نورنیوز- گروه حوادث: صابر جودی،مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: ساعت ۱۲:۰۲ روز جمعه ۱۱ اردیبهشتماه ۱۴۰۵، گزارشی مبنی بر وقوع تصادف زنجیرهای بین یک دستگاه خودروی پراید، سمند و یک موتورسیکلت در کیلومتر ۴ محور آذرشهر به گنبرف، محدوده سد ینگجه، از طریق اورژانس به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان اعلام شد.
وی افزود: بلافاصله یک تیم عملیاتی از پایگاه امداد و نجات داشکسن شهرستان آذرشهر با یک دستگاه آمبولانس و سه نیروی عملیاتی به محل حادثه اعزام شدند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان آذربایجان شرقی گفت: پس از حضور نجاتگران در صحنه و انجام ارزیابیهای اولیه مشخص شد این حادثه ۸ مصدوم داشته است.
جودی خاطرنشان کرد: نجاتگران هلالاحمر ضمن ایمنسازی صحنه و انجام اقدامات اولیه، با همکاری عوامل اورژانس اقدام به انتقال مصدومان کردند که یک نفر از مصدومان توسط آمبولانس هلالاحمر به بیمارستان شهید مدنی آذرشهر منتقل شد.