×
سیاسی
شناسه خبر : 311926
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/02/02 ساعت 09:10
سپاه: دشمن به «خلا شناختی» رسید؛ پاسخ «آنی و قاطع» به هر تهدید جدید

سپاه: دشمن به «خلا شناختی» رسید؛ پاسخ «آنی و قاطع» به هر تهدید جدید

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت سالروز تأسیس این نهاد، با اشاره به نقش عملیات‌های موشکی و پهپادی در تحولات اخیر، از وارد شدن ضربات سنگین به دشمنان خبر داد و بر آمادگی کامل برای پاسخ قاطع به هرگونه تهدید جدید تأکید کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی:   به مناسبت دوم اردیبهشت، سالروز تصویب اساسنامه سپاه آمده است: سرگذشت سپاه عزیز و سرافراز در تاریخ ۴۸ ساله نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، که با آفرینش صحنه‌های شکوهمند و ممتاز در اجرای ماموریت‌های خطیر محوله از خنثی سازی توطئه گروهک‌های تروریستی ضد انقلاب برای تجزیه کشور در ماه‌های آغازین تولد نظام اسلامی تا ۸ سال دفاع مقدس برابر استکبار جهانی و رژیم بعثی صدام تا باطل سازی رویاهای شوم دشمنان داخلی و خارجی در فتنه آفرینی‌های زنجیره‌ای و هم اینک در میدان دفاع مقدس سوم و مصاف مقتدرانه و غرور انگیز برابر تجاوز و جنگ تحمیلی امریکایی صهیونی موجب مباهات و سربلندی ایران و ایرانی در پهنه گیتی است.

در ادامه بیانیه آمده است: ملت قهرمان و شریف ایران امروز به اقتدار و توانمندی‌های همه جانبه راهبردی سپاه -در کنار سایر نیروهای مسلح- که در اوج شجاعت، صلابت و رشادت با ضربات مهلک و ویرانگر موشکی و پهپادی، دشمن صهیونیستی و آمریکای تروریست و جنایتکار را به استیصال و فرسودگی کشانید، می‌بالد و با حضور بیش از ۵۰ شبانه روزی خود در خیابان، که لحظه‌ای حمایت از میدان و پشتیبانی نیروهای مسلح را رها نکرده‌اند، در واقع پدیده‌ای شگفت آور و رخدادی منحصر به فرد در تاریخ معاصر رقم زده‌اند.

سپاه تاکید کرد: حمایت و پشتیبانی اقشار و آحاد ملت ایران با دیدگاه‌ها، سلایق و شاخصه‌های متعدد و متفاوت از نیروهای مسلح «سرمایه راهبردی» برای ایران و ایرانی و میراثی قدرتمند برای عبور کشور از گذرگاه‌های حساس و سرنوشت ساز پیش رو است.

سپاه در ادامه این بیانیه به چرایی عصبانیت دشمن از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تلاش برای قرار دادن نام این نهاد قانونی در فهرست سازمان‌های تروریستی آورده است: عامل هجمه‌های سنگین تبلیغاتی و عملیات روانی بی‌وقفه امپراتوری رسانه‌ای دشمن علیه این نهاد انقلابی، پیش‌روندگی تاریخ ساز سپاه در عرصه مأموریت‌های سخت، نیمه سخت و نرم و بویژه در میدان جنگ شناختی است که شکست‌های مستمر جبهه استکبار را رقم زده است و در واقع همین نقش آفرینی‌هایی راهبردی که با پاسخ به نیازهای مردم و کشور، مسیر رشد، بالندگی، پیشرفت و سازندگی ایران عزیز را هموارتر ساخته است، عصبانیت دشمنان از این نهاد مکتبی، مردمی و انقلابی بعنوان ‌سخت ترین مانع برای دستیابی به راهبردهای ضد ایرانی، آنان را برانگیخته است.

سپاه در این بیانیه درباره حماسه آفرینی‌های سپاه در جنگ تحمیلی سوم و مقابله با تجاوز جنایتکارانه و تروریستی آمریکا و رژیم صهیونیستی تحت تدابیر و فرامین رهبر معظم انقلاب و فرماندهی کل قوا (مد ظله العالی) که در امواج صدگانه «عملیات وعده صادق ۴» تبلور پیدا کرد، افزوده است: منظومه ۱۰۰ موج عملیات ترکیبی موشکی - پهپادی به عنوان یک کل یکپارچه و الگوی روشن و هدفمند که با فلج سازی و کور کردن قدرت تشخیص نظامی دشمن، ضربات مهلک و ویرانگری بر زیرساخت‌ها و مراکز راهبردی و توان پشتیبانی آنان وارد ساخت؛ منجر به "خلا شناختی" جبهه مهاجم و تجاوزگر در میدان نبرد و متعاقباً خطاهای محاسباتی و التماس آتش بس از ایران مقتدر و سرافراز گردید.

این بیانیه با اشاره به ضرورت هوشمندی در وضعیت «سکوت در نبرد نظامی» و لزوم رصد و پایش رفتار دشمن مغرور و دغل باز در فرایند مذاکرات و دوره به اصطلاح آتش بس تاکید کرده است: به توفیق الهی و با ابتکار عمل نیروهای مسلح مقتدر کشور به ویژه «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» عمده زیرساختهای نظامی دشمن صهیونی و آمریکایی در منطقه دچار ضربه سخت و فروپاشی شده اند. سپاه پاسداران در اوج آمادگی و اراده تداوم نبرد با دشمنان مهیای مقابله قاطع، قطعی و آنی با هرگونه تهدید و تکرار تجاوز دوباره دشمنان است و در دور جدید نبرد نظامی محتمل ضربات خردکننده و فراتر از تصور دشمن را بر باقیمانده دارایی‌های آنان در منطقه وارد خواهد ساخت.

سپاه در ادامه بیانیه خود، با ترسیم دستاوردها و پیروزی‌های درخشان ایران اسلامی در جنگ تحمیلی سوم، از فروپاشی نظامی دشمن تا تسلط راهبردی نیروهای مسلح کشور بر میدان، آورده است: میدان برای ضربه به نقاط حیاتی و نمادهای بازدارندگی دشمن همچنان باز و مهیا است و پاسداران انقلاب در هم‌افزایی و همراهی سایر نیروهای مسلح و مدافعان رشید وطن اجازه احیای مغز و قلب راهبردی دشمن برای هرگونه عرض اندام را نخواهند داد.

سپاه در این بیانیه با تبریک دوم اردیبهشت ماه «سالروز تاسیس رسمی سپاه» به آحاد پاسداران انقلاب و خانواده‌های مکرم و مجاهد آنان و درود به اروح مطهر امام کبیر انقلاب آیت الله العظمی روح الله الموسوی الخمینی (ره) و امام شهید انقلاب آیت الله العظمی سید علی حسینی خامنه‌ای (قدس سره الشریف) و گرامیداشت یاد، نام، خاطره و حماسه آفرینی‌های تاریخی شهیدان همیشه جاوید این نهاد مقتدر مردمی و انقلابی، به ویژه شهدای گرانقدر جنگ های تحمیلی اول، دوم و سوم و نیز قدردانی متواضعانه از حضور پرشور، حماسی و تاریخی شبانه روزی ملت در میدان حمایت و پشتیبانی از فرزندان خود برای دفاع از وطن، آمادگی نیروهای چندگانه سپاه و بسیج مردمی برای خلق دستاوردها و شگفتانه‌های بزرگ تر از دایره فهم و محاسبه دشمن جنگ افروز و بد عهد با استفاده از کارت‌های جدید در میدان نبرد را اعلام و ضمن هوشمندی در بهره‌گیری از تجارب گران سنگ ناشی از فریبکاری دشمن خبیث در فضای مذاکره، آتش بس و سکوت نبرد نظامی، تاکید کرده است: ایران پیروز و دشمن مغلوب و زبون در جنگ تحمیلی اخیر، امروز باور عمده افکار عمومی در جهان و روایت مشترک بسیاری از رسانه های دنیا است. امروز با فروپاشی هیمنه پوشالی قدرت نظامی امریکا و رژیم صهیونیستی در آستانه ورود به نظم نوین منطقه‌ای در غرب آسیا، بدون حضور قدرت‌های بیگانه و استکباری به ویژه آمریکا و ایجاد محیطی با ثبات و امن هستیم؛ که به فضل الهی تحت هدایت‌های مقام عظمای ولایت و رهبری و فرماندهی کل قوا آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) دستاوردهای این پیروزی ها برای منطقه و جهان اسلام بیش از پیش خواهند شد.


نظرات

آخرین اخبار
آغاز اجرای طرح جدید بهزیستی برای سالمندان از مردادماه
قیمت خودروهای داخلی و خارجی امروز 23 تیر 1405
صعود مقتدرانه نوجوانان والیبال ایران؛ صدرنشینی با برد مقابل بحرین
برنامه مسابقات ورزشی امروز 23 تیر 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 23 تیر 1405 + وضعیت استانها
محاصره بنادر ایران، منطقه و اقتصاد جهانی را با شرایطی غیرقابل پیش‌بینی روبرو می کند
تجاوز مجدد تروریست‌های آمریکایی به شهرهای ساحلی ایران؛ پاسخ فراگیر و مستمر نیروهای مسلح
موافقت مشروط عربستان در پیوستن به توافق ابراهیم
تعطیلی سفارت آمریکا در امارات
آژیر هشدار در سفارت آمریکا در بغداد
اتهام زنی آمریکا به ایران درباره یمن / روسیه ادعای واشنگتن را رد کرد
حمله موشکی به اربیل عراق
ایران و تنگه هرمز محور نشست اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس
گزارش‌ها از تجاوز عربستان سعودی به یمن با چراغ سبز ترامپ
افزایش 9 درصدی بهای نفت در پی اعلام ازسرگیری محاصره ایران از سوی ترامپ
دیدار مدیر اف‌بی‌آی با وزیر کشور پاکستان
امارات مدعی حمله به دو نفتکش این کشور شد
حادثه دریایی در 40 مایلی شمال شرق سواحل عمان
ادعای ترامپ متجاوز: توانمندی‌های ایران را در تنگه هرمز از بین می‌بریم
نمایندگی ایران در سازمان ملل: ادعای انتقال تجهیزات نظامی به یمن کاملاً بی‌اساس است
ورود الزیدی به آمریکا و اعلام اهداف سفر وی
فشار سناتورهای دموکرات بر کاخ سفید برای شفاف‌سازی درباره فاجعه میناب
بررسی راهکارهای تسهیل خدمات کنسولی در دیدار مقامات ایران و افغانستان
وزیر خارجه عمان: سیاست انزوای ایران شکست خورده است
نقض مجدد تفاهمات؛ واشنگتن محاصره دریایی ایران را کلید زد
آتش‌سوزی گسترده در ارتفاعات بلوار رسول اعظم(ص) شیراز
استارمر خواستار از سرگیری آتش‌بس ایران و آمریکا شد
بازداشت یک فرد مسلح در نزدیکی ساختمان کنگره آمریکا
توافق ایران و تاجیکستان بر توسعه همکاری‌های حمل‌ونقل و ترانزیت
استقلال در حال بررسی میزبانی از بازی‌های آسیایی در بصره
حمله پهپادی و موشکی یمن به فرودگاه ابها در پاسخ به بمباران صنعا
نقشه راه جدید ایران و روسیه برای اتصال شبکه‌های برق
اخبار جنگ در جنوب کشور؛ تکذیب خبر انفجار در لار و سیریک
نشست علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد
گفتگوی تلفنی وزرای امورخارجه ایران و قبرس
مخالفت قاطع سازمان بین‌المللی دریانوردی با طرح ترامپ برای دریافت عوارض از تنگه هرمز
سنتکام از آماده‌سازی برای اعمال مجدد محاصره دریایی خبر داد
شنیده شدن صدای انفجار در جده
تقویت پیوند اقتصادی ایران و چین
کریم آدیمی در یک‌قدمی نیوکمپ
کنایه عراقچی به ترامپ: در دریافت عوارض از تنگه هرمز ما منصف تر خواهیم بود!
وزیر آموزش و پرورش: بازنگری در محتوای آموزشی و کتاب‌ها آغاز شد
سقوط ذخایر استراتژیک نفت آمریکا
اعتراض گسترده در یمن به حمله عربستان به فرودگاه صنعاء
قدردانی عارف از عملکرد نهادهای امدادی در مراسم وداع رهبری
محکومیت حمله به فرودگاه صنعا توسط وزارت امور خارجه ایران
ائتلاف سعودی حمله موشکی یمن را تأیید کرد
انصارالله: حمله به فرودگاه صنعا، نقض آشکار حاکمیت یمن است
علی‌اف: جمهوری آذربایجان در حال بررسی خروج کامل از شورای اروپا است
تشدید تنش‌های سایبری؛ فنلاند سفیر روسیه را احضار کرد