×
اقتصادی
شناسه خبر : 216175
تاریخ انتشار :

انتاریو کانادا بر برق صادراتی به آمریکا 25 درصد تعرفه می‌بندد

نخست‌وزیر استان انتاریو کانادا می‌گوید در پاسخ به وضع تعرفه علیه کانادا از سوی دونالد ترامپ، این استان هم بر برق صادراتی خود به آمریکا 25 درصد تعرفه خواهد بست

نورنیوز - گروه اقتصادی: داگ فورد، نخست‌وزیر استان انتاریو کانادا می‌گوید در پاسخ به وضع تعرفه علیه کانادا از سوی دونالد ترامپ، این استان هم بر برق صادراتی خود به آمریکا ۲۵ درصد تعرفه خواهد بست. فورد تهدید کرده که حتی گزینه قطع برق صادراتی به آمریکا را هم مدنظر گرفته است. همزمان بازارهای سهام روز دوشنبه با کاهش چشمگیری روبرو شدند که به «نگرانی از آغاز یک رکود اقتصادی در آمریکا» نسبت داده شده است.

برق صادراتی از انتاریو کانادا به سه ایالت همسایه آن یعنی نیویورک، میشیگان و مینه‌سوتا صادر می‌شود و در مجموع یک میلیون و ۵۰۰ هزار مصرف‌کننده آمریکایی دارد.

در غرب آمریکا هم استان بریتیش کلمبیا یکی از تامین‌کنندگان برق برای ایالت‌های همسایه خود در آمریکاست.

 به گزارش نورنیوز به نقل از رویترز؛ فورد این تصمیم را روز دوشنبه - ۱۰ مارس - در یک کنفرانس خبری اعلام کرد و گفت بر این اساس از این پس انتاریو به بهای قبلی هر مگاوات برق صادراتی به آمریکا ۱۰ دلار اضافه خواهد کرد.

 فورد که رهبر حزب محافظه‌کار پیشرو استان انتاریو است گفته این افزایش بها تا زمانی که تهدید تعرفه‌های آمریکا برطرف نشود ادامه خواهد داشت.

نخست‌وزیر انتاریو روز دوشنبه همچنین با انتشار بیانیه‌ای گفت: «تعرفه‌های دونالد ترامپ برای اقتصاد آمریکا یک فاجعه است. این تعرفه‌ها زندگی را برای خانواده‌های آمریکایی و کسب و کارها در این کشور بسیار پرهزینه‌تر خواهد کرد».

وی گفته دولت استان انتاریو درآمد ناشی از افزایش بهای برق صادراتی به آمریکا را صرف کمک به کسب و کارهایی خواهد کرد که از وضع تعرفه‌های آمریکا آسیب دیده‌اند.

دولت فدرال کانادا هم در تصمیمی جداگانه تعرفه‌هایی به ارزش ۳۰ میلیارد دلار علیه کالاهای وارداتی از آمریکا وضع کرده است. فهرست کالاهای شامل این تعرفه‌ها مفصل است و از البسه گرفته تا عطر و آب پرتقال را شامل می‌شود.

دونالد ترامپ تهدید کرده که به همه کالاهای کانادایی ۲۵ درصد تعرفه خواهد بست - تهدیدی که کارشناسان اقتصادی می‌گویند موجب از بین رفتن مشاغل در کانادا و افزایش قیمت‌ها در آمریکا خواهد شد.

 ترامپ تعرفه‌های مشابهی هم برای همسایه جنوبی کشورش - مکزیک - در نظر گرفته است.

او در ابتدای ماه مارس جاری فرمان اجرایی شدن این تعرفه‌ها را صادر کرد اما کمتر از ۴۸ ساعت بعد گفت آنها را دست کم برای حدود یک ماه تعلیق می‌کند.

 ترامپ همچنین تعرفه‌های صنعت خودروسازی که میان آمریکا، کانادا و مکزیک محصولات مشترک بسیاری دارد، تعلیق کرد و کمی بعد هم از کاهش تعرفه‌ها بر پتاس - نمک معدنی که در تهیه کود کشاورزی نقش مهمی دارد، خبر داد.

همزمان با ادامه موضع‌گیری‌های سیاسی درباره تعرفه‌های دولت جدید آمریکا علیه همسایگان و متحدان این کشور در اروپا، بازارهای سهام روز دوشنبه با کاهش چشمگیری روبرو شدند که به «نگرانی از آغاز یک رکود اقتصادی در آمریکا» نسبت داده شده است.

روز دوشنبه بازار سهام نزدک ۴ درصد افت کرد. تسلا، که ایلان ماسک مالک و مدیر آن یکی از اصلی ترین چهره های دولت ترامپ است، روز دوشنبه ۱۵/۴ درصد افت کرد.

نگرانی بازارهای سهام از آنجا تشدید شده که ترامپ روز دوشنبه در گفتگو با شبکه فاکس احتمال وقوع یک رکود اقتصادی در پی وضع تعرفه‌ها را رد نکرد و گفت از نظر او اقتصاد آمریکا در «یک مرحله گذار و انتقال» وجود دارد.

روز دوشنبه بازار سهام اس‌پی ۵۰۰ و داوجونز هم هر کدام بیش از ۲ درصد افت نشان دادند.

 

 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
X
آگهی تبلیغاتی