×
بین الملل
شناسه خبر : 219665
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/01/19 ساعت 12:42
ویتکاف ریاست هیات آمریکایی در مذاکرات با ایران را بر عهده خواهد داشت

آکسیوس؛

ویتکاف ریاست هیات آمریکایی در مذاکرات با ایران را بر عهده خواهد داشت

به گفته یکی از مقام‌های آمریکایی، این مراودات بیشتر "مذاکره درباره قالب مذاکرات" بوده است؛ آمریکا کارآمدی را در اولویت قرار داده و ایرانی‌ها خواهان مذاکرات غیرمستقیم و آهسته هستند تا امکان اعتمادسازی و ارزیابی هدف نهایی آمریکا را داشته باشند.

نورنیوز-گروه بین الملل: تارنمای خبری آکسیوس امروز به نقل از ۲ منبع آگاه نوشت که «استیو ویتکاف»، فرستاده رئیس‌جمهوری آمریکا در خاورمیانه، ریاست هیأت مذاکره‌کننده آمریکایی در مذاکرات هسته‌ای با ایران در عمان را بر عهده خواهد داشت.

به نوشته آکسیوس، تاکنون تنها رایزنی‌ها و گفت‌وگوهایی درباره نحوه انجام مذاکرات میان طرفین انجام شده که به نظر می‌رسد هنوز به راه‌حلی منتهی نشده است.  

 به گفته یکی از مقام‌های آمریکایی، این مراودات بیشتر "مذاکره درباره قالب مذاکرات" بوده است؛ آمریکا کارآمدی را در اولویت قرار داده و ایرانی‌ها خواهان مذاکرات غیرمستقیم و آهسته هستند تا امکان اعتمادسازی و ارزیابی هدف نهایی آمریکا را داشته باشند.

این تارنمای خبری نوشت که ترامپ گرچه در جریان نشست دیشب با نخست‌وزیر اسرائیل، ایران را تهدید به حمله کرد، اما او بیشتر با حامیان راه‌حل دیپلماتیک همسو است.

به گفته یک منبع آگاه، ویتکاف و جی دی ونس، معاون رئیس‌جمهوری آمریکا نیز معتقدند توافق با ایران ممکن و ارجح است با این حال تندروهایی مانند مایک والتز، مشاور امنیت ملی کاخ سفید و مارکو روبیو، وزیر امور خارجه حمایت بسیار بیشتری از اقدام نظامی کرده و نسبت به‌ احتمال دستیابی به توافق بدبین هستند.

آکسیوس به نقل از مقام های رژیم صهیونیستی نیز نوشت که بنیامین نتانیاهو پیش از موعد در جریان مذاکرات آتی ایران و آمریکا قرار گرفت؛ هر چند که این وضعیت برای نخست وزیری که به شدت از دولت های پیشین آمریکا به دلیل ارتباط با ایران انتقاد کرده بود، خجالت آور بود.

دونالد ترامپ دیشب (۱۸ فروردین) و همزمان با دیدار با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در کاخ سفید ادعا کرد: ما در حال گفتگوهای مستقیم با ایران هستیم. وی ادامه داد: ما در حال گفتگوهای مستقیم با ایران هستیم. یک نشست بسیار بزرگ روز شنبه (۲۳ فروردین) برگزار خواهد شد و این دیدار به‌صورت مستقیم و در سطح عالی برگزار می‌شود. رئیس‌جمهوری آمریکا ادعا کرد: بعضی‌ها می‌گویند که مذاکرات از طریق واسطه و با شراکت کشورهای دیگر خواهد بود. خیر، ما با آنها مستقیماً در تماس هستیم. شاید بتوانیم به توافق برسیم که برای ایران توافق خیلی خوبی خواهد بود. ترامپ تصریح کرد: امیدوارم که این گفتگوها موفقیت‌آمیز باشد. از نظر من موفقیت این مذاکرات به نفع ایران خواهد بود. ما امیدواریم که این اتفاق رخ دهد.

ساعاتی پس از انتشار گفته‌های ترامپ و تأکید وی بر مذاکره مستقیم با ایران، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در شبکه ایکس نوشت: ایران و ایالات متحده روز شنبه در عمان برای گفتگوهای غیرمستقیم در سطح مقام‌های عالی ملاقات خواهند کرد. وی ادامه داد: این یک فرصت و نیز یک آزمون است. توپ در زمین آمریکاست.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 26 مهر+ وضعیت استان ها
پایان محدودیت‌های برجامی ایران با انقضای قطعنامه 2231
برجام تمام شد، ایران در مسیر جدید دیپلماسی مستقل
قاتلان خاموش ریه‌ها / عامل 85 درصد از سرطان‌های ریه کشف شد
طراحی هوشمند پپتیدها برای مقابله با مقاومت آنتی‌بیوتیکی
چهره پنهان مریخ: بادهایی به تندی 160 کیلومتر در ساعت
افق‌های تازه‌ای در پزشکی ترمیمی با رشد ساختارهای شبه‌جنین
کنار زدن موانع سنتی آموزش رشته کامپیوتر با استارتاپ CS12
کاربران اپ‌های هوش مصنوعی از یک میلیارد کاربر گذشت
8 نشانه‌ای که می‌گویند بدن‌تان بیش از حد خسته است
پیش‌بینی عفونت‌های تنفسی کودکان با هوش مصنوعی
اجساد کشته شدگان اسرائیلی بهانه‌ آزار فلسطینیان است
رقابت عشقی خونین / پسر جوان در دعوا بر سر یک دختر کشته شد
محبوبیت بالای پوتین بر اساس نظرسنجی اخیر روسیه
درخواست اعدام برای نخست‌وزیر سابق بنگلادش
حمایت قاطع شورای امنیت از دولت لبنان
نامه ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه 2231
رسوایی‌های شاهزاده کار دستش داد
قتل عمد در تصادفات مربوط به خودروهای با چراغ زنون صحت ندارد
با وجود تمدید آتش بس صورت گرفت؛ حمله هوایی پاکستان به پکتیکا افغانستان
اعلام قوی‌ترین گذرنامه‌های جهان/ایران در رتبه چندم قرار دارند؟
طلایی‌پوشان سپاهان برنده از آبادان بیرون آمدند
ترکیه و سوریه درصدد گسترش توافق میان خود
تعطیلی مدارس تمام مقاطع مشهد فردا 26 مهر
فیلمبرداری با تلفن همراه از مسابقات لیگ برتر ممنوع شد
لحن ترامپ نرم شد/تعرفه‌های سنگین چین پایدار نخواهد بود
نتایج اولیه انتخابات نظام پزشکی اعلام شد؛ مشارکت بیش از 76 هزار نفر
بیانیه تند ایران در واکنش به ادعاهای ضدایرانی مقام انگلیس
وزیر خارجه: ایران تحت هیچ فشاری قرار نمی‌گیرد/حقوق حاکمیتی ایران قابل مذاکره نیست
آثار شکنجه بر پیکر 120 شهید فلسطینی
ترامپ به زلنسکی : تاماهاوک‌ها را نمی‌دهیم!
تمدید 4 ماهه خدمت سربازی اجباری در رژیم اسرائیل
پاداش عجیب عربستان صدای قهرمان جام جهانی را درآورد
کاهش 10 درصدی ارزش بورس تهران در نیمه نخست امسال
چین همزمان با رزمایش مشترک فیلیپین و آمریکا قدرت‌نمایی کرد
جان بولتون خود را به مقامات قضایی تسلیم کرد
ساپینتو: به باخت عادت نداریم / فکر نکنید رئال مادرید هستیم
حماس خواستار تکمیل روند آتش بس شد
واکنش تند هاشمیان به شایعات درباره جانشینش
فوت رهبر اپوزیسیون آرژانتین در پخش زنده تلویزیونی
فایننشال تایمز:عربستان در پی پیمان دفاعی با آمریکاست
هشدار حماس: خلع سلاح مقاومت، آغاز ناآرامی هاست
جدول لیگ برتر پس از بازی‌های امروز / استقلال در یک قدمی صدرنشینی!
پیشنهاد پرسپولیس به سرمربی سابق سپاهان!
سناتورهای آمریکایی قطعنامه‌ای برای جلوگیری از حمله آمریکا به ونزوئلا ارائه می‌دهند
جزییات جدید از ثبت‌نام وام 50 میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی
روسیه: شکست اروپایی‌ها در بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران
یارانه پردرآمدهاحذف می شود/ تعداد و دهک های مشمول
پلاک‌های جدید و متفاوت در راه سیستان و اینچه‌برون
اولین پیروزی استقلال در خانه/استقلال (1) - مس رفسنجان (0)+ فیلم گل مسابقه
X
آگهی تبلیغاتی