×
ورزشی
شناسه خبر : 216565
تاریخ انتشار : جمعه 1403/12/24 ساعت 19:51
پرسپولیس با برتری برابر انزلی به صدر جدول رسید+جدول

پرسپولیس با برتری برابر انزلی به صدر جدول رسید+جدول

دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و ملوان بندرانزلی از ساعت 19 امشب جمعه در ورزشگاه آزادی پیگیری شد که این بازی با نتیجه دو بر صفر به سود میزبان به پایان رسید. علی علیپور (16) و سردار دورسون (67) برای پرسپولیس گلزنی کردند.

نورنیوز-گروه ورزشی:  تیم فوتبال پرسپولیس با کسب پیروزی مقابل ملوان بندرانزلی موقتا به صدر جدول لیگ برتر فوتبال کشور رسید.

دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و ملوان بندرانزلی از ساعت ۱۹ امشب جمعه در ورزشگاه آزادی پیگیری شد که این بازی با نتیجه دو بر صفر به سود میزبان به پایان رسید. علی علیپور (۱۶) و سردار دورسون (۶۷) برای پرسپولیس گلزنی کردند.

ترکیب پرسپولیس:

الکسی گندوز، ایوب العملود (فرشاد فرجی - ۷۸)، مرتضی پورعلی‌گنجی، حسین کنعانی، میلاد محمدی، سروش رفیعی، محمد خدابنده‌لو، فرشاد احمدزاده (یعقوب براجعه - ۶۴)، امید عالیشاه (اوستون اورونوف - ۷۸)، سردار دورسون، علی علیپور (عیسی آل کثیر - ۷۸).

ترکیب ملوان بندرانزلی:

افشار صداقت، امیررضا افسرده، دانیال ایری، سامان فلاح، امید نورافکن (جعفر سلمانی - ۷۲)، قائم اسلامی خواه (حسین صادقی - ۷۲)، سامان تورانیان (ابوذر صفرزاده - ۴۶)، نیما انتظاری، فرزاد جعفری، رضا جعفری (مهدی عبدی - ۷۹)، علیرضا رمضانی (رضا غندی‌پور - ۴۶)

دو تیم در حالی برای کسب پیروزی در این بازی وارد میدان شدند که کسب سه امتیاز تأثیر مستقیم در روند نتیجه گیری آنها در فصل جاری داشت.

اسماعیل کارتال سرمربی پرسپولیس که فکرش را نمی‌کرد در غفلت سایر رقیبان در مسیر قهرمانی نظیر تراکتور تبریز و سپاهان اصفهان بار دیگر در جمع مدعیان قرار بگیرد ترکیب تهاجمی را انتخاب کرد تا فشار حداکثری روی دروازه ملوان بیاورد.

مازیار زارع نیز با تفکر شجاعانه خود و استفاده از قوه جوانی بازیکنانش به مصاف پرسپولیس آمد تا ثابت کند نتایج درخشان اول فصل تیمش بیهوده نبوده است.

پرسپولیس در دقیقه ۱۶ روی کار تمرین شده در ضربه کرنربه گل رسید. فرشاد احمدزاده توپ را با پاس کوتاه به سروش رفیعی رساند و این بازیکن با ارسالی دقیق توپ را به علی علیپور رساند تا او بار دیگر برای پرسپولیس روی یک ضربه سر گلزنی کند. در ادامه تلاش دو تیم باعث خلق چند موقعیت گل دیگر شد اما هیچکدام باعث فرو ریختن دروازه برای بار دوم نشد تا همین یک گل برای نیمه اول باقی مانده و دو تیم راهی رختکن شوند.

ملوان در نیمه اول با تغییر در ترکیب خط حمله خود نشان داد دنبال گلزنی به پرسپولیس برای تغییر نتیجه است. رضا غندی پور برای خط حمله این تیم وارد زمین شد اما باز هم پرسپولیس حاکم توپ بود تا همچنان بتواند با مدیریت آن بازی را کنترل کند.

پرسپولیس با استفاده از تجربه بازیکنان توانست بازی منطقی را به نمایش بگذارد تا سردار دورسون گل دوم را بزند.

پرسپولیس روی کار تیمی و تأثیرگذاری امید عالیشاه از سمت چپ خلق موقعیت کرد تا میلاد محمدی با نفوذ خود صاحب توپ شده و با پاس رو به عقب خود سردار دورسون را صاحب موقعیت کرده و مهاجم ترک تبار بتواند گل دوم را به ثمر برساند.

پرسپولیس با این پیروزی ۴۷ امتیازی شد تا به صدر جدول برسد و جشن پیروزی را با هوادران خود بگیرد.

تساوی بی فایده مس رفسنجان و استقلال خوزستان

دیدار تیم های فوتبال مس رفسنجان و استقلال خوزستان بدون گل پایان یافت تا هیچ کمکی به آنها برای خروج از منطقه خطر لیگ برتر نکند.

 تیم‌های فوتبال مس رفسنجان و استقلال خوزستان از ساعت ۱۸:۴۵ امشب جمعه در هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال کشور به مصاف هم رفتند که این بازی با تساوی بدون گل همراه بود.

دو تیم که همچنان خطر سقوط به دسته اول را احساس می‌کنند در نیمه اول سعی داشتند با استفاده از خلق ضد حمله و همچنین اشتباهات فردی بازیکنان حریف به گل برسند که موفق به این کار نشدند.

نیمه دوم هم با احتیاط بالای هر دو تیم همراه بود تا تنها چند موقعیت برای احساس خطر دروازه‌ها ایجاد شود اما باز هم گلی به همراه نداشت تا تساوی به درد نخور برای دو تیم در جایگاه آن‌ها در جدول رقم بخورد.

مس با این تساوی ۲۳ امتیازی شد تا در رتبه چهاردهم قرار بگیرد و استقلال خوزستان هم با ۲۵ امتیاز در رده دوازدهم جدول باقی ماند.

جدول
 


نظرات

آخرین اخبار
هشدار برای کلاهبرداری به نام سریال «وحشی»
مرگ 5 آمریکایی در هر ساعت به علت آلودگی خودروها
سفر در اروپا مختل شد!
شمار شهدای لبنان از 4250 نفر گذشت
پزشکیان: آمریکا به تفاهم نامه پایبند باشد، ما هم به تعهداتمان عمل می‌کنیم
حدادعادل: رابطه مردم و رهبری با معیارهای غربی قابل فهم نیست
گفت‌وگوی تلفنی اردوغان و مرتس
تیراندازی نظامیان اسرائیل به معترضان سوری در درعا
برخورد پهپاد با هواپیمای مسافربری در آسمان نیویورک
ادعای ترامپ: نشست دوحه شاید مهم باشد
ارتش جزئیات برنامه‌های مراسم بدرقه رهبر شهید را اعلام کرد
حمایت ویژه بنیاد ملی علم ایران از زنان و مادران پژوهشگر
روحانی: رهبر شهید در برابر بزرگ‌ترین فشارها ایستادگی کرد
شکست حقوقی ترامپ در پرونده رسوایی جنسی
سازمان ملل: اختلافات لبنان و اسرائیل باید پشت میز مذاکره حل شود
دایی فرزندان رهبر شهید: مردم برای دختر دوم رهبر شهید دعا کنند
معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه در سانحه رانندگی جان باخت
پایان رؤیای سامورایی‌ها؛ برزیل با بازگشتی تماشایی صعود کرد
غریب‌آبادی: تنگه هرمز دیگر به وضعیت سابق بازنخواهد گشت
تنگه هرمز روی میز ناتو؛ رایزنی استارمر و دبیرکل ناتو در لندن
راز پیراهن 9 میلیون دلاری مارادونا فاش شد
پنالتی‌های سرنوشت‌ساز؛ گل‌گهر آخرین بلیت آسیا را گرفت
جزئیات فعالیت بانک‌ها در مراسم رهبر شهید
مخبر: شهید لاریجانی زبان گویای عقلانیت راهبردی جمهوری اسلامی بود
دیدار مکرون و سلطان عمان در کاخ الیزه
نور ویدئو | تحول قضایی ؛ از مطالبه تا واقعیت
برد نفس‌گیر ایران مقابل سوریه در انتخابی جام‌جهانی بسکتبال
بقائی: فعلاً هیچ مذاکره‌ای با آمریکا در کار نیست
130 هزار گواهینامه مهارتی فرهنگ و هنر صادر شد
چرا برقراری آتش بس، آغاز نبرد بر سر تنگه هرمز را کلید زده؟
لبنان زیر آتش؛ با وجود توافق، اسرائیل 10 نفر را به شهادت رساند
عارف: بحران بانک‌ها از ضعف امنیت سایبری شروع شد
پاسخ قاطع ایران به ادعای مکرون
پشت‌پرده خرید جنجالی اف-35 از آمریکا
ایران ادعای ترامپ درباره نشست دوحه را رد کرد
لگدکوب شدن غرور ملی در آمریکا
قتل مادربزرگ برای تأمین هزینه عروسی مجلل
نخبگان اجازه ندهند تفرقه جای همبستگی ملی را بگیرد
آمار آسیایی‌ها در جام جهانی؛ ایران بدشانس‌ترین
بازدید رئیس‌جمهور از پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده‌های کشاورزی سازمان ملی استاندارد
دیوان عالی آمریکا دست ترامپ را بازتر کرد
نورویدئو | تنگه هرمز ؛ کره‌ای که باز می شود یا محکم تر
آماده‌باش 1000 مدرسه تهران برای مراسم تشییع رهبر شهید
روسیه: «مسیر ترامپ» با مخالفت ایران و چین مواجه می‌شود
آمریکا بخشی از تحریم‌های مرتبط با روسیه را لغو کرد
واکنش مسکو به قانون هسته‌ای فنلاند
نخست‌وزیر عراق به اسلام‌آباد دعوت شد
دعوت از پزشکان داوطلب برای خدمت در مراسم تشییع قائد امت
کاتس: با سنتکام برای عدم عقب‌نشینی از غزه، لبنان و سوریه توافق کردیم
افضل مقیمی، چهره ماندگار زبان‌شناسی ایران، درگذشت