×
بین الملل
شناسه خبر : 316298
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/02/20 ساعت 00:00
افشای یک پایگاه سری اسرائیل در خاک عراق علیه ایران

افشای یک پایگاه سری اسرائیل در خاک عراق علیه ایران

روزنامه وال‌استریت ژورنال در گزارشی مدعی شد اسرائیل پیش از آغاز جنگ اخیر با ایران، یک پایگاه نظامی مخفی در عمق صحرای عراق احداث کرده بود؛ پایگاهی که با اطلاع واشنگتن ساخته شده و نقش مهمی در پشتیبانی لجستیکی و عملیاتی از حملات هوایی به مواضع ایران ایفا کرده است.

نورنیوز- گروه بین الملل: روزنامه «وال استریت ژورنال» روز شنبه در گزارشی نوشت: «اسرائیل پیش از شروع جنگ اخیر با ایران، یک پایگاه نظامی کاملاً مخفی در عمق صحرای عراق احداث کرده بود. این پایگاه که با آگاهی واشنگتن (اما بدون مشارکت مستقیم آمریکا) ساخته شده، نقشی حیاتی در پشتیبانی از حملات هوایی اسرائیل به مواضع ایران داشته است«.

ویژگی‌ها و تجهیزات پایگاه مخفیطبق این گزارش، پایگاه مذکور صرفاً یک باند فرود ساده نبوده، بلکه یک تأسیسات نظامی کامل شامل:استقرار نیروهای ویژه: گروه‌های نخبه اسرائیلی که به‌طور خاص برای عملیات در خاک دشمن آموزش دیده‌اند، در این پایگاه مستقر بوده‌اند.

مرکز لجستیک هوایی: این پایگاه به عنوان یک مرکز تدارکاتی برای سوخت‌رسانی، تعمیر و تجهیز مجدد جنگنده‌های اسرائیلی عمل می‌کرده است.

تیم‌های جستجو و نجات (CSAR): در این مکان، تیم‌های ویژه‌ای آماده باش بودند تا در صورت سرنگونی و سقوط خلبانان اسرائیلی در خاک عراق یا ایران، عملیات نجات آن‌ها را انجام دهند.

لو رفتن پایگاه و حمله به نیروهای عراقیاین پایگاه مخفی در اوایل ماه مارس گذشته (اسفند ۱۴۰۳) به طرز خطرناکی در آستانه لو رفتن قرار گرفت.

به گفته منابع عراقی و گزارش وال‌استریت ژورنال، یک چوپان عراقی متوجه تردد غیرعادی و شبانه بالگردها در منطقه‌ای دورافتاده از بیابان عراق شده و موضوع را به مقامات امنیتی گزارش می‌دهد. ارتش عراق بلافاصله یک گشت را برای بررسی منطقه اعزام می‌کند.

اما پیش از آنکه این نیروها بتوانند به پایگاه اسرائیل نزدیک شوند، جنگنده‌های اسرائیلی به قصد پنهان نگه داشتن مکان پایگاه، به آن‌ها حمله می‌کنند. مقامات عراقی تأیید کرده‌اند که در این حمله هوایی، یک سرباز عراقی کشته و دو تن دیگر زخمی شدند.

پس از این حادثه، ارتش عراق اعلام کرد که هدف این حملات، "یک گروه ناشناس مسلح" بوده است، اما گزارش جدید نشان می‌دهد که هدف واقعی، جلوگیری از فاش شدن راز پایگاه اسرائیل بوده است.اهمیت راهبردی پایگاهکارشناسان نظامی معتقدند وجود چنین پایگاهی در همسایگی ایران (در خاک عراق) فاصله و زمان واکنش برای حملات هوایی اسرائیل را به شدت کاهش می‌دهد.

این پایگاه می‌توانست به عنوان یک نقطه استراحت و سوخت‌گیری برای جنگنده‌های اسرائیلی در مسیر اهداف دوربرد در عمق ایران عمل کند. همچنین حضور نیروهای ویژه نشان‌دهنده آمادگی اسرائیل برای انجام عملیات‌های زمینی محدود یا خرابکارانه در خاک ایران بوده است.

تا کنون مقامات اسرائیلی رسماً این گزارش را نه تأیید و نه تکذیب کرده‌اند، اما دولت عراق گفته است در حال بررسی این ادعاهاست.

یک مقام عراقی که نخواست نامش فاش شود، تأکید کرد: «عراق اجازه نمی‌دهد از خاک آن علیه همسایگان استفاده شود.» این حادثه بار دیگر نشان می‌دهد که عراق چگونه به صحنه درگیری‌های پنهان میان اسرائیل و ایران تبدیل شده است.


نظرات

آخرین اخبار
رئیس جمهور: آینده ایران را مردمش رقم خواهند زد
عون: مرحله آتی، مستلزم استقرار کامل نیروهای نظامی در مرزهای جنوبی لبنان است
راه‌اندازی سامانه 24 ساعته قضایی برخط برای زائران اربعین در عراق
توافق عراق و ترکیه برای ازسرگیری صادرات نفت از مسیر بندر جیهان
اعلام زمان تعطیلی سینماها همزمان با اربعین
مرگ حداقل 67 پناهجو در جریان هجوم به سواحل اسپانیا
مدیرعامل روس‌اتم: حمله اوکراین به کشتی روسی در دریایی سیاه راهزنی دریایی است
آخرین خبر از نقل و انتقالات استقلال امروز شنبه 10 مرداد
مراسم اربعین حسینی در مسجد ولیعصر(عج) برگزار می‌شود
آن سوی رتبه 117 چه حقیقتی پنهان است؟
چرا زلنسکی به دنبال خدمات گسترده استارلینک است؟
برنامه قطعی برق گیلان فردا یکشنبه 11 مرداد 1405 |خاموشی برق رشت یکشنبه
مهران مدیری در نقش مرد سه هزار چهره
سهم 45 درصدی سامانه‌های سرمایشی از مصرف برق تهران
مقابله رزمندگان حزب‌الله با نفوذ یگان ویژه رژیم صهیونیستی
تحولات خاورمیانه محور؛ تماس وزرای خارجه عربستان، ترکیه و کویت
انهدام باند سرقت 30 میلیاردی با همدستی پسر خانواده
قدوس و پرسپولیس، فقط برای جذب فالوور
درخشش شناگر ایرانی در قزاقستان؛ هومر عباسی طلایی شد
شایعات درباره تخلیه نقاطی از هرمزگان بی‌اساس است
ورود بیش از 40 هزار مهاجر به سئوتا؛ اروپا در برابر موج جدید مهاجرت
بلومبرگ: کشتی حامل گاز قطر هنگام عبور از تنگه هرمز مورد اصابت قرار گرفت
هشدار امنیتی جدید آمریکا در خاورمیانه؛ پروازها ممکن است مختل شود
قتل هولناک مادر با 80 ضربه چاقو؛ اعتراف تکان‌دهنده پسر 19 ساله در دادگاه
نان کامل در گرو برنامه کامل
افسر سابق ارتش اسرائیل: طرح محاصره زمینی ایران نشانه استیصال راهبردی است
افشای جزئیات جدید از تجاوز مشترک آمریکا و عربستان به مقرهای حشدالشعبی
بارش، رعدوبرق و باد شدید در راه پایتخت
هشدار پلیس راهور درباره موج بازگشت اربعین؛ خواب‌آلودگی رانندگان عامل اصلی تصادفات
جزئیات قتل جوان تهرانی؛ درگیری خیابانی با چاقوکشی پایان یافت
دولت از شرکت‌های پتروشیمی و پالایشی چقدر طلب دارد؟
طعنه بن‌گویر به اسپانیا و درخواست برای مهاجرت ساکنان غزه
نورنما | آتش‌سوزی گسترده در لوکیشن فیلم‌برداری
چرا قیمت میوه گران شده است؟
علت افزایش قیمت طلا و سکه چه بود؟
سفیر ایران از افزایش خدمات مرزی و رضایت زائران ایرانی در عراق خبر داد
افزایش اجاره مسکن بیش از 25 درصد مجاز نیست
خسارت سنگین زلزله در ژاپن؛ نجات مفقودشدگان ادامه دارد
محرومیت 10 کمک‌داور از قضاوت در نیم‌فصل نخست لیگ برتر
قیمت نقره امروز شنبه 10 مرداد 1405+ جدول قیمت ها
طلاق بر سر شستن یک پیراهن فوتبالی
رقابت با چین؛ چالش بزرگ سیاست خارجی آمریکا
آخرین اخبار استخدامی آموزش و پرورش امروز شنبه 10 مرداد 1405
ماجرای حذف 10 هزار میلیارد تومان سود بانک تجارت از صورت‌های مالی چه بود؟
علت صدای انفجار در کمربندی اسلام‌آباد غرب مشخص شد
واردات کالاهای اساسی از گمرکات سراسر کشور
پایان حساب‌های بانکی فراموش شده؛ حساب‌های خود را یکجا ببینید
تداوم فشار فروش سهام با افزایش ریسک‌های سیاسی
واکنش به شایعات درباره گوشت برزیلی؛ سلامت محموله‌های وارداتی تأیید شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 10 مرداد 1405+ جدول قیمت انواع سکه و طلا