×
بین الملل
شناسه خبر : 219665
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/01/19 ساعت 12:42
ویتکاف ریاست هیات آمریکایی در مذاکرات با ایران را بر عهده خواهد داشت

آکسیوس؛

ویتکاف ریاست هیات آمریکایی در مذاکرات با ایران را بر عهده خواهد داشت

به گفته یکی از مقام‌های آمریکایی، این مراودات بیشتر "مذاکره درباره قالب مذاکرات" بوده است؛ آمریکا کارآمدی را در اولویت قرار داده و ایرانی‌ها خواهان مذاکرات غیرمستقیم و آهسته هستند تا امکان اعتمادسازی و ارزیابی هدف نهایی آمریکا را داشته باشند.

نورنیوز-گروه بین الملل: تارنمای خبری آکسیوس امروز به نقل از ۲ منبع آگاه نوشت که «استیو ویتکاف»، فرستاده رئیس‌جمهوری آمریکا در خاورمیانه، ریاست هیأت مذاکره‌کننده آمریکایی در مذاکرات هسته‌ای با ایران در عمان را بر عهده خواهد داشت.

به نوشته آکسیوس، تاکنون تنها رایزنی‌ها و گفت‌وگوهایی درباره نحوه انجام مذاکرات میان طرفین انجام شده که به نظر می‌رسد هنوز به راه‌حلی منتهی نشده است.  

 به گفته یکی از مقام‌های آمریکایی، این مراودات بیشتر "مذاکره درباره قالب مذاکرات" بوده است؛ آمریکا کارآمدی را در اولویت قرار داده و ایرانی‌ها خواهان مذاکرات غیرمستقیم و آهسته هستند تا امکان اعتمادسازی و ارزیابی هدف نهایی آمریکا را داشته باشند.

این تارنمای خبری نوشت که ترامپ گرچه در جریان نشست دیشب با نخست‌وزیر اسرائیل، ایران را تهدید به حمله کرد، اما او بیشتر با حامیان راه‌حل دیپلماتیک همسو است.

به گفته یک منبع آگاه، ویتکاف و جی دی ونس، معاون رئیس‌جمهوری آمریکا نیز معتقدند توافق با ایران ممکن و ارجح است با این حال تندروهایی مانند مایک والتز، مشاور امنیت ملی کاخ سفید و مارکو روبیو، وزیر امور خارجه حمایت بسیار بیشتری از اقدام نظامی کرده و نسبت به‌ احتمال دستیابی به توافق بدبین هستند.

آکسیوس به نقل از مقام های رژیم صهیونیستی نیز نوشت که بنیامین نتانیاهو پیش از موعد در جریان مذاکرات آتی ایران و آمریکا قرار گرفت؛ هر چند که این وضعیت برای نخست وزیری که به شدت از دولت های پیشین آمریکا به دلیل ارتباط با ایران انتقاد کرده بود، خجالت آور بود.

دونالد ترامپ دیشب (۱۸ فروردین) و همزمان با دیدار با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در کاخ سفید ادعا کرد: ما در حال گفتگوهای مستقیم با ایران هستیم. وی ادامه داد: ما در حال گفتگوهای مستقیم با ایران هستیم. یک نشست بسیار بزرگ روز شنبه (۲۳ فروردین) برگزار خواهد شد و این دیدار به‌صورت مستقیم و در سطح عالی برگزار می‌شود. رئیس‌جمهوری آمریکا ادعا کرد: بعضی‌ها می‌گویند که مذاکرات از طریق واسطه و با شراکت کشورهای دیگر خواهد بود. خیر، ما با آنها مستقیماً در تماس هستیم. شاید بتوانیم به توافق برسیم که برای ایران توافق خیلی خوبی خواهد بود. ترامپ تصریح کرد: امیدوارم که این گفتگوها موفقیت‌آمیز باشد. از نظر من موفقیت این مذاکرات به نفع ایران خواهد بود. ما امیدواریم که این اتفاق رخ دهد.

ساعاتی پس از انتشار گفته‌های ترامپ و تأکید وی بر مذاکره مستقیم با ایران، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در شبکه ایکس نوشت: ایران و ایالات متحده روز شنبه در عمان برای گفتگوهای غیرمستقیم در سطح مقام‌های عالی ملاقات خواهند کرد. وی ادامه داد: این یک فرصت و نیز یک آزمون است. توپ در زمین آمریکاست.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 17 خرداد 1405 + جدول
چرا روز خود را باید با آب ولرم شروع کنیم؟
کشف غیرمنتظره خانه مجلل 1800 ساله زیر مدرسه
تفاوت درد عصبی و استخوانی در زانو؛ این 5 علامت کلیدی را بشناسید
راز عمر طولانی کشف شد: ورزش قدرتی + هوازی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 17 خرداد 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 17 خرداد 1405 + وضعیت استانها
درد پاشنه پا در صدر شکایات اسکلتی‌عضلانی
هوش مصنوعی به کمک نابینایان آمد؛ دیدن چهره و اشیا با فناوری جدید
قدردانی از نقش پاکستان در میانجی گری/پیگیری افزایش تجارت 10 میلیارد دلاری دوجانبه
دیپورت عکاس تیم ملی عراق از آمریکا!
نماینده جمهوری‌خواه: وعده های ضدجنگ ترامپ کافی نیست!
جهش 80 درصدی نرخ حمل کانتینری پس از آغاز جنگ سوم
افزایش مخالفت افکار عمومی آمریکا با سیاست‌های ضدایرانی دولت
سفر قریب الوقوع نخست وزیر عراق به آمریکا
آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری زوج‌های جوان + جزئیات و آدرس سایت
پرونده فساد اخلاقی جدید در پلیس اسرائیل فاش شد
دسترسی تل‌آویو به اطلاعات سری پنتاگون
تأکید معاون اول بر وحدت نظر مسئولان در روند مذاکرات
یورش نظامیان اسرائیل به دو روستای جنوب سوریه
تغییرات گسترده در آکادمی استقلال؛ سرمربیان جدید معرفی شدند
چرا پرسپولیس برای بازگشت خارجی‌ها عجله دارد؟
روایت عجیب سفیر اسبق ایران در چین از شکست یک پروژه ملی
فردا؛ روز سرنوشت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی/ در انتظار اجرای عدالت بیمه‌ای
نفوذ «حنظله» به شبکه تروریستی «پژاک»
کماندوی ارتش اسرائیل در لبنان به هلاکت رسید
شنود اسرائیل از مواضع آمریکا درباره ایران
توضیح چمران درباره تداوم رایگان شدن مترو و اتوبوس
اعتراف رسانه اسرائیلی به اهمیت تنگه هرمز در معادلات ایران
خبر خوش برای هواداران سرخ؛ پرسپولیس با مدیریت آقا کریم به میدان برمی‌گردد
واکنش یوسف پزشکیان به موج جدید شایعات: با نسبت‌دهندگان دروغ برخورد کنید
اخراج کامل؛ تصمیم نهایی عراق برای تروریست‌های ضدایرانی
ادامه دومینوی استعفا در واشنگتن؛ هوش مصنوعی کاخ سفید بدون متولی ماند
اختلال در یکی از مهم‌ترین اپلیکیشن‌های مالی اسرائیل؛ احتمال هک قوت گرفت
فرمانده ارتش لبنان راهی پاکستان شد
بلژیک تونس را با خاک یکسان کرد؛ آماده‌باش به یوزها
هشدار یمن به اسرائیل درباره ادامه حملات به لبنان
پرونده شکنجه دو دختر سنندجی به دادگاه رسید
نارضایتی از صدراعظم آلمان به اوج رسید
5 نیروگاه جدید وارد مدار برق تهران می‌شود
حماس: رژیم صهیونیستی به دنبال فروپاشی آتش‌بس است
تیم ملی فوتبال ایران عازم مکزیک شد
مخالفت دوباره رهبر واتیکان با جنگ واشنگتن و ایران
هگست:اروپا با تهاجم ایدئولوژیک روبروست
آمادگی مسکو برای نوسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده از جنگ
جوانان ایران با 18 مدال در قایقرانی آسیا خوش درخشیدند
پزشکیان: امروز بیش از هر زمان به مدارا و همکاری نیاز داریم
جنایت جدید صهیونیست‌ها با بمباران چادرهای آوارگان در شهر غزه
نورنما | تایم لپس بی نظیر مقارنه سایه دماوند و ماه
بازگشت ترامپ به میز تجارت در چین؛ نوامبرِ داغ در راه است