×
بین الملل
شناسه خبر : 314485
تاریخ انتشار : شنبه 1405/02/12 ساعت 19:08
نبیه بری: اهانت به نمادهای دینی و ملی در لبنان مردود است

نبیه بری: اهانت به نمادهای دینی و ملی در لبنان مردود است

نبیه بری رئیس پارلمان این کشور در پی انتشار مطالب و ویدئوهای جنجالی درباره برخی شخصیت‌های دینی در لبنان،با محکوم کردن هرگونه اهانت به نمادهای دینی و ملی، از دستگاه قضایی خواست با عاملان این اقدامات برخورد کند.

نورنیوز- گروه بین الملل: به گزارش روزنامه الاخبار، نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان با محکوم کردن هرگونه اهانت به نمادهای دینی و ملی، تأکید کرد که این‌گونه اقدامات از سوی هر طرف و در هر رسانه‌ای، چه در فضای رسانه‌ای و چه مجازی، مردود است.

وی همچنین از دستگاه قضایی خواست تا به‌سرعت برای برخورد با افرادی که به حرمت و کرامت نمادهای دینی بی‌احترامی می‌کنند، وارد عمل شود.

بری در ادامه هشدار داد که تنها برنده اختلافات داخلی و درگیری میان لبنانی‌ها، طرفی است که پیش‌تر اقدام به تخریب اماکن مذهبی از جمله صومعه راهبه‌ها در یارون، مسجد بنت جبیل و حسینیه الدویر کرده است.

در همین حال، ابراهیم الموسوی، نماینده پارلمان و عضو فراکسیون «وفاداری به مقاومت»، نیز با انتقاد از پخش محتوای توهین‌آمیز از سوی یکی از شبکه‌های تلویزیونی، اعلام کرد که این اقدام، شامل انتشار ویدئوهای تمسخرآمیز علیه یک نماد دینی و ملی و همچنین مقاومت بوده است.

وی این اقدام را محکوم کرد، آن را در تضاد با منافع ملی و ارزش‌های اخلاقی دانست و افزود که چنین رفتارهایی به نفع دشمن تمام می‌شود.

الموسوی همچنین نسبت به تلاش برای ایجاد فتنه و شکاف داخلی در شرایطی که لبنان با حملات رژیم صهیونیستی مواجه است، هشدار داد و از نهادهای قضایی خواست با رسانه‌هایی که به تحریک اختلافات مذهبی دامن می‌زنند، برخورد کنند.

پیش از این نیز جوزف عون، رئیس جمهور لبنان، شیخ احمد قبلان، مفتی جعفری این کشور به همراه حریان‌ها و احزاب مختلف درباره هر گونه تعرض به روسای طوایف و رهبران مذهبی و معنوی در این کشور هشدار داد.

این واکنش‌ها پس از انتشار تصاویر و مطالبی در شبکه‌های اجتماعی علیه برخی شخصیت‌های مذهبی، از جمله بشاره پطرس الراعی، رهبر کلیسای مارونی لبنان، شکل گرفت که با انتقادات گسترده‌ای روبه‌رو شد.

در همین زمینه، پخش یک ویدئوی بحث‌برانگیز از سوی شبکه ال‌بی‌سی که الهام‌گرفته از یک بازی رایانه‌ای بود و در آن به شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان اشاره شده بود، نیز موجب خشم بخشی از افکار عمومی و افزایش حساسیت‌ها در فضای داخلی لبنان شده است.

این تحولات در حالی رخ می‌دهد که نگرانی‌ها درباره تشدید تنش‌های داخلی و تأثیر آن بر وحدت ملی لبنان افزایش یافته است.


اخبار مرتبط
نبیه بری: لبنان بخشی از توافق تهران با واشنگتن است
چهارشنبه 1405/02/16 ساعت 22:26
نبیه بری: لبنان بخشی از توافق تهران با واشنگتن است
رئیس پارلمان لبنان گفت: سید عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران به طرف لبنانی اطمینان داده است که لبنان بخشی از هر توافق با واشنگتن برای توقف درگیری‌ها خواهد بود.
توهین جدید صهیونیست‌ها به مقدسات دینی
چهارشنبه 1405/02/16 ساعت 21:39
توهین جدید صهیونیست‌ها به مقدسات دینی
تصویر منتشر شده در فضای مجازی در رابطه با توهین یک نظامی اسرائیلی به مجسمه مریم مقدس در جنوب لبنان، بار دیگر خشم و انزجار و نفرت جهانی از ارتش رژیم اشغالگر را برانگیخت.
نبیه بری: تجاوزات اسرائیل در آتش‌بس  تشدید شد
جمعه 1405/02/11 ساعت 23:19
نبیه بری: تجاوزات اسرائیل در آتش‌بس تشدید شد
رئیس پارلمان لبنان گفت: این به اصطلاح آتش‌بس به اسرائیل اجازه داده است تا تجاوز خود را به شکلی بی‌سابقه و بدون دخالت واشنگتن که از آن حمایت کرده است، تشدید کند.
دفتر نبیه بری اظهارات رئیس‌جمهور لبنان را رد کرد
چهارشنبه 1405/02/09 ساعت 20:16
دفتر نبیه بری اظهارات رئیس‌جمهور لبنان را رد کرد
دفتر نبیه بری خاطرنشان کرد: سخنان رئیس جمهور در مقابل هیئت‌های اقتصادی دقیق نیست و همچنین اظهارات او در مورد توافق 2024 و مسئله مذاکرات نیز دقیق نمی‌باشد.
دفتر نبیه بری: مخالف مذاکرات مستقیم با اسرائیل هستیم
چهارشنبه 1405/02/09 ساعت 06:40
در پاسخ به ادعای برخی رسانه‌ها؛
دفتر نبیه بری: مخالف مذاکرات مستقیم با اسرائیل هستیم
دفتر رسانه‌ای «نبیه بری» رئیس مجلس نمایندگان لبنان بار دیگر بر مخالفت مذاکرات مستقیم با رژیم اشغالگر اسرائیل تاکید و اعلام کرد که «اعتماد بین رئیس مجلس و حامیانش مانند کوه‌ها محکم است و با بوق های اطلاعات نادرست متزلزل نخواهد شد.»
نظرات

آخرین اخبار
افشاگری آکسیوس درباره کمبود تسلیحات در جنگ علیه ایران
گروسی و وزیر خارجه پاکستان درباره تحولات منطقه رایزنی کردند
پزشکیان اصلاحیه آیین‌نامه داخلی مجلس را ابلاغ کرد
افکار عمومی آمریکا علیه جنگ با ایران است
رودخانه‌های خوزستان در خطر
بیمارستان ارتش در مهران آماده خدمت‌رسانی به زائران اربعین شد
دیدار اژه‌ای با خانواده شهید موسوی در قم
استقرار 700 پاکبان برای خدمت به زائران در مرز مهران
تردد بیش از یک میلیون و 113 هزار زائر حسینی از مرزهای اربعینی
اژه‌ای: بعثت ملت ایران با خون شهدا رقم خورد
انفجارهای کنترل‌شده در جهرم از فردا
بقائی: آمریکا مقصر بحران تنگه هرمز است
هشدار مهم اربعین: بدون ویزا به مرز چذابه نروید
خلاصه و نتیجه بازی پرسپولیس و پیرامیدز مصر امروز یکشنبه 4 مرداد
افشای نقشه جنگ علیه ایران
کنگره آمریکا؛ رمزگشایی از نقشه جنگ در لباس قانون
چه کسی زلنسکی را به تقابل با ایران سوق داد؟
پیام صریح ایران به آمریکا درباره تنگه هرمز
جدول ساعت قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا دوشنبه 5 مرداد ماه
مصرف برق ایران رکورد زد؛ عبور از 75 هزار مگاوات
شوک پرسپولیس به قهرمان آفریقا؛ سرخ‌ها پیروز شدند
پشت پرده فشار گراهام به ترامپ برای حمله به ایران
پیام تسلیت پزشکیان در پی درگذشت خواهر آیت الله نور مفیدی
ضرورت هوشمندی و بصیرت مردم در حفظ وحدت و یکپارچگی ملی
تسلیت لاوروف برای شهادت ملوان ایرانی درحمله اوکراین
جهاد و مقاومت؛ تنها راه مقابله با آمریکا و رژیم صهیونیستی است
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 4 مرداد 1405
رای نهایی پرونده پژمان جمشیدی صادر شد
پایانه مرزی شلمچه به نام شهید تنگسیری نامگذاری می‌شود
نیرنگ تازه تل‌آویو برای آینده غزه
سومین پهپاد، تنش روسیه و رومانی را شعله‌ور کرد
هاکی‌بازان همدانی روی سکوی آسیا؛ ایران جهانی شد
عراقچی: اقدام کی‌یف علیه کشتی ایرانی بی‌پاسخ نمی‌ماند
بررسی وضعیت تراستی‌ها
رشد چشمگیر ظرفیت نیروکاهی
آرامکو همچنان در آتش
تحرکات تازه اسرائیل در جنوب سوریه؛ نفوذ به حومه درعا
حماس: آتش‌زدن مساجد در کرانه باختری جنایتی فاشیستی است
هیچ راه حل نظامی وجود ندارد
نورویدئو | درخشان در سینما ، دلپسند برای مردم
استارت والیبال ایران برای فتح آسیا؛ 15 بازیکن به اردو دعوت شدند
چهار شایستگی، محور برنامه درسی جدید آموزش و پرورش شد
تداوم انسداد شبانه در جاده هراز
پیام تبریک دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران به‌مناسبت ثبت جهانی قلعه الموت
نورویدئو | بازی تازه ترامپ ؛ چرا می خواهد ایران را مقابل جهان قرار دهد ؟
رونمایی روسیه از غول دریایی 9500 تنی
مربی سابق پرسپولیس در آستانه پیوستن به استقلال
موج میلیونی اربعین در جاده‌ها؛ مهران همچنان پرترددترین مرز کشور
نورنما | 5 مکان در مشهد که رهبر شهید انقلاب، با آن خاطره داشتند
موج میلیونی زائران اربعین؛ سماح 2 میلیونی شد