×
بین الملل
شناسه خبر : 316033
تاریخ انتشار : جمعه 1405/02/18 ساعت 23:52
مرشایمر: اقدامات ترامپ علیه ایران به نفع امریکا نیست

مرشایمر: اقدامات ترامپ علیه ایران به نفع امریکا نیست

استاد دانشگاه شیکاگو گفت: اقدامات آمریکا در برابر ایران به هیچ وجه به نفع ایالات متحده تمام نخواهد شد.

نورنیوز- گروه بین الملل: مرشایمر در رابطه با حوادث شب گذشته در تنگه هرمز، با اشاره به شکننده بودن توافق آتش‌بس میان ایران و آمریکا تاکید کرد: آمریکا درک می‌کند که گزینه نظامی در قبال ایران دراختیار ندارد.

وی با اشاره به اینکه تنها دلیل آمریکا برای محاصره دریایی این بود که بمباران ایران نتیجه‌بخش نبود، تاکید داشت که ایرانیان در برابر این فشار نیز مقاومت خواهند کرد.

این استاد دانشگاه شیکاگو بار دیگر با تاکید بر اینکه آمریکا از گزینه نظامی علیه ایران برخوردار نیست تصریح کرد که اقدامات آمریکا در برابر ایران به هیچ وجه به نفع ایالات متحده تمام نخواهد شد.

وی با اشاره به سیاست‌های آمریکا در قبال ایران گفت: «ما شکست خوردیم. این یک شکست فاجعه‌بار برای آمریکا است. ایالات متحده و علی‌الخصوص رئیس‌جمهور ترامپ می‌توانند وانمود کنند که ما کارت‌ها را دراختیار داریم... و در نهایت پیروز خواهیم شد اما چنین اتفاقی رخ نخواهد داد.»

مرشایمر تاکید کرد: «ما به هیچ‌یک از اهداف‌مان دست نیافتیم. ایران درحال حاضر کنترل تنگه هرمز را دراختیار دارد و ساختار پایگاه‌های‌مان در منطقه ویران شده است.»

وی در ادامه با اشاره به اینکه آمریکا برای تقابل با ایران از دیگر نقاط آسیا به خاورمیانه تجهیزات آورده بود، عنوان کرد که واشنگتن با این کار موضع خود در برابر چین را تضعیف کرده است.

این تحلیلگر سیاسی در ادامه با اشاره به مذاکرات ایران و آمریکا اظهار داشت که ایران در پیشنهاد خود در مرحله بعد آتش‌بس به دنبال یک معمار امنیتی در منطقه است که تضمین کند دیگر مورد حمله قرار نمی‌گیرد و تحریم‌ها نیز برداشته می‌شوند. به نقل مرشایمر، مسئله هسته‌ای آخرین مرحله‌ای خواهد بود که ایران به دنبال مذاکره بر سر آن است.

مرشایمر همچنین اشاره کرد که اسرائیل و لابی‌ این کشور در آمریکا تمام تلاش خود را خواهند کرد که هرگونه توافق معنادار میان ایران پ ایالات متحده تضعیف شود.

وی تاکید کرد که هرگونه توافق که باعث بهبود اقتصاد ایران شود، معماری امنیتی در منطقه برپا کند، باعث غرامت گرفتن ایران شود و تهران را مسئول تنگه هرمز باقی بگذارد، اسرائیل را دیوانه خواهد کرد.

مرشایمر با ابراز بدبینی نسبت به آتش‌بس کامل در منطقه تصریح کرد که اسرائیل با حملات خود به لبنان به دنبال تضعیف هرگونه آتش‌بس است.

این استاد دانشگاه با اشاره به فعالیت‌های تبلیغاتی حرفه‌ای ایران علیه آمریکا (از جمله محتواهای لگویی) عنوان کرد که تهران در جذب مخاطبان جوان بسیار موفق بوده است.


کلید واژگان
ایرانآمریکامرشایمر
اخبار مرتبط
توهم ترسناک نتانیاهو و اشتباه مرگبار ترامپ در تهران
دوشنبه 1405/02/21 ساعت 15:19
توهم ترسناک نتانیاهو و اشتباه مرگبار ترامپ در تهران
روزنامه القدس عربی با استناد به تحلیل‌های جان مرشایمر نوشت: جنگ با ایران می‌تواند به نماد افول راهبردی آمریکا تبدیل شود؛ نبردی که به‌زعم نویسنده نه‌تنها به اهداف واشنگتن نرسیده، بلکه شکاف‌های عمیق در محاسبات سیاسی و نظامی ایالات متحده را آشکار کرده است.
ترامپ به دنبال پایان جنگ با ایران پیش از سفر به چین است
شنبه 1405/02/19 ساعت 09:58
آتلانتیک:
ترامپ به دنبال پایان جنگ با ایران پیش از سفر به چین است
مجله آتلانتیک گزارش داد دونالد ترامپ با هدف جلوگیری از طولانی شدن جنگ در خاورمیانه، به دنبال پایان دادن به درگیری با ایران پیش از سفر احتمالی به چین است.
تحلیل مرشایمر از بحران ایران و عملکرد ترامپ
پنج‌شنبه 1405/02/17 ساعت 16:55
تحلیل مرشایمر از بحران ایران و عملکرد ترامپ
جان مرشایمر، نظریه‌پرداز برجسته روابط بین‌الملل، با انتقاد از عملکرد دولت ترامپ گفت: ایران در درگیری با آمریکا پیروز شده و نتیجه مذاکرات نیز این موضوع را روشن می‌کند.
مرشایمر: ایرانیان هرگز در برابر فشار نظامی تسلیم نخواهند شد
شنبه 1405/02/05 ساعت 14:12
مرشایمر: ایرانیان هرگز در برابر فشار نظامی تسلیم نخواهند شد
استاد دانشگاه شیکاگو با تأکید بر ملی‌گرایی عمیق ایرانیان گفت آمریکا راهبردی برای پیروزی ندارد و پایان بحران تنها از مسیر توافق مذاکره‌شده ممکن است.
مرشایمر: محاصره تنگه هرمز اقتصاد جهانی را در لبه پرتگاه سقوط قرار می‌دهد
دوشنبه 1405/01/24 ساعت 21:03
مرشایمر: محاصره تنگه هرمز اقتصاد جهانی را در لبه پرتگاه سقوط قرار می‌دهد
استاد دانشگاه شیکاگو و نظریه‌پرداز مطرح آمریکایی درباره تصمیم آمریکا مبنی بر محاصره تنگه هرمز گفت: این اقدام نه تنها بیهوده بلکه غیرسازنده نیز هست و اقتصاد جهانی را در لبه پرتگاه سقوط قرار می‌دهد.
نظرات

آخرین اخبار
پیام رهبر ،مسئولیت اجزای مؤثر در فرآیند مذاکره را تبیین کرد
عزاداری شب چهارم محرم 1448 مسجد ولی عصر (عج) خوزستانی های مقیم تهران
عاشورا، جدال جاودان حقیقت با قدرت
اولیسه در مسیر زیدان و پلاتینی
توافق ایران و آمریکا امتیازات گسترده ای به تهران می دهد
توافق صلح در ایران، روز شکرگزاری در پاکستان
لغو سفر هیات ایرانی به ژنو به دلیل تداوم حملات به لبنان
وزیر امور خارجه: هدایت‌های دلسوزانه رهبر انقلاب، پشتوانه‌ صیانت از عزت ملی است
نمایش درخشان وفایی؛ صعود مقتدرانه به ووهان چین
رامین رضاییان خلاق‌ترین‌ بازیکن جام جهانی شد
بازتاب گسترده تفاهم‌نامه ایران و آمریکا/ رسانه ها، افراد و محافل سیاسی چه گفتند؟
سطح هشدار مسافرت به ایران کاهش می یابد
رکورد 18 ساله 50 متر قورباغه ایران شکسته شد
مهلت دو ماهه مقاومت به صهیونیست ها برای خروج از لبنان
ونس: متن توافق با ایران به کنگره ارسال شد
لفاظی دوباره ترامپ: خبر پرداخت 300 میلیارد دلار به ایران جعلی است
عبور بدون هزینه کشتی‌های تجاری از تنگه هرمز به مدت 60 روز
جامعه جهانی در برابر جنایات صهیونیست‌ها مسئول است
کاپیتان چک بهترین بازیکن دیدار مقابل آفریقای جنوبی شد
آمریکا مسئول اجرای آتش‌بس است
ترامپ: درگیری‌ها در همه جبهه‌ها باید پایان یابد
احتمال لغو تحریم‌های هسته‌ای ایران توسط اتحادیه اروپا
نورنما | ما‌ بی‌قرار،منتظر روضه مانده ایم؛اصلا تمام سال فدای محرمت...
ضربه پلیس امنیت اقتصادی به شبکه قاچاق در تهران
تهران و دوشنبه در مسیر گسترش همکاری‌ اقتصادی
توقف جمهوری چک مقابل آفریقای جنوبی با پنالتی
نیمار بازی هائیتی را از دست داد
تغییرات در فروش ایران خودرو+جزئیات
رهبر انقلاب درباره تفاهم‌نامه ایران و آمریکا: نظر دیگری داشتم، اما اجازه دادم
آمریکا تحریم‌های جدید علیه لبنان اعمال کرد
برترین‌های روز نخست جام تختی کشتی آزاد مشخص شدند
حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات آینده
نورویدئو | صلح پس از جنگ، آزمون دشوار منطقه و جهان
تبریک امیر قطر به پزشکیان بابت امضای توافق با آمریکا
39 کشور درباره رفع تحریم‌ها علیه ایران همصدا شدند
محاصره دریایی ایران پایان یافت
محکومیت جنایات شهرک نشینان در کرانه باختری توسط 8کشور عربی
ناگفته های یک دکترین ناشناخته؛ نقش موشک‌های بارانی در پیروزی جنگ رمضان
هشدار تند مسکو به ناتو
دفاع جدی ونس از تفاهم ایران و امریکا؛ واشنگتن مقابل نتانیاهو ایستاد
شتاب نوسازی ناوگان اتوبوسرانی در پایتخت
ادامه تنش در جنوب لبنان با وجود امضای تفاهم اسلام آباد
ایران-نیوزیلند هفتمین بازی پرتماشاگر جام جهانی شد
یادداشت تفاهم ایران و آمریکا به کنگره رسید
پیگیری پرونده جنایات جنگی در دادسرای تهران
برنامه دور دوم بازی‌های جام جهانی 2026+جدول
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت دهم
آلمان در انتظار اجازه ایران برای ورود به تنگه هرمز
ناکامی اسرائیل در حملات علیه جنوب لبنان
ارائه خدمات درمانی به 40000 مجروح در جنگ رمضان