×
سیاسی
شناسه خبر : 311926
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/02/02 ساعت 09:10
سپاه: دشمن به «خلا شناختی» رسید؛ پاسخ «آنی و قاطع» به هر تهدید جدید

سپاه: دشمن به «خلا شناختی» رسید؛ پاسخ «آنی و قاطع» به هر تهدید جدید

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت سالروز تأسیس این نهاد، با اشاره به نقش عملیات‌های موشکی و پهپادی در تحولات اخیر، از وارد شدن ضربات سنگین به دشمنان خبر داد و بر آمادگی کامل برای پاسخ قاطع به هرگونه تهدید جدید تأکید کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی:   به مناسبت دوم اردیبهشت، سالروز تصویب اساسنامه سپاه آمده است: سرگذشت سپاه عزیز و سرافراز در تاریخ ۴۸ ساله نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، که با آفرینش صحنه‌های شکوهمند و ممتاز در اجرای ماموریت‌های خطیر محوله از خنثی سازی توطئه گروهک‌های تروریستی ضد انقلاب برای تجزیه کشور در ماه‌های آغازین تولد نظام اسلامی تا ۸ سال دفاع مقدس برابر استکبار جهانی و رژیم بعثی صدام تا باطل سازی رویاهای شوم دشمنان داخلی و خارجی در فتنه آفرینی‌های زنجیره‌ای و هم اینک در میدان دفاع مقدس سوم و مصاف مقتدرانه و غرور انگیز برابر تجاوز و جنگ تحمیلی امریکایی صهیونی موجب مباهات و سربلندی ایران و ایرانی در پهنه گیتی است.

در ادامه بیانیه آمده است: ملت قهرمان و شریف ایران امروز به اقتدار و توانمندی‌های همه جانبه راهبردی سپاه -در کنار سایر نیروهای مسلح- که در اوج شجاعت، صلابت و رشادت با ضربات مهلک و ویرانگر موشکی و پهپادی، دشمن صهیونیستی و آمریکای تروریست و جنایتکار را به استیصال و فرسودگی کشانید، می‌بالد و با حضور بیش از ۵۰ شبانه روزی خود در خیابان، که لحظه‌ای حمایت از میدان و پشتیبانی نیروهای مسلح را رها نکرده‌اند، در واقع پدیده‌ای شگفت آور و رخدادی منحصر به فرد در تاریخ معاصر رقم زده‌اند.

سپاه تاکید کرد: حمایت و پشتیبانی اقشار و آحاد ملت ایران با دیدگاه‌ها، سلایق و شاخصه‌های متعدد و متفاوت از نیروهای مسلح «سرمایه راهبردی» برای ایران و ایرانی و میراثی قدرتمند برای عبور کشور از گذرگاه‌های حساس و سرنوشت ساز پیش رو است.

سپاه در ادامه این بیانیه به چرایی عصبانیت دشمن از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تلاش برای قرار دادن نام این نهاد قانونی در فهرست سازمان‌های تروریستی آورده است: عامل هجمه‌های سنگین تبلیغاتی و عملیات روانی بی‌وقفه امپراتوری رسانه‌ای دشمن علیه این نهاد انقلابی، پیش‌روندگی تاریخ ساز سپاه در عرصه مأموریت‌های سخت، نیمه سخت و نرم و بویژه در میدان جنگ شناختی است که شکست‌های مستمر جبهه استکبار را رقم زده است و در واقع همین نقش آفرینی‌هایی راهبردی که با پاسخ به نیازهای مردم و کشور، مسیر رشد، بالندگی، پیشرفت و سازندگی ایران عزیز را هموارتر ساخته است، عصبانیت دشمنان از این نهاد مکتبی، مردمی و انقلابی بعنوان ‌سخت ترین مانع برای دستیابی به راهبردهای ضد ایرانی، آنان را برانگیخته است.

سپاه در این بیانیه درباره حماسه آفرینی‌های سپاه در جنگ تحمیلی سوم و مقابله با تجاوز جنایتکارانه و تروریستی آمریکا و رژیم صهیونیستی تحت تدابیر و فرامین رهبر معظم انقلاب و فرماندهی کل قوا (مد ظله العالی) که در امواج صدگانه «عملیات وعده صادق ۴» تبلور پیدا کرد، افزوده است: منظومه ۱۰۰ موج عملیات ترکیبی موشکی - پهپادی به عنوان یک کل یکپارچه و الگوی روشن و هدفمند که با فلج سازی و کور کردن قدرت تشخیص نظامی دشمن، ضربات مهلک و ویرانگری بر زیرساخت‌ها و مراکز راهبردی و توان پشتیبانی آنان وارد ساخت؛ منجر به "خلا شناختی" جبهه مهاجم و تجاوزگر در میدان نبرد و متعاقباً خطاهای محاسباتی و التماس آتش بس از ایران مقتدر و سرافراز گردید.

این بیانیه با اشاره به ضرورت هوشمندی در وضعیت «سکوت در نبرد نظامی» و لزوم رصد و پایش رفتار دشمن مغرور و دغل باز در فرایند مذاکرات و دوره به اصطلاح آتش بس تاکید کرده است: به توفیق الهی و با ابتکار عمل نیروهای مسلح مقتدر کشور به ویژه «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» عمده زیرساختهای نظامی دشمن صهیونی و آمریکایی در منطقه دچار ضربه سخت و فروپاشی شده اند. سپاه پاسداران در اوج آمادگی و اراده تداوم نبرد با دشمنان مهیای مقابله قاطع، قطعی و آنی با هرگونه تهدید و تکرار تجاوز دوباره دشمنان است و در دور جدید نبرد نظامی محتمل ضربات خردکننده و فراتر از تصور دشمن را بر باقیمانده دارایی‌های آنان در منطقه وارد خواهد ساخت.

سپاه در ادامه بیانیه خود، با ترسیم دستاوردها و پیروزی‌های درخشان ایران اسلامی در جنگ تحمیلی سوم، از فروپاشی نظامی دشمن تا تسلط راهبردی نیروهای مسلح کشور بر میدان، آورده است: میدان برای ضربه به نقاط حیاتی و نمادهای بازدارندگی دشمن همچنان باز و مهیا است و پاسداران انقلاب در هم‌افزایی و همراهی سایر نیروهای مسلح و مدافعان رشید وطن اجازه احیای مغز و قلب راهبردی دشمن برای هرگونه عرض اندام را نخواهند داد.

سپاه در این بیانیه با تبریک دوم اردیبهشت ماه «سالروز تاسیس رسمی سپاه» به آحاد پاسداران انقلاب و خانواده‌های مکرم و مجاهد آنان و درود به اروح مطهر امام کبیر انقلاب آیت الله العظمی روح الله الموسوی الخمینی (ره) و امام شهید انقلاب آیت الله العظمی سید علی حسینی خامنه‌ای (قدس سره الشریف) و گرامیداشت یاد، نام، خاطره و حماسه آفرینی‌های تاریخی شهیدان همیشه جاوید این نهاد مقتدر مردمی و انقلابی، به ویژه شهدای گرانقدر جنگ های تحمیلی اول، دوم و سوم و نیز قدردانی متواضعانه از حضور پرشور، حماسی و تاریخی شبانه روزی ملت در میدان حمایت و پشتیبانی از فرزندان خود برای دفاع از وطن، آمادگی نیروهای چندگانه سپاه و بسیج مردمی برای خلق دستاوردها و شگفتانه‌های بزرگ تر از دایره فهم و محاسبه دشمن جنگ افروز و بد عهد با استفاده از کارت‌های جدید در میدان نبرد را اعلام و ضمن هوشمندی در بهره‌گیری از تجارب گران سنگ ناشی از فریبکاری دشمن خبیث در فضای مذاکره، آتش بس و سکوت نبرد نظامی، تاکید کرده است: ایران پیروز و دشمن مغلوب و زبون در جنگ تحمیلی اخیر، امروز باور عمده افکار عمومی در جهان و روایت مشترک بسیاری از رسانه های دنیا است. امروز با فروپاشی هیمنه پوشالی قدرت نظامی امریکا و رژیم صهیونیستی در آستانه ورود به نظم نوین منطقه‌ای در غرب آسیا، بدون حضور قدرت‌های بیگانه و استکباری به ویژه آمریکا و ایجاد محیطی با ثبات و امن هستیم؛ که به فضل الهی تحت هدایت‌های مقام عظمای ولایت و رهبری و فرماندهی کل قوا آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) دستاوردهای این پیروزی ها برای منطقه و جهان اسلام بیش از پیش خواهند شد.


نظرات

آخرین اخبار
ادعای خلبان اف-15 درباره مشاهده پهپادهای هماهنگ ایرانی در آسمان
پزشکیان در دیدار با شریف : هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت
رشت به آستراخان متصل شد؛آغاز پروازهای چارتری در مسیر ایران روسیه
روایت بانک مرکزی از یک سال سخت اقتصادی؛ رشد منفی و افت تولید
نعیم قاسم: اسرائیل چاره‌ای جز عقب‌نشینی از لبنان ندارد
قالیباف: قوه قضاییه در مسیر افزایش اعتماد عمومی گام برداشته است
شهباز شریف: موضوع موشک‌های بالستیک در تفاهم ایران و آمریکا مطرح نبوده است
تازه‌های تولید و پخش تلویزیون و رادیو
تحریم‌های تازه واشنگتن علیه کوبا
تخصیص 17 میلیارد دلار وام توسط آمریکا برای تسریع ساخت 10 راکتور هسته‌ای
رسانه قطری: ایران اولویت‌های خود را در مذاکرات سوئیس تحمیل کرد
حمله اوکراین به نیروگاه کرچ روسیه و قطعی گسترده برق در کریمه
نورنما | فرا رسیدن ایام سوگواری تاسوعای حسینی تسلیت باد
حماس: اسرائیل دنبال تغییر ساختار سیاسی غزه است
ریابکوف: مسکو آماده کمک به ایران در مذاکرات با واشنگتن است
شفاف‌سازی درباره عوارض تنگه هرمز
«هالند مصر» رسماً بارسایی شد
احتمال بازداشت نتانیاهو در پی توافق ایران و آمریکا
بانک مرکزی: اختلال خدمات بانکی تا پایان امشب به‌طور کامل برطرف می‌شود
نسخه خطی نادر «لهوف» رونمایی شد
پایان ماجرای جنجالی دختر گمشده نسیم‌شهر
آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن
نوراینفو |در انتظار تحقق شروط تفاهم نامه اسلام آباد
استعفای سرمربی صنعت نفت آبادان پذیرفته شد
جاده چالوس دوطرفه شد
نوراینفو | هنگام خرید ملک مستاجردار این نکات را فراموش نکنید
حملات اسرائیل به لبنان مصداق جنایت جنگی است
وزیر خارجه لبنان: مذاکره تنها راه برقراری ثبات در کشور است
پوتین: غرب برای جنگ با روسیه آماده می‌شود
تعطیلی مراکز معاینه فنی خودرو شهر تهران در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی
بلومبرگ: اسرائیل بدترین بازار جهان شد؛ بازارها از چه چیزی نگرانند؟
رئیس هیات نظارت بر رفتار نمایندگان: از نبویان رسما شکایتی وصول نشده است
تصمیم جدید درباره عبور و مرور کشتی ها از تنگه هرمز
وقوع انفجار در سلیمانیه عراق
ادعای جدید ترامپ درباره توافق هسته‌ای با ایران
کدام فرودگاه‌ها 12 تا 18 تیرماه موقتا تعطیل است؟
خبر خوش قوه قضاییه برای دانش‌آموختگان حقوق
سفارت دانمارک فعالیتش را در تهران از سرگرفت
فیفا سوت بازی ایران را به داور فینال جام جهانی 2022 سپرد
تماس هولناک، ترفند جدید کلاهبرداران برای اخاذی از خانواده‌ها
نورنما | حملات اسرائیل، شهر ساحلی باستانی صور لبنان را به لرزه درآورد
قیمت نقره امروز سه شنبه 2 تیر 1405 +جدول
ریزش بی سابقه بورس آمریکا
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 2 تیر 1405 +جدول
بازگشایی تدریجی فضای هوایی کشور آغاز شد
اعتراض رسمی گل‌گهر به برگزاری تورنمنت تعیین سهمیه آسیایی
زلاتان: مسی از پله و مارادونا هم بزرگ‌تر است
نماینده وزارت بهداشت برای مراسم تشییع رهبر شهید تعیین شد
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت پانزدهم
عضو تیم مذاکره‌کننده ایران: انحصار خرید کالای آمریکایی در تفاهم‌نامه وجود ندارد