×
فرهنگی
شناسه خبر : 313996
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/02/10 ساعت 17:42
تالار وحدت با اجرای «آن آبی ایرانی» جان تازه ای گرفت

به مناسبت روز ملی خلیج فارس؛

تالار وحدت با اجرای «آن آبی ایرانی» جان تازه ای گرفت

کنسرت ارکستر موسیقی ملی ایران با عنوان «آن آبی ایرانی» به رهبری همایون رحیمیان و خوانندگی حسین علیشاپور همزمان با روز ملی خلیج فارس در تالار وحدت برگزار شد؛ اجرایی با رویکردی ملی که تلاش داشت از طریق موسیقی، هویت تاریخی و پیوند ایرانیان با خلیج فارس را روایت کند.

نورنیوز-گروه فرهنگی: تازه‌ترین کنسرت ارکستر موسیقی ملی ایران به رهبری همایون رحیمیان و با خوانندگی حسین علیشاپور، روز دهم اردیبهشت همزمان با روز ملی خلیج فارس با عنوان «آن آبی ایرانی» در تالار وحدت تهران برگزار شد.

تالار وحدت که طی ماه‌های گذشته پس از برگزاری جشنواره موسیقی فجر به دلیل محدودیت‌ها اجرایی نداشت، این بار با میزبانی از این برنامه، دوباره جان تازه‌ای گرفت و مخاطبان هنر و فرهنگ را به تجربه‌ای ملی و فرهنگی دعوت کرد.

موسیقی به روایت هویت و تاریخ

این کنسرت با رویکردی ملی و فرهنگی، بر پاسداشت هویت ایرانی و جایگاه تاریخی خلیج فارس متمرکز بود. گروه اجرایی تلاش کرد تا از طریق موسیقی، پیوند عمیق مردم ایران با خلیج فارس و رشادت‌های دلیرمردانی که در طول تاریخ برای پاسداری از سرزمین جانفشانی کرده‌اند را روایت کند.

به گفته برگزارکنندگان، این اجرا با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موسیقی ملی فضایی سرشار از احساس، غرور ملی و همدلی ایجاد کرد تا صدای یکپارچه‌ای از عشق به وطن در دل مخاطبان طنین‌انداز شود.

پیام مقامات و یادآوری مقاومت تاریخی

محسن حاجی‌میرزایی، رئیس دفتر رئیس جمهور و مشاور ایشان، در این مراسم گفت: خلیج فارس و تنگه هرمز قلب تپنده ایران است؛ جایی که مرکز تبادلات سیاسی، فرهنگی و اقتصادی بوده و نماد مقاومت ملی در برابر ستمگران است.

او همچنین به پیشینه مقاومت ایرانیان در برابر قدرت‌های جهانی اشاره کرد و افزود: ایران هیچگاه مزاحم کشورهای منطقه نبوده، اما در برابر هر تهاجمی با اراده‌ای پولادین مقاومت کرده است. خلیج فارس همیشه فارس باقی خواهد ماند.

پیام وزیر فرهنگ و ارشاد: هنر روایتگر حماسه ملی

مهدی شفیعی، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، پیام وزیر فرهنگ و ارشاد را به مناسبت روز ملی خلیج فارس قرائت کرد. بخشی از این پیام چنین بود: خلیج فارس تنها یک نام جغرافیایی نیست؛ نشانی از تداوم هویت و تاریخ ایران است، آینه‌ای از عزت، همبستگی و صلح‌خواهی ملت ایران و یادآور ایثار فرزندان این مرز و بوم.

این پیام تأکید داشت که هنر و فرهنگ مسئولیتی بزرگ در روایت رشادت‌ها و حفظ یاد و خاطره شهدا بر دوش دارند.

ادای احترام به شهدای ملی و فرهنگی

کنسرت «آن آبی ایرانی» با یاد و گرامیداشت شهدای مدافع وطن و کودکان مظلوم میناب، شهیدان ناو دنا و شهدای نیروی دریایی ایران همراه بود.

قدردانی ویژه از مسئولان جمعیت هلال احمر، سازمان آتش‌نشانی، اورژانس و نیروی دریایی، از جمله حضور رئیس دفتر رئیس جمهور و وزیر میراث فرهنگی، از دیگر بخش‌های این برنامه بود.

حضور گسترده هنرمندان و علاقه‌مندان

از مهمانان ویژه برنامه می‌توان به حسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر، مهدی شفیعی، نوروزپور، اتابک نادری، آیدین مهدی‌زاده، حمیدرضا نوربخش، محمد اله‌باری، مانی جعفرزاده و محمدعلی مرآتی اشاره کرد. این برنامه با همکاری نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی، جمعیت هلال احمر و اورژانس تهران برگزار شد.

پایانی بر یاد و هویت ملی

کنسرت «آن آبی ایرانی» نه تنها یک اجرای موسیقایی بود، بلکه فرصتی برای بازنمایی مقاومت، هویت و غرور ملی ایرانیان محسوب شد. این رویداد نشان داد که هنر، رسانه و فرهنگ می‌توانند نقش مهمی در روایت تاریخ و پاسداری از میراث ملی داشته باشند و نام خلیج فارس را برای همیشه در حافظه نسل‌ها زنده نگه دارند.


نظرات

آخرین اخبار
پاسخ گسترده ایران به تجاوز آمریکا؛ موشک‌های ایرانی آسمان منطقه را شکافتند
نورنما | تصاویر هوایی از قبل و بعد سیل نپال
پایان هژمونی آمریکا؛ چرا جهان آرزوی شکست واشنگتن در برابر ایران را دارد؟
مخالفت قاطع مجلس با افزایش 100 درصدی تعرفه واردات خودرو
ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز «مضحک» است؛ ایران کنترل را در دست دارد
خشم ترامپ از واکنش ایران به تجاوزهای آمریکا
عارف: جنگ اقتصادی دشمن را با «فرماندهی واحد» خنثی می‌کنیم
پیام تبریک سرلشکر وحیدی به مناسبت روز پدافند هوایی: آسمان ایران نفوذناپذیر است
هراس در سفارت آمریکا؛ هشدار امنیتی فوری به شهروندان آمریکایی در خاورمیانه
تهدید متقابل وزیر خارجه اسرائیل علیه بریتانیا؛ بالا گرفتن تنش‌ها
آژانس اتمی مدعی عدم دسترسی به سایت‌های هسته‌ای ایران شد
شمس آذر 0 - تراکتور 0؛ ترمز تراکتور کشیده شد
چرخش برلین به سمت الجزایر برای پایان دادن به وابستگی گازی
پهپاد «وتر»؛ شکارچی با سرعت 260 کیلومتری روسیه از راه رسید
فراتر از سخت‌افزار؛ ضربه به توان پردازشی و هوش مصنوعی ارتش آمریکا در بحرین
پاسخ صریح عراقچی به بدعهدی آمریکا: توپ در زمین واشنگتن است
فروپاشی اقتصاد ایران، واقعیت یا جنگ روانی؟
بررسی تعطیلی کنسولگری روسیه در بن؛ آیا روابط آلمان و روسیه قطع می‌شود؟
آیا تونس به سمت انقلاب جدید می‌رود؟
پزشکیان در گفتگو با گوترش: آمریکا ناقض قوانین بین‌المللی است
پوتین در بیشکک: ترکیه شریک ممتاز روسیه است
گزارش تصویری | دومین روز سفر رئیس جمهور به قرقیزستان
قیمت نجومی بلیت دربی؛ هواداران تا 7 میلیون تومان می‌پردازند
قانون ملی هوش مصنوعی ایران نهایی شد؛ تولد «سازمان ملی هوش مصنوعی»
حماس: آمریکا و کشورهای میانجی برای توقف نقض توافق آتش‌بس اقدام کنند
تبعات جنگ ایران برای بریتانیا؛ هزینه بدهی انگلیس رکورد زد
امنیت میراث جهانی؛ توقف فعالیت معدن در حریم تخت‌جمشید
تله‌گذاری مرگبار اشغالگران؛ شکار شهروندان سوری با نقاب امدادرسانی
انگلیس اسرائیل را تحریم کرد؛ لندن علیه شهرک‌سازی صهیونیست‌ها
پنتاگون در چالش مدیریتی؛ اختلاف هگست و دریسکول به کجا ختم می‌شود؟
توقیف محموله سنگین مهمات جنگی؛ 181 قبضه سلاح غیرمجاز کشف شد
واکنش سازمان سنجش به توقف TOEFL و GRE برای ایرانی‌ها
تمدید مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1405
چرخش راهبردی اردوغان در بیشکک؛ تاکید بر نظم جهانی چندقطبی
آخرین جزئیات از تحولات جنگ ایران و آمریکا 10 شهریور ؛ از ادعای ترامپ تا توقیف نفتکش سعودی
امامعلی رحمان: بحران‌های منطقه و ایران باید از راه دیپلماتیک حل شوند
قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 10 شهریور 1405؛ سکه به مرز 222 میلیون تومان رسید
بازار خودرو منفجر شد؛ رکوردشکنی تارا با 515 میلیون تومان گرانی
خاموشی‌ها چه زمانی تمام می‌شوند؟ پاسخ مدیرعامل توانیر
غزه در آتش؛ نقض دوباره آتش‌بس با حملات گسترده ارتش رژیم صهیونیستی
علت اصلی افزایش قیمت حج اعلام شد
هشدار السیسی درباره خاورمیانه؛ جنگ نباید گسترده‌تر شود
تعلیق امتیاز منفی اعتبارسنجی مشتریان 4 بانک
تورم انرژی، موتور محرک گرانی در اروپا
رونق دیپلماسی علمی ایران؛ رشد چشمگیر همکاری‌های بین‌المللی
قیمت نقره امروز سه شنبه 10 شهریور 1405/ افت 6200 تومانی قیمت‌ها+جدول قیمت ها
انهدام انبار شیرآلات قاچاق در جنوب تهران با ارزش 40 میلیارد تومان
قالیباف: کنترل کامل تنگه هرمز در دست نیروهای مسلح ماست
بحران بدهی مصر؛ پیشنهاد جنجالی تسویه با درآمد کانال سوئز
دیوان عدالت اداری: خودروسازان مجاز به تغییر قراردادهای قبلی نیستند