×
بین الملل
شناسه خبر : 314249
تاریخ انتشار : جمعه 1405/02/11 ساعت 20:15
حملات بی سابقه حزب‌الله به اهداف نظامی رژیم صهیونیستی

حملات بی سابقه حزب‌الله به اهداف نظامی رژیم صهیونیستی

با وجود ادامه تحرکات ارتش اسرائیل و حملات موشکی و پهپادی این رژیم به مناطق مختلف لبنان، میدان جنگ شاهد حملات بی سابقه حزب‌الله به اهداف نظامی رژیم صهیونیستی است.

نورنیوز- گروه بین الملل: عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در سایه نقض مداوم آتش بس در لبنان ادامه دارد. با وجود ادامه تحرکات ارتش اسرائیل و حملات موشکی و پهپادی این رژیم به مناطق مختلف لبنان، میدان جنگ شاهد حملات بی سابقه حزب‌الله به اهداف نظامی رژیم صهیونیستی است.

سرتیپ حسن جونی کارشناس مسائل نظامی به حملات تاثیرگذار حزب‌الله به اهداف نظامی متنوع رژیم صهیونیستی و سرنگونی یک هواپیمای شناسایی از نوع «هرمس ۴۵۰» در منطقه نبطیه در شمال لیطانی و همچنین هدف قرار دادن یک توپ ۱۵۵ میلی‌متری در یارین در جنوب و اصابت یک خودروی زرهی حامل مهمات در شهرک شومیرا در شمال رزمین‌های اشغالی که منجر به زخمی شدن ۱۲ نظامی صهیونیست شد، اشاره و تاکید کرد که قوای پهپادی حزب الله لبنان در حال حاضر بزرگترین چالش برای ارتش صهیونیستی است.

وی توضیح می‌دهد که حزب الله از قابلیت‌های نظارتی پیشرفته‌ای برخوردار است که به آن امکان می‌دهد مختصات اهداف دشمن را با دقت تعیین کند، این موضوع نیازمند اشراف گسترده اطلاعاتی است که کل منطقه عملیات را پوشش دهد.

در همین راستا، عبدالقادر عراضه روزنامه‌نگار عرب زبان به چهارمین هشدار صادر شده توسط ارتش رژیم صهیونیستی اشاره کرده و افزود که هشدار جدید تخلیه توسط تل آویو، از ساکنان ۸ روستا می‌خواهد که آنها را تخلیه کرده و به فاصله هزار متری از آنها دور شوند. این اتفاق نشانه‌ای از گسترش منطقه حائل به سمت شمال لبنان است.

در تحولات جدید روستاهایی مانند بنت جبیل و القنطره شاهد هدف قرار گرفتن تانک‌های مرکاوا بوده‌اند، در حالی که حملات به منطقه صور و مناطق شمال لیطانی ادامه دارد. کارشناسان مسائل نظامی تاکید دارند که سیاست فشار و هشدار تخلیه که اشغالگران صادر می‌کنند، با هدف تخلیه کامل جنوب از ساکنان آن است.

از سوی دیگر، آمارها نشان می‌دهد که ۱ میلیون و ۲۴۰ هزار لبنانی، یعنی یک چهارم کل جمعیت این کشور، طبق آخرین طبقه‌بندی سازمان ملل، از ناامنی غذایی رنج می‌برند. مناطق بنت جبیل، مرجعیون، صور، نبطیه و بعلبک الهرمل بالاترین نرخ‌ ناامنی غذایی را ثبت کرده‌اند که این آمار در نتیجه تخریب ۹۵۶ هکتار از اراضی کشاورزی، یعنی ۲۲ درصد از مجموع مساحت زیر کشت کشور و توقف فعالیت ۷۸ درصد از کشاورزان جنوب لبنان به وقوع پیوسته است.

«زیاد ناصرالدین» کارشناس مسائل اقتصادی معتقد است که نرخ بیکاری به ۳۶ درصد و تورم به ۲۵ درصد افزایش یافته است، که نرخ‌های بی‌سابقه‌ای در تاریخ لبنان است. وی اشاره می‌کند که خسارات روزانه جنگ بین ۱۵۰ تا ۱۶۰ میلیون دلار است و خسارات کاهش درآمد در بخش کشاورزی تنها در سال ۲۰۲۴ حدود یک میلیارد دلار تخمین زده شده است.


نظرات

آخرین اخبار
الجزیره به نقل از منبع ایرانی: توقف جنگ در تمام جبهه‌ها شرط اصلی است
نخستین اظهارنظر پیاتزا بعد از ورود به تهران چه بود؟
هشدار فرانسه درباره عواقب گزینه نظامی آمریکا علیه تنگه هرمز
تسلط ایران بر گلوگاه اینترنت منطقه و تعیین «مجوز عبور»
چرا رهبران جمهوری‌خواه از رأی‌گیری برای ادامه جنگ با ایران خودداری کردند؟
قزاقستان میزبان مسابقات جهانی بزرگسالان شد
ایران دهها جنگنده و پهپاد آمریکایی را در جنگ اخیر سرنگون کرد
ویزای تمام اعضای تیم فوتبال ایران در جام جهانی 2026 صادر می‌شود
مدیر اطلاعات ملی آمریکا استعفا داد
ادعاهای تکراری ترامپ: ایران مشتاق رسیدن به توافق است
تل‌آویو در تله صمود؛ شکست بزرگ بدون جنگ مستقیم
کاروان پاراوزنه‌برداری یک طلا و یک برنز گرفت
عاصم منیر وارد تهران شد
واکنش سفارت ایران به آلمان در پی اتهام‌زنی بی‌اساس
معمای پرکاری پاکستان!
هند موشک بالستیک کوتاه‌برد آزمایش کرد
تاثیر مثبت جام جهانی بر تولید ناخالص داخلی کانادا
تجمع اعتراضی هزاران نفر از مردم کوبا مقابل سفارت آمریکا
انتقاد پوتین از وضعیت فساد در رژیم کی‌یف
گنبد آهنین و نفربر ارتش اسرائیل زیر حملات حزب الله
اعتراض صدراعظم آلمان به خشونت صهیونیست ها در کرانه باختری
تیم ملی آمریکا مقصد بعدی گواردیولا است؟
اضافه کاری کارکنان بعد از ساعت 13 ممنوع!
یمن: تجاوز جدید با پاسخ قاطع روبرو خواهد شد
تحریم‌های ضدایرانی به هرمز کشیده شد
بقائی: تجاوز آمریکا «غیرضروری» نبود بلکه «مجرمانه» بود
رهبران 7 کشور غربی شهرک سازی در کرانه باختری را محکوم کردند
روبیو ادعا کرد: همه دوست داریم شاهد توافق با ایران باشیم
امتحانات خردادماه در گلستان غیرحضوری شد
پاکستان و آمریکا در اتصال ریلی با هم همکاری می کنند
محاصره و فشار بر باریکه غزه شدت بیشتری گرفت
شکایت گل‌گهر از چادرملو به نفع پرسپولیسی ها
رویترز: یک تیم مذاکره‌کننده قطری در تهران حضور دارد
روابط عمومی سپاه: مذاکره، صحنه دیگری از کارزار میدان نبرد است
وزیر نفت: مردم بهینه انرژی مصرف کنند
15 نفر محکوم فراری در پیشوا تحویل زندان شدند
فتوحات جدید واحدهای ارتش روسیه در اوکراین
تاجرنیا: فوتبال باید برای همه جهان غیرسیاسی باشد
مشاهده خرس سیاه آسیایی در شهر گوهران
هشدار لاوروف به احتمال ازسرگیری جنگ در منطقه خلیج فارس
بقایی: ایران صرفا خواهان احقاق خود است/رفت و آمدها به تهران تداوم همان روند دیپلماتیک است
بحرینی: محاصره دریایی مصداق جنایت جنگی است
تعرفه واردات گوشی‌های پرچمدار چقدر شد؟
حمله هوایی انتحاری حزب الله به پادگان برانیت
افزایش بهای نفت در بازارهای جهانی
پایان 10 سال حکمرانی گواردیولا بر منچسترسیتی+فیلم
کشف محموله نیم کیلویی شیشه در ملکان
برپایی 7 مرکز عرضه دام زنده در پایتخت برای عید قربان
آخرین فرصت ثبت‌نام در طرح مشارکت در تولید ایران‌خودرو
انصراف نماینده فلسطین از نامزدی نایب‌رئیسی مجمع عمومی سازمان ملل