×
بین الملل
شناسه خبر : 315901
تاریخ انتشار : جمعه 1405/02/18 ساعت 16:27
وزیر امور خارجه آمریکا چشم به راه پاسخ ایران

وزیر امور خارجه آمریکا چشم به راه پاسخ ایران

وزیر امور خارجه آمریکا در سفر اخیر خود به ایتالیا ابراز امیدواری کرد که پاسخ ایران به اصلاحیه اخیر پیشنهاد آمریکا برای خاتمه جنگ آغازگر روندی جدی در مذاکرات باشد و البته درادامه گفت:اگر شلیک‌های ایران متوقف نشود، ما به سمت آنها شلیک خواهیم کرد.

نورنیوز- گروه بین الملل: «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا روز جمعه بار دیگر ادعاهای بی‌اساس و نخ‌نماشده علیه جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت در منطقه غرب آسیا را تکرار کرد.

روبیو بعد از دیدار با پاپ در سفر به ایتالیا، به خبرنگاران گفت: « من درمورد وضعیت ایران و خطرات ناشی از رژیم ایران با پاپ صحبت کردم. داشتن سلاح هسته‌ای توسط ایران غیرقابل قبول است».

شبکه «راشاتودی» به نقل از وی گزارش داد: «هرگونه تلاش ایران برای ایجاد اقتدار برای کنترل ناوبری در تنگه هرمز غیرقابل قبول خواهد بود».

این دیپلمات آمریکایی ادامه داد: «برخی از کشورهای اروپایی مانع از استفاده ما از پایگاه‌های ناتو در مواقع اضطراری و بحرانی شده‌اند و در ماموریت‌های ما مانع‌تراشی کرده‌اند».

روبیو با بیان اینکه «ما امروز منتظر پاسخی از سوی ایران هستیم و امیدواریم که در را برای مذاکرات جدی باز کند»، اظهار داشت: «موضع رئیس جمهور ترامپ واضح است و او می‌گوید که ایران تهدیدی است و این باید مورد توجه قرار گیرد».

طبق این گزارش، وی در ادامه تهدیدهای پوشالی آمریکا علیه ایران مدعی شد: «اگر شلیک‌های ایران متوقف نشود، ما به سمت آنها شلیک خواهیم کرد. ما با نابودی موشک‌اندازها و قابلیت‌های دریایی و هوایی ایران به اهداف عملیات خشم حماسی دست یافتیم».

وزیر خارجه آمریکا با ادعای اینکه حزب‌الله تضعیف شده اما همچنان قادر به انجام عملیات و ایجاد آسیب است، گفت: «حزب‌الله یک سازمان خطرناک است و ما با ایران درمورد آن مذاکره نخواهیم کرد، مگر برای توقف تأمین مالی آن».

روبیو در این‌باره ادامه داد: «ما فقط با دولت لبنان مذاکره خواهیم کرد و به دنبال یک دولت مشروع هستیم که بدون تهدید شبه‌نظامیان توسط مردم و همسایگانش، حکومت کند».

وی با ادعای اینکه حزب‌الله تهدیدی برای لبنان، رژیم صهیونیستی و همسایگانش است، افزود: «مسیحیت، با گسترش اسلام رادیکال تهدید می‌شود».

این مقام آمریکایی تهدید کرد: «ما به ایرانی‌ها اجازه نخواهیم داد که از پهپادها و قایق‌های کوچک برای تهدید کشتی‌های ما استفاده کنند و آن شناورها را نابود خواهیم کرد».

روبیو درباره حملات تجاوزکارانه شب گذشته به نقاطی در جنوب ایران و نقض آتش‌بس توسط آمریکا نیز مدعی شد: «آنچه دیروز درمورد ایران اتفاق افتاد، جدا از عملیات خشم حماسی است. اگر آنها به سمت ما موشک شلیک کنند، ما پاسخ خواهیم داد».

راشاتودی به نقل از وی گزارش داد: «خط قرمز ما مشخص است؛ اگر آمریکایی‌ها تهدید شوند، به منبع حملات حمله خواهیم کرد. همه موافقند که ایران نمی‌تواند به سلاح هسته‌ای دست یابد، اما باید اقدامی واقعی در مورد آن انجام شود».

وزیر خارجه آمریکا ادعا کرد: «در حال حاضر، تقریباً ۷۰ نفتکش وجود دارد که نیروهای ما از ورود یا خروج آنها به بنادر ایران جلوگیری می‌کنند».روبیو اظهار داشت: «آمریکا باید امروز پاسخ ایران به پیشنهاد آتش‌بس را دریافت کند. ایران اکنون ادعا می‌کند که حق کنترل خط کشتیرانی جهانی را دارد و ما اجازه چنین کاری را نخواهیم داد».

وی با انتقاد از اسپانیا به دلیل مخالفت با استفاده آمریکا از پایگاه‌هایش برای حمله به ایران، گفت که واشنگتن در حال بررسی واکنش مناسب به مادرید بعد از پایان جنگ است.

این دیپلمات آمریکایی با بیان اینکه واشنگتن تصمیم گرفته فقط ۱۴ درصد از نیروهایش در آلمان را خارج کند، توضیح داد: «همیشه طرحی برای انجام برخی تغییرات در ناتو وجود داشته است».


فارس
اخبار مرتبط
آناتولی: واشنگتن زیر فشار  برای پایان جنگ با ایران
جمعه 1405/02/18 ساعت 21:42
آناتولی: واشنگتن زیر فشار برای پایان جنگ با ایران
خبرگزاری آناتولی در گزارشی نوشت: همزمان با مطرح شدن احتمال دستیابی به توافق میان واشنگتن و تهران در روزهای آینده، دولت آمریکا با فشارهای فزاینده اقتصادی و سیاسی برای پایان دادن به جنگ با ایران روبه‌رو شده است.
روبیو فروش 25.8 میلیارد دلار سلاح به کشورهای منطقه را تأیید کرد
جمعه 1405/02/18 ساعت 05:00
روبیو فروش 25.8 میلیارد دلار سلاح به کشورهای منطقه را تأیید کرد
بلومبرگ گزارش داد که «مارکو روبیو»، وزیر امور خارجه آمریکا فروش صدها موشک رهگیر و سایر سلاح‌ها به شرکای منطقه را در معاملاتی به ارزش 25.8 میلیارد دلار تأیید کرد.
روبیو: راه‌حلی دیپلماتیک با ایران ضروری است
چهارشنبه 1405/02/16 ساعت 00:05
روبیو: راه‌حلی دیپلماتیک با ایران ضروری است
«مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا شامگاه سه‌شنبه طی یک جلسه توجیهی در کاخ سفید ادعا کرد: «استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا و جارد کوشنر، مشاور رئیس‌جمهور این کشور به‌شدت در مسیر دیپلماتیک با ایران در حال تلاش هستند.»
سفر روبیو در میان اختلاف واشنگتن و رم بر سر جنگ ایران
یکشنبه 1405/02/13 ساعت 15:21
سفر روبیو در میان اختلاف واشنگتن و رم بر سر جنگ ایران
مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا در بحبوحه حملات لفظی ترامپ علیه پاپ و اختلافات واشنگتن با رم بر سر جنگ ایران، به واتیکان و ایتالیا سفر می‌کند.
نظرات

آخرین اخبار
آیا ویپ به ترک سیگار کمک می کند؟
کشف روشی که مغز بعد از انجماد بازهم فعال می شود
عینک‌های و آویز هوشمند در راهند
چگونه در شرایط بحران تغذیه سالم داشته باشیم؟
بن گویر : باید ضاحیه جنوبی بیروت را با خاک یکسان کنیم!
انفجار در بوستون آمریکا /علت یا خسارات احتمالی در هاله ای از ابهام
دستور پزشکیان به دولت و دانشگاه ها برای مدیریت و حل بحران آب
مشاور سابق اوباما: بی‌اعتمادی ایران ریشه در تجربه شکست‌خورده معامله با ترامپ است
دومین قهرمانی متوالی پاری‌سن‌ژرمن؛ آرسنال در حسرت اولین جام اروپا ماند
گزارش نیویورک تایمز از روابط پرتنش ترامپ و ونس
بیانیه سفارت ایران در پاسخ به اتهامات سازمان اطلاعات و امنیت دانمارک
زمان انتشار فهرست نهایی تیم ملی اعلام شد/قلعه نویی: انتخاب 26 نفر سخت است
اف-15 آمریکا دچار سانحه شد
نواف سلام: از طرف تمام لبنانی ها با اسرائیل مذاکره کردیم!
پزشکیان برای مدیریت انرژی کت از تن درآورد
طوفان گردوغبار در راه مشهد
خبر خوب از اصفهان؛ زاینده رود فردا جاری می شود
تاج: نگاه ما به تیم فوتبال امید برای جام جهانی 2030 است
نگاه ایران به محور مقاومت ناتوی ایران است
جهش قیمت گواهی اسقاط/ سقف ارزش چقدر شد؟
توقف یک کشتی تجاری به سمت بنادر ایران از سوی آمریکا
پکن تهدید به تلافی کرد/ تنش تجاری چین و اروپا بالا گرفت
مرکز پشتیبانی پهپادی در وزارت دفاع به‌زودی راه‌اندازی می‌شود
مدیریت تنگه هرمز توسط نیروهای مسلح با اقتدار کامل اعمال می شود
«سرایا السلام» از ساختار سیاسی جریان صدر جدا می‌شود
جزئیات جدید از تلفات نیروهای آمریکایی در حمله انتقامی ایران
هگست چه پیامی را آشکارا گفت و چه چیزی را نگفت؟
حمله پهپادی اسرائیل به لبنان؛ 2 نظامی زخمی شدند
بازار طلا و ارز در رکود؛ عرضه از تقاضا پیشی گرفت
آغاز تخلیه نخستین محموله خودروهای ترانزیتی
معاون دفتر پزشکیان: رفتارهای کودکانه چند عنصر اشتباهی را نباید جدی گرفت
طلایی‌پوشان اصفهان بهترین تیم ایرانی قاره کهن شدند
نورنما | وضعیت خوب بخشی از دریاچه ارومیه
گزارش تصویری | اعتراضات در مقابل مرکز نگهداری مهاجران بازداشت شده در آمریکا
شکست جدید ترامپ در دادگاه/ حکم حذف نام او از مرکز کندی
رشد 47 درصدی مبادلات در میانه‌ تنش‌های نظامی
فرصت تازه برای مالکان خودروهای ورود موقت
هشدار نارنجی هواشناسی فعال شد؛ این 6 استان مراقب باشید
قهرمانی ایران در کشتی فرنگی نوجوانان آسیا؛6 طلا کار را تمام کرد/تبریک پزشکیان و قالیباف
نویسنده و کارگردان باسابقه تئاتر درگذشت
چند درصد از پول بلیت پروازهای لغو شده به مسافران بازگردانده شد؟
جزئیات سفر هیات امنیتی عراق و اقلیم کردستان به تهران
آخرین موضع آموزش‌وپرورش درباره تأثیر قطعی معدل در کنکور
چرا بیت‌کوین از جمع 10 دارایی برتر جهان خارج شد؟
اعتراف هاآرتص: بازگشت به برجام یک رؤیا است
ولید جنبلاط: خلع سلاح اجباری حزب‌الله، باعث جنگ داخلی در لبنان می شود
شوی تبلیغاتی ترامپ با چاشنی تحریف توافق/ تحریم‌های جدید آمریکاهمزمان باادامه محاصره دریایی
اموال 74 نفر به اتهام همکاری با دشمن در گلستان ضبط شد
روسیه با ارمنستان سر سنگین شد! فراخواندن سفیر از ایروان
نوشیدنی‌های ممنوعه در گرما؛ چای پررنگ، قهوه و نوشابه کم‌آبی را تشدید می‌کنند