد برای شهروند شیعه در بحرین
قیمت نقره امروز 22 اردیبهشت 1405 / نقره گران شد + جدول
بازار کتاب، طرح نجات ملی می‌خواهد نه نمایشگاه مجازی!