×
بین الملل
شناسه خبر : 216502
تاریخ انتشار : جمعه 1403/12/24 ساعت 07:07
برکناری نماینده ترامپ پس از مذاکرات مستقیم با حماس

برکناری نماینده ترامپ پس از مذاکرات مستقیم با حماس

به دنبال مذاکرات مستقیم آدام بوهلر، نماینده دولت آمریکا در امور اسرا با حماس و خشم رژیم صهیونیستی از اظهارات جنجالی وی، طبق برخی منابع، وی از مذاکرات با حماس کنار گذاشته شده است.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: به دنبال مذاکرات مستقیم آدام بوهلر، نماینده دولت آمریکا در امور اسرا با حماس و خشم رژیم صهیونیستی از اظهارات جنجالی وی، طبق برخی منابع، وی از مذاکرات با حماس کنار گذاشته شده است. با این حال، تاکنون هیچ اطلاعیه رسمی از مقامات کاخ سفید اعلام نشده است.

به گزارش نورنیوز به نقل از معاریو، پس از اظهارات جنجالی آدام بوهلر، نماینده ویژه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در امور اسرا، در مصاحبه‌های رسانه‌ای که در آن گفت‌وگوی با اعضای حماس را بسیار خوب توصیف کرد و نگرانی‌های رژیم صهیونیستی را کم اهمیت جلوه داد، سه منبع از حزب جمهوری‌خواه به روزنامه یهودی اینسایدر گفته‌اند که دولت آمریکا تصمیم گرفته است پس از پایان‌دادن به پرونده اسرا، او را از این سمت برکنار کند.

بر اساس گزارش معاریو، بوهلر در گفت‌وگو با شبکه‌های خبری سی‌ان‌ان، فاکس‌نیوز و برخی شبکه‌های اسرائیلی، به طعنه به سوالاتی درباره تماس‌های مستقیم خود با حماس از سوی ایالات متحده پاسخ داد و گفت که مخالفت رژیم صهیونیستی با مذاکرات مستقیم با حماس، ناشی از این احتمال است که وی با مقامات حماس دیدار می‌کند و آنها را می‌ببیند.

بوهلر حتی در مصاحبه‌ای با رسانه‌های صهیونیستی اعلام کرد که به نگرانی‌های ران درمر، نماینده اصلی نتانیاهو در مذاکرات آتش‌بس، در خصوص مذاکرات با حماس اهمیتی نمی‌دهد و ادعا کرد که ایالات متحده عامل و کارگزار (رژیم) اسرائیل نیست. این رسانه افزود: با این حال، بوهلر پس از این بیانیه، با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی تلاش کرد تا سخنان خود را روشن کند.

معاریو افزود: بوهلر پس از این مصاحبه‌ها، چندین گفتگو با مقامات جمهوری‌خواه طرفدار رژیم صهیونیستی در کاخ سفید انجام داد تا به سوالات و نگرانی‌های آنها در خصوص نظرات خود پاسخ دهد.

بر اساس گزارش روزنامه یهودی اینسایدر که این موضوع را فاش کرد، برخی از منابع، این گفت‌وگو را تا حد زیادی بی فایده توصیف کردند، به طوری که یکی از سناتورها مدعی شد که بوهلر اصلا متوجه نشد که مشکل چیست. مقام ارشد جمهوری‌خواه دیگر گفت که اظهارات بوهلر در روز یکشنبه غوغای بزرگی در حزب به راه انداخته است. یکی دیگر از سناتورهای جمهوری‌خواه نسبت به رفتار بوهلر ابراز نگرانی کرد و گفت: من نگران فردی هستم که با حماس نشسته و اکنون متقاعد شده است که آنها افراد خوبی هستند. وی افزود: این اظهار نظر بسیار عجیب است و رفتار وی باعث ایجاد بی‌اعتمادی گسترده‌ای شده است.

به گفته سه منبع کاخ سفید که در این خصوص با روزنامه یهودی اینسایدر صحبت کردند، مقامات ارشد دولت ترامپ این هفته به رژیم صهیونیستی و جمهوری‌خواهان طرفدار این رژیم در واشنگتن اطمینان دادند که بوهلر از پرونده اسرای رژیم صهیونیستی حذف خواهد شد.

این در حالی است که برای تعدادی از جمهوری‌خواهان این گام کافی نیست. آنها در مصاحبه با روزنامه اینسایدر، به طور علنی خواستار برکناری او نشدند اما به طور خصوصی گفته‌اند که به بوهلر اعتماد ندارند و بر این باور هستند که بهتر است وی از سمت خود کناره‌گیری و قدرت را ترک کند.

به گفته معاریو، انتصاب بوهلر به عنوان نماینده ویژه ترامپ در امور اسرا مستلزم تایید سنا است و مشخص نیست که شک و تردید فزاینده نسبت به وی در میان سناتورهای جمهوری‌خواه چگونه بر روند تایید وی تاثیر خواهد گذاشت. این رسانه افزود: مراحل تایید وی هنوز مشخص نشده است و از آنجایی که بوهلر هنوز تایید نشده است، وی در حال حاضر به عنوان نماینده غیر رسمی ایالات متحده در امور اسرا خدمت می‌کند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
محور قدیم کرج–چالوس موقتاً مسدود می‌شود
پایان انتظار 18 ساله ژاپنی‌ها؛ لهستان در برابر اراده سامورایی تسلیم شد
سفر بدون ویزا میان آنکارا و ریاض کلید خورد
وزیر جهاد: امنیت غذایی جهان نباید گروگان اقدامات یک‌جانبه شود
جزئیات توافق 12 میلیارد دلاری با قطر؛ از آزادسازی پول‌های بلوکه‌شده تا خط اعتباری جدید
واردات برنج نامرغوب ممنوع شد
ماجرای سفر محرمانه رئیس حزب دموکرات‌های اسرائیل به امارات
24 خرداد؛ آغاز مهلت رفع نقص دستیاری+ اعلام زمان آزمون
مرتضی نعمت اللهی پیشکسوت مجسمه‌سازی درگذشت/ دبیر انجمن مجسمه‌سازان درباره او می گوید
ادعای تلگراف: ترامپ به‌دنبال امضای تفاهم با ایران پیش از نشست گروه هفت است
سخنگوی وزارت خارجه: تفاهم نامه اسلام آباد بر خاتمه جنگ تمرکز دارد
پیام طارمی در آستانه سفر به آمریکا : ورزش را از سیاست جدا کنید
ادعای جنجالی برادرزاده ترامپ درباره وضعیت سلامت ذهنی او
اکران «نیم‌شب» در میان تجمع مردمی میدان ولیعصر (عج)
سرمربی سابق پرسپولیس هدایت دهوک عراق را برعهده گرفت
حزب‌الله: توافق احتمالی ایران و آمریکا مسیر لبنان را تغییر می‌دهد
برای اولین بار محکومان به اعدام نیز مشمول عفو رهبری شدند
واکنش ستاد حقوق بشر به تخریب زیرساخت‌های آب در جنوب کشور
تلف شدن آهوهای ایرانی در تجاوز آمریکا به جزیره خارک
دیدار غریب آبادی با سفیران چین و روسیه در تهران
نورنما | جزیره مارو، ناشناخته ای زیبا در هرمزگان!
23 استان درگیر تنش آبی هستند
مجموعه پیراهن‌های جام جهانی با نام کودک شهید فلسطینی رونمایی شد
جزئیات جلسات ویژه برای تسریع اعلام نتایج کنکور و دانشجو-معلم
نخست‌وزیر پاکستان: 24 ساعت آینده توافق تاریخی امضا می‌شود
نبض جهان در نیروگاه‌ها می‌تپد؛ اما قلب انرژی کجاست؟
«هلیا» یوزپلنگ آسیایی وارد استان سمنان شده است
مقامات بصره: خوزستان بهترین شریک اقتصادی ماست
خبر جدید از اردوی ایران؛ چهار ویزای جدید برای سفر به آمریکا صادر شد
نورویدئو | ایران یکسال پس از آن دوازده روز
قیمت نقره امروز شنبه 23 خرداد 1405 + جدول
«آن‌سوی تیترها»؛ روایت ناگفته ترور دانشمندان هسته‌ای ایران
وزیر نیرو: با صرفه‌جویی مردم، جیره‌بندی آب نخواهیم داشت
مصر و پاکستان به نتایج سازنده مذاکرات ایران و آمریکا امیدوار شدند
مرگ روزانه 53 نفر در تصادفات؛ چه شهرهایی در صدر تلفات جاده‌ای قرار دارند؟
قالیباف: تا پای جان برای پیروزی نهایی ایران ایستاده‌ایم
پیش‌بینی هواشناسی تا پایان تیر؛ گرمای بالاتر از نرمال در راه است
نوراینفو | از تهران تا مشهد؛ برنامه بدرقه تاریخی رهبر شهید انقلاب منتشر شد
این روزها ورود کالاهای اساسی به کشور چگونه انجام می‌شود؟
از تهران تا مشهد؛ برنامه بدرقه تاریخی رهبر شهید انقلاب منتشر شد
توانیر: برق مشترکان پرمصرف بدون اغماض قطع می‌شود
تغییرات جدید در کنکور؛آزمون جامع جایگزین امتحانات تأثیرگذار می‌شود؟
اطلاعیه سپاه اصفهان درباره انفجار کنترل‌شده در محدوده مبارکه
وزش باد شدید و گردوخاک در تهران تا کی ادامه دارد؟
تابلوی سبز بورس تهران؛ ثبت رکورد جدید در بازار سهام
جزئیات اختلال گسترده در 4 بانک کشور؛ احتمال حمله سایبری
ضرب‌الاجل جدید جمهوری‌خواهان به ترامپ برای پایان جنگ
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 23 خرداد 1405 +جدول
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 23 خرداد؛ سقوط 7 هزار تومانی دلار در سایه توافق
تهران 1000 واگن کم دارد؛ بحران جدی در متروی پایتخت