×
بین الملل
شناسه خبر : 219665
تاریخ انتشار :

آکسیوس؛

ویتکاف ریاست هیات آمریکایی در مذاکرات با ایران را بر عهده خواهد داشت

به گفته یکی از مقام‌های آمریکایی، این مراودات بیشتر "مذاکره درباره قالب مذاکرات" بوده است؛ آمریکا کارآمدی را در اولویت قرار داده و ایرانی‌ها خواهان مذاکرات غیرمستقیم و آهسته هستند تا امکان اعتمادسازی و ارزیابی هدف نهایی آمریکا را داشته باشند.

نورنیوز-گروه بین الملل: تارنمای خبری آکسیوس امروز به نقل از ۲ منبع آگاه نوشت که «استیو ویتکاف»، فرستاده رئیس‌جمهوری آمریکا در خاورمیانه، ریاست هیأت مذاکره‌کننده آمریکایی در مذاکرات هسته‌ای با ایران در عمان را بر عهده خواهد داشت.

به نوشته آکسیوس، تاکنون تنها رایزنی‌ها و گفت‌وگوهایی درباره نحوه انجام مذاکرات میان طرفین انجام شده که به نظر می‌رسد هنوز به راه‌حلی منتهی نشده است.  

 به گفته یکی از مقام‌های آمریکایی، این مراودات بیشتر "مذاکره درباره قالب مذاکرات" بوده است؛ آمریکا کارآمدی را در اولویت قرار داده و ایرانی‌ها خواهان مذاکرات غیرمستقیم و آهسته هستند تا امکان اعتمادسازی و ارزیابی هدف نهایی آمریکا را داشته باشند.

این تارنمای خبری نوشت که ترامپ گرچه در جریان نشست دیشب با نخست‌وزیر اسرائیل، ایران را تهدید به حمله کرد، اما او بیشتر با حامیان راه‌حل دیپلماتیک همسو است.

به گفته یک منبع آگاه، ویتکاف و جی دی ونس، معاون رئیس‌جمهوری آمریکا نیز معتقدند توافق با ایران ممکن و ارجح است با این حال تندروهایی مانند مایک والتز، مشاور امنیت ملی کاخ سفید و مارکو روبیو، وزیر امور خارجه حمایت بسیار بیشتری از اقدام نظامی کرده و نسبت به‌ احتمال دستیابی به توافق بدبین هستند.

آکسیوس به نقل از مقام های رژیم صهیونیستی نیز نوشت که بنیامین نتانیاهو پیش از موعد در جریان مذاکرات آتی ایران و آمریکا قرار گرفت؛ هر چند که این وضعیت برای نخست وزیری که به شدت از دولت های پیشین آمریکا به دلیل ارتباط با ایران انتقاد کرده بود، خجالت آور بود.

دونالد ترامپ دیشب (۱۸ فروردین) و همزمان با دیدار با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در کاخ سفید ادعا کرد: ما در حال گفتگوهای مستقیم با ایران هستیم. وی ادامه داد: ما در حال گفتگوهای مستقیم با ایران هستیم. یک نشست بسیار بزرگ روز شنبه (۲۳ فروردین) برگزار خواهد شد و این دیدار به‌صورت مستقیم و در سطح عالی برگزار می‌شود. رئیس‌جمهوری آمریکا ادعا کرد: بعضی‌ها می‌گویند که مذاکرات از طریق واسطه و با شراکت کشورهای دیگر خواهد بود. خیر، ما با آنها مستقیماً در تماس هستیم. شاید بتوانیم به توافق برسیم که برای ایران توافق خیلی خوبی خواهد بود. ترامپ تصریح کرد: امیدوارم که این گفتگوها موفقیت‌آمیز باشد. از نظر من موفقیت این مذاکرات به نفع ایران خواهد بود. ما امیدواریم که این اتفاق رخ دهد.

ساعاتی پس از انتشار گفته‌های ترامپ و تأکید وی بر مذاکره مستقیم با ایران، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در شبکه ایکس نوشت: ایران و ایالات متحده روز شنبه در عمان برای گفتگوهای غیرمستقیم در سطح مقام‌های عالی ملاقات خواهند کرد. وی ادامه داد: این یک فرصت و نیز یک آزمون است. توپ در زمین آمریکاست.


ایرنا
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
معاون استاندار اصفهان: حادثه نطنز بدون تلفات و آلودگی هسته‌ای بود
ایران خواستار نشست فوری شورای امنیت برای رسیدگی به تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی شد
سخنگوی دولت: پاسخ ایران قاطع، مشروع و در زمان مناسب خواهد بود
لحظه حمله جنگنده‌های اسرائیل به تبریز+ فیلم
قالیباف: وقت، وقت انتقام است و این انتقام به هر طریقی و با هر ابزاری گرفته خواهد شد
تصاویر منزل شهید دکتر عبدالحمید مینوچهر
سید حسن خمینی: امروز، وحدت حول محور ایران اسلامی راه حفظ کشور از تجاوزات و تهدیدات است
تصاویر منزل شهید ذوالفقاری، استاد هسته‌ای دانشگاه بهشتی+ فیلم
بخشی از پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی در توئیت عبری صفحۀ رهبر انقلاب
واکنش‌های بین‌المللی و موج محکومیت جهانی علیه حمله اسرائیل به ایران
شهادت 6 دانشمند هسته‌ای در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی
هواپیمای نخست‌وزیر اسرائیل به مقصدی نامعلوم پرواز کرد
شهید سلامی: فقط آرزو دارم که به شهدا و حاج قاسم بپیوندم+ فیلم
تصویری از پهپاد شاهد در آسمان عراق که در حال عزیمت به سرزمین‌های اشغالی است+ فیلم
مقامات اسرائیلی تحت حفاظت کامل قرار گرفتند
نفت در آستانه جهش تاریخی؛ بازار جهانی پس از حمله به ایران لرزید
اقامت زائران ایرانی در عربستان تمدید و پروازها فعلاً لغو شد
محکومیت قاطع عربستان سعودی علیه حملات رژیم صهیونیستی به ایران
شهادت یک نظامی در پی حمله اسرائیل به پادگان بعثت بروجرد
تل‌آویو: ایران 100 پهپاد به سمت اسرائیل پرتاب کرده است+ فیلم
لحظه برخورد موشک به سایت هسته‌ای نطنز+فیلم
رنجبر جانشین شهید طهرانچی در دانشگاه آزاد شد
برق تهران در شرایط پایدار است
حال دریابان شمخانی وخیم است
بیانیه دولت جمهوری اسلامی ایران
با دستور رهبر معظم انقلاب فرمانده موقت کل نیرو های مسلح جمهوری اسلامی ایران منصوب شد
نخستین واکنش ترامپ به حملات رژیم صهیونیستی به ایران
اطلاعیه روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در پی شهادت دکتر محمد مهدی طهرانچی
وزارت دفاع: نیروهای مسلح آماده مجازاتی سخت و عبرت‌آموز است
گزارش تصویری | تجاوز رژیم صهیونیستی به مناطقی از کشور
هیچ آسیبی به تاسیسات نفتی کشور وارد نشده / سوخت رسانی ادامه دارد
اطلاعیه وزارت کشور در پی حمله رژیم صهیونیستی به نقاطی از کشور
ارتش: درس تلخی به رژیم صهیونیستی خواهیم داد
بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تجاوز نظامی رژبم صهیونیستی علیه ایران
غندی‌پور: تصمیم بعدی‌ام هنوز مشخص نیست!
روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیام تسلیت صادرکرد
️ پیام رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت بزرگ ایران در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی
بولیوی در آتش اعتراض؛ کشته‌شدن نیروهای امنیتی
هشدار پلیس: ممنوعیت حمل بار با ناوگان مسافربری
تبلیغ عجیب سایت شرط بندی در آنتن صداوسیما+ فیلم
سخنگوی ستادکل نیروهای مسلح:ایران به رژیم صهیونیستی پاسخ سنگینی خواهد داد+فیلم
فرسودگی شغلی؛یکی از دلایل اصلی استعفای زودهنگام کارکنان در ایران
گوشی قاپی عجیب راکب موتورسوار در خیابان گاز مشهد + فیلم
فروش مشروبات الکلی در بستنی فروشی در تهران
ناصر علیخواه، نویسنده، معلم و پژوهشگر درگذشت
واردات خودرو با ارز شخصی در راه است!
نوجوان ایرانی در رقابت‌های جهانی پینگ‌پنگ طلا گرفت
قتل کبری رضایی دختر افغان توسط مرد ایرانی + جزئیات
پیام تسلیت پزشکیان به هند پس از فاجعه هوایی مرگبار
جام جهانی باشگاه‌ها 2025 با قضاوت فغانی بزگزار می شود
X
آگهی تبلیغاتی