×
اجتماعی
شناسه خبر : 312192
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/02/03 ساعت 08:35
مهلت ثبت درخواست وام‌های دانشجویی تمدید شد

مهلت ثبت درخواست وام‌های دانشجویی تمدید شد

صندوق رفاه دانشجویان اعلام کرد مهلت ثبت درخواست «وام تحصیلی» و «وام ودیعه مسکن متأهلی» برای نیم‌سال دوم سال تحصیلی 1404–1405 تا اطلاع ثانوی تمدید شده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: صندوق رفاه دانشجویان از تمدید مهلت ثبت‌نام وام‌های تحصیلی برای نیم سال دوم تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ و ودیعه مسکن متأهلی تا اطلاع ثانوی خبر داد.

بر این اساس مهلت تمدید وام های دانشجویان شهید بهشتی با توجه به شرایط ویژه کشور و به منظور حمایت رفاهی حداکثری از دانشجویان  بازه زمانی ثبت‌نام وام‌های دانشجویی تمدید شد.

مهلت ثبت درخواست برای «وام تحصیلی» و «وام ودیعه مسکن متأهلی» که پیش از این رو به اتمام بود،  توسط صندوق رفاه دانشجویان تا اطلاع ثانوی باز می‌باشد.

متقاضیان فوق می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه به نشانی https://refah.swf.ir برای ثبت یا تکمیل درخواست خود اقدام کنند.  این تصمیم در راستای تسهیل امور دانشجویان در شرایط پیش‌آمده برای کشور اتخاذ شده است.

احراز شرایط عمومی و اختصاصی صندوق رفاه برای دریافت وام الزامی است و هرگونه نقص مدارک یا عدم انطباق با آیین‌نامه‌ها می‌تواند موجب رد درخواست شود؛ بنابراین توصیه می‌شود متقاضیان پیش از ثبت‌نام، بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های مربوط را به‌دقت مطالعه کرده و در صورت وجود ابهام، از طریق کارشناسان امور دانشجویی مراکز و واحدهای محل تحصیل خود راهنمایی لازم را دریافت کنند.

وام تحصیلی در مقطع کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته: ۵ میلیون تومان، درمقطع کارشناسی ارشد پیوسته و ناپیوسته، دکترای حرفه‌ای: ۷.۵ میلیون تومان و در مقطع دکترای تخصصی (پیوسته، ناپیوسته، دکترای مستقیم و دستیاری): ۱۰ میلیون تومان پرداخت می‌شود.

مسئولیت کنترل و صحت سنجی مستندات، سند تعهد، شرایط ضامنین، کنترل سقف دریافت وام و تایید و رد درخواست وام دانشجویی بر عهده کاربران و معاونت دانشجویی دانشگاه‌هاست؛ از این رو معاونت دانشجویی دانشگاه قبل از تأیید نهایی و ارسال درخواست های وام به صندوق رفاه، امکان رد هر درخواست وامی را خواهد داشت.

میزان اعتبار وام های تحصیلی، ضروری و شهریه برای هر دانشگاه به صورت مجزا تخصیص داده می شود؛ از این رو ضروری است دانشگاه‌ها در چارچوب اعتبار اعلام شده نسبت به تأیید وام ها اقدام کنند و صرفًا اعتبار وام ودیعه مسکن متأهلی به صورت متمرکز خواهد بود.

ثبت شماره حساب بانک طرف تعهد و شماره شباء آن توسط دانشجویان متقاضی وام در سامانه یکپارچه صندوق الزامی است. با توجه به عدم واریز برخی از وام‌های دانشجویان توسط بانک در سال تحصیلی گذشته که منجر به مشکلاتی برای دانشجویان و همکاران اداره رفاه دانشگاه ها شده است، حتما باید نسبت به ثبت شماره شباء ۲۴ رقمی بدون ir و صرفًا با اعدادانگلیسی و همچنین فعال بودن شماره حساب به نام دانشجو اطلاع رسانی و نظارت کافی صورت پذیرد.

با توجه به ممنوعیت پرداخت وام به دانشجویان بورسیه وشاغل مطابق آیین نامه پرداخت و بازپرداخت وام‌های دانشجویی در چارچوب اعتبارات ابلاغی، شایسته است برنامه ریزی لازم برای اعطای وام به دانشجویان غیر شاغل با اولویت دانشجویان مستعد کم بضاعت انجام پذیرد.


نظرات

آخرین اخبار
تجاوز جدید اسرائیل به جنوب سوریه؛ ورود نظامیان به حومه قنیطره
عراقچی: آثار «مدرسه میناب» سند حقانیت و مظلومیت مردم ایران است
تحریم جدید آمریکا علیه یک بانک مصری به اتهام ارتباط با ایران
آخرین تحولات سیاسی_نظامی جنگ ایران و آمریکا
محدودیت ترافیکی جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه7 شهریور و تحلیل قیمت طلا
جنگ اقتصادی ترامپ به دیوار چین خورد؛چرا پکن خط قرمز جنگ اقتصادی است؟
گلوگاه جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران کجاست؟
پخش زنده بازی تراکتور و چادرملو امشب جمعه در رقابت های لیگ برتر
آخرین وضعیت ترافیک جاده چالوس و هراز؛ ترافیک نیمه‌سنگین در چند محور
صعود تیم ملی هندبال ایران به نیمه نهایی قهرمانی نوجوانان آسیا و کسب سهمیه جهانی
واژگونی مرگبار پژو پارس در محور خرم‌آباد-کوهدشت
رایزنی اروپا و غرب آسیا؛ نشست تنگه هرمز در استانبول
پاسخ شرکت برق حرارتی به ادعای قاچاق گازوئیل توسط نیروگاه‌ها
تورم مرداد 1405 اعلام شد
توانیر: کاهش 53 درصدی قطعی برق در تابستان امسال
ادامه حملات جنایتکارانه اسرائیل به جنوب لبنان
آخرین قیمت طلای جهانی امروز جمعه 6 شهریور 1405؛ طلا کاهشی شد
میدری: سیاست دولت درباره کالابرگ تغییر نکرده است
واکنش لاوروف به تحولات تنگه هرمز و شروط ایران برای اخذ عوارض ترانزیتی
محدودیت تردد در آزادراه قزوین-کرج از 6 شهریور؛ جزئیات ساعات اجرای عملیات
جهان اسلام چگونه می‌تواند قواعد بازی جهانی را تغییر دهد؟
پادشاه جوان اوگاندا در 34 سالگی درگذشت
دفاع مقدس؛ الگویی برای نقش‌آفرینی مردم در عرصه‌های مختلف
کمک 2میلیون دلاری سازمان ملل به سیل‌زدگان آسیا
قطعی برق تهران فردا شنبه 7 شهریور + لینک
ترامپ؛ استاد معامله یا استاد گران‌کردن معامله؟
پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه 7 شهریور
برگزاری رزمایش سه‌جانبه واشنگتن، سئول و توکیو
پارلمان انگلیس: جنگ ایران تورم انگلیس را بالا برد
توقیف محموله 60 هزار لیتری گازوئیل قاچاق در خوزستان
نبرد نفتی بغداد و ریاض
انفجارهای مرگبار در حسکه و لاذقیه سوریه
آماده‌باش اتوبوسرانی تهران برای ماه مهر و مدرسه
جزییات توقیف کامیون کشنده با راننده 13 ساله در آزادراه قم- کاشان
افتتاح نیروگاه گازی جدید در گلستان؛ شبکه برق تقویت می شود
نتایج آزمون دانشجومعلم ها اواخر شهریور اعلام می شود
«آژانس دوستی» برمی‌گردد
سیدحسن خمینی: ققنوس‌وار از خاکسترها بلند می‌شویم
برنامه قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا شنبه 7 شهریور+ لینک
تغییر بزرگ در اندروید؛ برنامه‌ها مجبورند حافظه کمتری مصرف کنند
کارشناس عرب: ایران ترامپ را کلافه کرده است
دیپلمات موریتانیایی سکاندار سازمان همکاری اسلامی شد
شطرنج و پوکر در برابر محاصره؛ معادله‌ای که واشنگتن حساب نکرده است
اولین کتاب نویسنده 70 ساله، پرفروش شد
دستگیری 30 لیدر آشوب دی ماه در استان مرکزی
خیز بلند آمریکا برای تصاحب 17میدان نفتی ونزوئلا
قطعی برق کرمان فردا شنبه 7 شهریور + لینک خاموشی
5 تصادف فوتی پایتخت در یک هفته
میوه و سبزی از کالابرگ حذف نشده است