×
بین الملل
شناسه خبر : 315545
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/02/16 ساعت 23:20
ترامپ: توافق انجام خواهد شد اما هرگز ضرب‌الاجلی در کار نخواهد بود

در گفتگو با خبرنگاران؛

ترامپ: توافق انجام خواهد شد اما هرگز ضرب‌الاجلی در کار نخواهد بود

ترامپ امروز چهارشنبه به وقت محلی در مراسم بزرگداشت مادران نظامیان در کاخ سفید، در حالیکه به دلیل پیامدهای جنگ علیه ایران به دنبال راهکاری برای خروج از این بحران است، ادعا کرد: ایران می‌خواهد مذاکره کند و به یک توافق برسد.

نورنیوز- گروه بین الملل:  دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا بار دیگر در اظهاراتی متناقض و تکرار ادعاهای خود مبنی بر اینکه ایران خواستار توافق است، مدعی شد که واشنگتن درباره ایران «خیلی خوب» عمل می‌کند و در ۲۴ ساعت گذشته گفت وگوهای «بسیار خوبی» داشته‌ایم.

 ترامپ امروز چهارشنبه به وقت محلی در مراسم بزرگداشت مادران نظامیان در کاخ سفید، در حالیکه به دلیل پیامدهای جنگ علیه ایران به دنبال راهکاری برای خروج از این بحران است، ادعا کرد: ایران می‌خواهد مذاکره کند و به یک توافق برسد.

رئیس جمهور آمریکا در حالیکه بر خلاف ادعاهایش، به اذعان رسانه‌های آمریکایی در دستیابی به اهدف خود در جنگ علیه ایران ناکام مانده است، مدعی شد: «ما در ایران خیلی خوب عمل می‌کنیم. همه‌چیز خیلی روان پیش می‌رود و خواهیم دید چه اتفاقی می‌افتد. آنها می‌خواهند به توافق برسند، می‌خواهند مذاکره کنند.»

ترامپ که به دلیل زیاده خواهی‌های خود مسیر توافق با را با مشکل مواجه کرده است، ادعا کرد: «ما با افرادی سر و کار داریم که بسیار خواهان رسیدن به توافق هستند و خواهیم دید آیا می‌توانند توافقی ارائه دهند که برای ما رضایت‌بخش باشد یا نه.»

وی با بیان این ادعا که «ما اوضاع را کاملا تحت کنترل داریم» و در حالیکه برای دستیابی به توافق مدنظر خود در تلاش است، از محاصره دریایی ایران که نقض حقوق بین الملل بشردوستانه است دفاع کرد و مدعی شد: محاصره دریایی آمریکا برای جلوگیری از ورود و خروج کشتی‌ها از بنادر ایران «مانند دیواری فولادی که هیچ‌کس از آن عبور نمی‌کند» است.

او ادامه داد: «خواهیم دید که آیا آنها موافقت می‌کنند یا خیر و اگر موافقت نکنند، کمی بعد موافقت خواهند کرد. بنابراین اوضاع همین است و فکر کردم شاید بخواهید کمی در مورد آن صحبت کنید.»

مجادله ترامپ و خبرنگار بر سر ایران

ترامپ در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اینکه شما با حریفی در ایران روبرو هستید که حاضر به تسلیم شدن نیست، با او مجادله کرد و مدعی شد: چرا می‌گوئید تسلیم نمی‌شوند؟ شما که این را نمی‌دانید.

خبرنگار گفت: آنها چند روز پیش به کشتی‌های آمریکایی شلیک کردند. رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به او با بیان اینکه «چند روز پیش یعنی خیلی وقت پیش است»، مدعی شد: آنها به شدت به دنبال توافق هستند.

رئیس جمهور آمریکا همچنین با بیان اینکه «ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد»، بار دیگر مدعی شد: اگر ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد، جهان را به گروگان خواهد گرفت.

ترامپ در جمع خبرنگاران همچنین مدعی شد: «توافق انجام خواهد شد، اما هرگز هیچ ضرب‌الاجلی وجود نخواهد داشت.»

 

رئیس جمهور آمریکا همچنین ادعا کرد که آمریکا در ۲۴ ساعت گذشته درباره ایران «گفت‌ وگوهای بسیار خوبی» داشته است.

ترامپ بار دیگر با تمجید از حملات خود به ایران مدعی شد: اگر همین الان، ایالات متحده ایران را رها کند، این کشور برای بازسازی خود به ۲۰ سال زمان نیاز خواهد داشت.

اظهارات و اقدامات متناقض مقامات آمریکا و به ویژه شخص ترامپ، در حالی است که کاخ سفید تلاش دارد هم‌زمان دو پیام متناقض را پیش ببرد؛ از یک‌سو تاکید بر ادامه فشار حداکثری بر ایران و از سوی دیگر مسیر مذاکره برای دستیابی به توافق.

در همین حال، افزایش قیمت انرژی به یکی از پیامدهای اصلی جنگ علیه ایران تبدیل شده و بر بازارهای جهانی نفت تاثیر گسترده ای داشته است که کارشناسان هشدار می‌دهند در صورت تداوم وضعیت فعلی، احتمال نوسان بیشتر در بازار انرژی وجود دارد.

با این وجود، مقام‌های آمریکایی همچنان ادعا دارند که سیاست فشار و اقدامات نظامی در کنار دیپلماسی، بخشی از راهبرد واشنگتن برای وادار کردن ایران به پذیرش توافق مورد نظر آمریکا است.

ترامپ این بار در گفت‌وگو با شبکه پی‌بی‌اس ایران را تهدید کرد

رئیس جمهور آمریکا در ادامه تهدیدات خود اعلام کرد که  اگر ایران از این فرصت استفاده نکند، آمریکا دوباره «با قدرت» آن را بمباران خواهد کرد.

دونالد ترامپ رئیس دولت تروریست آمریکا که تمام طرحها و پروژه های خصمانه و تروریستی اش در برابر ایستادگی و مقاومت حماسی مردم و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران تحت زعامت رهبر معظم  انقلاب به شکست مفتضحانه منجر شده است، بار دیگر آرزوهای خود را به عنوان خواسته های ایران بازنویسی و تکرار کرد و مدعی شد که ایران به هر قیمتی خواهان توافق با ‌آمریکا است.

وی مدعی شد که آمریکا با ایران در حال گفت‌وگو است و امکان رسیدن به یک توافق بررسی می‌شود.

رئیس دولت تروریست آمریکا بار دیگر ادعاهی واهی خود مبنی بر تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته ای را تکرار کرد و مدعی شد اجازه چنین کاری را به ایران نخواهد داد.

ترامپ که کاملا در برابر ایران مستأصل شده است، مدعی شد که اگر ایران با توافق موافقت نکند، به‌زودی با پیامدهای آن روبرو خواهد شد.

وی در ادامه دروغهای بزرگ خود ادعا کرد که افرادی در داخل ایران خواهان توافق با آمریکا هستند و واشنگتن با آنها در تماس است.

ترامپ همچنین در گفت‌وگو با شبکه PBS به زعم خود از وجود فرصتی برای پایان دادن به جنگ با ایران خبر داد و همزمان درباره پیامدهای از دست رفتن این فرصت هشدار داد.

وی بار دیگر به زبان پوشالی تهدید ازسرگیری تجاوز نظامی متوسل شد  وادعا کرد:  اگر ایران از این فرصت استفاده نکند، آمریکا دوباره «با قدرت» آن را بمباران خواهد کرد.

ترامپ گفت که اعزام استیو ویتکاف و جرد کوشنر برای مذاکرات در حال حاضر بعید است.

وی در ادامه ادعا کرد که در توافق احتمالی ایران متعهد می‌شود تأسیسات هسته‌ای زیرزمینی خود را فعال نکند.

ترامپ همچنین مدعی شد که بازگشت ایران به غنی‌سازی اورانیوم پس از دوره‌ای از توقف، در چارچوب این توافق نخواهد بود.

رئیس دولت تروریست آمریکا ادعا کرد که در توافق در حال شکل‌گیری با ایران، حتی اجازه غنی‌سازی محدود نیز در نظر گرفته نشده است.

ترامپ در پاسخ به سؤالی درباره احتمال اجازه غنی‌سازی تا سطح 3.67 درصد پس از دوره تعلیق مدعی شد: این مقدار بسیار کم است، اما حتی این هم بخشی از توافق نیست.


اخبار مرتبط
بیش از نیمی از آمریکایی‌ها سیاست اقتصادی ترامپ را تائید نمی‌کنند
پنج‌شنبه 1405/02/17 ساعت 04:12
بنا بر نتایج یک نظرسنجی؛
بیش از نیمی از آمریکایی‌ها سیاست اقتصادی ترامپ را تائید نمی‌کنند
نتایج نظرسنجی مشترک نشریه اقتصادی آمریکایی فوربس و موسسه پژوهشی هریس‌ایکس (HarrisX) نشان می‌دهد که حدود 60 درصد از شهروندان آمریکا سیاست اقتصادی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات متحده را تائید نمی‌کنند.
ترامپ باردیگر تهدیدات همیشگی علیه ایران را تکرار کرد
چهارشنبه 1405/02/16 ساعت 18:08
ترامپ باردیگر تهدیدات همیشگی علیه ایران را تکرار کرد
دونالد ترامپ در پیامی در شبکه تروث سوشال نوشت: با فرض اینکه ایران با آنچه قبلاً توافق شده است موافقت کند که احتمالاً فرض بزرگی است، «خشم حماسی» افسانه‌ای به پایان خواهد رسید.
خطای محاسباتی بعدی ترامپ چه هزینه‌ای ای خواهد داشت؟
چهارشنبه 1405/02/16 ساعت 17:51
خطای محاسباتی بعدی ترامپ چه هزینه‌ای ای خواهد داشت؟
وقتی از «دزدی دریایی» به «بمباران گسترده تر» می رسید، یعنی نه استراتژی دارید نه اقتدار. اگر تنگه هرمز با این یاوه ها باز می شد، این همه عقب نشینی تکرار نمی شد. شاید خطای محاسباتی بعدی تان، هزینه ای خارج از کنترل داشته باشد.
پشت پرده خبر ترامپ از توافقی که وجود ندارد!
چهارشنبه 1405/02/16 ساعت 17:44
پشت پرده خبر ترامپ از توافقی که وجود ندارد!
در حالی که دونالد ترامپ با طرح ادعایی جدید از «توافق قبلی با ایران» سخن گفته، منابع مطلع به نورنیوز گفتند؛ هیچ توافقی میان دو کشور شکل نگرفته و روایت‌های مطرح‌شده، بخشی از فضاسازی رسانه‌ای است.
نظرات

آخرین اخبار
قیمت طلا و سکه امروز پنج شنبه 18 تیر 1405+ جدول
تأکید روسیه و کشورهای ساحل بر گسترش همکاری‌های امنیتی
چرا آرژانتین برای مسی «جان» می‌دهد و پرتغال رونالدو را «طرد» کرد؟
توانیر: امسال خاموشی ناشی از کمبود برق نداشتیم
اسموتریچ: اردوغان فردی بسیار خطرناک است
اختصاص 11 پرواز فوق‌العاده شیراز ـ مشهد برای مراسم تشییع
آلمان اظهارات ترامپ علیه اعضای ناتو را تحریک‌آمیز خواند
بیانیه وزارت خارجه درباره حملات آمریکا؛ تهران بر دفاع از امنیت ملی تأکید کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنج شنبه 18 تیر 1405
شرایط ثبت‌نام خودروی کوییک GX-L اعلام شد + لینک ثبت نام
یارانه نقدی تیرماه 1405چه زمانی واریز می شود + جزییات
از بین‌الحرمین تا صحن رضوی؛ ؛ وداع آخر با «رهبر شهید» در مشهد پایتخت معنوی ایران
جنایت در تبریز؛ وقتی کل کل‌های اینستاگرامی به «چاقوکشی» ختم می‌شود
کربلا در تسخیرِ اشک و حماسه؛ وداعِ 4 میلیونی با «رهبر شهید» تاریخ‌ساز شد
گنجی که بی‌صدا مرزهای جهان را فتح کرد
درباره تنگه‌ای که تفاهم میان ایران و آمریکا را به چالش کشید
جزئیات دریافت کارت آزمون ترمیم سابقه تحصیلی
تداوم حملات کوبنده نیروهای مسلح ایران به پایگاههای آمریکا؛ انفجارهای مهیب در بحرین
عبور نفتکش‌ها از تنگه هرمز تقریباً به صفر رسید
محدودیت تردد در جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال
مستندسازی مسیر تشییع رهبر شهید از تهران تا مشهد
حسین؛ حماسه جاودان انسان
آماده‌باش 4 هزار اتوبوس برای جابه‌جایی زائران تشییع رهبر شهید
زلزله‌ای که «دیوار تحریم» را لرزاند؛ فراخوان جهانی برای نجات ونزوئلا
پالتیکو: اروپا پس از تحولات ایران دیگر نمی‌تواند به آمریکا تکیه کند
ناکامی جدید منچستریونایتد؛ شوامنی در آستانه تمدید با رئال مادرید
قیمت نفت پس از تشدید تنش‌ها افزایش یافت
پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه 18 تیر 1405
سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه احضار شد
خشم ترامپ ناشی از قدرت نرم ایران
جنگ، انتقام و جهاد
لیست خرید تارتار فاش شد؛ پرسپولیس به دنبال شکار سه لژیونر
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکا به پنج استان
آخرین وضعیت تردد در محورهای شمالی کشور
بارش‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه چقدر افزایش یافت؟
جام جهانی 2026 | برنامه بازی‌های امشب پنجشنبه 18 تیر
پاداش 3 میلیونی برای معرفی ماینرهای غیرمجاز
بدرقه خورشید
تردد قطارهای مسیر تهران-مشهد متوقف شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنجشنبه 18 تیر 1405 +جدول
حضور 4700 مهمان خارجی از 27 کشور در مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد
عذرخواهی دبیر ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب از مردم
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 18 تیر 1405+ جدول
مجوز استفاده از هوش مصنوعی در امتحانات دانشگاه آزاد صادر شد
ترامپ مدعی پیروزی شد: به نسبت 20 به 1 ضربه زدیم
بقائی: اروپا در قبال مشارکت در تجاوز علیه ایران پاسخگو باشد
دبیرکل سازمان ملل: ایران و آمریکا خویشتنداری کنند
چرا جت اختصاصی ترامپ در مسیر بازگشت از ترکیه زمین‌گیر شد؟
میکروب هلیکوباکتر پیلوری علت خطرناک‌ترین سرطان معده
پایان مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید در کربلای معلی ؛ مشهد چشم انتظار است