×
اجتماعی
شناسه خبر : 315027
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/02/14 ساعت 22:58
دستگیری کلاهبردار 8 هزار میلیاردی معروف به پدر موبایل ایران

دستگیری کلاهبردار 8 هزار میلیاردی معروف به پدر موبایل ایران

رییس پلیس آگاهی هرمزگان گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی استان در یک عملیات غافلگیرانه کلاهبردار حرفه‌ای مشهور به «پدر موبایل ایران» با 8 هزار میلیارد ریال کلاهبرداری را هنگام خروج از بندرعباس دستگیر کردند.

نورنیوز- گروه اجتماعی: سرهنگ علی لشکری، افزود: این مرد حدوداً ۵۰ ساله که با هویت جعلی و نام اختصاری (ع.ع) فعالیت می‌کرد با فریب بیش از ۷۵۰ نفر در استان اصفهان، بیش از هشت هزار میلیارد ریال کلاهبرداری کرده و متواری شده بود.

وی توضیح داد: متهم با معرفی خود به عنوان مدیرعامل شرکت و عضو هیئت‌مدیره یک هلدینگ و واردکننده رسمی تلفن همراه و تجهیزات هوشمند، اعتماد گسترده‌ای جلب کرده بود که پس از حدود یک سال فرار و زندگی مخفیانه بین اصفهان و بندرعباس، سرانجام با اقدامات فنی، شیوه و شگردهای پلیسی در یکی از ایست‌وبازرسی‌های استان هرمزگان توسط کارآگاهان زبده مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی در دام قانون افتاد.

از قیمت نازل موبایل تا سود ۴۵ درصدی

سرهنگ لشکری خاطرنشان کرد: حدود چهار سال پیش، فردی با نام مستعار (ع.ع)، شرکتی را با وعده فروش موبایل و تجهیزات هوشمند با قیمت‌های نازل راه‌اندازی کرد.

وی اضافه کرد: این ترفند اولیه او را قادر ساخت تا مشتریان زیادی را جذب کند و پس از کسب شهرت با ایجاد حساب‌های کاربری در اینستاگرام، وعده‌های جذاب و تبلیغات گسترده را آغاز کرد و مردم را به خرید و همچنین سرمایه‌گذاری با نرخ سود بالا تشویق کرد.

به گفته این مقام پلیس هرمزگان ،کلاهبردار یاد شده برای جلب اعتماد سریع‌تر ، حتی به سرمایه‌گذاران اولیه سود ۴۵ درصدی پرداخت می‌کرد که این شگرد باعث شد تا تعداد قربانیانش به سرعت افزایش یابد و در نهایت این مرد شیاد با اجرای نقشه خود موفق شد مبالغ هنگفتی را از این طریق به جیب زده و پرونده کلاهبرداری کلان خود را رقم بزند.

فرار از قانون و بازی سایه

وی افزود: با افزایش تعداد شاکیان و نزدیک شدن به افشای پرونده کلاهبرداری، متهم با ادعای مهاجرت به کانادا تلاش کرد شاکیان را گمراه کند.

رئیس پلیس آگاهی استان هرمزگان ادامه داد: این ادعا صرفاً نمایشی برای فریب بود و این کلاهبردار حرفه‌ای، با تغییر هویت، چهره و شغل خود به “سرمایه‌گذار در امور ملکی”، از اصفهان به هرمزگان گریخت و قصد داشت با استفاده از موقعیت جغرافیایی این استان و امکان خروج از کشور، خود را از دسترس قانون دور نگه دارد.

کمین قانون در مسیر خروج

رئیس پلیس آگاهی استان ادامه داد: متهم با نام مستعار«ع.ن» حدود هشت ماه در بندرعباس به همراه خانواده خود سپری کرد و در این مدت وی با تأسیس یک بنگاه املاک، جذب سرمایه شهروندان در امور ملکی، گرفتن پروژه‌های ساخت مسکن، سعی در عادی‌سازی حضور خود داشت و همزمان افراد را به سرمایه‌گذاری تشویق می‌کرد که پلیس آگاهی استان هرمزگان با پیگیری‌های شبانه‌روزی، ردپای او را یافت.

رئیس پلیس آگاهی استان هرمزگان اعلام کرد: با رصد دقیق اطلاعاتی و به‌کارگیری روش‌های فنی پیشرفته، هویت واقعی و محل اختفای وی مشخص شد.

وی خاطرنشان کرد: متهم در حالی که قصد داشت از بندرعباس به سمت یکی از جزایر و سپس خروج از کشور حرکت کند در یک عملیات غافلگیرانه توسط مأموران پلیس آگاهی در یکی از ایست‌وبازرسی‌های استان دستگیر شد و در مخفیگاه وی کارت‌ها و بروشورهای تبلیغاتی کلاهبرداری که با ظواهر فریبنده تلاش برای جذب قربانیان را داشت کشف شد.


اخبار مرتبط
دندانپزشک قلابی در مشهد به دام افتاد؛ طبابت در منزل اجاره ای
پنج‌شنبه 1405/02/24 ساعت 13:46
دندانپزشک قلابی در مشهد به دام افتاد؛ طبابت در منزل اجاره ای
فرمانده انتظامی کلان‌شهر مشهد از دستگیری یک دندانپزشک قلابی به همراه دو همدستش خبر داد. به گفته سرهنگ محمد چراغ، این افراد در یک منزل اجاره‌ای به‌صورت غیرقانونی خدمات دندانپزشکی ارائه می‌کردند که با اقدام پلیس شناسایی، دستگیر و محل فعالیتشان پلمب شد.
ترفند عجیب باند وام فوری؛ پول وام قبل از رسیدن به دست صاحبش ناپدید می‌شد!
چهارشنبه 1405/02/23 ساعت 12:04
ترفند عجیب باند وام فوری؛ پول وام قبل از رسیدن به دست صاحبش ناپدید می‌شد!
باند کلاهبرداری وام‌های 4 درصدی در مشهد با وعده پرداخت تسهیلات فوری، ده‌ها نفر را فریب داد و میلیاردها تومان به جیب زد. متهم اصلی با دسترسی به سیم‌کارت و حساب بانکی قربانیان، مبالغ وام را به حساب اعضای باند منتقل می‌کرد تا این که در عملیات پلیس کلانتری شهید هاشمی‌نژاد به دام افتاد.
دستگیری فرد حمله‌کننده به ایست بازرسی بسیج در چگنی
سه‌شنبه 1405/02/15 ساعت 14:57
دستگیری فرد حمله‌کننده به ایست بازرسی بسیج در چگنی
فرمانده سپاه ناحیه چگنی از شناسایی و دستگیری فرد حمله‌کننده به ایست بازرسی بسیج در این شهرستان خبر داد؛ بسیجی مجروح هم اکنون تحت مراقبت پزشکی است.
سارق 70 میلیاردی طلا دستگیر شد
دوشنبه 1405/02/14 ساعت 21:57
سارق 70 میلیاردی طلا دستگیر شد
فرمانده انتظامی نطنز از دستگیری سارق 70 میلیاردی طلا در کمتر از 72 ساعت در نطنز خبر داد.
دستگیری سارق زورگیر حرفه‌ای در ساوه
شنبه 1405/02/12 ساعت 16:15
دستگیری سارق زورگیر حرفه‌ای در ساوه
پس از تماس یک شهروند در خصوص زورگیری، مأموران پلیس آگاهی ساوه با شگردهای اطلاعاتی پیشرفته، سارق را شناسایی و در یک عملیات متوقف کردند. متهم به پنج فقره سرقت اعتراف کرد.
دستگیری قاتل در پیشوا در کمتر از یک ساعت
جمعه 1405/02/11 ساعت 20:31
دستگیری قاتل در پیشوا در کمتر از یک ساعت
فرمانده انتظامی شهرستان پیشوا از وقوع یک فقره قتل در محله قاسم‌آباد خبر داد و اعلام کرد: مأموران پلیس با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی، موفق شدند قاتل را که از اتباع غیرمجاز بود، کمتر از یک ساعت پس از حادثه شناسایی و بازداشت کنند.
نظرات

آخرین اخبار
نورنما | مسیر شگفت انگیز راه آهن دورود به اندیمشک در ایران زیبا
چرخش استراتژیک در کاراکاس؛ چرا ونزوئلا پس از سال‌ها به رژیم صهیونیستی نزدیک شد؟
حضور یکپارچه مردم در چهلمین روز تشییع تاریخی وتدفین «آقای شهید ایران »
گفت‌وگوی تلفنی بن زاید و ترامپ؛ بررسی محورهای همکاری امارات و آمریکا
توافق آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و دولت موقت سوریه برای حل پرونده پادمانی
دیپلماسی علمی در محاصره؛ پنتاگون نگران «نشت فناوری» به ایران، چین و روسیه
آمریکا رئیس دیوان بین‌المللی کیفری را تحریم کرد
اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی 2 دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب
شمسی پور قهرمان کشتی فرنگی جوانان جهان شد
واکنش محسن رضایی به ادعای ترامپ درباره مالکیت بر تنگه هرمز
نساجی 0 - 1 استقلال / صدر جدول آبی باقی ماند +فیلم خلاصه بازی
تعطیلی ادارات و بانک‌ها فردا چهارشنبه 28 مرداد؛ اسامی استان‌ها اعلام شد
قالیباف: با اعمال فشار بیشتر بر ایران، نمی‌توان به امتیازاتی دست یافت
پخش زنده بازی النصر و الدرعیه امروز سه شنبه در جام پادشاهی عربستان
تقویم کامل بازی‌های استقلال و تراکتور در مسابقات آسیایی
عملیات جدید یمن در جنوب استان الحدیده
قطع زنجیره تأمین ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن توسط ایران
جنگ 40 روزه معادلات امنیتی منطقه را تغییر داد
قطعی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 28 مرداد + جدول خاموشی
گزارش تصویری از مراسم بزرگداشت چهلمین روز تشییع تاریخی و تدفین «آقای شهید ایران»
مراسم چهلم رهبر شهید در تهران؛ وداعی که پس از 40 روز همچنان تازه است
درخشش خیره‌کننده نمایندگان تکواندوی ایران در پاکستان
انفجارهای مهیب در دبی؛ آیا امارات هدف حمله مستقیم قرار گرفته است؟
ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان؛ تغییر در ترکیب
نقطه عطف دانشگاه علم و فرهنگ؛ تاسیس دانشکده هوش مصنوعی
خلاصه و نتیجه بازی تراکتور و سپاهان امروز سه شنبه در رقابت های لیگ برتر ایران
پخش زنده بازی سپاهان و تراکتور امروز سه شنبه 27 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
حادثه امنیتی در تنگه هرمز؛ کشتی باری هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت
یزد در چهلم رهبر شهید انقلاب، یکپارچه به میدان می‌آید
خلاصه و نتیجه بازی استقلال و نساجی امروز سه شنبه در رقابت های لیگ برتر ایران
بازگشت شکوه طلا؛ چرا قیمت طلا دوباره به سمت 4400 دلار حرکت می‌کند؟
واکنش گروسی به حمله پهپادی اوکراین به نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا
پخش زنده بازی استقلال و نساجی امشب سه شنبه 27 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
دستور پزشکیان برای تکمیل فوری پروژه ملی نشانه‌گذاری مکان‌محور (GNAF)
حمله به سوریه چگونه شکل گرفت؟
پرچمدار بازی‌های آسیایی؛ چه کسی جایگزین آتوسا گلشادنژاد شد؟
اعلام 11 مرد آبی‌ها برابر نساجی
جزئیات افزایش سقف تسهیلات ساخت، خرید، جعاله و ودیعه مسکن
محدودیت‌های جدید علیه مسلمانان در تگزاس
بخش دوم گزارشِ دولت به مردم امشب پخش می‌شود
اجماع قوای سه گانه بر لزوم اصلاح احکام برنامه هفتم پیشرفت
تاکید وزیر میراث فرهنگی بر آغاز فصل جدید همکاری‌های گردشگری ایران و ازبکستان
محسن کمالیان چشم از جهان فروبست
به خانه برگشتم
پاسخ بریتانیا به ادعای نتانیاهو درباره «جمهوری اسلامی انگلیس»
زیر چکمه‌های سربازان ایرانی دفن خواهید شد
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا چهارشنبه 28 مرداد
بالاخره صدای اعتراض از دمشق شنیده شد!
پیش بینی قیمت دلار فردا چهارشنبه 28 مرداد
برنامه قطعی برق تهران فردا چهارشنبه 28 مرداد+ لینک